Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 3753

Aprašymas: „Haris Poteris ir mirties relikvijos 2 dalis” – tai paskutinis nuotykis „Hario Poterio” filmų serijoje. Didingame finale mūšis tarp gėrio ir blogio jėgų burtininkų pasaulyje perauga į visuotinį karą. Dar niekuomet ant kortos nebuvo pastatyta tiek daug. Niekas nėra saugus. Tačiau būtent Hariui Poteriui teks paaukoti didžiausią auką nenumaldomai artėjant kulminacinei kovai su valdovu Voldemoru. Šioje kovoje išsispręs viskas.

2011 | 2017-06-09 | 3648

Aprašymas: Tarp dviejų didelių valstybių Levamme ir Amatsuvian vyksta karas. Kokios jo priežastys mums pašykštima išsamios informacijos (gal ko nepasidalino ar kas iš lovos ne ta koja išlipo), bet svarbu, jog jis vyksta. Levamme imperijos princas Karlas yra iki ausų įsimylėjęs nuostabaus grožio kilmingąją Faną del Moral ir pažada jei per metus baigti karą, bet žinot kaip būna su tais vyrų pažadais. Kadangi Fana yra tautos viltis, į ją pasikėsina blogiukai, taigi norimą ją perkelti pas sužadėtinį. Viskas gal būtų nieko, bet kad juos skiria labai plati karo teritorija, o dar vandenyną kirst reikia. Čia reikalas prispiria kreiptis į puikų gyvenimo vėtytą ir mėtytą jauną pilotą Charles Karino. Berneliui nepasisekė nuo pat vaikystės, jo tėvas yra iš Amatsuvian, dėl to jis yra kas antro tautiečio paspiriamas į šonkaulius, jo gyvenimas švelniai tariant nelengvas, bet turėdamas svajonę gali viską iškęsti. Taigi Fana yra įsodinama į Charles lėktuvėlį ir kelionė prasideda.

2000 | 2017-06-07 | 3818

„Seni pažįstami“ – tai animacinis filmukas apie sukčiu medinukų komanda, kuri visais įmanomais būdais apgaudinėja savo varžovus ir nepelnytai laimi visas varžybas. Šį kartą medinukai yra pasiruošę apgaule nugalėti vandensvydžio varžybose ir laimėti pagrindinį priza. Ši istorija kupina nuoširdumo ir gerumo, pamokanti, jog melo ir apgaulės kojos visada trumpos. Filmukas taip pat stengiais pabrėžti, jog teisybė ir sunkus darbas visada triumfuoja.

2030 | 2018-07-24 | 3208

Aprašymas: Kuroko krepšinis (angl. Kuroko no Basket) – Japonijos animacinis serialas. Kuroko priklauso legendinei vidurinės mokyklos krepšinio komandai, žinomai, kaip “The Generation of Miracles”, tačiau tik pagrindiniai penki komandos žaidėjai laiko jį geru žaidėju. Kai jis pereina į aukštesnę mokyklą Kuroko prisijungia prie tos mokyklos krepšinio komandos. Deja, jis ten pasirodo, kaip mažas silpnas ir mėtantis pro šalį, tačiau užslėpti gabumai dar turėtų pagelbėti jo naujajai komandai.

2030 | 2018-07-24 | 3369

Aprašymas: Istorija pasakoja apie studentą Saitou Yakumo, kuris gimė su skirtingomis akių spalvomis. Jo kairė raudonoji akis jam suteikia įaptingą gebėjimą matyti vaiduoklius ir dvasias. Jis tiki, kad dvasios lieka žemėje dėl savų priežasčių ir jei panaikinsi tas priežastis jos iškeliaus ten kur joms ir priklauso. Taigi Saitou kartu su bendramokslė Ozawa Haruka nusprendė joms padėti.

2000 | 2017-06-07 | 3751

Senosios animacijos filmukas „Mergaitė ir dramblys“ suintriguoja prieštaringa situacija – griežtai auklėjama mergaitė nori pamatyti cirko dramblio pasirodymą, tačiau privalo klausyti griežto auklėjimo, dėl kurio veide atsiranda niūrumas ir liūdesys. Deja, dėl to vaikas suserga – nepralinksmina nei gausybė naujų žaislų. Viltis ir džiugesys atsiranda tik tada, kai į namus pakviečiamas tas pats dramblys. Tai žaisminga pasaka vaikams, nepamirštanti pamokyti ir suaugusiųjų.

1992 | 2017-06-09 | 4066

Aprašymas: Paparčių Slėnyje, nepaprastame atogrąžų miške, laukia kerai ir nuotykiai. Šikšnosparnis sugedusiu radaru, vardu Betis, susivienija su Krista, Pipsu ir Vabalų Berniukais, kad išgelbėtų savo nuostabų pasaulį nuo piktojo Heksuso. Nepaisydama draugų įspėjimų, smalsi medžių fėja Krista nuklysta anapus Paparčių Slėnio. Ji suranda Zaką, tikrą gyvą žmogų, kuris padeda kirsti atogrąžų mišką. Pamatęs Paparčių Slėnio grožį ir magiją, Zakas prisiekia jį išgelbėti. Bet jau gali būti per vėlu. Žiaurusis Heksusas ištrūko į laisvę ir ketina sunaikinti visą Paparčių Slėnį.

2007 | 2017-06-09 | 4865

Aprašymas: Garsėja Rusijos žemė didvyriais ir plėšikais. Viską stebi kunigaikštis, tačiau ir jis neišvengia klaidų. Dabar jis susiginčijo su didvyriu, o plėšikas Lakštingala pagadino nemažai kraujo…

2008 | 2017-06-09 | 5844

Aprašymas: Keturiolikmetis našlaitis Krabatas gyvena paslaptingame malūne. Jis yra vienas iš dvylikos malūnininko pameistrių. Jie mokosi ne tik amato, bet ir juodosios magijos. Kai Krabato draugo ir globėjo gyvybei ima grėsti pavojus, jis ryžtasi išsivaduoti iš piktojo burtininko valdžios ir pradeda jaudinančią kovą už laisvę, draugystę ir meilę… Jaudinanti istorija apie amžiną gėrio ir blogio dvikovą.

2016 | 2017-06-09 | 3832

Aprašymas: Tikriausia, žinote, kad vaikus atneša gandrai… ar jie bent jau darydavo tai anksčiau. Dabar jie pristatinėja prekes, parduodamas milžiniškoje internetinėje parduotuvėje. Jaunėlis – darbščiausias bendrovės gandras, vieną dieną netyčia įjungia Kūdikių Gamybos Mašiną, ir ši sukuria žavią mažą mergaitę… Skubėdami pristatyti mergaitę jos tėveliams iki tol, kol pie ją nesužinojo bosas, Jaunėlis ir jo draugė Tulpė – vienintelis žmogus, gyvenantis ant Gandrų Kalno – išsiruošia į beprotiškų nuotykių ir atradimų kupiną kelionę, sugražinsiančią gandrams „tikrąją” jų misiją – gabenti vaikus.

2030 | 2018-07-24 | 3553

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-08 | 3721

„Kalėdų eglutė visiems“ – tai be galo graži pasaka apie apie gyvūnėlius, kurie visaip stengėsi apsaugoti Kalėdų eglutę. Iš visų pasaulio kampų šie sugužėjo ir kartu nusprendė pamaloninti, išsaugoti bei rūpintis eglute, kad visi galėtų ja džiaugtis ir dalintis. Tai istorija, kupina gėrio, pasiaukojimo ir atgailos. Ji mus moko, jog turėdami bendrą tikslą galime įveikti bet kokias kliūtis.

2013 | 2017-06-09 | 3823

Aprašymas: Jūsų mėgstami Madagaskaro bičiuliai grįžta naujame nuotykyje! Alekso mėgstamiausia šventė – Valentino diena, kuri atneša meilės nuotykius visai gaujai. Melmanas planuoja didelę staigmeną Glorijai, o Martis bando padaryti įspūdį naujai draugei. Kiekvienas jų nori pasiekti Karaliaus Džiulijano meilės mikstūrą, kuri yra saugiai paslėpta. Jūs įsimylėsite su Beprotiškai fantastišku Madagaskaru!

1974 | 2017-06-07 | 3914

Senosios animacijos filmukas Viskas atvirkščiai. Asiliukas, labai troško skraidyti dangumi ir pavirsti drugeliu. Po nesėkmingo bandymo, jis sutinka vikšrą, kuris asiliukui paaiškina, kad jei jis viską darys atvirkščiai – pavirs drugeliu. Paklausęs patarimo, asiliukas greitai išvaromas iš namų. Tačiau jo svajonė baigiasi, kai jis sutinka naktinę plaštakę, kuri jam paaiškina, kad jis labai gražus asiliukas ir reikia būti savimi, o ne stengtis tapti kažkuo kitu.