Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3987

2012 | 2017-06-09 | 3989

2012 | 2017-06-09 | 3806

Aprašymas: „Resident Evil: Damnation“ veiksmo centre atsidurs Europoje su (dar vienais) sunkumais susidūręs Leon’as S. Kennedy. Filmo istorija vystysis prieš artėjančio „Resident Evil 6“ pradžią.

2004 | 2017-06-09 | 4079

Aprašymas: XIX amžius, Anglija, pramonės revoliucijos laikai, taškas nuo kurio žmonija padarė didžiausią šuolį į naują pasaulį. Siužete bandoma pabrėžti, kad žmogaus protui ir galimybėms nėra jokiu ribų ir kartais žmonės būna nepasirengę kažkuriems naujiems atradimams. Mokslininkas Loidas Garas ir jo sūnus Edvardas po ilgų ekspedicijų atrado gryną mineralinį vandenį. Jie mano, kad vanduo gali būti panaudotas kaip pagrindinis energijos šaltinis garo varikliams. Rusijoje atliekamo eksperimento metu įvyko nelaimė ir Edvardas buvo apgaubtas šaldymo dujų, dėl to susikūrė keistas sferinis aparatas (galingas energijos šaltinis).

2000 | 2017-06-09 | 4100

„Na, palauk!“ animacija vaikams žavi jau ilgus metus. Serijoje „Egzotinė šalis ir sala“ rodomas vilko slidinėjimas bei kiškio poilsis. Filmuke taip pat matysite oro balionus. Na, o kiškį nuolat besivaikantis vilkas šį kartą pats bus pagaunamas. Tai puiki „Nu, pogodi!“ serija, kurioje daugybė veiksmo. Pastarasis patiks visiems, nuo mažiausių iki didžiausių.

2011 | 2017-06-09 | 4010

Aprašymas: Klasikinio belgų komikso herojai smurfai neseniai šventė 50-ąjį jubiliejų. Ta proga kino kompanija „Sony Pictures“ dovanoja nepaprastą nuotykinę komediją „Smurfai“ apie mėlynųjų žmogeliukų nuotykius mūsų pasaulyje. Tai nuotaikingas 3D formato filmas tiek mažyliams, tiek jų tėveliams, užaugusiems su to paties pavadinimo animaciniu filmu.

2000 | 2017-06-07 | 3850

Filmukas vaikams Septynžiedė gėlelė - apie mažą mergaitę, kuri nešina riestainiais žioplinėja po miestą, kol visus juo iš jos atima šuniukas. Mergaitė apsiverkia, tačiau sutinka senyvą damą, kuri norėdama ją paguosti padovanoja jai septynlapę gėlytę, kuriai nutraukus vieną žiedą ir ištarus stebuklingus žodžius išsipildys mergaitės norai. Istorija kulminacija išmoko, kad stebuklus reikia tausoti svarbiausioms akimirkoms.

2030 | 2018-07-24 | 5876

Aprašymas: Trapučio parkas (angl. Brickleberry) – JAV animacinis serialas. Dviejų komikų sukurta animacija tikrai nėra skirta vaikams – nors joje ir netrūksta mielų žvėrelių, visa tai, ką jie veikia šiame seriale, dažniausiai yra skirta tik suaugusiems. Tai serialas apie margą nevykėlių miškininkų kompaniją, kuri vis įsivelia į problemas. Šios kompanijos prižiūrimą nacionalinį parką grasinama uždaryti. Jį išgelbėti gali tik vienas narsus parko prižiūrėtojas, kuris atvyksta gelbėti Trapučio floros ir faunos. Prasideda pasiutiški tradicinio humoro ribas peržengiantys nuotykiai! N16

1966 | 2018-10-08 | 22957

Aprašymas: (rus. Четыре танкиста и собака). Šis 21 serijos karinis nuotykių filmas, buvo sukurtas pagal to paties pavadinimo lenkų rašytojo Janusz Przymanowski -“Czterej Pancerni i pies” romaną. Tai filmas apie tanko ekipazą ir jų šuns Šariko, pavojingus, pilnus nuotykių ir gan linksmus nutikimus, antrojo pasaulinio karo pabaigoje. Filmas sumušęs visus to meto žiūrimumo rekordus, iškilęs iki populiariausių filmų sarašo ir mielai žiūrimas iki šiol.

Keturi tankistai ir šuo (1-21 serijos) - Четыре танкиста и собака (1966)

1985 | 2017-06-09 | 4019

Trečioje senosios animacijos filmuko „Mauglis“ serijoje „Paskutinė Akelos medžioklė“ - Mauglis jau didelis, tačiau dar per silpnas susigrumti su visais pavojais. Padedamas smauglio Ka žmonių vaikas gauna peilį, bet greitai sužino, kad tai nėra galingiausias ginklas džiunglėse. Na o Šarchanas stengiasi išstumti senąjį Akelą iš vado posto. Vienintelis Mauglis radęs raudonąją gėlelę gali pagrasinti Šarchanui ir atkurti griūvančią džiunglių tvarką. Epizode „Paskutinė Akelos medžioklė“ vaikai ir jų tėveliai dar kartą įsitikins Mauglio narsa ir pasiaukojimu savo broliams – džiunglių žvėrims.

2000 | 2017-06-07 | 4012

Į miškelį upės pakrantėje užklysta pora niekadėjų lapių ir viską aplink suniokoja. Drąsusis kiškis stoja į kovą su niekdariais. Nuotykiai miške prasideda. Šis filmukas vaikams iš senosios animacijos moko mus nepraleisti pro akis netinkamo elgesio. Negalima leisti teršti ir žaloti savos aplinkos. Na o kaip kiškis kovojo su niekadėjais sužinosite pažiūrėję online ir lietuviškai filmuką – Nuotykiai miške.

2011 | 2017-06-09 | 3871

Aprašymas: Graži, retos rūšies papūga Žydrūnas išsirito ir gyvena zoologijos sode Minesotoje. Žydrūnas savo dienas leidžia kaip ir daugelis papūgų – žaidžia su varpeliu arba žiūri į save veidrodėlyje. Žydrūnas tiki esantis paskutinis savo rasės atstovas, tačiau vieną dieną netikėtai sužino apie Pietų Amerikoje gyvenantį savo gentainį. Negana to, kita jo rūšies papūga drąsi ir nepriklausoma moteriškos giminės atstovė Pupa! Tad Žydrūnui nelieka nieko kito, kaip tik sprukti iš zoologijos sodo, palikti Minesotą ir vykti į savo gentainių kraštą…

2022 | 2017-06-09 | 3715

Vieną dieną Maša išsiruošė gaudyti drugelių - apie tai filmas lietuviškai online - Gero apetito. Tačiau nieko nepagavusi, ji atkeliavo pas lokį į trobelę. O lokys su savo giminaičiu pietus gamino. Žinoma, Maša taip pat prisijungė, ir kaip jiems rodėsi - tik trukdė. Kai galiausiai virtiniai jau buvo puode, paaiškėjo, kad dingo mergaitės pagauta kirmėlė. Kur ji atsiras vaikai sužinos filmuke Gero apetito.

2014 | 2017-06-09 | 3676

Aprašymas: Ar pamenate, kaip prieš pora metų Gerda, jos augintinis šeškas ir trolis Ormas vyko į Šiaurės ašigalį, kad nugalėtų piktąją Sniego karalienę ir išlaisvintų savo brolį Kajų? Po daugybės pavojingų nuotykių, kovų ir sunkumų jiems pavyko. Sesuo ir brolis, lydimi ištikimųjų draugų, laimingi sugrįžo į namus. Tiesa, trolis Ormas su vaikais negrįžo. Jis pasuko į savo namus – į trolių karalystę. Grįžęs namo, Ormas pateko ne į linksmą ir džiugiai nusiteikusią trolių bendruomenę, iš kokios išvyko, bet į šalčio sukaustytą karalystę. Vargšai troliai nenutuokia, kaip kovoti su stichija, tačiau Ormas pamažu ima įtarti, kad žvarbus šaltis – toli gražu ne gamtos išdaigos. Trolių valdovas pažada princesės ranką ir karalystės sostą tam, kas išvaduos trolių žemę nuo stingdančio speigo. Ormas supranta, kad išmušė jo valanda. Užsivilkęs geriausius šarvus, surinkęs pačių drąsiausių (nors rinktis tenka iš pačių bailiausių) trolių pulką, Ormas iškeliauja ieškoti nelaimės priežasties – pirmoje dalyje nugalėtos, tačiau vis dar kažkur savo piktas išdaigas krečiančios Sniego Karalienės. Ormas pasiryžęs šią užduotį atlikti vienas, tačiau kam reikalingi tikri draugai, jei ne tam, kad ištiestų pagalbos ranką? Gerda ir Kajus prisijungia prie Ormo, kad dar kartą visi drauge stotų prieš paslaptingąjį šalčio valdovą.

2000 | 2017-06-07 | 3527

Pamokanti senosios animacijos filmukas vaikams ir tėveliams apie voverytę, kuri stengėsi padėti įkliuvusiam zuikeliui į lokio nelaisvę. Voverytė lakstė per mišką, kvietė barsuką, bebrą į pagalbą, tik mažosios pelytės jie nepasikvietė drauge. Nuėję prie lokio namų paaiškėjo, jog jis neketina nuskriausti zuikelio, o yra draugiškas miško žvėris. „Jis įkliuvo“-pasaka, vaizduojanti tikrąsias vertybes: draugystę, drąsą,meilę bei kovą už savo draugą.

2010 | 2017-06-09 | 3872

Aprašymas: Išpuoselėtame, taikiame ir idiliškame priemiestyje, šalia mielų spalvotų namelių ir rožių krūmų vešliose vejose stūkso juoda troba be menkiausios žalumos užuominos. Ignoruodamas draugiškai bendraujančius kaimynus, šiame namelyje gyvena Gru – piktas veikėjas, šventai įsitikinęs, kad gerumas yra stipriai pervertintas. Apsuptas būrio ištikimų tarnų – mažų geltonų būtybių, nepasižyminčių išmintimi – Gru planuoja didžiausią istorijoje vagystę. Gru rengiasi pavogti… mėnulį! Tai neturėtų būti itin sunku – Gru disponuoja tikrai solidžiu pačių įvairiausių ginklų, įrankių ir aparatų arsenalu. Tiesa, jie ne visuomet šimtu procentų atitinka Gru poreikius: mat genialus išradėjas, kuriantis šiuos ginklus – daktaras Nefarijus – šiek tiek neprigirdi. Ir gavęs iš savo šeimininko užsakymą ne visuomet pagamina būtent tai, ko pageidauja Gru. Kaip ten bebūtų, planas pavogti mėnulį atrodo tobulas, visi klastingai vagystei reikalingi įrankiai pagaminti, tačiau čia atsitinka kai kas visiškai nenumatyto. Gru sutinka tris našlaites – Margo, Editą ir Agnesę. Kurios šiame piktadaryje išvysta tai, ko nemato niekas kitas: potencialų tėtį. Rekalai pakrypsta visiškai netikėta linkme, ypač pačiam Gru.