Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4156

Aprašymas: Šervudo padauža Robinas Hudas (angl. Robin Hood. Mischief in Sherwood) – tai 2014 metų Prancūzijos animacinis serialas. Robinas Hudas – vienas garsiausių pasaulio herojų – dabar ir seriale vaikams. Neįtikėtinas ryžtas ir drąsa, spinduliuojanti energija ir gera nuotaika prie ekranų prikaustys ne tik mažus, bet ir didelius, nuo senų laikų menančius legendinį plėšiką. Šervudo girios prieglobsty su ištikimais bičiuliais įsikūręs Robinas Hudas krečia išdaigas gobšam žmonių engėjui princui Džonui, gelbsti nekaltus, baudžia piktus. Tarp Robino Hudo ir princo Džono užverda kova. Ar pavyks padaužai Robinui pergudrauti princą Džoną? Nuotaikingi nuotykiai prasideda…

2014 | 2018-07-24 | 14687

Aprašymas: Ekvestrijos merginų nuotykiai tęsiasi. Šešios pagrindinės herojės susiburs į grupę ir dalyvaus muzikiniame mokyklos pasirodyme.

Mano mažasis ponis. Ekvestrijos merginos 2 - My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks (2014)

2000 | 2017-06-07 | 4185

Kiaulė taupyklė – H.K. Anderseno pasaka perkelta į senąją animaciją, pasakoja žaislų istoriją. Jie dainavo dainelę apie lietų, norėjo, kad jis nustotų lyti. Tada išvydo vaivorykštę. Ją pamatyti norėjo ir dramblys, tačiau jis buvo didelis ir sunkus, todėl bijojo lipti sukonstruotais iš pieštukų laiptais. Tačiau jo draugai prašė dramblio nepasiduoti ir lipti pieštukų laiptais. Didžiausia priešininkė buvo kiaulė taupyklė, kuri šaipėsi iš dramblio. Ji nei pati lipo žiūrėti vaivorykštės, nei norėjo, kad kiti žaislai ją pamatytų. Kiaulei rūpėjo tik kapeikėlės jos viduje. Ji jas kaupė ir tik dėl jų gyveno, kol iš savo godumo sumaišė kapeiką su parasta saga. Ji netilpo i kiaulę taupyklę ir ją suskaldė. Daug kiaulė taupyklė norėjo, bet neteko visko.

2000 | 2017-06-07 | 3823

„Seni pažįstami“ – tai animacinis filmukas apie sukčiu medinukų komanda, kuri visais įmanomais būdais apgaudinėja savo varžovus ir nepelnytai laimi visas varžybas. Šį kartą medinukai yra pasiruošę apgaule nugalėti vandensvydžio varžybose ir laimėti pagrindinį priza. Ši istorija kupina nuoširdumo ir gerumo, pamokanti, jog melo ir apgaulės kojos visada trumpos. Filmukas taip pat stengiais pabrėžti, jog teisybė ir sunkus darbas visada triumfuoja.

2008 | 2017-06-09 | 3888

Aprašymas: Tarp tėvo daiktų rasta sena disko plokštelė aukštyn kojom apverčia iki tol nuobodų buvusį jaunojo kirmino Bario gyvenimą. Vos išgrdęs pirmuosius akordus, Baris supranta – jis privalo tapti pasaulinio garso žvaigžde! Subūręs muzikantų grupę pavadina ją „Linksmuolis Baris ir disko kirminai“, ir prasideda nuotykiai, kuriuos lydi patys ryškiausi disko eros himnai: „Boogie Wonderland“ (Earth Wind and Fire), „I Will Survive“ (Gloria Gaynor), „Upside Down“ (Diana Ross) ir daugybė kitų, neleisiančių nusėdėti nei jūsų vaikams, nei jums patiems.

1998 | 2017-06-09 | 3716

Donald Duck Donald's gold mine išleistas 1942 m.

2011 | 2017-06-09 | 6849

Aprašymas: Monstrų vidurinėje – Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena. Toralei, keršydama už tai, kad nebuvo pakviesta į gimtadienį, į mokyklą atsiunčia Drakulauros buvusį vaikiną Valentiną. Nors sukaktuvininkė prisipažįsta įsimylėjusi Klodą, Valentinas užkeikia ją, kad galėtų sudraskyti jai širdį ir sugadinti gimtadienį. Pamatęs naują Drakulauros susižavėjimo objektą, Klodas ima pavydėti, todėl jam į pagalbą atskuba Kupidonė, tačiau jos strėlės įsminga ne ten, kur planuota. Viskas susimaišo! Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena tampa visai kuo kitu nei planuota!

2009 | 2017-06-09 | 4233

Aprašymas: Deivas vėl ėmė trokšti ramybės ir jo galvoje vis aiškiau dėliojosi naujas planas – išsiųsti burundukus į mokyklą. Žinoma, burundukams mokytis ir gyventi kartu su žmonėmis nelabai patinka. Išplėšti iš namų aplinkos, o dar tas pasaulinis populiarumas – jis irgi vargina. Tačiau Deivas neperkalbamas ir burundukams tenka susitaikyti su nauju gyvenimu.

2000 | 2017-06-07 | 3698

Filmukas Miško tankmėje. Filmukas apie barsukų šeimyną. Jie miške kasė urvus, o sūnelis tingėjo ir nukeliavo miško takučiu. Čia jis sutiko draugą zuikutį ir piktąjį vilką, kuris norėjo juos pagauti. Mažylis būdamas vienas greitai išmoko išsikasti urvelį. Jie su zuikučiu slėpėsi urvelyje nuo vilko, tačiau vilkas jau buvo beveik įlindęs į urvą... Ir staiga lokys juos išgelbėjo ir pamokė vilką. O čia ir tėveliai atėjo.

2030 | 2018-07-24 | 5451

Aprašymas: Trapučio parkas (angl. Brickleberry) – JAV animacinis serialas. Dviejų komikų sukurta animacija tikrai nėra skirta vaikams – nors joje ir netrūksta mielų žvėrelių, visa tai, ką jie veikia šiame seriale, dažniausiai yra skirta tik suaugusiems. Tai serialas apie margą nevykėlių miškininkų kompaniją, kuri vis įsivelia į problemas. Šios kompanijos prižiūrimą nacionalinį parką grasinama uždaryti. Jį išgelbėti gali tik vienas narsus parko prižiūrėtojas, kuris atvyksta gelbėti Trapučio floros ir faunos. Prasideda pasiutiški tradicinio humoro ribas peržengiantys nuotykiai! N16

2000 | 2017-06-07 | 3756

„Kodėl išėjo kačiukas“ – tai animacinis filmukas vaikams apie kačiuką Dūmelį ir jo šeimininką, berniuką Vovą. Mama Vovai palieka raštelį, kad šis pamaitinų kačiuką pienu, tačiau berniūkštis neklauso ir visai nesirūpina kačiuku. Tuomet Dūmelis nusprenždia palikti Vovą, ir apsigyvena pas kaimyne. Ši istorija mus moko, jog visada reikia rūpintis kitais, nes kartais ir tau pačiam gali prireikti pagalbos.

2012 | 2017-06-09 | 3920

Aprašymas: Artėja Helovinas, todėl ne tik Monstrų vidurinė mokykla, o ir visas miestas pilnas nežemiškų būtybių. Staiga grupelė chuliganų pradeda krėsti eibes, o visiems atrodo, kad tai vampyrų darbas. Ar pavyks įrodyti, kad iš tikrųjų dėl visko kalti baugiais personažais persirengę žmonės? Grupelė Monstrų vidurinės moksleivių pateks į mirtingųjų vakarėlį, nes bus palaikyti persirengėliais. Ar ilgai jie liks neatpažinti?

2030 | 2018-07-24 | 3469

Aprašymas: Monsunas (angl. Monsuno) – JAV animacinis serialas. Monstras Monsunas pasineria į nuotykius su trimis paaugliais – Chase, Jinja ir Brenu. Ketveriukė kovoja su blogio jėgomis, stengdamiesi ne tik surasti Monsuno kūrėją, bet ir išgelbėti pasaulį.

2030 | 2018-07-24 | 4862

Aprašymas: Slibinų dresuotojai (angl. Dragons: Riders of Berk) – JAV animacinis serialas. Kai vikingų paauglys Hikupas drauge su slibinu Bedančiu išgelbėjo Berko kaimelio gyventojus, tai įkvėpė žmones ir drakonus pabandyti sugyventi santarvėje. Tačiau tai ne taip lengva – trukdo vikingų neišprusimas ir kartais labai pavojingi slibinų instinktai. Hikupo tėvas sumano įsteigti Berko Drakonų Akademiją, kurioje kiekvienas smalsuolis apie drakonus gali sužinoti viską ir net išmokti slibinų dresūros meno. Vikingų paaugliai, net ir neklaužados, pradeda lankyti originaliąją Akademiją. Serialas sukurtas pagal garsų, dviems Oskarams nominuotą filmą “Kaip prisijaukinti slibiną”.

1998 | 2017-06-09 | 4044

Donald Duck Better self išleistas 1938 m.

1998 | 2017-06-09 | 3597

Donald Duck How to Have an Accident in the Home išleistas 1956 m.

1994 | 2017-06-09 | 3935

Aprašymas: Linksmučiui, mažiausiam Kornvalio grafystės triušiukui, pabodo nuolatinės vyresnių brolių pašaipos. Kartu su išdykusiu draugužiu burunduku Čikiu Linksmutis sugalvoja, kaip jiems atkeršyti. Kai jo pokštai pavyksta, Linksmutis nusprendžia, kad jis pelnys pagarbą tik tapdamas kiečiausiu, pikčiausiu ir bjauriausiu triušiu mieste. Jis net pasivadina Peštuku. Bet dar vienam bjauriam Peštuko pokštui pakrypus ne taip, kaip jis tikėjosi, jo paties šeima pakliūva į pavojų ir Peštukas supranta, kad buvo neteisus.

1961 | 2017-05-31 | 4299

Отреставрированно в формате FullHD.

Комедийный художественный фильм, снятый в СССР режиссёром Юрием Чулюкиным по одноимённой повести Б. Бедного.
На северные лесозаготовки приезжает Тося Кислицына — выпускница Симферопольского кулинарного училища, сирота, совсем девчонка, — умница, настоящий товарищ. На первых же танцах она отбривает местного кумира — лучшего бригадира Илью Ковригина, и начинается у них любовь-борьба, в лучших традициях советских лирических комедий.

Первый раз комедию показали в марте 1962 года в зале ЦДК. На премьеру пришли все, кроме Инны Макаровой. Она была обижена за то, что убрали финальную сцену её расставания с женихом. Картина сразу понравилась зрителям и даже критикам. Но высокое начальство посчитало, что комедия чересчур бытовая и мелковата для советского экрана, поэтому фильму была присвоена третья прокатная категория.
За рубежом картина имела успех. Получила приз Эдинбургского кинофестиваля и приз кинофестиваля в Мар-дель-Плата. Зарубежные газеты называли Румянцеву «Чарли Чаплин в юбке», а итальянцы — «русской Джульеттой Мазиной».

---

Tonya has just graduated from the trade school and found a job as a cook in a Siberian village. She is naive but open hearted and kind. When Ilya starts flirting with her she takes it as a true romance only to discover that Ilya had a bet with his friends to seduce her. She stops talking with him but Ilya has already fallen in love with her.

Merginos / Девчата -  (1961)