Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2014 | 2017-06-09 | 3722

Aprašymas: Makoto Nakadzono beveik tipinis mokinys. Tik va, Makoto nuo pat vaikystės geba matyti „tamsiuosius sutvėrimus“, kurie lydi tuoj mirsiančius žmones. Kartą jis išdrįsta pakalbėti su vienu iš tų „būtybių“, Akira Seno. Nepastebėjęs užuominos apie jo vaikystės draugei Hazuki gręsiantį pavojų, Makoto ryžtasi mesti likimui iššūkį.

2000 | 2017-06-07 | 3933

Senosios animacijos filmukas Miško keliautojai. Miške gyvena voveraitė su voveriukais. Jie atsikėlė ryte, nusiprausė, susišukavo ir pradėjo mokytis šokinėti nuo šakelės ant šakelės. Tai buvo nederlingi metai ir voveriukai negalėjo rasti miške grybų. Tuomet drasiausias voveriukas leidosi į kelionę į gretimą mišką ieškoti miško su konkorežiais ir gilėmis.

2030 | 2018-07-24 | 3399

Aprašymas: Ko Ičinomija jaunas vyras kilęs iš pasiturinčios šeimos, tačiau iš jos jis paveldėjo ne tik pinigų bet ir keistą baimę, būti kam nors skolingam, todėl jis ne tik niekad neprašo pakalbos, bet ir neleidžia niekam jam padėti. Vieną dieną netikėtai jis pakliūva į pavojingą situaciją ir jį išgelbėja keista benamė mergina gyvenanti po tiltu ir mananti kad jis iš kitos planetos. Taigi jis nors ir labai to nenorėdamas, bet lieka jai skolingas už išgelbėtą gyvybę. Genamas principų jis nenori likti jai skolingas todėl jis sutinka tapti jos vaikinu ir apsigyventi su ja kartu po tiltu, šalia kurio gyvena dar ne vienas keistuolis…

2000 | 2017-06-07 | 3871

Senosios animacijos skrynelėje – multiplikacinis, muzikinis filmukas ,,Pasaka apie popą ir jo tarną baldą“. Daug linksmų dainelių papasakos istoriją, kaip popas tarno ieškojo, kuris jam darbus padėtų nudirbti. Ir suranda – darbštų ir vikrų jaunikaitį, kuris pelno visų simpatijas, visų, išskyrus – paties popo. Taip gerai tam tarnui sekasi, kad popas kailyje nesitveria. Ir sugalvoja popas tarnui neįveikiamą darbą, išbandymą paskirti. Tokio darbo dar niekas nėra gavęs! Reikės iš velniu duoklę surinkti. Kaip gi seksis gerajam tarnui, kokią išeitį jis sumanys? Ar popui pavyks tarno nusikratyti? Pažiūrėkit, vaikai, ir pamatysit...

2021 | 2017-06-09 | 3985

Septintajame šio populiaraus filmuko sezone imsimės sporto šmaikštuolis Tomas žais tenisą su kitu katinu bet ir peliukas prisijungs į smagų žaidimą. Kaip jiems seksis? Tikras netikėtumas kas gi laimės žaidimą? Pirmoji serija pilna veiksmo tad liūdna tikrai nebus.O mažasis Džerio giminaitis bus labai išdykęs nenustygstantis vietoje. Taip pat pamatysit kaip tomas supykdys didelį šunį. Nesibaigiantys nuotykiai pradžiugins vaikus kiekviena serija vis kitokia ir dar įdomesnė.

2000 | 2017-06-07 | 3549

Senosios animacijos filmukas Peliukas ir raudonoji saulutė. Atėjo ruduo. Pasidarė šalta, saulutės nebėra, darosi vis šalčiau ir šalčiau. Peliukas ir kiti žvereliai nutarė eiti vasaros ieškoti. Tačiau reikia stipraus pakeleivio. Rado barsuko urvą. Barsukas išlindo bet atsisakė kartu eiti. Ežiukas irgi juos pasiuntė toliau ir nuėjo miegoti. Taip ir nerado jie pakeleivio. Galiausiai vienas peliukas nutarė keliauti žiemoti po krosnimi, o kitas buvo atkaklus ir toliau ėjo vasaros ieškoti. Kas buvo toliau sužinosite pažiūrėję šį nuostabų animacinį filmuką.

1998 | 2017-06-09 | 3679

Donald Duck Frank duck brings they alive išleistas 1946 m.

2000 | 2017-06-07 | 3699

Filmukas vaikams Meškiukas ant kelio. Senoji animacija – tai nuotaikingi ir prasmingi filmukai vaikams (ir ne tik). „Meškiukas ant kelio“ – dar viena graži pasaka. Nedidelis lokiukas, vos panešdamas medaus statinę, pamato važiuojančią lapę, o vėliau ir kitų žvėrelių, deja, nesutinkančių padėti. Pagalbos ranką galiausiai ištiesia ežiukas, teturintis tik dviratį. Tai intriguojantis filmukas, parodantis mažiesiems, kaip svarbu padėti kitiems ir kaip ta pagalba sugrįžta.

2013 | 2017-06-09 | 3398

Aprašymas: Jeigu mūsų akys kažko ir nemato, tai nebūtinai reiškia, jog tai neegzistuoja! Ledynmečio ir Rio kūrėjai pasakoja magišką istoriją apie miško tankmėje vykstančią nuožmią kovą tarp gėrio, siekiančio apsaugoti gamtos grožį ir gyvybę, bei blogio, kurio pagrindinis tikslas sunaikinti visą gyvąjį pasaulį. Paauglė Amanda atsitiktinai patenka į šį nepaprastą pasaulį, kur kova tarp gėrio ir blogio į savo verpetą įtraukia ir mergaitę. Amanda privalo prisidėti prie nuožmaus mūšio baigties, nes nuo to priklauso ne tik magiškojo, bet ir jos pačios pasaulio likimas.

2022 | 2017-06-09 | 4002

Linksmojo filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Paskambink man“ lokys labai norės pažiūrėti futbolo rungtynes, žinoma, Mašos norai, kaip visada, bus kitokie. Laimei, lokiui į galvą šaus idėja – išsiųsti mažąją išdykėlę žaisti į girią su telefonu – nenumatytiems atvejams. Tik lokys nepagalvos, jog jo omenyje turimi nenumatyti atvejai, gali ne visai sutapti su Mašos įsivaizduojamais. Epizode „Paskambink man“ mažoji nenuorama puikiai supras, jog pagalbos prašymais piktnaudžiauti nevalia.

2000 | 2017-06-07 | 3571

Filmukas Stebuklai vidurdienį. Filmukas apie broliuką ir sesutę, kurie yra labai išdykę ir daro tai ką nori, o ne atlieka savo pareigas. Už tokį jų elgesį, jie gauna barti iš mamos. Tada sugulus vakare, juos aplanko burtininkė, kurios jie paprašo, kad visi žmonės užmirštų savo pareigas ir visiems būtų smagu. Burtininkė padaro, taip, kad burtai veiktų tik tuos žmones kuriuos jie užkalbins. Istorija puikiai atspindi tai, koks chaosas įsivyrautų, jeigu visi pamirštų tai, ką daryti privalo.

1974 | 2017-05-31 | 4697

Эта эскадрилья стала «поющей» — так капитан Титаренко подбирал себе новичков. Его «старикам» было не больше двадцати, но «желторотиков», пополнение из летных училищ ускоренного выпуска, в бой все равно, по возможности, не пускали. 

---

Stunning WWII flying sequences as the Soviet Air Force battles the Luftwaffe. Veteran Russian pilots teach their new recruits about life, death & love. When the older men fly into battle, will the young pilots be ready to fight - and how many will return?

Į mūšį eina vien "senukai" / В бой идут одни «старики» -  (1974)

2011 | 2017-06-09 | 3841

Aprašymas: Velykų zuikis – rokeris su svajone! Garsiojo „Garfildo 2″ ir „Alvinas ir burundukai“ kūrėjas, režisierius Tim Hill šventiniu Velykų laikotarpiu džiugins Lietuvos kino žiūrovus nuotaikinga ir spalvinga istorija apie maištingą Velykų zuikį Velykį, dienų dienas leidžiantį mušant būgnus. Paauglys Velykis – dėl muzikos pamišęs rokeris, kuris net nenori pagalvoti apie savo tėvo, verslo pratęsimą. Vedinas nuotykių troškimo, užsispyręs gyvūnėlis pabėga iš namų ir ryžtasi kelionei į garsųjį Holivudą. Vos iškėlus koją iš namų prasideda ilgaausio nuotykiai. Jį, einantį gatve, partrenkia bedarbio Fredžio vairuojamas automobilis. Manipuliuodamas naujuoju savo pažįstamu, sveikdamas po patirtos traumos, Velykis priverčia Fredą jį pavaduoti ir dalinti dovanas mažyliams visame pasaulyje. Velykų likimas atsiduria nieko apie Velykų reikalus neišmanančio Fredžio rankose.

2022 | 2017-06-09 | 3721

Lietuviškai įgarsinto filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Sezono hitas!“ lokys liūdi, kad jo muzika nesužavėjo gražiosios lokės. Maša, žinoma, sugalvoja, kaip ištaisyti situaciją, tačiau niekas nenori tikėti, kad jos išmonė gali baigtis gerai. Serijoje „Sezono hitas!” vaikai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks mažajai nenuoramai įtikinti žvėris prisijungti prie jos roko grupės.

1998 | 2017-06-09 | 3550

Aprašymas: Nauji mielojo paršelio Mažylio nuotykiai, šį kartą – dideliame mieste, kur jis atsiduria norėdamas padėti savo šeimininkui senajam Hogetui išgelbėti gimtąją fermą nuo žlugimo. Šaunusis filmo herojus patenka tarsi į naują, jam visiškai nepažįstamą, šiek tiek beprotišką pasaulį, kuriame patiria galybę netikėčiausių nuotykių ir sutinka daug naujų pažįstamų: šuniukų, kačių, šimpanzių šeimynėlę ir net orangutangą, vardu Telonijus. Kiekvienas iš jų turi savo charakterį, įpročius ir požiūrį į gyvenimą. Didmiesčio džiunglėse šauniajam paršeliui tenka patirti ir ne itin malonių nuotykių, o naujieji pažįstami ne visada iš karto nusiteikę draugiškai. Tačiau įgimtas Mažylio nuoširdumas ir gerumas padeda nugalėti visus sunkumus.

1991 | 2017-06-08 | 4318

Senosios animacijos filmukas Žiogo kuzes nuotykiai 2. Žiogas Kuzė, padėjęs Afrikos gyvūnams gauna šansą grįžti į gimtąją pievą, kartu su Dramblio pusbroliu, kuris išvyksta gastroliuoti, ir vėl sutikti savo draugę karvę, tačiau laivą, kuriuo keliauja gyvūnai, ištinka baisus likimas, ir Kuzė atsiduria arktyje, kur gausu pingvinų. Pingvinai randa ant gelbėjimosi rato miegantį, sušalusį, Žiogą ir nuotykiai tęsiasi toliau.

2030 | 2018-07-24 | 3611

Aprašymas: Istorija vyksta Hinamizavos kaimelyje, į kurį atsikrausto Keičis. Jis gan greitai susiranda draugų, nes kaimelio gyventojai yra labai draugiški. Daugiausiai jis būna su savo draugėmis Rena, Satoko, Mion ir Rika. Atrodo, kad geriau negali būti. Bet Keičis sužino apie darbininko mirtį, Ojaširos prakeiksmą, dėl kurio, per kiekvieną “Cotton Drift” festivalį miršta vienas žmogus, bei dar vienas dingsta ir niekada nėra randamas. Siužetas vyksta kiekvieno veikėjo akimis. Siaubo žanro mėgėjams.