Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 3635

Aprašymas: Slaptosios kalėdų senelio tarnybos kiečiausi vyrukai Veinas ir Lenis vėl turi išgelbėti kalėdas. Vienas blogas vaikas atėmė iš elfų angliakasių slapta įrenginį, dėl kurio kalėdų gali neįvykti. Veinas ir Lenis jau buvo pasiruošę šiai užduočiai ir žinojo, jei ši operacija pavyks, kažkuris bus apdovanotas metų elfų titulu. Bet štai čia prasideda įdomybės. Bosas Veinui ir Leniui atsiunčia pastiprinimą.

2000 | 2017-06-09 | 3805

Aprašymas: Rokio ir Bunvinklio šou niekas nebežiūri, todėl jiedu pasitraukia iš televizijos. Du draugai gyvena mažoje trobelėje, peržiūrinėja savo šou įrašus ir liūdi. Tačiau netikėtai į Holivudą atvyksta žiaurus tipas, nuverstas vienos šalies despotas – herojus iš Rokio ir Bunvinklio šou. Jis perka vieną TV kanalą po kito ir ketina visus žiūrovus paversti zombiais. FTB agentė privalo surasti du gerus draugus Rokį ir Bunvinklį, kad šie tą niekšą sutramdytų.

1970 | 2017-06-09 | 4427

Mickey's Parrot.

1995 | 2017-06-11 | 4080

Aprašymas: Dvasia šarvuose (angl. Ghost in the Shell) – 1995 m. japonų anime filmas, pastatytas pagal Masamunės Širo mangą tokiu pačiu pavadinimu. Veiksmas vyksta 2030 metų Japonijoje, NewPorto mieste. Pasaulis ateityje, pažvelgus iš išorės, gal labai ir nepasikeitęs, tačiau technologijų vystymasis sąlygoja kibernetizacijos ir virtualiosios erdvės plėtimasi – riba tarp fizinio ir virtualaus pasaulio nyksta. Iš vienos pusės, žmogus įgyja vis daugiau kibernetinių implantų ar tampa visišku kiborgu, netgi daro elektronines savo sąmonės kopijas, kita vertus, kuriamas dirbtinis intelektas bei sudėtingos programos pamažu pradeda suvokti save kaip individus. Ateityje pareigūnai, atliekantys svarbias pareigas, ir, šiaip, vis daugiau asmenų naudoja specifinius smegenų inplantus ar visiškai kibernetizuojasi, pasilikdami vienintelį biologinį audinį – smegenis. Bevielės technologijos sujungia tokias kibersmegenis su tinklu ir leidžia naudotis jo resursais bei palaikyti ryšį, kur bebūtum, ką beveiktum, realiame pasaulyje. Tačiau kartu su naujomis technologijomis iškyla ir nauji pavojai – atsiranda naujos ligos kaip kibersmegenų autizmas ar sklerozė bei kur kas padidėja hakerių keliamas pavojus. Tampa įmanoma užvaldyti ne tik priešininko kompiuterius, bet ir jo kompiuterinius implantus bei mechanines dalis, ko pasekoje, valdyti kūno judėjimą, į smegenis siunčiamą nervų informaciją, keisti atmintį.

Dvasia šarvuose - Kôkaku Kidôtai / Ghost in the Shell (1995)

2013 | 2017-06-09 | 4004

Aprašymas: Gintarinės jūros pakrašty magiškas paukštis padėjo stebuklingą kiaušinį, kuris išpildo vieną, bet patį didžiausią norą. Kas bus, jei jis pateks į blogio rankas arba atsidurs neišmanėlių namuose, kurie kiaušinį kaip paprastą margutį suvalgys su duona ir majonezu? Visų pasakų blogiukai labai susidomėjo stebuklingu kiaušiniu ir svajoja pasinaudoti tuo vieninteliu šansu. Tai raganos ir velniai, kiti baisūs padarai ir pats didžiausias vaikų siaubas – Babaušis. Kam atiteks svajones pildantis stebuklas?

2008 | 2017-06-09 | 3840

Aprašymas: Gražuolė Alionuška eidama pas tetą į svečius netikėtai papuola į stebuklingo medžio drevę, kur paslaptinga nepažįstamoji dovanoja jai užburtus obuolius. Neįtardama obuolių magiškų galių, Aliona parneša juos į caro Dormidondo rūmus. Čia gyvena ir jos pusseserė Vseslava, be galo mėgstanti konstruoti įvairiausias mašinas bei sparnasparnius, kurių bandymu metu, vienas jos išradimas nukrinta tiesiai ant gražuoliuko muzikanto Jeriomos trobelės. Taip Aliona susipažįsta su Jerioma ir įsimyli jį. Tačiau čia įsimaišo burtai bei magija. Netyčia užkandęs užkerėtų obuolių Jerioma įsimyli ne ją, o caraitę Vseslavą. Ką darys Aliona, kad susigražintų mylimąjį?

2000 | 2017-06-07 | 3683

Senosios animacijos filmukas vaikams Kieno miške konkorežiai. Kieno miške kankorėžiai - filmukas apie piktą ir godų vilką. Vilkas bando pasisavinti viską, kas tik auga miške - grybus, uogas, gėles ir net kankorėžius. Tačiau netikėtai į mišką atklysta grybauti susiruošę zuikučiai ir ežiukas. Jie pamato ant lentelės užrašą, kad viskas priklauso vilkui, tačiau miško pelkėje gyvenantis varliukas pamoko juos, kad miško gėrybės priklauso visiems. Paklausę varliuko grybautojai prisirenka grybų, bet staiga juos užklumpa vilkas. Jis išplūsta grybautojus ir išspardo visus krepšelius su grybais, bet jam nepavyksta išvaryti zuikučių ir ežiuko iš miško. Jie apmėto vilką kankorėžiais, prikulia jį, kol galiausiai vilkas nebesisavina miško gėrybių. Pažiūrėkite šį filmuką, kuris pamoko nebūti godžiais ir nesisavinti to, kas priklauso visiems.

2030 | 2018-07-24 | 6384

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2030 | 2018-07-24 | 3629

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2002 | 2017-06-09 | 4162

Aprašymas: Du legendiniai animacijos pasaulio herojai sugrįžta, kad dar kartą išsisaiškintų savo santykius. Katinas Tomas gauna specialią ir labai svarbią užduotį – saugoti kaip savo akį stebuklingą žiedą. Tačiau labai nelauktai ir netikėtai neįkainojama brangenybė prilimpa prie peliuko Džerio galvos, o šis dar sugalvoja pabėgti į miestą. Amžinos katino ir peliuko gaudynės vėl įgauna pagreitį.

1990 | 2017-06-09 | 3855

Aprašymas: Prie prašmatnaus namo durų krepšyje paliktas žavus kūdikėlis – tikra “velnio sėkla”. Vos išvydęs pasaulį, jis krečia tokias šunybes, kad jo atsisako trisdešimt dievobaimingų šeimų! O kai prieglaudos vienuolėms visgi pavyksta jį įbrukti vienai bevaikių kvailių porai, toje prieglaudoje – visuotinio džiaugsmo šventė… Ir kuo gi vaikelis bjaurus? Ogi tuo, kad moka šauniai atsikeršyti…

2002 | 2017-06-09 | 3969

Aprašymas: Paauglys Zakas Gibsas niekuo nesiskiria nuo kitų bendraamžių. Tačiau kartą jis randa paslaptingą, į rankinį laikrodį panašų daiktą, kuris gali sustabdyti laiką. Taip vaikinas netikėtai įgauną neįprastų galių. Zakui tai tik idealus būdas padaryti įspūdį gražuolei mokyklos naujokei, iš užsienio atvykusiai Frančeskai…

2013 | 2017-06-09 | 3755

Aprašymas: Veiksmas vyksta praėjus keleriems metams po kovos su siaubūnu Bū. Bilsas – naikinimo Dievas, kuriam buvo pavesta išlaikyti tvarką visatoje, prabunda iš ilgo miego. Sužinojęs, kad vienas Sajanas įveikė Fryzą, Bilsas meta iššūkį tam Sajanui (Gokui). Gokas nekreipia dėmesio į Kajaus kalbas, kad jis be galo galingas ir pavojingas, tad sutinka kautis su stipriuoju Dievu. Tačiau Kajaus kalbos pasiteisino – Bilsas lengvai sutriuškiną Sajaną ir siaučia po planetą. Ar Gokui su draugais pavyks sustabdyti naikinimo Dievą?

2000 | 2017-06-07 | 3593

Senosios animacijos filmukas Peliukas ir raudonoji saulutė. Atėjo ruduo. Pasidarė šalta, saulutės nebėra, darosi vis šalčiau ir šalčiau. Peliukas ir kiti žvereliai nutarė eiti vasaros ieškoti. Tačiau reikia stipraus pakeleivio. Rado barsuko urvą. Barsukas išlindo bet atsisakė kartu eiti. Ežiukas irgi juos pasiuntė toliau ir nuėjo miegoti. Taip ir nerado jie pakeleivio. Galiausiai vienas peliukas nutarė keliauti žiemoti po krosnimi, o kitas buvo atkaklus ir toliau ėjo vasaros ieškoti. Kas buvo toliau sužinosite pažiūrėję šį nuostabų animacinį filmuką.

2007 | 2017-06-09 | 4306

Aprašymas: Burundukai Alvinas, Saimonas ir Teodoras turi neginčijamą talentą patekti į bėdą, o dar labiau – pridaryti bėdų savo šeimininkui Deivui Seviliui…

1995 | 2017-06-09 | 4529

Aprašymas: Mažylis – paršelis, kurį ūkininkas laimėjo mugėje. Vos tik parvežtas namo, paršiukas susirado naują “mamą” – margaspalvę aviganę. Netikėtai Mažylis suprato, kad labiausiai jam patinka ganyti avis. Juolab, kad šios, sužavėtos paršelio mandagumo, jam visiškai paklūsta ir daro viską, ko tik jis paprašo. Mažylio šeimininkas pastebėjo neįtikėtinus augintinio gabumus ir nusprendė dalyvauti aviganių konkurse. Deja, susirungti prestižiniame čempionate leidžiama tik šunims.

2009 | 2017-06-09 | 3924

Aprašymas: Kova dėl Teros – puiki fantastinė kelionė į pasaulį apie kurį mes tik svajojome. Tai istorija apie draugystę, šeimą, pasiaukojimą ir svarbiausia įsisavinimas to, kad visas mūsų išlikimas priklauso nuo Žemės ir jos gamtos turtų.