Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2008 | 2017-06-09 | 3989

Aprašymas: Tai trumpametražis filmukas, pasakojantis apie legendinio filmo „Ledynmetis“, veikėjo Sido nuotykius gamtoje su mažaisiais padaužom.

2030 | 2018-07-24 | 4051

Aprašymas: Linksmieji draugai (angl. Backyardigans) – tai puiki mokomoji animacija patiems mažiausiems.

2000 | 2017-06-07 | 3781

Filmukas Kaip ožiukas laikė žemę. Pasakojimas apie ožiuką, kuris labai susidomėjo kokia gi ta mūsų žemė. O paukštė jam atsakė, jog žemė - tai daug pievų, sodų, gėlių ir ji panaši į didelį obuolį. Kartą užėjus audrai ožiukas pamatė nukritusį obuolį. Ir įsigando, kad žemė irgi gali nukristi. Tuomet geraširdis ožiukas išmainė savo varpelį į virvutę. Pasagėlę į kartelę. Taip ožiukas didvyriškai ėmė laikyti žemę ir visi jį pripažino.

2030 | 2018-07-24 | 3502

Aprašymas: Pilotas Balu (angl. Tale spin) – JAV animacinis filmas. Disnėjaus kino kompanijos animacijos serialas apie neįprastą Keip Siuzetės miestą. Angą uolose kaip vartus į šį miestą nuo oro piratų ir kitų užpuolikų saugo prieš-lėktuvinė artilerija. Taip pat skraidydami greitaisiais sraigtasparniais savo miestą prižiūri linksmi bei sumanūs lakūnai meškinai. Žymiausias serialo herojus yra stambus geraširdis lokys Balu, kurio verslą ištiko bėdos – jo krovinių gabenimo oru įmonę perperka Rebeka Kaningen, tačiau Balu ir naujoje įmonėje gauna darbą ir tęsia savo nuotykius debesyse. Įdomu tai, kad šiame animaciniame seriale vaizduojami lėktuvai turi atitikmenis tikrovėje.

2008 | 2017-06-10 | 4124

Aprašymas: Filmo veiksmas vyksta prabėgus 7 metams po Rakūno miesto tragedijos. Pagrindiniai animacinės juostos herojai – Kler Redfild ir Leonas Kenedis.

Zombiu ataka atneša chaosą į Harvardville aerouostą. Leon S. Kennedy ir Claire Redfield, kurie kovojo su nelemta Umbrella koorporacija prieš 7 metus, kai įvyko Raccoon miesto tragedija, grįžta. Kaip ir anksčiau, jie pasirengę kovoti su niekšiškai nusiteikusiu kariu, kuris nori atkeršyti už savo šeimą kuri žuvo Raccoon mieste. Mirtinas G-Virus yra išliejamas ir kątik mutavęs monstras ima siautėti. Ar Claire ir Leon spės sunaikinti virusą prieš visai istorijai pasikartojant?

Absoliutus blogis: Išsigimimas / Resident Evil: Degeneration -  (2008)

1995 | 2017-06-09 | 4123

Aprašymas: Eli yra miela, maža mergaitė, kuri laimingai gyveno iki tol… kol pagrobė jos brolį Tomą piktoji sniego karalienė. Mažoji Eli susiruošė į neįtikėtiną kelionę gelbėti savo brolio… Jos laukia neįtikėtini nuotykiai.

2000 | 2017-06-07 | 3902

„Galiūnų košė“ yra senosios animacijos filmukas vaikams apie berniuką vardu Mitia, kuris labai nemėgsta valgyti košės ir bando nuo to išsisukti. Šią košę labai mėgsta berniuko draugai, nes ji nėra paprasta. Tai-galiūnų košė. Draugai pasakoja istorijas,kada košė jiems padėjo tapti stipriems ir išsigelbėti iš pavojų. Mitia neturėjo kaip pasigirti savo jėgomis,nes jis nevalgė košės, tačiau supratęs tai,iškart ją pamėgo. Filmukas parodo,jog norint užaugti dideliems ir stipriems reikia nuolat valgyti košes, būti drąsiems ir ryžtingams.

2012 | 2017-06-09 | 4009

2000 | 2017-06-07 | 3854

Senosios animacijos filmukas vaikams Ančiukas kuris nemokejo žaisti futbolo. Filmukas apie ančiuką, kuriam niekaip nesisekė žaisti futbolo. Visi jį vadino nevykėliu ir nemokša. Jis vargšas daug kentėjo ir buvo nusiminęs. Kartą jam patiko dainelė, kurią dainavo voveraitės. Ančiukas nusprendė išmokti groti ir jam tai puikiai sekėsi. Ančiukas tapo muzikantu ir tuo labai padėjo savo futbolo komandai. Filmukas moko, kad nebūtina viską mokėti, užtenka gerai mokėti ką nors vieną :)

1989 | 2017-06-09 | 3810

Aprašymas: Pirmasis žinomo anime režisieriaus Mamoru Oshii („Dvasia šarvuose“, „Padangių klajokliai“) ilgametražis filmas, pašvęstas žmogaus ir roboto konflikto tematikai. Netolimoje ateityje žmonės darbui naudoja milžiniškus robotus, vadinamus „laborais“ (nuo angliško žodžio „labor“ – „darbas“). Tokijo policija tvarkai palaikyti naudoja „patruliuojančius laborus“ – „patlaborus“. Filmo veiksmas sukasi aplink vieną Tokijo specialiosios paskirties policininkų būrį, besistengiantį atskleisti ir sužlugdyti sąmokslą, kuris sunaikintų visą miestą.

2012 | 2017-06-09 | 3713

Aprašymas: Sklando legenda, kad grafas Drakula žuvo nuo česnakų porcijos ir aukštyn iškelto kryžiaus, bet tai absoliuti netiesa. Pats garsiausias kraujo siurbikas Drakula yra gyvas, sveikas ir nemirtingas. Jis investavo pinigus į specifinį turizmo ir poilsio verslą, kuris sėkmingai klesti, bet nepamiršta tėviškai pairūpinti mylimiausia vienturte dukrele. Į penkiomis žvaigždutėmis įvertintą viešbučių kompleksą „Transilvanija“ grafas sukviečia pačius garsiausius, baisiausius ir nuožmiausius monstrus. Prabangi puota dedikuojama 118-ąjį gimtadienį švenčiančiai ir amžinai jaunai Drakulos dukrelei vampyrei Mevis. Šventės planas užstringa viešbučio teritorijoje pastebėjus nekviestą svečią – žavingą, iškalbingą, mielą 21-erių vaikiną Džonataną. Grafas Drakula siaubingai bijo, kad stilingas gražuoliukas suvilios ir įsimylės Mevis, kuri per savo trumpą gyvenimą dar nesimatė su normaliais bernužėliais. Bet rūpestingasis tėtušis pavėlavo. Užteko tik vieno žvilgsnio ir seksualioji vampyrė užsisvaigsta draugauti su paslaptinguoju Džonatanu.

2030 | 2018-07-24 | 3801

Aprašymas: Ančiukas Donaldas ir draugai (angl. Donald Duck Presents) – JAV animacinis serialas. Antinas Donaldas jau kelis dešimtmečius sugeba nustebinti žiūrovus – pralinksminti ir priversti prapliupti juokais. Jo komiški nuotykiai ir netikėčiausios istorijos vis dar nepalieka abejingų nei vaikų, nei jų tėvelių! Plunksnuotam herojui nuolat trūksta pinigų, tad jis ieško vis naujų būdų kaip jį įgyti. Tiesa, gana dažnai, išsisukęs nuo vilko jis pataiko ant meškos!

1970 | 2017-05-31 | 6687

Фильм, который многие знают наизусть. Красная армия устроила в Средней Азии акцию «Освобожденные женщины Востока» и отбила гарем у его хозяина, бая Абдуллы...
Сопровождать гарем поручено товарищу Сухову и его помощнику Петрухе. И пока они идут по пустыне и поют песни с таможенником Верещагиным про «девять граммов в сердце» — Абдула со своей бандой готовит бойню.

---

A soldier of the Red Army named Sukhov has been fighting in the Russian Civil War in Russian Asia for many years. Just as he is about to return home to his wife, Sukhov is chosen to guard and protect the harem of a guerilla leader (Abdulla). Abdulla is wanted by the Red Army and left his harem behind because the women hindered him. Sukhov's task proves to be more difficult than he imagined...

Baltoji dykumos saulė / Белое солнце пустыни -  (1970)

1992 | 2017-06-09 | 4244

Aprašymas: Tai šeštasis Drakonų kova Z filmas. Naujoji Nameko planeta netikėtai apgaubė naujos gresmės šešėlis – Didžioji Žvaigždė Getė. Tai kaip mat sužinojęs naujasis Žemės Dievas Dendis, kreipėsi į Goką pagalbos, kad jis jo gentainiams padėtų. Tačiau, Gokas su draugais ten nuvykę galvojo, jog tai bus vieni niekai, bet susidūrė su tuo pačiu niekšu, kuris bandė sunaikinti Žemę. Taigi, Z kovotojai išvydę Kūlerį suprato, kad kova bus tikrai nelengva!

2000 | 2017-06-07 | 4044

Senoji animacija pasakoja apie lapę Patrikejevna, kuri gyvendama miške bando išsisukti nuo kasdienių darbų ir viską gauti apgaulėmis bei gudrybėmis. Lapė Patrikejevna vakare aplanko zuikelį ir prašo priimti nakvynei. Zuikelio šeima didelė, bet vietos užtenka visiems. Pamelavusi zuikeliui, lapė naktį išmeta laukan savo vyžą, o mainams paprašo zuikelio vištelės. Taip ir gyvena lapė nenaudėlė, kas naktį gaudama vis geresnį grobį iš miško žvėrių. Galiausiai lapei nepasiseka- ją vejasi pikti šunys ir jos grobis pasprunka. Šis filmukas skirtas ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams. Pasaka pamoko,jog gyvenime reikia pasiekti viską savomis rankomis, nes niekšybėmis laimingas nebūsi.

2000 | 2017-06-07 | 3774

Senoji animacija visada sužavi. Filmukas „Striksė ir skruzdė“ – ne išimtis. Šioje pasakoje vaikams parodomas darbas ir jo priešprieša – tinginystė. Mažieji taip pat liks sužavėti žaismingo muzikos skambesio bei neįprastų veikėjų, o ypač jų darbštumo. Ši pasaka – puikus įrodymas, kad nieko neveikimas nėra pagirtinas, taip pat perkeltine prasme patvirtinama taisyklė, jog roges reikia ruošti vasarą.

2030 | 2018-07-24 | 3349

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.

1969 | 2017-06-09 | 4184

Aprašymas: Daug metų vandenyne be pėdsako dingsta laivai. Per stebuklą likę gyvi prisimena, kad prieš katastrofą jie matydavo paslaptingą laivą vaiduoklį. Gigantiškas robotas Golemas, griaunantis Tokijo kvartalus, pasiskelbia laivo vaiduoklio pasiuntiniu. Miesto gatvėse visiems matant dingsta žmonės. Visi mano, kad tai laivo vaiduoklio klasta. Ir tik drąsus berniukas Chajatas ima tuo abejoti. Jis pabandys įminti laivo vaiduoklio ir jo paslaptingo kapitono paslaptį…