Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4027

Aprašymas: Ant bangos (angl. Stoked) – JAV animacinis serialas. Lo, Fin ir Ema – trys dėl vasaros, vandenyno bangų ir banglenčių besikraustančios iš proto merginos. Rifas ir Brousefas – jau ir visai pašėlę bangų gaudytojai. Šio penketuko galvose – nesibaigianti vasara, o didžiausias jų rūpestis – į batus pribyrėjęs smėlis ir per mažos bangos. Penketukas legendinėje Saulėlydžio saloje patiria neišdildomų įspūdžių ir kvapą gniaužiančių nuotykių: iššūkiai jų laukia tiek ant bangų, tiek paplūdimyje, tiek už jo. Vasariškiausias, karščiu alsuojantis animacinis serialas – visiems, ištroškusiems saulės ir tikrų atostogų!

2030 | 2018-07-24 | 3849

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

2007 | 2017-06-09 | 3878

Aprašymas: Tarpgalaktinių siuntų pristatymo kompanija „Planet Express“ ruošiasi sutikti 3007-ųjų Kalėdas. Tačiau šventinius planus sujaukia nudistai ateiviai aferistai, apgaulės būdu užgrobę kompaniją ir radę keliavimo laiku paslaptį, ištatuiruotą ant Frajaus užpakalio. Užvaldę robotą Benderį, ateiviai išsiunčia jį užgrobti visų įmanomų senutės Žemės gėrybių. „Planet Express“ komandos laukia tikra meilė, priešiškas užgrobimas, Alas Goras ir lenktynės su laiku. Ir viskas Žemės (tokios, kokią ją mes visi mylime) išsaugojimo vardan!

2030 | 2018-07-24 | 5668

Aprašymas: Vėžliukai nindzės (angl. Teenage mutant ninja turtles) – JAV animacinis serialas. Keturi mieli vėžliukai, įvaldę kovų menus ir pavadinti Renesanso dailininkų vardais, siekia į Niujorką sugrąžinti taiką ir teisingumą.

2014 | 2017-06-09 | 3823

Aprašymas: Atsitiktinė LEGO figūrėlė yra supainiojama su legendiniu Statybos Meistru ir jam patikima išgelbėti visą LEGO visatą, kol piktasis LEGO tironas neįvykdė savo piktųjų kėslų, suklijuoti visą pasaulį…

1970 | 2017-06-09 | 3742

Thru the Mirror.

2000 | 2017-06-07 | 4177

Senosios animacijos filmukas vaikams Senis ir gervė. Senas senis, buvo skolingas turtingam ponui. Nuėjęs pas jį į svečius, jis gauna ultimatumą – arba gražina skolą iki ryto, arba turės atiduoti savo valtį ir tinklą. Eidamas, senis pamato tinkle įkalintą gervę, kurią nusprendžia išlaisvinti. Išlaisvinta gervė prabyla, kad už gerą, norėtų atsilyginti geru ir padovanoja jam staltiesę, ant kurios, ištarus burtažodį, atsiranda gausybė maisto. Grįžęs į miestą, jis staltiesėlę parodo turtingajam ponui... Pažiūrėkite užburiančią istoriją vaikams.

2030 | 2018-07-24 | 3028

Aprašymas: Satsuki Kakeru prarado savo seserį, kai ši nusižudė, ir nuo tada jis gyvena bereikšmį gyvenimą. Vieną dieną, jis ir jo draugė Minase Juka patenka į kitą pasaulį, vadinamą „Raudonąja Naktimi“. Kad išgyventų ir pabėgtų iš Raudonosios Nakties, jis kaunasi su Tamsos Dvasiomis (Ralva) ir Juodosiomis Naktimis.

2030 | 2018-07-24 | 3115

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2030 | 2018-07-24 | 3366

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2000 | 2017-06-09 | 3883

„Na, palauk!“ – nepaprastas filmukas, kurį galite žiūrėti online. Šį kartą personažai atsiduria pasakų pasaulyje. Filmuke išvysite ne tik vilką ir kiškį, bet ir raganą ant šluotos. Įspūdį paliks ir batuotas katinas. Įdomioji animacija kartu su vilku nukels į paslaptingą bokštą, o paskui zuikį galėsime leistis į trobelę ant vištos kojelės. Tai ir dar daugiau – šioje „Nu, pogodi!“ serijoje.

2030 | 2018-07-24 | 3164

Aprašymas: Žmogus voras (angl. Spider-Man) – JAV animacinis serialas. Piteris – paprastas moksleivis, dirba mokyklos laikraštyje fotografu, svajoja apie žaviąją Meri Džein Vatson ir leidžia dienas su draugužiu Hariu Osbornu. Mokyklos ekskursijoje į mokslinių tyrimų laboratoriją Piteriui įkanda genetiškai pakeistas voras. Greitai po šio įvykio vaikinas pradeda jausti keistų galių antplūdį: jis įgyja didžiulę jėgą ir voriškų savybių. Pasivadinęs “žmogumi-voru”, Piteris savo sugebėjimus panaudoja kovai su nusikalstamumu.

1994 | 2017-06-09 | 4433

Aprašymas: Tai vienuoliktasis Drakonų kova Z filmas. Ponas Šėtonas kviečiamas apsilankyti laboratorijoje, ir išmėginti savo jėgas prieš naujai kuriamus genetinius mutantus… Norėdamas nustebinti Šėtoną, kūrėjas jam parodo geriausią savo genetinį kovotoją. Tačiau Tranksas su Gotenu greitai pastebi, kad jis turi uodegą…

2000 | 2017-06-07 | 3885

Vilkas pilkauodegis rusų liaudies pasaka. Gyveno miške vilkas ir lapė. Labai jie mėgo vištytes ir zuikius, antytes ir avių bandas. Tai buvo miško smaguriautojai. Kartą per mišką važiavo žmogus, todėl žvėrys nutarė patikrinti kas pas senį rogėse. Lapė apsimetusi negyva pateko į roges ir visą žuvį kaip mat išmetė ant kelio. Taip laputė pergudravo ir vilką ir senį su boba. Jei galvelė tik gudri laimė visada šalia.

2013 | 2017-06-09 | 4004

Aprašymas: Gintarinės jūros pakrašty magiškas paukštis padėjo stebuklingą kiaušinį, kuris išpildo vieną, bet patį didžiausią norą. Kas bus, jei jis pateks į blogio rankas arba atsidurs neišmanėlių namuose, kurie kiaušinį kaip paprastą margutį suvalgys su duona ir majonezu? Visų pasakų blogiukai labai susidomėjo stebuklingu kiaušiniu ir svajoja pasinaudoti tuo vieninteliu šansu. Tai raganos ir velniai, kiti baisūs padarai ir pats didžiausias vaikų siaubas – Babaušis. Kam atiteks svajones pildantis stebuklas?

2030 | 2018-07-24 | 3491

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2008 | 2017-06-09 | 3803

Aprašymas: Šeštas dešimtmetis, nauja superdidvyrių karta privalo suvienyti jėgas su aktyviais visuomenės veteranais ir nelinkusia bendradarbiauti JAV vyriausybe tam, kad kovotų su grėsme Žemės planetai.

2011 | 2017-06-09 | 3960

Aprašymas: Tai istorija apie Asuną, mergaitę, kuri leidžia savo vienišas dienas klausydama paslaptingos muzikos, sklindančios iš krištolinės radijos, kurią ji gavo kaip atminimo dovaną iš savo tėvo. Tačiau ji leidžiasi į pilną nuotykių kelionę, tikėdamasi sutikti vaikiną. Ten ji sutinka pasaulio žiaurumą, grožį bei praradimus.