Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3751

Donald Duck Bee On Guard išleistas 1951 m.

2000 | 2017-06-07 | 4066

Lietuviškai titruotame senosios animacijos filmuke „Tigriukas arbatinuke“ sukurtame pagal anglų rašytojos istoriją, vaikai pamatys, kaip kartą vienai gražiai šeimynai, labai mėgstančiai arbatą nutiks neįtikėtinas dalykas. Jų mylimame arbatinuke su gėlytėmis apsigyvena tikras tigriukas. Šeima pasipiktinus – kaip gi jiems dabar gerti arbatą? Visi grasindami ir šaukdami bando išvaryti tigriuką ir tik mažoji dukrelė supranta, jog paprašyti gražiai ir švelniai. Filmukas „Tigriukas arbatinuke“ moko jog daug daugiau galima pasiekti mandagumu ir kantrybe, nei piktumu, grasinimais ir šauksmais.

2030 | 2018-07-24 | 3379

Aprašymas: Keista šeimynėlė (angl. Fairly OddParents) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Timis yra 10-ies metų berniukas, kuris nori tobulo gyvenimo. Deja, jis turi tėvus, kurie dirba visą laiką ir dažnai nepaiso savo norų. Šalia jo yra jo nuolatiniai kompanionai, jo krikštatėviai Cosmo ir Vanda…

2000 | 2017-06-07 | 3683

Senosios animacijos filmukas vaikams Kieno miške konkorežiai. Kieno miške kankorėžiai - filmukas apie piktą ir godų vilką. Vilkas bando pasisavinti viską, kas tik auga miške - grybus, uogas, gėles ir net kankorėžius. Tačiau netikėtai į mišką atklysta grybauti susiruošę zuikučiai ir ežiukas. Jie pamato ant lentelės užrašą, kad viskas priklauso vilkui, tačiau miško pelkėje gyvenantis varliukas pamoko juos, kad miško gėrybės priklauso visiems. Paklausę varliuko grybautojai prisirenka grybų, bet staiga juos užklumpa vilkas. Jis išplūsta grybautojus ir išspardo visus krepšelius su grybais, bet jam nepavyksta išvaryti zuikučių ir ežiuko iš miško. Jie apmėto vilką kankorėžiais, prikulia jį, kol galiausiai vilkas nebesisavina miško gėrybių. Pažiūrėkite šį filmuką, kuris pamoko nebūti godžiais ir nesisavinti to, kas priklauso visiems.

2030 | 2018-07-24 | 3722

Aprašymas: Meškiukai Gamiai (angl. Adventures of the Gummi Bears) – JAV animacinis serialas. Meškiukai Gamiai – legendinis daugiaserijinis animacinis filmukas. Veržlūs ir drąsūs, rūpestingi ir ištikimi, draugiški ir atsakingi serialo veikėjai puoselėja svarbiausias gyvenimo vertybes. Šie Disnėjaus herojai – vieni iš mieliausių animacijos istorijoje ir labiausiai ištroškę nuotykių. Kiekvienoje serijoje meškiukai kviečia į stebuklingą vietovę, kur gyvena milžinai, burtininkai, drakonai ir daugelis kitų – gerų ir blogų – padarų. Šeši herojai žaidžia, tyrinėja, mokosi ir kovoja už teisybę visi kartu, palaikydami vienas kitą.

2014 | 2017-06-09 | 4669

Aprašymas: Linksma ir talentinga gyvūnų fėja Meilutė tiki, kad negalima apie knygą spręsti iš jos viršelio, o apie gyvūną iš jo ilčių, todėl susidraugauja su paslaptingu padaru, žinomu kaip Niekados žvėrimi. Kol Auksarankė ir jos draugės abejoja tokiu Meilutės sprendimu, elitinis fėjų skaučių būrys rengia spąstus, kad sugautų šią pabaisą, kol ji dar nesugriovė jų namų. Meilutė turi vadovautis širdimi bei neprarasti vilties, kovodama su draugėmis ir bandydama išgelbėti Niekados žvėrį.

2022 | 2017-06-09 | 3901

Maša ir lokis epizode „Viskas atvirkščiai“ lokys, norėdamas prisiminti cirko triukus, susitrenkia galvą ir pradeda labai keistai elgtis. Atrodo, jis pavirsto mažąja Maša! Ką reikia sugalvoti tikrąjai Mašai, kad susigrąžintų savo didįjį draugą? Serijoje „Viskas atvirkščiai“ vaikai pamatys, išdaigų prikrės Maša pavirtęs lokys ir koks vaistas jį išgelbės.

2006 | 2017-06-09 | 5316

Aprašymas: Artūras nuolat domėjosi senelio Arčibaldo aprašytais nuotykiais ir paslaptingais pasimatymais su mikroskopinių žmogeliukų gentimi, kuri yra mįslingai pakrikštyta Minimukais. Artūras pagaliau sulaukia nerealios galimybės susitikti su jais…

1998 | 2017-06-09 | 3634

Donald Duck Drip dippy Donald išleistas 1948 m.

1975 | 2017-06-08 | 4055

Burtininko Bachramo palikimas – labai linksmas filmukas apie seną burtininką Bachramą, jo tarną Zirzlią ir mažą mergaitę. Burtininkas laiko mergaitę uždaręs savo požemių tvirtovėje, mat nori, kad po jo mirties mergaitė taptų visų jo turtų valdove. Tačiau mergaitė nė neketina likti pas burtininką ir įvairiausiais būdais bando pasprukti. Po nesėkmingų bandymų pabėgti mergaitei pavyksta įkalbėti burtininką palikti savo požemius ir kartu su ja bei tarnu Zirzlia keliauti į jos pasaulį. Neabejokite ir būtinai pažiūrėkite šį filmuką – jam abejingi tikrai neliksite. Beje, ši be galo įdomi istorija parodo, kad daug ką gyvenime žmogus daug labiau pradeda vertinti tik tuomet, kai ko nors netenka.

2022 | 2017-06-09 | 3915

Animacinio filmuko „Maša ir lokys“ online serijoje „Pilkieji nenaudėliai” išalkę vilkai sugalvoja planą – pagrobti Mašą, o po to grąžinti ir už tai iš lokio gauti šaldytuvą pilną gardėsių. Tik kodėl lokys visai nesusirūpino radęs pagrobimo raštelį? O ir Maša visai nenuliūdo, kad yra pagrobta. Ar tik vilkai nepasigailės savo užmačių? Serijoje „Pilkieji nenaudėliai” vaikai ir jų tėveliai pamatys, kuo baigsis suktas vilkų planas.

1998 | 2017-06-09 | 3945

Aprašymas: Linksmas muzikinis animacinis filmas apie pramuštgalvių kelionę į anapus jų kiemo esantį pasaulį, kur jie netyčia pasiklysta miške ir, ieškodami kelio namo, patiria didelių sunkumų ir netikėtumų.

2000 | 2017-06-07 | 3700

Mažame name su didelėmis durimis gyveno bitutė Zuzuzu. Skrajodavo ji po pievas su kibirėliu ir rinkdavo medų. Tačiau vieną dieną užsitrenkė bitutei namelio durys. Nei žiogas nei skruždės jai atsisakė padėti. Sutiko tik tranas kuris sugriovė jai namelį. O viskas prasidėjo nuo menkniekio. Tačiau ir geri dalykai prasideda nuo menkniekio. Kaip bitutė gyvena toliau pamatysime šiame pamokančiame filmuke.

1979 | 2017-06-08 | 4299

Filmukas vaikams Skraidantis laivas. Filmukas apie princesę ir karalių, kuris ieškojo jai jaunikio. Tačiau caraitė buvo nelaiminga, nes nuo seno kiekviena caraitė privalo tik turtingam savo ranką pažadėti. Isimyli ji paprastą vaikiną ir jie paskęsta meilės svajose. Ar pavyks įsimylėjeliams būti kartu žiūrėkite šiame linksmame filme vaikams.

2007 | 2017-06-09 | 4088

Aprašymas: Po to, kai animacijos studijos „Pixar“ kūrėjai atvėrė žiūrovams nuostabius mašinėlių, superherojų, žuvų ir žaislų pasaulius, dabar jie nusitaikė į kanalizaciją. Tačiau ne bet kokią, o visų pasaulio kulinarų ir gurmanų sostinės Paryžiaus kanalizaciją! Kurioje, pasirodo, taip pat verda gyvenimas ir visiškai kitoks nei Paryžiaus gatvėse. Kas keisčiausia, svajonės ant žemės ir po ja gali skirtis labai labai nedaug. Naujasis „Pixar“ išdaigininkų pasakojimo herojus – mielas žiurkių padermės atstovas, vardu Remis, kuris svajoja tapti žymiu kulinaru. Nepaisant savo šeimos pasipriešinimo ir akivaizdžios buvimo žiurke problemos, Remis atkakliai ieško galimybių patekti į Prancūzijos sostinės restoranus ir ten pademonstruoti savo neeilinį kulinarinį talentą.

2014 | 2017-06-09 | 3714

Aprašymas: Artėjant žiemai visi gyvūnai rūpinasi atsargomis, ne išimtis buvo ir ši mažųjų žvėrelių šutvė, tačiau pasirodo, kad galima ir persistengti – vienos „riešutų operacijos“ metu visos jų kauptos atsargos ir gyvenamoji vieta buvo nušluota nuo paviršiaus. Tačiau voveriukas Surly rado išeitį – riešutų parduotuvė atsargos, tačiau norint pasiekti jos gėrybes reikės rimto plano.

2030 | 2018-07-24 | 3744

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!