Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3606

Donald Duck Wet paint išleistas 1946 m.

2002 | 2017-06-09 | 4145

Aprašymas: Du legendiniai animacijos pasaulio herojai sugrįžta, kad dar kartą išsisaiškintų savo santykius. Katinas Tomas gauna specialią ir labai svarbią užduotį – saugoti kaip savo akį stebuklingą žiedą. Tačiau labai nelauktai ir netikėtai neįkainojama brangenybė prilimpa prie peliuko Džerio galvos, o šis dar sugalvoja pabėgti į miestą. Amžinos katino ir peliuko gaudynės vėl įgauna pagreitį.

1991 | 2017-06-09 | 4133

Aprašymas: Kartą vidurdienį varna Albertina kietai įmigo ir, skrisdama aukštyn kojom, sapnavo sapną aukštyn kojom: ten pelės vaikėsi kates, o katės – šunis, ten saulė švietė naktį, o mėnulis – dieną… Ten visas pasaulis apvirto aukštyn kojom: paršelis skraidė, visų pamirštas klaidžiojo gimtadienis, liūtas riaumojo plonai, karaliui nebeliko uogienės, o kiaulės linksmai šoko ir dainavo: „Jūs gyvenat taip, kaip norit, mes gyvenam aukštyn kojom!“

2008 | 2017-06-09 | 3831

Aprašymas: Iki ausų įsimylėjęs Žizel, Eliotas keliauja link altoriaus, tačiau tuo metu Dešrainį pagrobia gauja išlepusių naminių augintinių. Bugas, Eliotas, Maksvizis, Badas ir kiti miško gyventojai susivienija visuotinai draugo gelbėjimo operacijai ir netrukus atsiduria priešo stovykloje – naminių augintinių pasaulyje. Vadovaujami karlikinio pudelio vardu Fifi, naminiai gyvūnai neatiduos draugužio be kovos…

2030 | 2018-07-24 | 4254

Aprašymas: Slibinų dresuotojai (angl. Dragons: Riders of Berk) – JAV animacinis serialas. Kai vikingų paauglys Hikupas drauge su slibinu Bedančiu išgelbėjo Berko kaimelio gyventojus, tai įkvėpė žmones ir drakonus pabandyti sugyventi santarvėje. Tačiau tai ne taip lengva – trukdo vikingų neišprusimas ir kartais labai pavojingi slibinų instinktai. Hikupo tėvas sumano įsteigti Berko Drakonų Akademiją, kurioje kiekvienas smalsuolis apie drakonus gali sužinoti viską ir net išmokti slibinų dresūros meno. Vikingų paaugliai, net ir neklaužados, pradeda lankyti originaliąją Akademiją. Serialas sukurtas pagal garsų, dviems Oskarams nominuotą filmą “Kaip prisijaukinti slibiną”.

1990 | 2017-06-11 | 4880

Kelionės laike tęsiasi. Martis sėkmingai grįžta į savo laiką, tačiau netikėtai gauna laišką nuo daktaro Brauno. Pasirodo, kad jis – įstrigęs 1885-uosiuose. Taigi Martis keliauja į Laukinius Vakarus ir turi išgelbėti daktarą Brauną nuo mirties…

Atgal į ateitį 3 - Back to the Future Part III (1990)

2015 | 2017-06-09 | 4959

Aprašymas: Trumpametražis filmukas. Brendimas kartais primena duobėtą kelią – būtent taip Elza ir Kristofas užsispyrė surengti tobuliausią gimimo dieną Anai, bet Elzos galios gali sugadinti vakarėlį…

2030 | 2018-07-24 | 3834

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2013 | 2017-06-09 | 3866

Aprašymas: Kalno papėdėje saugiai įsikūrusioje zebrų kaimenėje, linksmai ir nerūpestingai leidžiančioje savo dienas, gimsta išskirtinis mažylis. Kumba toks pats šoklus, vikrus bei greitas kaip ir kiti zebriukai, bet savo išvaizda skiriasi nuo visų: jo galva ir kaklas dryžuoti, tačiau kūnas vienspalvis. Prietaringi zebrai labai greitai susieja keisto zebriuko gimimą su blogą lemiančiu ženklu. Prasidėjus kankinančiai sausrai pašaipas keičia kaltinimai, kol galų gale Kumba pasitraukia iš savo būrio. Trokšdamas būti toks, kaip visi, jis ryžtasi susigrąžinti savo dryželius. Pasak legendos, pirmieji zebrai savo dryžius gavo tuomet, kai išsimaudė paslaptingose versmėse Karų dykumos glūdumoje. Gavęs iš vabzdžio maldininko žemėlapį, turintį jį nuvesti prie stebuklingos vandens daubos, atstumtasis zebriukas leidžiasi į pavojingą kelionę. Po kupinos išbandymų kelionės Kumba galų gale supranta, kad būti tokiu pat kaip ir visi nėra pats reikšmingiausias dalykas pasaulyje. Daug svarbiau išlikti savimi ir mokėti tuo džiaugtis, o išoriniai trūkumai tik padaro mus išskirtiniais ir netrukdo nei draugystei, nei džiaugsmui.

2000 | 2017-06-07 | 3745

Animacinis filmukas - Mažylis šakalas ir kupranugaris pasakoja istoriją apie dykynėje gyvenančius du draugus - šakalą ir kupranugarį. Šie du draugai pasiruošę gelbėti ir ginti vienas kitą nuo įvairiausių gyvenimo negandų. Kaip baigsis jųdviejų kelionė per upę, kurioje tūno siaubingas krokodilas? Ar pavyks draugams perbristi upę ir išsigelbėti nuo siaubingų krokodilo nasrų? O jei pavyks perbristi, ar pavyks grįžti atgal? Dėmesį kaustanti dviejų draugų kelionė ir kartu draugystės išbandymas. Pažiūrėkime, vaikai, kaip jiems seksis.

2003 | 2017-06-09 | 4293

Aprašymas: Kupinos stebuklų ir neitikėtinų nuotykių, truputį šiurpokos ir paslaptingos vokiečių pasakų rašytojo Wilhelm’o Hauff’o istorijos atgijo nuostabiame rusų animatorių kūrinyje. „Nykštukas nosis” – tai stebuklinga istorija apie tai, jog meilė ir draugystė gali nugalėti visus sunkumus. Norėdama įgyvendinti savo klastingus planus, piktoji burtininkė nusižiūri Jakobą – neturtingo batsiuvio sūnų. Tačiau geraširdis berniukas atsisako padėti piktadarei. Tada burtininkė paverčia jį kuprotu neūžauga su didžiule nosimi ir nukelia į ateitį po septynerių metų. Ji įsitikinusi, kad Jakobas neištvers išbandymų ir palūš. Berniukas grįžta namo, tačiau po septynerių metų čia viskas neatpažįstamai pasikeitę: tėvas pasimirė iš širdgėlos, o mama nebeatpažįsta savo sūnaus. Miestelėnai iš jo juokiasi ir veja šalin. Tačiau kartą, gelbėdamasis nuo persekiotojų, Jakobas išgelbsti gyvybę žąsiai. Netrukus paaiškėja, jog tai ne paprasta žąsis, o pagrobta ir užkerėta princesė. Dabar jiems kartu teks susiremti su piktąja burtininke. Galbūt herojams pavyks atsikratyti kerų ir grįžti namo pas artimuosius…

2010 | 2017-06-09 | 3682

Aprašymas: Jau gruodžio vidurys ir SOS Brigados vadovė Haruhi Suzumija paskelbė, kad Brigada surengs kalėdinį vakarėlį savo klubo patalpose, per kurį bus valgomas Japoniškas „hotpot“. Brigados nariai Kijon, Juki Nagato, Mikuru Asašina ir Itsuko Koizumi pradeda viską ruošti vakarėliui – kostiumus, dekoracijas ir t.t. Tačiau po kelių dienų, Kijon atvykęs į mokyklą sužinojo, kad Haruhi pradingo. Nepaisant to, Mikuru teigia, kad ji niekad nėra mačiusi Kijon, Koizumi taip pat pradingusi, o Juki tapo vienintele literatūros klubo nare. Atrodytų lyg SOS Brigada niekada neegzistavo, kaip ir Haruhi Suzumija. Mokykloje niekas, išskyrus Kijon, nėra apie ją girdėję.

2000 | 2017-06-07 | 3841

„Kablelio ir taško nuotykiai“ – naudingas filmukas vaikams. Veikėjas galvoja, kaip iš dvejeto trejetą padaryti. Dėl šio mokinio aplaidumo kenčia kableliai ir taškai. Ką skyrybos ženklai veikia ir koks nuotykingas jų gyvenimas, tikriausiai niekas nė neįtartų... Aišku viena – nuo tingių vaikų jie sprunka toli toli.

1973 | 2017-06-09 | 3946

Leopoldas sapne ir tikrovėje - tai filmukas apie peliukus, kurie persekioja katiną Leopoldą ne tik realybėje, bet ir sapne. Pasakojimas nukels vaikus į nerūpestingą vasarą prie jūros, kur katinas ilsėjosi. Deja, nelemta jam ramiai pailsėti, nes du neklaužados mažyliai ne tik rykliu ar jaučiu pasivers, bet net pavirs nuožmiais piratais... Štai kokia paini istorija nutiks filme Leopoldas sapne ir tikrovėje.

2004 | 2017-06-09 | 3530

Aprašymas: Tarp miesto griuvėsių, vyksta žaidimas, kurį žaisti gali tik vaikai. Slėpynių žaidimas – „Otokoyo“. Pasak legendos, kai tik vaikai pradeda žaisti šį žaidimą, jie vienas po kito pradingsta miesto tamsoje… Istorija prasideda kai jaunas berniukas žengia į Otokoyo pasaulį, ieškodamas savo sesers.

1981 | 2017-06-09 | 4181

Aprašymas: Filmas sukurtas Volto Disnėjaus animacijos studijoje ir pasakoja apie lapiną Todą (Tod), kuriam tenka grįžti į laukinę gamtą. Filmo pagrindiniai veikėjai – laukiniai gyvūnai. Filmas daugiausia remiasi Daniel P. Mannix to paties pavadinimo knyga.

2030 | 2018-07-24 | 3322

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.