Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1964 | 2017-06-09 | 3813

Aprašymas: Sutuoktinių Benksų pora turi didelę problemą. Jei dar tiksliau, – netgi dvi. Jų vardai – Maiklas ir Džeinė – ir tai yra jų pačių vaikai. Tėvai amžinai užsiėmę savais „neatidėliojamais“ darbais, todėl jų vaikai paliekami vieni du ir iš nuobodulio ar neturėjimo ką veikti, kasdien prikrečia įvairiausių aibių ir šunybių. Bėda dar ir tame, jog nei viena iš reguliariai besikeičiančių samdomų auklių, visiškai nesuvaldo nei situacijos, nei vaikų ir niekaip neranda tinkamo priėjimo prie jaunųjų Benksų palikuonių. Bet kartą prie jų namų slenksčio netikėtai išdygsta nepaprasta, žavi, jauna, apgaulingai griežtomis akimis ledi su dideliu skėčiu rankoje. Jos vardas – Merė Popins ir būtent jai yra lemta radikaliai pakeisti Benksų gyvenimą. Juk jinai ne tik auklė, bet ir tikrų tikriausia burtininkė, galinti kad ir pačią niūriausią dieną paversti švente, kiekvieną nemėgstamą namų ruošos darbą – žaidimu, kiekvieną dieną – nepaprastu nuotykiu ir taip beviltiškas neklaužadas perorientuoti į dorus bei išauklėtus vaikučius. Legendinis Disnėjaus 1964 metų miuziklas-pasaka „Merė Popins“ buvo ypatingai sėkmingas projektas ir iki šiol vadinamas vienu sėkmingiausių filmų kino istorijoje. Pagal Pamelos Travers knygą pastatyta juosta buvo nominuota trylikai „Oskarų“, laimėjo penkis.

2000 | 2017-06-07 | 3647

„Meškiukas peštukas“ – pasaka apie apie nedraugišką meškiuką, dainuojantį apie tai, jog blogai baigsis tam, kas nepaklus. Jis muša kitus žvėrelius ir taip miškas tampa liūdnas. Visgi gudrus lapiukas sugalvoja, kaip niekadėją pamokyti. Tačiau piktajam lokiukui bėgti tenka ne nuo lapiuko ir kiškučių, o nuo grėsmingo šerno. Tai labai pamokantis filmukas vaikams.

1995 | 2017-06-09 | 4204

Aprašymas: Ar jums kada nors teko pabuvoti tolimojoje pasakų šalyje? Jeigu ne, leiskitės į kelionę drauge su narsiuoju Sandokanu. Dideliame laive atviroje jūroje jūs akis į akį susidursite su priešininkais. Nugalėkite priešus ir jums atiteks nesuskaičiuojami lobiai. Drauge su Sandokanu jūs sužinosite tikrąją draugystės ir meilės kainą. Taigi „Malaizijos“ tigrai laukia jūsų, metas leistis į kelią.

1998 | 2017-06-09 | 3751

Donald Duck Bee On Guard išleistas 1951 m.

2030 | 2018-07-24 | 3270

Aprašymas: Supermeno nuotykiai (angl. Superman: The animated series) – JAV animacinis serialas, kuriame herojus patiria neįtikėtinus nuotykius. Šiuose filmukuose apie Supermeno praeitį, dabartį ir ateitį Plieninis Žmogus susiduria su šmėklomis, galingomis senovės mitų ir legendų būtybėmis ir klastingais žmonėmis.

1998 | 2017-06-09 | 3825

Aprašymas: Ponas Šaltis bando beviltiškai išgelbėti savo žmoną nuo mirties, tad jis pagrobė Barbara Gordon (Betmeno merginą), kuri turi tarnauti kaip organų donoras, todėl Betmenas ir Robinas turi ją kuo greičiau surasti iki prasidės operacija.

2000 | 2017-06-07 | 3753

„Trys varliukai“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams. Pasakojimas apie tris varliukus, kurių pelkę nusausino. Panoro jie jūroje gyventi ir išvyksta kelionėn. Kelyje radę darbinę mašiną, jie nusprendžia ją užkurti ir taip pasiekti jūrą. Kokia bus varliukų kelionė? O gal jos taip ir nepamatys? Viską sužinosite šiame linksmame filmuke, kuris rodo tikrą draugystę,ryžtą bei pamoko,jog niekada negalima šiukšlinti į vandenį, nes gyventojams tampa sunku išlikti.

2030 | 2018-07-24 | 3535

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1999 | 2017-06-09 | 4069

Aprašymas: Tai istorija apie mažylį, pasimetusį Afrikos džiunglėse ir užaugintą gorilų. Jis myli miško draugus, tačiau kraujas šaukia prie savo giminės. Deja, Tarzanui teks sužinoti, kad žmonės būna ir pikti, o šautuvai ne tik kelia triukšmą, bet ir žeidžia. Filmas, kupinas pokštų ir išdaigų.

1998 | 2017-06-09 | 3846

Donald Duck Donald's Ostrich išleistas 1937 m.

2005 | 2017-06-09 | 4062

Aprašymas: Linksmas, nuotaikingas animacinis filmukas apie tarakonų gyvenimą bei jų mylimiausią priešą. Vieni moka sugyventi, kitiems – negali būti nieko baisiau gyvenimo kartu… Taigi katinas Ogis turi gyventi su tarakonai ir todėl nuolat susiduria su jais ir jų išdaigomis. Animacijoje „Ogis ir tarakonai“ nėra jokio dialogo, tiesiog veiksmas ir humoras. Šis animacinis filmukas primena „Tomą ir Džerį“. Taigi „Tomo ir Džerio“ mėgėjams turėtų patikti „Ogis ir tarakonai“.