Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3598

Filmukas Stebuklai vidurdienį. Filmukas apie broliuką ir sesutę, kurie yra labai išdykę ir daro tai ką nori, o ne atlieka savo pareigas. Už tokį jų elgesį, jie gauna barti iš mamos. Tada sugulus vakare, juos aplanko burtininkė, kurios jie paprašo, kad visi žmonės užmirštų savo pareigas ir visiems būtų smagu. Burtininkė padaro, taip, kad burtai veiktų tik tuos žmones kuriuos jie užkalbins. Istorija puikiai atspindi tai, koks chaosas įsivyrautų, jeigu visi pamirštų tai, ką daryti privalo.

2008 | 2017-06-09 | 3878

Aprašymas: Filme vaizduojama dviejų kovos meistrų Vėjo ir Debesies istorijos. Šiame filme neišvysite pribloskiančios istorijos, daugiau pamatysite gražaus swordplay ir kovos menų dvikovų, taipogi detaliai perteiktos ne tik kovos bet ir aplinka. Filmą isskirtiniu daro tai, jog jis yra kurtas kinų studijos.

2014 | 2017-06-09 | 3570

Aprašymas: Princas Derekas ir Princesė Odeta įsivaikino mažą mergaitę vardu Alisa. Tačiau Alisą pagrobia grupelė skraidančių voverių, nes jos tiki, kad princesė Gulbė, kaip teigia pranašystė, yra blogio įsikūnijimas. Dabar Derekas ir Odeta turi išgelbėti Alisą, įtikinti skraidančias voveres, kad Odeta nėra bloga, ir nugalėti piktuosius Uždraustuosius Menus.

2030 | 2018-07-24 | 3992

Aprašymas: Karvė ir viščiukas (angl. Cow and Chicken) – tai geriausias visų laikų Cartoon Network kanalo multikas! Spalvingesnių ir juokingesnių personažų iki šiol nebuvau matęs.

1997 | 2017-06-11 | 4191

Absoliutus liūdesys (angl. Perfect Blue) – japonų animacinis psichologinis trileris, režisuotas Satoši Kon. Filme pasakojama apie Mimą Kirigoę, japonų pop muzikos dievaitę ir grupės „CHAM!“ narę, kuri nusprendžia siekti aktorės karjeros. Kai kurie jos gerbėjai yra nepatenkinti tokiu staigiu jos karjeros pokrypiu, ypač persekiotojas, vardu Me-Mania. Jos karjerai besitęsiant, Mimos pasaulis vis labiau primena Alfredo Hičkoko kūrinius: realybė ir iliuzijos laipsniškai persipina; Mima suvokia, kad Me-Mania yra mažiausias jos rūpestis. Tai nėra šeimyninis filmas, seksualinės situacijos, smurtas, nepadorios kalbos ir t.t.

Absoliutus liūdesys - Perfect Blue / Pafekuto buru (1997)

2012 | 2017-06-09 | 4052

Aprašymas: Kažkur tarp Rio ir Madagaskaro, saulėtame Mozambike egzistuoja magiškas paukščių miestas – Zambezija. Jame traukdami nuotaikingas dainas ir kasdien linksmindamiesi gyvena viso pasaulio paukščiai: nuo mažiausio žvirblio iki galingiausio erelio. Paukščių gyvenimas – tai nuolatinis laisvės ir nuotykių troškimas. Deja, sakaliukas Kajus – nedrąsus ir naivus paukštis. Nuo mažumės gyvenęs tik su tėčiu, Kajus iš jo išmoko vikriai skraidyti ir išgyventi dykumoje. Tėtis Tendajus sūnui nuolat kartojo, kad šis turi išmokti rūpintis pats savimi. Sakaliukui trūko draugų ir linksmybių, jis nebenorėjo gyventi kaip atsiskyrėlis, tad pasakęs tėčiui, kad jau gali pasirūpinti savimi pats, iškeliavo. Pakėlęs sparnus Kajus išlekia į paukščių rojų – niekada nematytą ir paslaptingą Zambeziją. Nukeliavęs į didžiulį svajonių miestą sakaliukas panyra į kunkuliuojantį paukščių bendruomenės gyvenimą. Apsuptas plepių papūgėlių, išmintingų erelių bei peralkusių marabu, Kajus sužino, kad miestui reikia greitų kaip vėjas ir stiprių kaip akmuo paukščių. Iš tėčio išmokęs vikraus ir greito skraidymo, Kajus netrukus tampa Zambezijos gynėjų „Uraganų“ nariu. Svajonių miestą užpuolus varanui Budzo ir jo sąjungininkams, Zambezijos gyventojai stoja į kovą. Gindamas miestą nuo gigantiškų roplių, sakaliukas privalo išgelbėti ir pagrobtą savo tėtį. Vykdyti šią svarbią užduotį Kajui padeda draugai. Nuolat tinginiaujantis, save labai mylintis žvirblis – Yzis ir gražuolė Zambezijos vadovo duktė Zoja, galiausiai net varanų armijai padėję maitėdos marabu prisijungia prie Kajaus ir padeda išgelbėti Zambeziją.

2011 | 2018-07-24 | 4138

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (2 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2011)

2004 | 2017-06-09 | 3834

Aprašymas: Alternatyviame pasaulyje, Japonija pralaimi Antrąjį Pasaulinį karą ir padalijama į dvi dalis. Hokkaido regionas prijungiamas prie „Union“, o Honshu ir likusi pietinė dalis gauna JAV suverenitetą. Hokkaido regione pastatomas keistas, milžiniškas bokštas, puikiai matomas iš labai toli. 1996 metų vasarą, trys draugai pasižada, kad pastatys skraidymo aparatą, nuskris juo į bokštą ir atskleis jo paslaptį. Deja, draugams lemta išsiskirti ir projektą jie apleidžia. Ar lemtis leis jiems vėl kada nors susitikti ir įgyvendinti savo sumanymą?

1966 | 2018-07-25 | 3233

2000 | 2017-06-09 | 3561

Aprašymas: Nedideliam kaimelyje prie jūros kranto gyvena šunų šeimyna: Oskaras, Klausas, Tomas, Pūkuotas ir kt. Oskaras turi mažai dukrą vardu Lotė. Dauguma netikėtų situacijų ir kyla iš Lotės neramaus būdo ir didelio smalsumo…

2010 | 2017-06-09 | 3725

Aprašymas: „Dantės Pragaras“ pasakoja apie Dantės Aligjierio kelionę per pomirtinį pasaulį, Pragarą, norint išvaduoti savo mylimąją Beatričę. Vedamas mirusio dainiaus Vergilijaus Dantė keliauja per visus Pragaro ratus, matydamas kaip kenčia žmonės už savo nuodėmes. Kiekviename rate jis sutinka savo pažįstamus, sužino už ką jie ten pateko….

2030 | 2018-07-24 | 3362

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

1957 | 2017-06-08 | 5131

Filmukas vaikams Vilkas ir 7 ožiukai. Tai vienas gražiausių senosios animacijos filmukų, kuris pasakoja kaip piktas alkanas vilkas gaudydavo įvairius žvėrelius miške. Ir kartą jis sugalvojo apsimesti septynių ožiukų mama. Ožiukai namelyje linksmai žaidė ir mokėsi, o mama kai grįždavo namo jiems dainuodavo prie durų ir vaikučiai atidarydavo duris. Vilkas išgirdęs nusprendę pamėgdžioti mamos ožkos balsą ir taip kesinosi ožiukus suėsti.

2004 | 2017-06-09 | 3538

Aprašymas: Tarp miesto griuvėsių, vyksta žaidimas, kurį žaisti gali tik vaikai. Slėpynių žaidimas – „Otokoyo“. Pasak legendos, kai tik vaikai pradeda žaisti šį žaidimą, jie vienas po kito pradingsta miesto tamsoje… Istorija prasideda kai jaunas berniukas žengia į Otokoyo pasaulį, ieškodamas savo sesers.

1997 | 2017-06-12 | 4300

Aprašymas: Filmas „Princesė Mononokė” pasakoja istoriją, kurioje mirtino viruso užkrėstas jaunas princas Ašitaka keliauja į tolimus kraštus ieškoti vaistų. Čia jis atsiduria tarp žmonių klano ir miško gyventojų: dvasių, demonų ir milžinų. Tarp jų – ir princesė Mononokė – vilkės duktė ir žvėrių valdovė, kuri bet kokia kaina nori išsaugoti miškus.

Princesė Mononokė - Mononoke-hime / Princess Mononoke (1997)