Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 4096

Filme Orkestro repeticija iš serialo Maša ir lokys lietuviškai vakai pamatys, kaip kartą lokys grybaudamas miške rado pianiną ir parsinešė jį namo. Suderinės stygas, jis šauniai grojo, kol išmokti groti panoro ir atėjusi mergaitė Maša. Jos svajonė - tapti žymia ir garsia pianiste. Lokys geras ir kantrus mokytojas, tačiau ar Maša išmoks groti sužinosite filmuke Orkestro repeticija?

2000 | 2017-06-07 | 3932

Senosios animacijos filmukas vaikams Pinigėlis. Vieną gražią dieną Barsukas žaisdamas lauke randa pinigėlį 5 kapeikas. Gerutis ima šaukti ir ieškoti kas pametė 5 kapeikas. Lapiukas jam patarė niekam neatiduoti pinigėlio, jei jau radai. Vilkiukas pasiūlė jam mainyti kapeikas į vinį. Barsukas labai pergyveno kad reikia gražinti tas kapeikas. Šis filmukas vaikams parodys dar vieną gražaus poelgio pamokėlę.

2012 | 2017-06-09 | 4059

Aprašymas: Kažkur tarp Rio ir Madagaskaro, saulėtame Mozambike egzistuoja magiškas paukščių miestas – Zambezija. Jame traukdami nuotaikingas dainas ir kasdien linksmindamiesi gyvena viso pasaulio paukščiai: nuo mažiausio žvirblio iki galingiausio erelio. Paukščių gyvenimas – tai nuolatinis laisvės ir nuotykių troškimas. Deja, sakaliukas Kajus – nedrąsus ir naivus paukštis. Nuo mažumės gyvenęs tik su tėčiu, Kajus iš jo išmoko vikriai skraidyti ir išgyventi dykumoje. Tėtis Tendajus sūnui nuolat kartojo, kad šis turi išmokti rūpintis pats savimi. Sakaliukui trūko draugų ir linksmybių, jis nebenorėjo gyventi kaip atsiskyrėlis, tad pasakęs tėčiui, kad jau gali pasirūpinti savimi pats, iškeliavo. Pakėlęs sparnus Kajus išlekia į paukščių rojų – niekada nematytą ir paslaptingą Zambeziją. Nukeliavęs į didžiulį svajonių miestą sakaliukas panyra į kunkuliuojantį paukščių bendruomenės gyvenimą. Apsuptas plepių papūgėlių, išmintingų erelių bei peralkusių marabu, Kajus sužino, kad miestui reikia greitų kaip vėjas ir stiprių kaip akmuo paukščių. Iš tėčio išmokęs vikraus ir greito skraidymo, Kajus netrukus tampa Zambezijos gynėjų „Uraganų“ nariu. Svajonių miestą užpuolus varanui Budzo ir jo sąjungininkams, Zambezijos gyventojai stoja į kovą. Gindamas miestą nuo gigantiškų roplių, sakaliukas privalo išgelbėti ir pagrobtą savo tėtį. Vykdyti šią svarbią užduotį Kajui padeda draugai. Nuolat tinginiaujantis, save labai mylintis žvirblis – Yzis ir gražuolė Zambezijos vadovo duktė Zoja, galiausiai net varanų armijai padėję maitėdos marabu prisijungia prie Kajaus ir padeda išgelbėti Zambeziją.

1998 | 2017-06-09 | 3981

Aprašymas: Tinkis Vinkis, Dipsis, Lelia ir Pou gražiai šoko įvairiausius šoko: ir trepsėjo, ir žingsniavo, ir vorele vaikėsi Nū-nū, ir taškėsi baloje, ir jojo kaip arkliukai, ir ritosi nuo kalvų, ir krėtė dar daug linksmų pokštų. Loreta apsiavė stepo batelius ir sušoko stepą. Visi teletabiai iš eilės vilkėjo puošnų šokių sijonėlį. Iš dangaus nusileido karuselė su stepą šokančiu meškiuku. Tinkis Vinkis ėmė šokinėti iš džiaugsmo, vaikams irgi buvo linksma ir smagu šokti.

2011 | 2017-06-09 | 3877

Aprašymas: Velykų zuikis – rokeris su svajone! Garsiojo „Garfildo 2″ ir „Alvinas ir burundukai“ kūrėjas, režisierius Tim Hill šventiniu Velykų laikotarpiu džiugins Lietuvos kino žiūrovus nuotaikinga ir spalvinga istorija apie maištingą Velykų zuikį Velykį, dienų dienas leidžiantį mušant būgnus. Paauglys Velykis – dėl muzikos pamišęs rokeris, kuris net nenori pagalvoti apie savo tėvo, verslo pratęsimą. Vedinas nuotykių troškimo, užsispyręs gyvūnėlis pabėga iš namų ir ryžtasi kelionei į garsųjį Holivudą. Vos iškėlus koją iš namų prasideda ilgaausio nuotykiai. Jį, einantį gatve, partrenkia bedarbio Fredžio vairuojamas automobilis. Manipuliuodamas naujuoju savo pažįstamu, sveikdamas po patirtos traumos, Velykis priverčia Fredą jį pavaduoti ir dalinti dovanas mažyliams visame pasaulyje. Velykų likimas atsiduria nieko apie Velykų reikalus neišmanančio Fredžio rankose.

2011 | 2017-06-09 | 4025

Aprašymas: Klasikinio belgų komikso herojai smurfai neseniai šventė 50-ąjį jubiliejų. Ta proga kino kompanija „Sony Pictures“ dovanoja nepaprastą nuotykinę komediją „Smurfai“ apie mėlynųjų žmogeliukų nuotykius mūsų pasaulyje. Tai nuotaikingas 3D formato filmas tiek mažyliams, tiek jų tėveliams, užaugusiems su to paties pavadinimo animaciniu filmu.

2030 | 2018-07-24 | 4168

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

1998 | 2017-06-09 | 3708

Donald Duck Timber išleistas 1941 m.

2030 | 2018-07-24 | 3774

Aprašymas: Transformeriai: Maskuotės meistrai (angl. Transformers: Robots in Disguise) yra amerikiečių animacinis serialas, kuris yra Transformeriai: Praimas tęsinys. Kibertrono policinininkui Širšinui, kovojusiam kartu su Optimu Praimu, teks vykti į Žemę ir bandyti sutramdyti iš kalėjimo pabėgusius deceptionistus. Jam padės kadetė Stipriarankė, garsiausias Kibertrono chuliganas Slydis, deceptionistas Pikčiurna ir Alkemoro erdvėlaivio – kalėjimo prižiūrėtojas Meistras.

1970 | 2017-06-09 | 3696

The Nifty Nineties.

2014 | 2017-06-09 | 3927

Aprašymas: Tai nuostabiai gražus pasakojimas apie tetos išaugintą undinėlę, turinčią ypatingų galių. Linksma, kūrybinga ir puikų stiliaus jausmą turinti Liumila su švytinčiais perlais išdarinėja tikrus stebuklus! Kartą merginos teta gauna pakvietimą į rūmus, kur karališkoji šeima ruošiasi ypatingai karūnos perdavimo ceremonijai. Tačiau teta pakvietimą pamiršta namuose ir Liumila skuba kuo greičiau perduoti jį giminaitei. Atsitiktinai rūmuose atridūris gražuolė nė nenutuokia, kad šis vizitas dovanos jai naujus draugus ir priartins prie daug metų slėptų paslapčių apie ją pačią. Koks skandalas įvyko kai ji dar tebuvo kūdikis? Nauji nutikimai įrodys, kad Liumila turi kur kas galingesnių jėgų, nei priversti perlus švytėti. Jos rankose gali atsidurti visos karalystės likimas.

2014 | 2017-06-09 | 3737

Aprašymas: Savo didžiųjų gastrolių metu Mapetai įsipainioja į brangenybių vagystę, atliekamą varlės Kermito antrininko ir jo piktadario pagalbininko…

2016 | 2017-06-09 | 3802

Aprašymas: Draugiško biglio Ozio gyvenimas apsiverčia letenomis aukštyn sužinojus, jog šeimininkai išvyksta ilgų atostogų. Prabangiame šunų viešbutyje augintinį įkurdinusi Martinų šeima nė nenutuokė, jog po SPA centro pavadinimu slypi apgaulė – viešbutis tėra tikrų tikriausiu kalėjimu, į kurį patenka visi ilsėtis čia atvykę šunys. Pikti prižiūrėtojai, klastingas šeimininkas ir įbauginti kameros draugai – naujasis Ozio būstas nė iš tolo neprimena jaukių Martinų namų. Tačiau Ozis pasirodo esąs ne iš kelmo spirtas – norėdamas sugrįžti namo, šunelis privalės bando rasti bendraminčių ir suplanuoti gudriausią šunų pabėgimą istorijoje. Ar jam pavyks? Greičiau vizginkite uodegas – Ozis nenusiteikęs kalėjime praleisti nei dienos!

2030 | 2018-07-24 | 3824

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2014 | 2017-06-09 | 4016

Aprašymas: Šįkart juostos kūrėjai nukelia mus į 50 metus prieš Kristų. Romėnai nukariavo visą Galiją? Bet ar išties visą? Tikrai ne! Vienas užsispyrusių galų kaimelis net neketina pasiduoti okupantams. Įpykęs dėl susiklosčiusios padėties, o ypač dėl to, kad jo kariuomenė neįstengia susidoroti su nepaklusniaisiais, Julijus Cezaris nusprendžia imtis kitos taktikos. Jeigu ši barbariška galų civilizacija pajėgia atsispirti Romos karinei galybei, galbūt neatsilaikys prieš jos gyvenimo būdą. Gudragalvis karvedys nusprendžia šalia galų kaimelio pastatyti prabangų romėnišką rajoną – tikrą dievų žemę, kurios siūlomi malonumai nustebintų net visko mačiusius. Ar šaunieji galai nesusivilios romėniška prabanga ir patogiu gyvenimu? Ar jų kaimelis taps tik paprasčiausia atrakcija turistams? Patikėkite, Asteriksas ir Obeliksas padarys viską, kad sužlugdytų Cezario planus!

1972 | 2017-06-09 | 4766

Filmukas vaikams Zuikis simuliantas. Filmukas prasideda linksma dainele, kurią dainuoja žvereliai važiuodami autobusu. Ir staiga vairuotojas praneša jog jau zuikio stotelė. Zuikis bėga link išlipimo, o meškinas jam užmina ant kojos. Na ir pasisekė zuikiui, apsimetė jis jog koją labai skauda ir meškinas jį parnešė į trobelę, valgidina, girdo, o zuikis džiaugiasi apgavęs. Ar ilgai simuliantas džiaugėsi, pamatysite šiame vilme vaikams.

2009 | 2017-06-09 | 4331

Aprašymas: Haris atostogauja pas Durslius. Ramybės neduoda sunkios mintys: mylimo krikštatėvio Sirijaus mirtis, žiaurus mūšis su Valdovu Voldemortu. Ir štai, sėdėdamas savo kambaryje, Haris nekantriai laukia apsilankant Hogvartso direktoriaus. Kodėl profesorius Dumbldoras kaip tik dabar nutarė jį aplankyti? Kokie neatidėliotini reikalai jį veja iki mokslo metų pradžios likus keletui savaičių?

2009 | 2017-06-09 | 4728

Aprašymas: Šis trumpametražis filmukas tęsia filmo „Monstrai prieš ateivius“ istoriją. Šį kart monstrams teks kovoti prieš ateivių sukurtus mutantus.

2000 | 2017-06-09 | 3914

„Nu, pogodi!“ žavi kaip ir visada. Serija „Kelias“ online – puikus šeimos laisvalaikio praleidimas. Pikti vilko kėslai intriguoja, o laiminga pabaiga primena, kad gėris visada laimi. Tai pamokanti animacija. Užburia ir žaismingos spalvos bei nuotaikingai skambanti muzika. Šypsosis visi – ir vaikai, ir tėvai, mat „Na, palauk!“ nepalieka abejingų. Įsijunkite ir mėgaukitės!