Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 3811

Filmuke „Pasaka nakčiai“ Maša lieka nakvoti pas lokį ir vietoje vakarinės pasakos per televizorių pamato siaubo filmą. Jau aišku, kad lokio laukia labai nerami naktelė - jam tenka tildyti visus lietingą naktį girdimus garsus. Serijoje „Pasaka nakčiai“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks galiausiai draugams ramiai pailsėti naktį.

2000 | 2017-06-07 | 3791

Filmukas Kaip šuniukas mokėsi plaukti. Gyveno pievoje mažas šuniukas. Jis žaidė bėgiodamas su peteliške ir atbėgo prie vandens. Tačiau šuniukas nemokėjo plaukti. Gulbinas bandė šuniuką išmokyti plaukti, bet sužinojęs kad letenos be plėvelių, pasakė jog nepavyks. Vėliau šuniukas prašė vėžio, lydekos, bet vis kažko trūko, visi aiškino kad jis nesiimtu to kas jam nedera. Bet galu gale šuniukas įšoko į vandenį, pats išmoko plaukti ir tapo laimingas :)

2016 | 2017-06-09 | 3542

Aprašymas: Maksas yra paprastas Niujorko šunelis, be proto mylintis savo šeimininkę Keitę. Kuomet Keitė išeina į darbą, Maksas leidžia dienas su savo bičiuliais – gyvūnėliais iš kaimyninių butų. Vieną dieną Makso gyvenimas apvirsta aukštyn kojom: Keitė į namus parveda įbrolį – didžiulį mišrūną, vardu Djukas. Po kelių dienų lauke smagiai siaučiantys Maksas ir Djukas patenka į bėdą. Juos sugauna ir nežinoma kryptimi išveža šungaudžiai. Makso bičiuliai nusprendžia leistis į draugo paieškas. Kelionės didžiuliame mieste metu gyvūnėliai patiria daugybę nuotykių, susiranda naujų draugų ir stoja į kovą su klastingu priešu – šeimininkų kažkada paliktu triušeliu Snaigium, tiesiog degančiu neapykanta visiems šeimininkus tebeturintiems, laimingiems ir mylimiems naminiams augintiniams.

1976 | 2017-06-11 | 4312

Senosios animacijos filmukas 38 papūgos. Kai pasaulyje dažnai, tiek daug tu nežinai, bet paslapčių daug būna... Labai dažnai patinka, vien tai kas paslaptinga, nes paslaptis vilioja. Filmukas apie beždžionėlę, smauglį ir papūgą. Staiga smaugliui kilo klausimas - koks jo ilgis? Ir draugai nusprendė išmatuoti jo ilgį. Kaip gi išmatuoti tą ilgą smauglį? Sumani papūga išmokė visus, kad ilgį geriausia matuoti papūgomis. Smauglio ilgis 38 papūgos ir pusė papūgos sparnelio. Tada jie matavo ilgį ir beždžionėmis ir drambliukais ir taip atskleidė matavimo paslaptį vaikams.

38 попугаев — серия советских кукольных мультфильмов для детей. Цикл представляет собой десять коротких мультфильмов о забавных взаимоотношениях четырёх животных — болтливой Мартышки, застенчивого Слонёнка, эксцентричного Попугая и задумчивого Удава. Сериал создан режиссёром Иваном Уфимцевым и художником Леонидом Шварцманом по сценарию известного детского писателя Григория Остера. Название происходит от первой серии, где длину Удава измеряли в слонах, мартышках и попугаях. В большинстве серий животные решают какой-либо забавный парадокс, связанный с разными значениями понятий или игрой слов: они физически «передают привет», «совершают закрытие» и т. п.

38 papūgos (1 ser.) - 38 попугаев (1976)

2017 | 2017-06-09 | 3934

Aprašymas: Gothame bręsta nelinksmos permainos. Miesto tvarkai ir ramybei ima grasinti piktasis Juokdarys. Šįkart, norėdamas nugalėti blogį, Betmenas bus priverstas atsisakyti savo įpročio dirbti vienam ir išmokti dirbti komandoje su kitais herojais (ir ne tik). Aišku, tai padaryti jam nebus lengva, tad Betmeno laukia daugybė nesusipratimų ir nepatogių situacijų, bendraujant su aplinkiniais. Na, bet gal tai – tik į gera? Juk net ir niūriausi kovotojai už teisybę bent kartais gali nusišypsoti, ar ne?

2030 | 2018-07-24 | 3022

Aprašymas: Satsuki Kakeru prarado savo seserį, kai ši nusižudė, ir nuo tada jis gyvena bereikšmį gyvenimą. Vieną dieną, jis ir jo draugė Minase Juka patenka į kitą pasaulį, vadinamą „Raudonąja Naktimi“. Kad išgyventų ir pabėgtų iš Raudonosios Nakties, jis kaunasi su Tamsos Dvasiomis (Ralva) ir Juodosiomis Naktimis.

2000 | 2017-06-07 | 3774

Šis animacinis filmukas Batukai pasakoja apie išdykusius batukus kurie paslapčia ištipeno iš namų nes buvo labai smalsūs. Mažieji žiūrovai sužinos ką gi veikia batukai naktį.Kur jie išėjo? Kokių draugų jie sutiko? Ar grįš batukai namo ? Filmukas Batukai pamokys kad reikia pasidėti savo batukus į vietą nes jie gali iškeliauti kur tik užsinorėję. Tai nuotaikingas ir smagus filmukas vaikams.

2000 | 2017-06-09 | 3575

Aprašymas: Mes nesame vieni… Kažkas tikrai mus stebi… Jei jie atkeliautų į Žemę, kas mus apsaugotų? Ogi milžiniškas, nors ir labai bailus, šuo Skūbis Dū ir jo šauni draugija, pasiryžusi ginti pasaulį nuo ateivių!

2015 | 2017-06-09 | 4023

Aprašymas: Naujausias animacinio filmo „Gyvenimo knyga“ autorių darbas, kuris primins garsiojo „Ozo šalies burtininko“ istoriją. Meksikiečių „Anima Estudios“ sukurta juosta pasakoja apie padūkėlę beždžionėlę vardu Ozzy. Norėdama apsisaugoti nuo piktosios raganos Evilene burtų, ji į pagalbą kviečiasi Ozo šalies herojus: bailųjį Liūtą, geraširdę Kaliausę ir Geležinį medkirtį. Ar draugai išgelbės Ozzy ir jo giminaičius nuo pavojingų kerų?

2030 | 2018-07-24 | 3203

Aprašymas: Vyrai juodais drabužiais (angl. men in black) agentūrai dirbantys Agentai K ir J sprendžia nežemiškas problemas Niujorke.

2030 | 2018-07-24 | 3549

Aprašymas: Seniai seniai, dar XV amžiuje, tolimoje planetoje, nuo Žemės nutolusioje 200 milijonų šviesmečių, dėl princesės Tinos, kurios galioje buvo virsti tobulu ginklu, prasidėjo pilietinis karas. Kad išsigelbėtų, ji pasinaudojo reinkarnacijos mašina ir nusiuntė savo sielą į Žemę, kur kas šimtą metų atgimsta žemiška moterimi, nors jos sieloje gyva atmintis apie praeitį. Iš gimtosios Tinos planetos į Žemę atkeliauja ir septynetas mokslininkų, pasivertusių baltaplaukiais paaugliais. Jiems įsakyta žūtbūt surasti Tiną. Dar į Žemę atvyksta žiaurusis Giroko su sūnumi Diuma, kurie nori užvaldyti stebuklingas Tinos galias. 2012 metais Tina tampa dvylikamete mergaite Helga. Ji susitinka su vietiniu berniuku Toma ir jiedu susidraugauja. Berniuką sužavi paslaptinga tyli mergaitė ir jis nuseka paskui ją. Kuo baigsis visų šių būtybių susitikimai?

2004 | 2017-06-09 | 4309

Aprašymas: Skūbis Dū ir draugai keliauja atostogoms į Škotiją, kur netikėtai susiduria su Lochneso pabaisa.

2003 | 2018-07-24 | 3864

Kaip ir pirmajame FMA veiksmas vyksta alternatyviame pasaulyje, kuriame kai kurie žmonės moka vienus daiktus paversti kitais, ne tai ne burtai, o alchemija. O žmonės tai sugebantys vadinami ne burtininkais, o alchemikais, jie galima sakyti tobulesnė mūsų pasaulyje viduramžių alchemikų versija, skirtumas tas kad šio anime alchemikams puikiai sekasi vienus daiktus versti kitais.

Istorija sukasi apie brolius Elric'us, kurie klajoja po pasaulį ieškodami "rakto" kuris padėtų susigrąžinti prarastus kūnus, kuriuos prarado bandydami atgaivinti mirusią mamą.
Nors žmonių prikėlimas viena didžiausių alchemijos tabu ir niekam iki šiol nebuvo pavykę to atlikti, tačiau broliai Elric'ai pasikliaudami savo žiniomis, kurias įgijo per ne vienerius metus trukusius mokymus, nusprendė nepaisyti draudimų ir vistiek bandyti atgaivinti mylimą mamą. Deja jų bandymas baigėsi tragiškai, o kaip baudą už alchemijos tabu nepaisymą jie sumokėjo savo kūnais. Vyresnysis Edvardas prarado dešinę ranką ir kairiąja koją, o jaunėlis Alfonsas visą kūną, atrodytų kad po tokios tragedijos jiems jau viskas baigta, bet jie susilopė žaizdas ir iškeliavo į pasaulį kad susigražintų savo kūnus, o kad galėtų prieiti prie reikalingos informacijos Edvardas įstojo į valstybės alchemikų gretas, tačiau valstybės alchemiko duona atneša ne tik žinių bet ir nemažai bėdų, mat jie ieškodami tiesos aptinka ir tokių žinių kurios skirtos ne visiems. Taip po truputį broliai artinasi prie tiesos, kuri ne tik turi padėti jiems susigrąžinti kūnus, bet ir pakeis šalį.

Metalinis Alchemikas: Brolija (1 Sezonas) - Fullmetal Alchemist (Season 1) (2003)

2006 | 2017-06-09 | 3705

Aprašymas: Istorija apie senojo Tokijo rajono mokyklą lankančią moksleivę Makoto, dažnokai bežaidžiančia su savo dviem draugais Chiakiu ir Kousuke “catchballą” beisbolo aikštelei. Būdama labai neatsargi ir nerūpestinga ji gan dažnai atsiduria įtin nemaloniose situacijose. Ir štai per vieną eilinį kuriozą pargriuvusi mokslinių tyrimų laboratorinių instrumentų sandelyje Makoto netyčia aptinką keistą riešuto formos daiktą, kuris jai suteikia galimybę daryti šuolius laike.