Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 7373

Aprašymas: Vyksta “Galios turnyras”, kurioje dalyvauja kovotojai iš įvairių visatos vietų. Tačiau kovos tampa mūšiu išgyventi, kai karaliai paskelbia, jog pralaimėtojų visatos bus ištrintos. Gokas, Vidžitas, Gohanas, Krilinas, Numeris 18, Pikolas ir kiti draugai laikinai prikelia Fryzą, kad šis prisijungtų prie turnyro ir apgintų jų visatą.

1998 | 2017-06-09 | 3567

Donald Duck Truant officer Donald išleistas 1941 m.

1998 | 2017-06-09 | 3656

Aprašymas: Jei pažvelgtume i filmą pro vienos iš veikėjų jaunos moksleivės gražias, tamsias ir dideles akis, tai filmas atrodo tiesiog nepakartojamai. Masinis maištas užaugęs Tokijuje – viena iš nerealiausiu scenų, kurios tik buvo pasirodžiusios anime kadruose. Žiaurioje siužeto linijoje susiformuoja romantinė pasaka, kuri tiesiogine ta žodžio prasme yra apipilama krauju… Specialiųjų policijos pajėgų būrio narys Kazukis Fuse patiria stiprų sukrėtimą, kada jo akivaizdoje beprasmiškai žūsta teroristų grupuotei priklausiusi savižudė sprogdintoja. Stengdamasis suprasti tokio elgesio priežastį Fuse atlieka savarankišką tyrimą, sutinka žuvusios merginos seserį ir įsimyli ją. Meilės drama rutuliojasi sudėtingoje politinių intrigų, šnipinėjimo ir nepasitikėjimo kupinoje aplinkoje. Džin Ro pažvelgia į tamsiausias žmogaus sielos kertes, kur slepiasi žiauriausi instinktai.

1995 | 2017-06-09 | 4123

Aprašymas: Eli yra miela, maža mergaitė, kuri laimingai gyveno iki tol… kol pagrobė jos brolį Tomą piktoji sniego karalienė. Mažoji Eli susiruošė į neįtikėtiną kelionę gelbėti savo brolio… Jos laukia neįtikėtini nuotykiai.

1997 | 2017-06-09 | 4059

Aprašymas: Per kalvas ir iš toli… rinksis dideli maži… Mažyliai dievina gyvūnus. Jiems patiks stebėti, kaip gerai pažįstami teletabiai išdykauja su linksmais gyvūnėliais. Vieną kartą teletabių šalyje pasirodo mažas ėriukas. Tačiau mažasis ėriukas labai jau liūdnas. Jis nudžiuga tik tuomet, kai į teletabių šalį atvyksta jo draugas – kitas mažas ėriukas. Tinkis Vinkis linksmai klausinėja: „Kaip gyveni, Rudoji karve?“. Po ir kiti teletabiai išvysta nuostabiai gražų drugelį, o Dipsis teletabių šalyje sutinka be galo draugišką šuniuką. Kai pradeda suktis stebuklingas vėjo malūnėlis, teletabiai išvysta tikrus vaikus, kurie žaidžia su milžinišku drambliu ir mažaisiais pingvinukais, su gulbių šeimynėle ir linksmais šunyčiais.

2000 | 2017-06-07 | 3672

Senosios animacijos filmukas Vilkas ir siuvėjas. Tai filmukas apie išmintingą siūvėja pastatytas pagal lietuvių liaudies pasaką. Senosios animacijos istorija pasakoja kaip siūvėjas vienas pergudravo jį besikesinantį suėsti vilką, o vėliau net visą vilkų bandą. Filmukas parodo, kad gudrumu gali nugalėti net didžiūlę gaują priešų ir likti sveikas kaip ridikas.

2022 | 2017-06-09 | 3422

Smagiojo lietuviškai įgarsinto animacinio filmuko „Maša ir lokys“ epizode „Atsargiai remontas“ lokio name, ne be Mašos pagalbos, ateina laikas daryti remontą. Žinoma, mažoji išdykėlė labai nori padėti savo draugui tokiame įdomiame darbe. Tik ar jos pagalba dar labiau nesutrukdys lokiui. Serijoje „Atsargiai, remontas“ vaikai ir jų tėveliai sužinos, vis tik kas yra geresnis remontininkas – Maša ir lokys.

1968 | 2017-06-08 | 4598

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - filmukas apie tuos laikus, kuomet ir žmonės ir gyvūnai dar buvo laukiniai. Tačiau oloje gyveno moteris, kuri ir miške gyvenantį laukinį vyrą ir visus miško gyvūnus prisijaukino ir išmokė gyventi kitokį gyvenimą. Tik katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas, turėjo išgirsti iš moters tris pagyrimus tam, kad galėtų lankytis oloje kiek panorėjęs ir tris kartus per dieną gautų šilto pieno. Gudrus katinas sugebėjo nusipelnyti trijų pagyrimų ir moteris išpildė savo pažadą. Jis lankėsi oloje kiek tik panorėjęs ir tris kartus per dieną mėgavosi pienu. Tačiau jis taip ir liko kitoks nei visi kiti gyvūnai. Jis buvo katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - vaikščiojo kur tik panorėjęs, ir kada tik panorėjęs. Ši istorija labai gražiai parodo kačių prigimtį - tokios katės išliko iki pat šių dienų.

Фильм по сказке Р. Киплинга рассказывает о том, как в древние времена первобытный человек приручил диких животных.

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - Кот, который гулял сам по себе (1968)

2009 | 2017-06-09 | 5500

Aprašymas: Princesė Tiana gyvena Naujojo Orleano (džiazo „lopšio“) prancūzų kvartale, „Džiazo amžiaus“ laikais. Kadangi veiksmas vyksta „Džiazo amžiuje“, princesė džiazuoja. Džiazuoja ir varlė – užkerėtas princas. Tiesą sakant, čia džiazuoja visi: nuo paprastų prancūzų kvartalo gyventojų iki nepaprasto krokodilo, gyvenančio pro šalį tekančioje Misisipėje. Tiana – yra pirmoji afroamerikietė mergina gausiame Disnėjaus princesių būryje. Užkerėtas princas yra tiesiog žalia varlė. Herojams susitikus, kalba užsimezga apie bučinį, galintį panaikinti vargšo princo prakeiksmą ir nelaimę. Tačiau galų gale avantiūrai įkalbėtos princesės ryžtas materializuojasi visiškai ne taip, kaip tikėjosi princas…

2000 | 2017-06-07 | 4002

Gražus ir pamokantis filmukas Pyragėlis - papasakos vaikams apie vištų šeimyną, kurie buvo labai darbštūs. Kartą prisireikė pagalbos išrauti kelmą, bet kaimynai šuo ir katinas tik apsimesdami sirgo. Filmukas puikiai atspindi žinomą patarlę "Kas nedirba - tas nevalgo" ir pamoko vaikus jog darbštumas ir pasidalinimas su kitais visada duoda naudos.

2030 | 2018-07-24 | 3875

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

2004 | 2017-06-09 | 3652

Aprašymas: Banginių plovyklos darbuotojas Oskaras svajoja apie turtus. Per kvailą atsitiktinumą žuvus ryklių mafijos krikštatėvio dono Lino sūnui Frenkiui, povandeniniame mieste pasklinda gandas, jog tai jis nugalėjo žiaurų gangsterį. Netikėtai įgijusi grėsmingo ryklių žudiko reputaciją, mažoji žuvelė tampa tikra garsenybe, nuolatiniu straipsnių ir televizijos reportažų herojumi. Įsiutęs donas Lino paskelbia tikrą mažojo herojaus medžioklę…

2000 | 2017-06-07 | 3999

2000 | 2017-06-09 | 3626

Lietuviškai įgarsintas filmukas Smurfai atkeliauja su dar viena pasakiška serija Požemių pasaulyje Smurfų kompanija bežaisdama su kamuoliu ras stebuklingą rutulį. Tai požeminio pasaulio gyventojų – trolių pasala . Piktieji veikėjai troliai nori užvaldyti smurfų kaimelį .Pamažu stebuklingas rutulys visus smurfus nukels į požeminį pasaulį pas piktus blogiukus. Kaip likusieji laisvėje išgelbės savo mažuosius draugus? Kovą su nenaudėliais troliais išvysite šioje dalyje Požemių pasaulyje.

2006 | 2017-06-09 | 3670

Aprašymas: Kai piktasis burtininkas Septimus ir jo tarnas Tristanas buvo istremti į negyvenamą salą, Drakonų Šalyje, pasaulis buvo taikus ir ramumas. Gyvenimas eina pokiai, ir kiekvienas yra užsiėmęs savo reikalais. Bet Septimus randa būdą kaip grąžinti atgal su Magijos pagalba Kubą, nueitą daugiau kaip tūkstančio metu keliais prieš ir didžiausios stebuklingos jėgos turėjimo. Ir dabar Drakonų Šalies gyventojai istiko baisi grėsmė, todėl, kad spąstų Pajėgos Žalos mete ant visos Visatos paieška Magijos Kubo, kuri gali atnešti komplektą bėdų visų pasaulių gyventojams. Taciau, mažas drakonas ir jo ištikimi draugai yra vėl apimti žavių fantastiškų nuotykių posūkio. Ir tiktai jie gali surasti Magiskaji Kuba, laimėti kova ir grąžinti drakonų Šalyje ramybe ir tvarka.