Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1961 | 2017-05-31 | 4109

Drabužių modeliuotoja Anita ir kompiuterinių žaidimų kūrėjas Rodžeris susipažįsta savo augintinių dalmatinų, Perditos ir Pongo dėka, įsimyli vienas kitą ir neužilgo susituokia. Jų augintiniai susilaukia palikuonių, kuriuos pavagia Anitos vadovė Kruela De Vil, kad iš jų kailiukų galėtų pasisiūti sau unikalų paltą. Perdita ir Pongas, padedami Anglijos gyvūnų karalystės, vyksta ieškoti ir išgelbėti savo vaikus.

101 dalmatinas / One Hundred and One Dalmatians -  (1961)

2000 | 2017-06-07 | 3690

Šis senosios animacijos filmukas Medžiotojo sapnas nukels vaikus į nuostabų mišką. Čia vyksta tikri stebuklai medžiotojas taps mažu žmogeliuku ir galės pamatyti visus gyvūnus iš arti. Kokius gyvūnus medžiotojas sutiks ir ką gi jie nuveiks drauge ? Ši istorija apie medžiotojo sapną patiks ir berniukams ir jų tėveliams. Pasaka pamoko vaikus kad reikia rūpintis gyvūnais ir jų neskriausti.

2000 | 2017-06-07 | 3959

Filmukas apie šalį kurioje nuo seno karaliauja drakonas. Žmonės gimsta ir miršta, drakonas kaip ir anksčiau didis, baisus. Nei vienas žmogus bandęs kautis su drakonu negrįžo. Pasakojimas apie berniuką kuris perprato drakono klastą ir stojo į kovą. Išmintingas vėžlys jam davė patarimą ir kardą. Kaip narsuoliui sekėsi kautis, pamatysite šiame animaciniame filme.

2030 | 2018-07-24 | 4119

Aprašymas: Nenugalimieji (angl. Justice League) – JAV animacinis serialas. Nenugalimųjų komandos (Nuostabiosios, Supermeno, Betmeno, Džono, Šviesos žmogaus, Žaibo ir Apuokės) nuotykiai ir kovos su blogio jėgomis.

2030 | 2018-07-24 | 4474

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2000 | 2017-06-07 | 3776

Filmukas vaikams Viršūnėlės ir šaknelės. Senas filmukas pagal rusų liaudies pasaką Viršūnėlės ir šakelės. Kaimo pakrašty prie miško gyveno sau valstietis. Pavasarį, vasarą, rudenį nesiilsėjo - žemę arė, rugius, kviečius sėjo, šienavo, javus prjovė. Žiemą šaukštus darė ir skaptavo. Ir nieko neturėjo tik savo arkliuką. O miške gyveno tingi meška. Filmukas pasakoja kaip valstietis mešką pergudravo.

1998 | 2017-06-09 | 3717

Donald Duck Donald's Vacation išleistas 1940 m.

1961 | 2017-06-09 | 4293

Aprašymas: (rus. Пес Барбос и необычный кросс). Novelėje pamatysime pirmą auksinės trijulės – J.Morgunovo, G.Vicino, J.Nikulino – pasirodymą. Trumpo metražo komedija, kaip buvo nubausti trys brakonieriai.

1976 | 2017-06-09 | 3850

Aprašymas: (rus. Не может быть). Veiksmas vyksta praėjusio šimtmečio trečio dešimtmečio pabaigoje – ketvirto pradžioje. Filme išjuokiami reiškiniai – kvailumas, girtuoklystė, naudos troškimas, lengvabūdiškas požiūris į gyvenimą – ir šiandien plačiai paplitę, todėl aktualūs.

1983 | 2017-06-08 | 4778

Senosios animacijos filmukas "Melagių pilis", sukurtas pagal Vytautės Žilinskaitės pasaką. Tai atsitiko kai buvau dar mažas vaikas. Ryte nenorėjau keltis ir pasakiau, kad dar miegu. Bet mama nepatikėjo ir turėjau keltis. Kai kada meluodavau, bet man neatrodė kad tai blogai. Tingėjau klotis lovą, praustis ir kitus reikalus tvarkyti. Bet aš megdavau pameluoti. Žaizdavau vonioje su laiveliais. Kas man atsitiko toliau pažiūrėkite patys.

2002 | 2017-06-09 | 4495

Aprašymas: Ši paslaptinga istorija nutiko Sapnų slėnyje. Kalbama, kad Raitelio be galvos šmėkla saugojo baisią paslaptį paprasčiausiame moliūge. Bet Helovyno naktį viskas, kas slapta, tampa aišku, ypač jei čia įsipainiujusios tamsios jėgos…

2030 | 2018-07-24 | 3323

Aprašymas: Narutas (angl. Naruto) – Japonijos animacinis serialas. Narutas, jaunas vaikinas iš slapto Konoha kaimo, kur treniruojami elitiniai nindzės. Jo gyvenimas kupinas skausmo, nes jame įkalinta demoniška lapė ir už tai visi gyvenantys kaime jį ignoruoja, netgi vengia jo. Todėl savo pyktį jis lieja pokštų pavidalu. Tačiau neilgai truko jo vaikiškas gyvenimas. Jam teko dalyvauti pirmojoje kovoje prieš stipresnį priešininką ir ginti savo mokytoją. Pirmoji kova su nindze jam suteikė drąsos, ryžto siekti pripažinimo kaime. O vienintelis būdas tai padaryti yra tapimas kaimo vyriausiuoju.

2001 | 2017-06-09 | 3760

Aprašymas: Tai filmas sukrečiantis kiekvieno asmeninį pasaulį. Tai filmas – filosofija, tai stipriau už religijas ar bet ką kitą, tai gyvenimas. Šis filmas fantastiškas bandymas atsakyti į daugumą jau tūkstančius metų bandomų spręsti filosofinių klausimų. Kokia gyvenimo prasmė, o gal jis amžinas? Kas yra evoliucija? Kaip veikia žmogaus elgsena? Kas yra individualybe? Tai nėra kinas, na, bent ne toks, kokį męs įpratę matyti, tai vienas iš tų filmų, kurių ilgai neužmiršti ir po jų į pasaulį žiūri kitomis akimis. N-13

1999 | 2017-06-09 | 3822

Aprašymas: Antroje „Žaislų istorijos“ dalyje, kaubojus-medinukas Vudis ir superherojus-astronautas Bazas – jau neperskiriami draugai, abu vienodai mylimi berniuko Endžio, kurio namus vadina ir savo namais. Pasibaigus mokslo metams, Endis, kaip ir daugelis Amerikos vaikų, išvyksta į vasaros stovyklą. Žaisliukai įgyja neribotą laisvę. Tačiau mėgautis ja ir tinginiauti nėra kada: fanatiškas žaislų kolekcionierius, žinantis tikrąją, kolekcinę Vudžio vertę, pagrobia medinį kaubojų. Geriausiam Vudžio bičiuliui Bazui nelieka kitos išeities, kaip pasitelkus į pagalbą visas įmanomas ir neįmanomas priemones, susigrąžinti Vudį iki sugrįžtant Endžiui. Nors ir superherojus, tačiau Bazas supranta, kad vienas tokios užduoties neatliks. Kadangi Endžio namuose žaislai gyvena draugiškai, astronautas netrunka surinkti „gelbėjimo komandą“ ir išveda ją į pavojingą misiją.

2002 | 2017-06-09 | 3898

Aprašymas: Veiksmas vyksta Londone, Antrojo Pasaulinio karo metu. Mama Vendi bando apsaugoti savo vaikus nuo karo žiaurumų, pasakodama apie magišką Niekados šalį, kurioje kadaise lankėsi su Piteriu Penu. Tačiau stebuklingi pasakojimai patinka tik jaunėliui Deniui, o dvylikametė Džeinė nenori tikėti tokiomis nesąmonėmis… tol, kol pati patenka į paslaptingą Niekados šalį, esančią toli žvaigždėse! Čia ją nusigabena piktojo kapitono Kablio žmonės, pagrobę slapta naktį. Mergaitę Džeinę išgelbėti gali tik Piteris Penas. Ir jis, žavus skraidantis jaunuolis, pasirodo ir pagelbsti mergaitei, kai jo labiausiai prireikia. Po šių nuotykių Džeinė pradeda tikėti pasakomis, stebuklais ir kitais dalykais, kurie galimi tik tiems, kurie gali ir nori tikėti… Juk jei labai nori, gali net ir skraidyti!