Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2017-06-09 | 4621

Aprašymas: Šįkart Alioša Popovičius, Dobrinia Nikitičius ir Ilja Muromietis, papuolę į raganos paspęstus spąstus, atsiduria už septynių jūrų, saloje, kur tarp čiabuvių gyvena baisusis Gomuma. O kol didvyrių nėra, pirklys Kolyvanas, kartu su ragana, ketina užgrobti karalystę. Kijevo kunigaikščiui į pagalbą atskuba žirgas Julijus, o taip pat didvyrių žmonos ir artimieji. Taigi, žiūrovų laukia daug neįtikėtinų nuotykių.

2000 | 2017-06-07 | 4111

Senosios animacijos filmukas Trys muškietininkai arba Batuotas šuo. Tikros šuniškos meilės ir nuotykių istorija apie tai, kaip nekilmingas šunelis įsimyli karalienės kalaitę. Slapta įsibrovęs į jos kambarį, šuo gauna užduotį surasti karalienės vėrinį, kurį pagrobė kardinolas, o už tai karališkoji kalaitė dovanos jam savo širdį. Įsimylėjęs Šunelis leidžiasi į kelionę, kur jo laukia gausybė pavojų ir iššūkių, bei kardinolo katinai, kurie nesiruošia leisti jam lengvai įvykdyti užduoties.

2012 | 2017-06-09 | 3874

Aprašymas: Prieš porą metų apkeliavęs aplink pasaulį, gerokai paaugęs vėžliukas Semis grįžta su naujais draugais ir neįtikėtinais nuotykiais! Lydėdami jaunus žuviukus į atvirą jūrą, Semis kartu su geriausiu savo draugu Rėjumi patenka į brakonierių tinklus ir yra parduodami didžiulį akvariumą turinčiam restoranui Dubajuje. Vos ten patekę Semis ir Rėjus iškart imasi kurti išsigelbėjimo planą, tačiau ištrūkti nėra taip paprasta. Mikliai susiradę naujų draugų ir sukurpę tobulą pabėgimo planą, du bičiuliai su nepalaužiamu ryžtu širdyse patraukia namų link.

1972 | 2017-06-09 | 4766

Filmukas vaikams Zuikis simuliantas. Filmukas prasideda linksma dainele, kurią dainuoja žvereliai važiuodami autobusu. Ir staiga vairuotojas praneša jog jau zuikio stotelė. Zuikis bėga link išlipimo, o meškinas jam užmina ant kojos. Na ir pasisekė zuikiui, apsimetė jis jog koją labai skauda ir meškinas jį parnešė į trobelę, valgidina, girdo, o zuikis džiaugiasi apgavęs. Ar ilgai simuliantas džiaugėsi, pamatysite šiame vilme vaikams.

2004 | 2017-06-09 | 3938

Aprašymas: Kultinio anime “Dvasia šarvuose” (“Ghost in the Shell”) režisierius Mamoru Oshii pateikia vizualiai pribloškiantį istorijos apie kibernetinę žmonijos ateitį tęsinį. Po majorės Kusanagi dingimo kiborgo Batou partneriu tampa Togusa, žmogus, dar nepakeitęs organinių savo kūno dalių kibernetiniais implantais. Vykdydami specialios paskirties būrio užduotį abu agentai imasi tirti paslaptingą žmogžudysčių bylą ir stengiasi išsaiškinti, kodėl seksualinėms pramogoms skirti robotai žudo žmones. Kaip ir pirmajame filme, “Dvasia šarvuose 2” tyrinėja žmogaus-mašinos santykių problematiką, kada takoskyra tarp abiejų tampa neryški.

Dvasia šarvuose 2: Nekaltumas (2004) - Ghost in the Shell 2: Innocence (2004)

2000 | 2017-06-07 | 3787

Meduolis – pasaka vaikams apie tris draugus antrokus, kurie turėjo meduolį, bet nežinojo ką su juo nuveikti. Kitas trečiokas pasiūlo meduolį kam nors padovanoti, bet abipuse nauda. Senoji animacija pasakoja apie savanaudiškumą ir bendro tikslo siekimą. Filmuką Meduolis galite pažiūrėti online lietuviškai ir patys pamatysite kaip draugai sprendė kam padovanoti meduolį.

2000 | 2017-06-07 | 3611

Senosios animacijos filmukas Kai įsižiebia eglutės. Kartą artėjant Kalėdoms vaikučiai Liusi ir Tedis paskambino Kalėdų seneliui ir paprašė dovanėlių. Senelis kaip ir kasmet ruošė vaikams dovanėles, sukrovė viską į maišą ir patraukė pas vaikus. Tačiau netikėtai senelio dovanų maišas praplyšo ir dovanėlės pabiro pakeliui ant sniego. Tačiau į pagalbą atskubėjo Snieguolės stebuklingos rogės ir vaikų dovanėlės atkeliavo prie eglutės pas vaikus.

2030 | 2018-07-24 | 3543

Aprašymas: Kiaulė, Ožka, Bananas ir Svirplys (angl. Pig Goat Banana Cricket) yra geriausi draugai. Kiaulė apsėsta marinuotų agurkėlių, Ožka turi muzikinių svajonių, Bananas myli savo vaizdo žaidimus, o Svirplys yra talentingas išprotėjęs mokslininkas. Ketveriukė gyvena namelyje medyje ir leidžiasi į linksmus nuotykius.

2011 | 2018-07-24 | 4144

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (2 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2011)

1998 | 2017-06-09 | 3766

Donald Duck Grand Canyonscope išleistas 1954 m.

2012 | 2018-10-08 | 14530

Aprašymas: Monstrų vidurinės mokinių nuotykiai tęsiasi Kaulų krante.

Monstrų vidurinė: Pabėgimas iš Kaulų kranto - Monster High: Escape from Skull Shores (2012)

2030 | 2018-07-24 | 4081

Aprašymas: Keisti Blynelio Džeko nutikimai (angl. The marvelous misadventures of Flapjack) – JAV animacinis serialas.

2004 | 2017-06-09 | 3766

Aprašymas: Prezidentai, išradėjai, dailininkai, karvedžiai ir kiti pasaulio garsūs personažai pažintiniame ir nepakartojamame animaciniame filme Žymių asmenybių istorijos. Šis serialas atverčia naujus istorijos puslapius ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Thomas Edison ir Alexander Bell.

2013 | 2017-06-09 | 3812

Aprašymas: Vykdydamas caro Berendejaus valią, jauniausias jo sūnus Ivanas, išvyksta ieškoti nepaprastos Laimės-paukštės. Paieškose Karalaitį Ivaną lydi ištikimas draugas ir pagalbininkas – Pilkasis Vilkas, kuris turi įvairiausių įgūdžių ir visuomet skuba į pagalbą nuoširdžiam Ivanui. Herojų laukia įtraukiantys ir pavojingi nuotykiai, klastingų Ivano brolių intrigos ir jo lemtingas susitikimas, su Elena. Jaunieji žiūrovai, pasiners į stebuklingą rusų pasakos pasaulį, su jos tradicijomis ir charakteringa estetika, keista personifikacija su klasikinio kino žanro atributais. Na, o tėvai įvertins humorą ir madingą šiuolaikinę muziką, parašytą populiarių roko muzikantų, specialiai filmui.

2000 | 2017-06-09 | 3646

Aprašymas: (rus. Особенности национальной охоты в зимний период). Kuzmičius, sėdėdamas su milicininku Semionovu nedideliame, bet jaukiame kambaryje kalbėjo apie medžioklę. Krosnyje tyliai traškėjo pliauskos. Už lango švelniai girgždėjo pašalęs sniegas ir piktai lojo šuo. Staiga į duris kažkas pasibeldė. Kuzmičius pagalvojo – svečiai, o pasirodė – valdininkai iš medžioklės priežiūros tikrinti atvažiavo. Neoficialiai. O vėliau dar vienas – iš ministerijos. Kitądien svečiams buvo surengta medžioklė. Tiesa, paaiškėjo, kad nei vieni, nei kiti nėra nei medžioklės, nei žvejybos mėgėjai. Tuo pačiu metu Kuzmičiaus valdose seni draugai medžiojo šerną. Draugai – tai generolas Ivolginas ir Liova Soloveičikas. Jei ne tie draugai, visai jis vargšas nusikamuotų. Visiems išvažiavus, Kuzmičius grįžo prie nebaigto apsakymo apie medžiotoją Chu Čžou, kuris sulaukęs brandaus amžiaus suprato vieną išmintį: medžioklėje svarbu ne pats grobis, bet žmonių vienybė.

2030 | 2018-07-24 | 4418

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.