Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2005 | 2017-06-09 | 3749

Aprašymas: Puiki ir įspūdinga 3D animacinė juosta, skirta visai šeimai. Miestą užpuola pabaisa, kurią įveikti galima tik legendiniu Drakono kardu. Bet kas gi ras šį paslaptingą kardą? Kokie nuotykiai laukia ieškotojų jų nelengvame kelyje?

2030 | 2018-07-24 | 3650

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2015 | 2017-06-09 | 3837

Aprašymas: Sucharevo bokšto paslapties herojai – paprasti vaikai berniukas Pėtia ir mergaitė Margo. Jie gyvena tolimoje praeityje Sucharevo bokšte, Maskvoje. Tais laikais bokšte veikė paslaptingojo magijos magistro Jakovo Briuso laboratorija. Buvo kalbama, kad per šį bokštą žmonės gali patekti į stebuklingus pasaulius, kur Pėtios ir Margo su mechaniniu draugu Kubeliu laukia nepaprasti nuotykiai.

2013 | 2017-06-09 | 6515

Aprašymas: Monstrų vidurinėje mokykloje prasidėjo nauji mokslo metai. Prasikaltusi Helouvina su draugėmis gauna bausmę valyti senienas. Tarp sienų jos randa seną lempą, kuri slepia didžiulę staigmeną. Senas Helouvinos noras išpopuliarėti pagaliau gali išsipildyti, nes iš lempos išlindusi džinė pažada įvykdyti ne tris, o net trylika norų! Tačiau vampyriukė dar nežino, kad kiekvienas įvykdytas noras turi ir šalutinį poveikį. Kaip greitai Helouvina pasijus visagalė ir kuo baigsis jos siekiai išpopuliarėti?

2000 | 2017-06-09 | 3584

Linksmojo filmuku „Ogis ir tarakonai“ epizode „Iš Mumbajaus su mylimąja“ Ogis, Džekas ir Ogio mylimoji keliaus į tolimąjį Mumbajų stebėti pasaulio kriketo čempionato. Žinoma, kartu skrenda ir išdykėliai tarakonai, tik vedami kitų tikslų – pavogti gražiosios Mumbajaus princesės deimantą. Serijoje „Iš Mumbajaus su mylimąją“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai, sužinos ar nesugadins tarakonai katinų atostogų ir, ar pavyks jiems pasiekti savo piktas užmačias.

2013 | 2017-06-09 | 3829

Aprašymas: Jūsų mėgstami Madagaskaro bičiuliai grįžta naujame nuotykyje! Alekso mėgstamiausia šventė – Valentino diena, kuri atneša meilės nuotykius visai gaujai. Melmanas planuoja didelę staigmeną Glorijai, o Martis bando padaryti įspūdį naujai draugei. Kiekvienas jų nori pasiekti Karaliaus Džiulijano meilės mikstūrą, kuri yra saugiai paslėpta. Jūs įsimylėsite su Beprotiškai fantastišku Madagaskaru!

1985 | 2017-06-09 | 3760

Pirmojoje Mauglio serijoje „Raksa“ vaikai pamatys, kaip mažąjį žmonių vaiką priims džiunglių gyventojai, kaip jam pavyks įsilieti į vilkų šeimą ir ką nuspręs žvėrių taryba dėl Mauglio likimo. Kurie žvėrys stos vaiko pusėn, o kurie lieps jį išmesti ar net sunaikinti. Pirmoje daugiarerijinio filmuko serijoje „Raksa“ žiūrovai sužinos kokią lemtį Maugliui paskirs vadas Akela ir kaip į tai reaguos piktasis Šarchanas.

2009 | 2017-06-09 | 5813

Aprašymas: Animacinis filmukas apie Barbes muškietininkes ir jų nuotykius.

2005 | 2017-06-09 | 3833

Aprašymas: Susikraukite kuprines, įsidėkite stovyklavimo įrangą, metas atsiliepti į Stiuarto Litlio gamtos šauksmą! Ieškodami smagių nuotykių, Litliai šįkart išsiruošia į gamtą – sumano surengti iškylą toli už miesto. Jie neapgalvoja tiktai vieno dalyko: gali būti, kad miške gyvena milžiniškas, nedoras žvėris! Kol Stiuartas iš ne itin malonaus skunko Ryko mokosi išgyvenimo miške pagrindų, baikštuolis Sniegius savo apsaugininku pasisamdo gatvės gyvenimo ragavusią katę Montę. „Stiuartas Litlis 3: gamtos šauksmas” – smagu, tarsi pačioje tikriausioje iškyloje!

2021 | 2017-06-09 | 4148

Dešimtasis sezonas kartu su neišblėstančio populiarumo personažais Tomu ir Džeriu nukels į saulėtą paplūdimį. Vaikus pralinksmins sportuojantys katinai. O kaip sportuoti seksis katinui Tomui? Šis personažas tikras nenuorama tad nenorės nusileisti. Kovoti su konkurentu ne taip lengva todėl bus labai linksma stebėti jų lenktynes. Ir vėl keliausim su pašėlusiais veikėjais į neįtikėtinus nuotykius. Ančiukas Spaikas ir jo sūnelis tapę virėjais bei Tomas ir Džeris apsigyvenę pilyje argi tai ne nuostabu ? Čia jie gali tapti kuo tik užsinorėję. Pamatysite jog nieko nėra neįmanomo pasakų pasaulyje.

1982 | 2017-06-09 | 4039

Aprašymas: Pilno metražo animaciniame filme apie neįtikėtinus kosminius nuotykius sutiksime drąsią mergaitę Alisą, jos išsiblaškiusį tėvą–mokslininką, melancholišką kosmonautą Žaliąjį ir keistuosius draugus iš kitų planetų. Juosta sukurta pagal šedevru laikomą Kiro Bulyčevo apysaką „Alisos kelionės“.

2011 | 2017-06-09 | 3994

Bolekas ir Liolekas miške 1964 m. – 13 serijų.

2030 | 2018-07-24 | 3584

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…