Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2001 | 2017-06-09 | 4240

Aprašymas: 1914-ieji. Milo, Tadeuso anūkas, dirba muziejaus katilinėje. Jis žino,kad Atlantida tebėra ir jis gali ten nukakti, jei turės paslaptingąjį Šepardo dienoraštį. Vienintelė problema – pinigų stygius. Darbdavys pamano, kad Milo kvanktelėjęs, tad griežtai atsisako finansuoti tokią paiką idėją. Jaunuolis grįžta namo, ir likimas jį nuveda pas Prestoną,seną senelio draugą. Pasirodo, šis turi Šepardo dienoraštį bei gali pasiūlyti povandeninį laivą ir specialistų komandą. Išsvajotoji kelionė prasideda.

2000 | 2017-06-07 | 3878

„Sarmikas“ – tai legendinės senosios rusų animacijos filmukas vaikams apie berniuką Sarmiką, kuris savo drąsiu ir kilmingu poelgiu išgelbsti ant ledo užstrigusią mergaitę, o pats yra ne tik nešamas į atvirą jūrą, bet ir akis į akį susiduria su baltuoju lokiu. Tai pamokanti pasaka apie žmogaus drąsą, ryžtą ir pasiaukojimą vardan kito gerovės.

2000 | 2017-06-07 | 4140

Pamokanti istorija "Aš laukiu tavęs bangini", kuri nutiko berniukams, kurie svajojo sužvejoti didžiulį banginį. Ar esate kada svajoję apie, regis, neįmanomus dalykus? Ar esate ko nors taip stipriai norėję, kad net nepagalvojote ar tai teisinga? Šio pasakojimo herojai svajoja sužvejoti banginį. Atrodo neįmanomas dalykas! Bet gal jiems tai pavyks? Gal jų svajonė išsipildys? Ar berniukai pagaus banginį? Ko berniukai panorės? Ir - ką banginis pasakys mažiesiems žvejams? Atsakymus rasite įdomiame ir jautriame multiplikaciniame filmuke mažiesiems ,,Aš laukiu tavęs, bangini".

2030 | 2018-07-24 | 3796

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-09 | 4203

Filmuke vaikams „Smurfai“ pagaliau ateina pavasaris, visa gamta bunda, o kartu su juo smurfai ir jų jausmai. Visi smurfiukai įsimyli Smurfytę, neša jai gėles, peršasi, kepa jai pyragus. Vyriausiasis smurfas nori tuoktis taip pat ir norėtų būti bent 400 metų jaunesnis. Piktasis Gargamelis sugalvoja piktą planą, kaip privilioti gražiąją Smurfytę, o kartu sunaikinti ir visą smurfų miestelį. Tuo tarpu Smurkytė išeina apgalvoti už kurio jaunikio ji tekės. Eidama pamato nuostabią gėlę, tačiau ji tik piktojo Gargamelio burtai. Jis Smurfytę užburia ir išleidžia į miestelį, kad ji priviliotų kitus smurfiukus į burtininko Gargamelio namus. Filmuko „Smurfai“ atomazgoje vaikučiai pamatys, kad smurfas tėtis supranta piktus kerus ir kaip jie išsklaidomi.

2016 | 2017-06-09 | 6691

Aprašymas: Eliotas, Bugas bei visi kiti žiūrovų pamėgti miško gyventojai sugrįžta su pačiais naujausiais ir linksmiausiais nuotykiais.

2022 | 2017-06-09 | 3812

Animacija lietuviškai „Pavasaris atėjo“ atėjo laikas lokiui pabusti iš žiemos miego. Išsibudinęs lokys sutinka gražuolę lokę, kuria, žinoma, reikia užkariauti, tik, atrodo, mažoji Maša to visai nesupranta, . Epizode „Pavasaris atėjo“ vaikai pamatys, ar ir vėl Maša pakiš koją Lokio planams, o gal kaip tik, primins savo draugui, kas jam gyvenime svarbiausia.

2000 | 2017-06-07 | 3652

Filmukas Galiniame suole tai nuotaikinga istorija apie nuotykius mokykloje. Šis filmukas patiks ne tik vaikams, bet ir tėveliams, nes nukels atgal į mokyklos suolą, kur be įvairių išdaigų neapsieinama. Ši istorija Galiniame suole parodys, kad mokytis gali būti labai įdomu. Veikėjai mintyse nukeliaus į įvairiausias vietas. Kokių nuotykių jie patirs ? Ši istorija moko mažuosius žiūrovus, jog reikia stropiai mokytis ir parodo, kad tai visai nesunku. Tereikia pasitelkti fantazija.

2006 | 2017-06-09 | 3816

Aprašymas: Pasaulyje vis labiau įsiviešpataujant blogio jėgoms, Dangiškuose rūmuose subręsta sprendimas: reikia suburti dvyliką stipriausių Žemės gyvūnų, kurie sudarytų Zodiako komandą. Šie išrinktieji turės atremti tamsiųjų dvasių siunčiamas negandas ir gelbėti žmones nuo pikto. Nė vienas gyvūnas nenori pražiopsoti tokios puikios progos, todėl netrukus daugelis jų išsiruošia į lenktynes, kuriose išaiškės, kurie iš jų verti tapti Zodiako komandos nariais ir kas taps viso Zodiako karaliumi… Išbandymai ir sunkumai prasideda…

2008 | 2017-06-09 | 3902

Aprašymas: Tarp tėvo daiktų rasta sena disko plokštelė aukštyn kojom apverčia iki tol nuobodų buvusį jaunojo kirmino Bario gyvenimą. Vos išgrdęs pirmuosius akordus, Baris supranta – jis privalo tapti pasaulinio garso žvaigžde! Subūręs muzikantų grupę pavadina ją „Linksmuolis Baris ir disko kirminai“, ir prasideda nuotykiai, kuriuos lydi patys ryškiausi disko eros himnai: „Boogie Wonderland“ (Earth Wind and Fire), „I Will Survive“ (Gloria Gaynor), „Upside Down“ (Diana Ross) ir daugybė kitų, neleisiančių nusėdėti nei jūsų vaikams, nei jums patiems.

2002 | 2017-06-09 | 3950

Aprašymas: Ledynmetis prasideda, iš dalies, dėka hyperaktyvaus, besimaivančio priešistorinio graužiko – pusiau voverės, pusiau žiurkės Skrato. Mamutas Manfredas atsiduria netinkamoje vietoje, bet tinkamu metu. Nenoromis jis tampa tinginio Sido gynėju. Iš pradžių Manfredas nenori turėti nieko bendro su žmonių palikuoniu. Bet kai palaižūniškas, aštriadantis tigras Diego pasisiūlo prisiimti atsakomybę už Roshaną, nepatiklus mamutas, turintis negerų įtarimų, nusprendžia pats pasirūpinti mažuoju berniuku…

2022 | 2017-06-09 | 4094

Filme Orkestro repeticija iš serialo Maša ir lokys lietuviškai vakai pamatys, kaip kartą lokys grybaudamas miške rado pianiną ir parsinešė jį namo. Suderinės stygas, jis šauniai grojo, kol išmokti groti panoro ir atėjusi mergaitė Maša. Jos svajonė - tapti žymia ir garsia pianiste. Lokys geras ir kantrus mokytojas, tačiau ar Maša išmoks groti sužinosite filmuke Orkestro repeticija?

2000 | 2017-06-07 | 3869

Filmukas vaikams Septynžiedė gėlelė - apie mažą mergaitę, kuri nešina riestainiais žioplinėja po miestą, kol visus juo iš jos atima šuniukas. Mergaitė apsiverkia, tačiau sutinka senyvą damą, kuri norėdama ją paguosti padovanoja jai septynlapę gėlytę, kuriai nutraukus vieną žiedą ir ištarus stebuklingus žodžius išsipildys mergaitės norai. Istorija kulminacija išmoko, kad stebuklus reikia tausoti svarbiausioms akimirkoms.

1973 | 2017-06-09 | 3938

Aprašymas: Šervudo miškų plėšikas Robinas Hudas su kitais narsuoliais plėšia turtuolius, gėrybes atiduoda Notingamo miesto nepasiturintiems. Tik šiame animaciniame filme istorija šiek tiek kitokia, nes šioje Disnėjaus versijoje pagrindinis veikėjas yra lapinas, jo ištikimas draugas Mažasis Džonas – nuotaikingas meškinas, princas Džonas – išdidus liūtas, seras Hisas – gyvatė, o Notingamo šerifas – paslaptingas vilkas. Puiki animacija ne tik vaikams, bet ir tėveliams atskleis gražiausias vertybes ir įdomiausius nuotykius bei kovas Šervudo miškuose. Ši juosta už nuostabią muziką buvo nominuota Oskarui.

2030 | 2018-07-24 | 3601

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2002 | 2017-06-09 | 3969

Aprašymas: Paauglys Zakas Gibsas niekuo nesiskiria nuo kitų bendraamžių. Tačiau kartą jis randa paslaptingą, į rankinį laikrodį panašų daiktą, kuris gali sustabdyti laiką. Taip vaikinas netikėtai įgauną neįprastų galių. Zakui tai tik idealus būdas padaryti įspūdį gražuolei mokyklos naujokei, iš užsienio atvykusiai Frančeskai…