Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1989 | 2017-06-10 | 4461

Aprašymas: Dailiame amerikietiškame namelyje gyvena labai originalus išradėjas su žmona, sūnum ir dukteria. Iš mokslininko išradimų visi tik šaiposi, o iš tikrųjų laboratorijoje yra paslėptas lazeris, galintis sumažinti daiktus kelias dešimtis kartų! Tik kas galėjo pagalvoti, kad sūnus su dukra ir dar du kaimynų vaikai ims ir palįs po pražūtingais lazerio spinduliais… Kaip dabar surasti ketvertą mažų vaikelių vešlioje kiemo žolytėje, kur pilna vabalų ir kitokių pabaisų.

Brangioji, aš sumažinau vaikus / Honey, I Shrunk the Kids -  (1989)

2013 | 2017-06-09 | 3949

Aprašymas: Tomas ir Džeris yra ištikimiausi Džeko tarnai, kuris turi pasakišką kovos parką su atrakcionais. Staiga viskas apsiverčia aukštyn kojom, nes paslaptingų ir stebuklingų pupų dėka atsiveria tiltas į milžino karalystę. Prisijunkite prie Tomo ir Džerio nuostabaus nuotykio bei sužinokite, kaip jiems pavyks išsisukti nuo milžino spąstų…

2030 | 2018-07-24 | 4808

Aprašymas: Tomas ir draugai (angl. Thomas & friends) – serialas apie traukinukus, gyvenančius Sodoro saloje.

2030 | 2018-07-24 | 3648

Aprašymas: Linksmieji detektyvai (angl. The Fresh Beat Band of Spies) – grupelė šnipų, kuriems tenka spręsti miestelio paslaptis ir sustabdyti piktadarius.

2013 | 2017-06-09 | 3858

Aprašymas: Filmas nukels į Geležinio žmogaus ir Ezekiel’io Stane’o konfrontacijos epicentrą. Po teroristų atakos prieš kurią Geležinis žmogus nieko negalėjo padaryti, Tony Stark’as privalo susigriebti ir susigrąžinti gerą vardą.

2007 | 2017-06-09 | 3894

Aprašymas: Rudasis meškinas Potapas pasikvietė į svečius savo seną draugą baltąjį lokį, vardu Tundra… Na, tada ir prasidėjo! Pirmiausia Tundra užsidirbo pravardę „Laužytojas“, paskui susirgo siaubinga liga… Mūsų miške gyvena ne tik du linksmi meškinai, bet ir jų draugai: viščiukas vardu Cipa, tylusis meistras pingvinas Kuka ir drakonas Primusas, kuris kartą atsitiktinai užsukęs, taip ir pasiliko. Linksmieji meškiukai lengvai ir su jumoru atsakinėja į daugybę klausimų. Ir jie nepaliks abejingų jūsų vaikų.

2000 | 2017-06-07 | 4096

Gyveno kartą paršiukas Čiunia. Buvo jis bebaimis linksmas išdykėlis, kuris pasišokinėdamas bėgo per mišką ir sutiko nuliūdusį viščiuką. Linksmas paršelis kaip mat padėjo jam surasti namus ir sugrįžti pas mamą. Vėliau išmokė zuikį, kad negalima vogti, o jei kažko nori tai gali tiesiog paprašyti. Tačiau visi žvėrys manė, kad paršiukai yra bjaurūs, purvini ir nevykę. Tada paršiukas užsimanė tapti paukšteliu, bet jam nieko neišėjo. Mama jį išmintingai pamokė, kad geriausia būti savimi ir svarbiausia yra ne kas tu esi, o koks esi. Kviečiame pažiūrėti šį nuostabų filmuką.

1973 | 2017-06-09 | 4352

Vieną dieną katinas Leopoldas nusprendė ramiai pažiūrėti televizorių - štai apie ką serija Leopoldo televizorius. Bet šį katino ketinimą du maži neklaužados peliukai sugalvojo sutrukdyti. Oi kiek vargo Leopoldas vis nerasdamas priežasties kodėl gi televizorius, vos įjungtas, staiga sugenda. Tačiau blogis juk negali nugalėti, tad ar neteks šiame pasakojime apie Leopoldo televizorių abimes išdykėliams peštukams gailiai atsiprašyti?

2011 | 2017-06-09 | 3744

Aprašymas: Kiekvieno vaiko namuose esantis elfas labai svarbus. Jis nuo ryto iki vakaro stebi, kaip elgiasi tuose namuose gyvenantys mažyliai, o naktį, kai visi užmiega, elfas išskrenda į Šiaurės ašigalį ir pateikia Kalėdų Seneliui ataskaitą apie jo stebimų vaikų poelgius. Elfas Čipis iš Kalėdų Senelio gauna pirmąją užduotį. Ji nebus labai paprasta, nes Senelis prasitaria, kad jam paskirtas berniukas Teiloras apniktas „netikėjimo“ viruso. Netikėjimo Kalėdomis, netikėjimo Kalėdų Seneliu. Ar pavyks mažajam elfui grąžinti Kalėdų dvasią ir magiją į Teiloro širdį bei namus? O gal net pasiseks suorganizuoti susitikimą su garbiuoju Kalėdų Seneliu ir įrodyti, kad jis tikrai yra?

2000 | 2017-06-07 | 3682

Filmukas vaikams Aukštas kalnelis. Animacinis filmukas ape žvirblį Čiką, kuris manė esąs labai drąsus ir pasipūtęs. Suspyko su visais žvirbliais, kregždėms irgi gyrėsi, kad jis puikiausias. Tačiau visur gyvenimas jį pamokydavo. Kaip vargšeliui baigėsi sužinosite pasižiūrėję šį animacinį filmuką. Filmukas moko, kad visada reikia turėti draugų, nes sunkią minutę tik jie išties pagalbos ranką.

2000 | 2017-06-07 | 3652

Filmukas vaikams Kaip Maša susipyko su pagalve. Tai nutiko šią vasarą mergaitei vardu Maša. Ją katik paguldė miegoti, o jai nesimiega. Na nemoka žmogus miegoti ir viskas. Ir kas gi sugalvojo tas lovas, tas anklodes, tas pagalves. Nusprendė maša eiti į sodą pasivaikščioti. Ten sutiko apvalų labai gražų mėnulį. Sutiko Maša šuniuką, kuri pakvietė ją miegoti savo būdoje ir dar atnešė kaulą. Bet jai nelabai patiko šuns būdoje. Vėliau keliavo ji pas vištas, pas varles, pas gandrą miegoti. Mergaitė ilgai ieškojusi rado savo vietelę ir saldžiai užmigo.

2030 | 2018-07-24 | 3662

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1998 | 2017-06-09 | 3594

Donald Duck How to Have an Accident at Work išleistas 1959 m.

1973 | 2017-06-09 | 4286

Filmukas Leopoldo automobilis pasakoja vaikams apie nenuoramas peliukus, kurie sumanė pažaisti katino Leopoldo automobilyje. Tačiau šis netikėtai pajudėjo ir pasileido lėkti pašėlusiu greičiu. Ko tik neklaužados neišbandė, kad automobilį sustabdytų, kokių tik nuotykių nepatyrė, tačiau automobilis niekaip sustoti nenori. Kokį išradingą būdą sugalvos Leopoldas - sužinosite filme Leopoldo automobilis.

2000 | 2017-06-09 | 3852

Filmuke vaikams „Smurfai“ vaikučiai su tėveliais galės bandyti atspėti, kuris smurfas tapo blogu kenkėju ir sugriovė smurfų miestelio tiltą. Tėtei smurfui pranešus šitą blogą žinią, vienas smurfas pameta uodegytę ir tėtė ima tirti kas tas netikrasis smurfas. Paaiškėja, kad smurfu pasivertė pikta ragana, kuri nori sunaikinti smurfų miestelį. Pasigaminusi stebuklingo gėrimo, ji pavirsta baisia ragana. Piktasis burtininkas Gargamelis sumano pasinaudoti raganos burtais ir pasiverčia nekaltu smurfiuku kūdikiu. Ji atranda geroji Smurfytė ir parsineša į miestelį. Kaip pavyks smurfams išsiaiškinti, kad tai Gargamelio pikti kėslai, vaikučiai galės pamatyti visai šeimais skirtame animaciniame filmuke „Smurfai“.

2030 | 2018-07-24 | 3491

Aprašymas: Galingasis šuo Kriptas (angl. Krypto the Superdog) – JAV animacinis serialas apie super šuns, vardu Kriptas, nepaprastus nuotykius.