Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1969 | 2017-06-09 | 4359

Aprašymas: Niekada nenusimenantis, visada pasirengęs pokštauti ir aštrialiežuvis katinas, vardu Pjeras, užsitraukia galingojo katinų valdovo nemalonę – šis pasiunčia savo geriausius agentus jį vytis. Bet tai tik visų mylimo Batuoto katino nutrūktgalviškų nuotykių pradžia! Jam dar teks susikauti su peilių karaliaus kariauna, nugalėti baisų žmogėdrą Liuciferį, padaryti iš vargšo vaikino tikrą markizą ir apvesdinti jį su princese.

2016 | 2017-06-09 | 3881

Aprašymas: Atokioje nuostabaus grožio saloje, niekuomet nemačiusioje žmogaus, gyvena daugybė laimingų gyvūnėlių. Tarp jų – papūga, vardu Antradienis. Tik jis nėra visiškai laimingas, nes svajoja pamatyti platųjį pasaulį. Bet kaip tai padaryti – dar nežino. Vieną dieną salos gyventojai pamato ant kranto išmestą didžiulį keistą medinį daiktą, o šalia jo dar keistesnę būtybę – žmogų. Greitai sumojusi, kad žmogus tuo keistu mediniu daiktu turėjo atplaukti iš kito pasaulio, papūga nusprendžia pasinaudoti juo kaip galimybe pagaliau įgyvendinti savo svajonę. Antradienis susidraugauja su žmogumi, kurio vardas – Robinzonas Kruzas. Pamatę, kad keistoji būtybė nesikandžioja, su juo susibičiuliauja ir kiti nuostabios salos gyvūnai. Naujųjų draugų pagalba Robinzonas pamažu įsikuria naujuose namuose. Visa tai labai nepatinka dviem laukinėms katėms, norinčioms valdyti salą. Piktosios katės nusprendžia pamokyti atėjūną. Paraginti Antradienio, kiti salos gyventojai susivienija su Robinzonu ir visi kartu stoja į kovą už savo namus.

2016 | 2017-06-09 | 3986

Aprašymas: Ekstravagantiškos šukuosenos, žavingos išvaizdos ir pasiutusio būdo padarėliai žada nuotykius, kokių jau seniai neregėjote! Jie šoka, dainuoja ir daug linksminasi. Šie maži troliai ne tik mieli, bet ir… skanūs! Į linksmybėmis ir žaidimais garsėjančią trolių karalystę užsuka labai pikti ir išalkę Bergenai. Šie amžinai viskuo nepatenkinti surūgėliai laimingi tik tada, kai jų pilve… troliai. Troliai sunerimę ir išsigandę, kasdien dingsta vis daugiau jų draugų. Tačiau du jų – nuolat besišypsanti Princesė Popytė ir jos draugas Šakius, pasiduoti nevilčiai neketina. Jie stos į narsią kovą su piktaisiais Bergenais ir trolių karalystei sugrąžins šviesas ir laimės kupinas dienas!

2000 | 2017-06-09 | 3901

Dar viena stebuklinga istorija iš mažųjų smurfų gyvenimo- Šokių bateliai. Girios gyventojas trolis atras trolių lobį. Bet pirmiausia jis turės rasti nuostabaus grožio mergelę kad gautų jį. Tai sunki užduotis tačiau trolis susitinka su smurfyte. Ši mažoji panelė puikiai tiktų troliui įgyvendinti savo planą. Kokiais būdais jis stengsis ją prisivilioti ?Nenaudėlis godusis trolis padovanoja jai šokių batelius ir prašo kad mainais už jo tekėtų.Kaip smurfytei išsigelbėti ?

2005 | 2017-06-09 | 3735

Aprašymas: Vieną dieną miško policijos būrys suguža į Senelės trobelę, mat buvo gautas pranešimas apie triukšmą, sklindantį iš lūšnelės. Visam šiam incidentui tirti detektyvas Nikis Fliperis ir jo padėjėjai Bilas Storkas bei Grizlis pradeda sulaikytųjų apklausą. Pasirodo, kad visi – ir Senelė, ir Vilkas, ir Raudonkepuraitė, ir Medkirtys – turi savo įvykių versiją. Keisčiausia, jog visų versijos gerokai skiriasi… Mažoji, naivioji Raudonkepuraitė pasirodo esanti sumani ir toliaregė mergaitė. Didelis piktas Vilkas iš tikrųjų nėra toks jau piktas, o tiesiog pateko į kvailą nesusipratimą. Senučiukė Senelė nėra tokia jau sukriošusi ir turi slaptą gyvenimą, apie kurį neįtaria net mylimoji anūkėlė. Na o Medkirtys… jis turi savų tikslų ir tikisi išpešt naudos iš visos netikusios istorijos!

1995 | 2017-05-31 | 4021

Dvasia šarvuose (angl. Ghost in the Shell) – 1995 m. japonų anime filmas, pastatytas pagal Masamunės Širo mangą tokiu pačiu pavadinimu. Veiksmas vyksta 2030 metų Japonijoje, NewPorto mieste. Pasaulis ateityje, pažvelgus iš išorės, gal labai ir nepasikeitęs, tačiau technologijų vystymasis sąlygoja kibernetizacijos ir virtualiosios erdvės plėtimasi – riba tarp fizinio ir virtualaus pasaulio nyksta. Iš vienos pusės, žmogus įgyja vis daugiau kibernetinių implantų ar tampa visišku kiborgu, netgi daro elektronines savo sąmonės kopijas, kita vertus, kuriamas dirbtinis intelektas bei sudėtingos programos pamažu pradeda suvokti save kaip individus. Ateityje pareigūnai, atliekantys svarbias pareigas, ir, šiaip, vis daugiau asmenų naudoja specifinius smegenų inplantus ar visiškai kibernetizuojasi, pasilikdami vienintelį biologinį audinį – smegenis. Bevielės technologijos sujungia tokias kibersmegenis su tinklu ir leidžia naudotis jo resursais bei palaikyti ryšį, kur bebūtum, ką beveiktum, realiame pasaulyje. Tačiau kartu su naujomis technologijomis iškyla ir nauji pavojai – atsiranda naujos ligos kaip kibersmegenų autizmas ar sklerozė bei kur kas padidėja hakerių keliamas pavojus. Tampa įmanoma užvaldyti ne tik priešininko kompiuterius, bet ir jo kompiuterinius implantus bei mechanines dalis, ko pasekoje, valdyti kūno judėjimą, į smegenis siunčiamą nervų informaciją, keisti atmintį.

Dvasia šarvuose / Ghost in the Shell / Kôkaku Kidôtai -  (1995)

2000 | 2017-06-07 | 4095

Senosios animacijos filmukas Trys muškietininkai arba Batuotas šuo. Tikros šuniškos meilės ir nuotykių istorija apie tai, kaip nekilmingas šunelis įsimyli karalienės kalaitę. Slapta įsibrovęs į jos kambarį, šuo gauna užduotį surasti karalienės vėrinį, kurį pagrobė kardinolas, o už tai karališkoji kalaitė dovanos jam savo širdį. Įsimylėjęs Šunelis leidžiasi į kelionę, kur jo laukia gausybė pavojų ir iššūkių, bei kardinolo katinai, kurie nesiruošia leisti jam lengvai įvykdyti užduoties.

1998 | 2017-06-09 | 3606

Donald Duck Wet paint išleistas 1946 m.

2030 | 2018-07-24 | 4146

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2030 | 2018-07-24 | 3309

Aprašymas: Nuotaikingas animacinis serialas Karaliaus Babaro ir drambliuko Badu nuotykiai (angl. Babar and the Adventures of Badou) seka Babaro ir jo aštuonerių metų anūko nuotykius, kuriuose pilna daugybė paslapčių ir galvosūkių.

2006 | 2017-06-09 | 3904

Aprašymas: Tedas dirba gamtos istorijos muziejuje. Deja, jo darbovietei atėjo sunkūs laikai, vieninteliai ekspozicijų lankytojai – mokytojos Dunlop mokiniai. Direktoriaus sūnus nepelningą muziejų nori paversti automobilių stovėjimo aikštele, todėl Tedas pasisiūlo vykti į Afriką ir parvežti įspūdingą eksponatą, kuris vėl pritrauks lankytojus. Kelionėje jis susipažįsta su išdykusia beždžionėle, kuri slapta kartu su Tedu grįžta į Niujorką. Čia ir prasideda linksmiausi vyro ir nenustygstančio beždžioniuko nuotykiai didžiuliame mieste.

2030 | 2018-07-24 | 4796

Aprašymas: Samurajai X: Pasitikėjimas ir išdavystė (angl. Samurai X: Trust and Betrayal OVA). Tai keturios serijos, kurių veiksmas yra Samurajų X priešistorė. Grupė banditų nužudo keliautojus, bet vienas berniukas (Shintas) yra išgelbėjamas. Samurajus, vardu Seidzuras Hiko priima Shintą kaip mokinį ir pervadina jį Kenshinu.

2001 | 2017-06-09 | 4231

Aprašymas: Staiga iš naujo kompiuterinio žaidimo ėmęs plisti keistas internetinis virusas ne juokais įbaugina patį žaidimo kūrėją Eriką. Skūbis Dū su savo draugais nusprendžia jam padėti. Smagi draugija vyksta pas žaidimo kūrėją daugiau sužinoti apie viruso kilmę. Pradėjusieji viruso medžioklę įpuola į patį žaidimą ir įstringa internetinėje erdvėje…

1971 | 2017-06-09 | 3737

Aprašymas: (rus. Джентльмены удачи). Vaikų darželio vedėjui Troškinui labai nepasisekė – jis kaip du vandens lašai yra panašus į banditą pravarde „Docentas“, kuris pavogė unikalią istorinę vertybę – Aleksandro Makiedoniečio šalmą. Milicija sukūrė planą kaip Troškiną infiltruoti į nusikalstamą susivienijimą bei sužinoti kur yra paslėptas šalmas, tačiau nebuvo numatyta, kad tikrasis banditas nelinkęs palikti šią brangenybę likimo valiai…

2021 | 2017-06-09 | 4129

Penktas filmuko vaikams Tomas ir Džeris sezonas bus be galo linksmas spalvingi ir vietoje nenustygstantys herojai šį kartą jų bus dar daugiau. Gudruolis katinas labai norės patekti į Tomo ir Džerio namus juk ten pilna visokių skanėstų. Nepatikėsite ką jis sumanys. Ogi apsimesti kūdikiu. Juokingesnio katino jūs dar nematėte. Ši šmaikšti pirmoji serija prajuokins visą šeimą. Jeigu dar nematėte šio sezono paskubėkite užsikrėsti juoku bei pamatyti naujus istorijų veikėjus. Liksite neabejingi mažųjų herojų išdaigoms.

1998 | 2017-06-09 | 3543

Donald Duck Trailer horn išleistas 1950 m.

2000 | 2017-06-07 | 3763

Filmukas vaikams Viršūnėlės ir šaknelės. Senas filmukas pagal rusų liaudies pasaką Viršūnėlės ir šakelės. Kaimo pakrašty prie miško gyveno sau valstietis. Pavasarį, vasarą, rudenį nesiilsėjo - žemę arė, rugius, kviečius sėjo, šienavo, javus prjovė. Žiemą šaukštus darė ir skaptavo. Ir nieko neturėjo tik savo arkliuką. O miške gyveno tingi meška. Filmukas pasakoja kaip valstietis mešką pergudravo.