Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2013 | 2017-06-09 | 3688

Aprašymas: Turbūt nėra stipresnio, labiausiai geidžiamo jausmo kaip meilė. Tik kodėl ji atneša ne tik laimę, bet ir skausmą, dramatiškus išgyvenimus? Apie tai kalbama animaciniame filme „Žilvinas ir Eglė“, sukurtame pagal to paties pavadinimo Vinco Mykolaičio-Putino kūrinį.

2002 | 2017-06-09 | 4067

Aprašymas: Ar kada nors pagalvojate, kaip evoliucionavo žmogus? Kai sutiksite Fredą, suvoksite, kad išgyvenome tik per atsitiktinumą. Darvinas klydo: natūraliosios atrankos nebuvo – evoliucija įvyko visiškai atsitiktinai!

2030 | 2018-07-24 | 3767

Aprašymas: Ragai ir kanopos sugrįžta (angl. Back at the Barnyard) – JAV animacinis serialas. Linksmas veršiukas Otis mėgsta dainuoti, šokti ir visaip juokauti. Skirtingai nuo savo tėvo Beno, gerbiamo karvių kiemo patriarcho, o taip pat seno ir išmintingo Mailso, Otis rūpinasi tuo, kad niekas nesužinotų apie “žmogiškus” gyvulių sugebėjimus. Bet kai Otis pajunta ant savo pečių nelengvą atsakomybės naštą, jis sugeba sukaupti visą savo vyriškumą ir imasi lyderio vaidmens…

2030 | 2018-07-24 | 3665

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

1998 | 2017-06-09 | 4557

Aprašymas: Animacinio filmo „Egipto princas” siužeto centre – biblijinė istorija apie pranašą Mozę. Tai romantiškas nuotykių ir stebuklų kupinas epas apie vergo sūnų Mozę, išaugusį galingojo faraono Seti rūmuose kartu su išdidžiuoju princu Ramziu, pamilusį nuostabiąją Tziporą, išlaisvinusį iš vergijos hebrajų tautą ir išvedusį ją į Pažadėtąją žemę.

2017 | 2017-06-09 | 3940

Aprašymas: Gothame bręsta nelinksmos permainos. Miesto tvarkai ir ramybei ima grasinti piktasis Juokdarys. Šįkart, norėdamas nugalėti blogį, Betmenas bus priverstas atsisakyti savo įpročio dirbti vienam ir išmokti dirbti komandoje su kitais herojais (ir ne tik). Aišku, tai padaryti jam nebus lengva, tad Betmeno laukia daugybė nesusipratimų ir nepatogių situacijų, bendraujant su aplinkiniais. Na, bet gal tai – tik į gera? Juk net ir niūriausi kovotojai už teisybę bent kartais gali nusišypsoti, ar ne?

1998 | 2017-06-09 | 3765

Donald Duck Don Donald išleistas 1937 m.

2015 | 2017-06-09 | 3732

Aprašymas: Maikas Goldvingas, narsus, užsispyręs 12-metis berniukas yra NASA astronauto anūkas. Jo senelis Frenkas – kažkada gerbtas, bet dabar pamirštas išėjęs į pensiją astronautas gyvena atskirai nuo šeimos. Jis kadaise nepasinaudojo galimybe tapti Apolo 11 įgulos nariu ir skristi į mėnulį su Nylu Armstrongu ir Bazu Oldrinu, Taigi kai eksentriškasis milijardierius sugalvoja nedorą planą nuskristi į mėnulį, pasisavinti jo milžiniškus resursus ir sunaikinti Amerikos vėliavą, kurią ten pastatė Apolo 11 komanda, Maikas pasiryžta nepakartojamam nuotykiui ir tampa erdvėlaivio keleiviu be bilieto…

2014 | 2017-06-09 | 3930

Aprašymas: Tai nuostabiai gražus pasakojimas apie tetos išaugintą undinėlę, turinčią ypatingų galių. Linksma, kūrybinga ir puikų stiliaus jausmą turinti Liumila su švytinčiais perlais išdarinėja tikrus stebuklus! Kartą merginos teta gauna pakvietimą į rūmus, kur karališkoji šeima ruošiasi ypatingai karūnos perdavimo ceremonijai. Tačiau teta pakvietimą pamiršta namuose ir Liumila skuba kuo greičiau perduoti jį giminaitei. Atsitiktinai rūmuose atridūris gražuolė nė nenutuokia, kad šis vizitas dovanos jai naujus draugus ir priartins prie daug metų slėptų paslapčių apie ją pačią. Koks skandalas įvyko kai ji dar tebuvo kūdikis? Nauji nutikimai įrodys, kad Liumila turi kur kas galingesnių jėgų, nei priversti perlus švytėti. Jos rankose gali atsidurti visos karalystės likimas.

2022 | 2017-06-09 | 3659

Vieną dieną pas lokį atvyko svečias,- kas jis, vaikai sužinos serijoje Ūsuotas dryžuotas. Lokys su draugu puikiai leidžia laiką, kol netikėtai pasirodo Maša. Nors prireiks laiko, kol mergaitė susidraugaus su atvykėliu, tačiau vėliau prasidės nuostabūs nuotykiai. Juk lokio draugas yra tikrų tikriausias cirko artistas. Kaip reikia gražiai draugauti vaikai išvys filmuke Ūsuotas dryžuotas.

2009 | 2017-06-09 | 3905

Aprašymas: Senovės istorijos muziejuje Tokijuje, muziejaus saugotojas ponas Takagawa, susiduria su nežemiška paslaptimi, kurią įminti padės Skūbis Dū ir ištikima jo komanda…

2030 | 2018-07-24 | 3429

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2014 | 2017-06-09 | 3785

Aprašymas: Prisijunkit pie Alfų ir Omegų Didžiojo žaidimo. Kai Alfos išstumiamos iš žaidimo, surenkama nauja komanda. Ar treneris Hemfris išves savo komandą į pergalę?

2009 | 2017-06-09 | 5826

Aprašymas: Animacinis filmukas apie Barbes muškietininkes ir jų nuotykius.

2016 | 2017-06-09 | 3546

Aprašymas: Maksas yra paprastas Niujorko šunelis, be proto mylintis savo šeimininkę Keitę. Kuomet Keitė išeina į darbą, Maksas leidžia dienas su savo bičiuliais – gyvūnėliais iš kaimyninių butų. Vieną dieną Makso gyvenimas apvirsta aukštyn kojom: Keitė į namus parveda įbrolį – didžiulį mišrūną, vardu Djukas. Po kelių dienų lauke smagiai siaučiantys Maksas ir Djukas patenka į bėdą. Juos sugauna ir nežinoma kryptimi išveža šungaudžiai. Makso bičiuliai nusprendžia leistis į draugo paieškas. Kelionės didžiuliame mieste metu gyvūnėliai patiria daugybę nuotykių, susiranda naujų draugų ir stoja į kovą su klastingu priešu – šeimininkų kažkada paliktu triušeliu Snaigium, tiesiog degančiu neapykanta visiems šeimininkus tebeturintiems, laimingiems ir mylimiems naminiams augintiniams.