Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 3695

Epizode „Skrybėlė“ lokys kovos su viską graužiančiu vabaliuku. Na o mažoji Maša tuo metu atras magišką skrybėlę, kuri paverčia mergaitę nematoma. Galima įsivaizduoti, kaip ji išgąsdins visus miško gyventojus. Serijoje „Skrybėlė“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, kaip galiausiai skrybėlė pasitarnaus sugaunant nenaudėlė vabalą.

1961 | 2017-05-31 | 4319

Отреставрированно в формате FullHD.

Комедийный художественный фильм, снятый в СССР режиссёром Юрием Чулюкиным по одноимённой повести Б. Бедного.
На северные лесозаготовки приезжает Тося Кислицына — выпускница Симферопольского кулинарного училища, сирота, совсем девчонка, — умница, настоящий товарищ. На первых же танцах она отбривает местного кумира — лучшего бригадира Илью Ковригина, и начинается у них любовь-борьба, в лучших традициях советских лирических комедий.

Первый раз комедию показали в марте 1962 года в зале ЦДК. На премьеру пришли все, кроме Инны Макаровой. Она была обижена за то, что убрали финальную сцену её расставания с женихом. Картина сразу понравилась зрителям и даже критикам. Но высокое начальство посчитало, что комедия чересчур бытовая и мелковата для советского экрана, поэтому фильму была присвоена третья прокатная категория.
За рубежом картина имела успех. Получила приз Эдинбургского кинофестиваля и приз кинофестиваля в Мар-дель-Плата. Зарубежные газеты называли Румянцеву «Чарли Чаплин в юбке», а итальянцы — «русской Джульеттой Мазиной».

---

Tonya has just graduated from the trade school and found a job as a cook in a Siberian village. She is naive but open hearted and kind. When Ilya starts flirting with her she takes it as a true romance only to discover that Ilya had a bet with his friends to seduce her. She stops talking with him but Ilya has already fallen in love with her.

Merginos / Девчата -  (1961)

2030 | 2018-07-24 | 4174

Aprašymas: Šervudo padauža Robinas Hudas (angl. Robin Hood. Mischief in Sherwood) – tai 2014 metų Prancūzijos animacinis serialas. Robinas Hudas – vienas garsiausių pasaulio herojų – dabar ir seriale vaikams. Neįtikėtinas ryžtas ir drąsa, spinduliuojanti energija ir gera nuotaika prie ekranų prikaustys ne tik mažus, bet ir didelius, nuo senų laikų menančius legendinį plėšiką. Šervudo girios prieglobsty su ištikimais bičiuliais įsikūręs Robinas Hudas krečia išdaigas gobšam žmonių engėjui princui Džonui, gelbsti nekaltus, baudžia piktus. Tarp Robino Hudo ir princo Džono užverda kova. Ar pavyks padaužai Robinui pergudrauti princą Džoną? Nuotaikingi nuotykiai prasideda…

2030 | 2018-07-24 | 3651

Aprašymas: Bailus voveriukas (angl. Scaredy Squirrel) – Kanados animacinis serialas. Pagrindinis serialo herojus – devynmetis voveriukas, kurio galvoje knibždėte knibžda beprotiškiausios mintys. Jo namelis medyje įkurtas milžiniškų miesto dangoraižių fone. Herojus žaibišku greičiu sugeba susikurti naują šukuoseną, per keletą akimirkų įsikūnyti į profesionalų badmintono žaidėją, o jau kitą minutę skrieja dviračiu didmiesčio gatvėmis. Tiesa, voverė turi vieną minusą – bijo visų, kuriuos sutinka savo kelyje. Komiškų situacijų čia tikrai netrūks!

2013 | 2017-06-09 | 4558

Aprašymas: Smurfai vėl patiria nuotykių, stengdamiesi išvengti piktojo Gargamelio spąstų. Ar jiems tai pavyks?

2000 | 2017-06-07 | 3746

Senelis šaltis ir vasara. Gyveno kartą šiaurėje senelis šaltis, kuris kasmet neša vaikams dovanas. Jis ruošia vaikams dovanėles, zuikučius, meškiukus ir kitus žaislus. Kartą jis nešiodamas dovanas, pamatė pas meškiną ant trobelės parašyta "Nežadinti iki vasaros". Bet juk senelis šaltis nežino kas yra vasara. Ir leidosi senelis Šaltis vasaros ieškoti. Kaip jam sekėsi pamatysite šiame animaciniame filme vaikams.

2000 | 2017-06-07 | 3716

Kaštonė – be galo miela ir jausminga istorija apie ištikimą ir besąlygiškai šeimininkui atsidavusį šunelį. Paklydusią kalytę Kaštonę priglaudžia cirke dirbantis gyvūnų dresuotojas. Jis nusprendžia ją išmokyti įvairiausių triukų ir padaryti cirko artiste. Kaštonei puikiai sekasi mokytis ir štai vieną dieną ji atsiduria cirke. Taip jau nutinka, kad tuo pat metu į cirką ateina ir tikrasis Kaštonės šeimininkas. Kaip baigiasi ši istorija sužinosite pažiūrėję šį puikų filmuką. Jame atskleidžiamas begalinis šuns atsidavimas šeimininkui.

2009 | 2017-06-09 | 3974

Aprašymas: Animacinis filmas „Vaikystės dienoraštis“ pasakoja apie sergančios mergaitės bei boružės draugystę, kuri atspindi ypatingą santykį tarp vaiko ir gamtos. Šis siužetas įkvėptas Marcelijaus Martinaičio eilėraščio „Rauda boružei. Vasaros Sapnas“ bei filme skambančios Vytauto Kernagio dainos „Rauda boružei“.

1970 | 2017-06-09 | 3779

Canine Caddy.

2016 | 2017-06-09 | 4281

Aprašymas: Koalos Basterio valdomam muzikiniam klubui – sunkios dienos. Klientų vis mažiau, nes miesto žvėrys susirado kitų pramogų. Tikėdamasi vėl sugrąžinti klubui buvusią šlovę, koala sugalvoja surengti atvirą dainavimo konkursą, o jo nugalėtoją apdovanoti didžiuliu piniginiu prizu. Basterio idėja pasiteisina: už klubo durų ima būriuotis žvėrys, trokštantys išmėginti jėgas konkurse. Po pirminių perklausų, sutraukusių minias dalyvių, komisija balsavimu išrenka penkis finalininkus: smulkiu sukčiavimu besiverčiantį pelėną, nuo žiaurios scenos baimės kenčiančią dramblę, 25 paršelių mamą, jauną gorilą iš nusikaltėlių giminės ir pankuojančią dygliakiaulę. Kiekvienas iš jų tikisi pergalės, kuri pakeistų jų gyvenimą. Pagaliau ateina didžiojo finalo vakaras. O visi netikėtumai tik prasideda…

2014 | 2017-06-09 | 3743

Aprašymas: Po trečiojo pasaulinio karo jauna kareivė Deunana ir jos partneris kiborgas Briareosas bando surasti žmonių ateities viltį, legendinį Olimpo miestą.

1988 | 2017-06-09 | 4040

Aprašymas: Animacinė R. Stivenseno romano ekranizacija. Neįtikėtini nuotykiai, siužeto vingiai bei daug pavojų beieškant legendinio kapitono Flinto lobio…

Шхуна «Испаньола» бороздит морские просторы в поисках острова, на котором спрятаны легендарные сокровища капитана пиратов Флинта. На корабле зреет заговор. Разбойники во главе с одноногим Джоном Сильвером, кажется, близки к цели…

2000 | 2017-06-07 | 3702

Skirtinguose pasaulio šalyse gyveno Šeši Jonai, šeši kapitonai. Visi labai mylėjo jūra. Valtį vadino laiveliu. Šiltą vasaros rytą maža mergaitė išėjo pasivaikščioti. Ir nutarė ji nupiešti vasarą. Bet pasibaigė spalvos paletėje. Ir sutiko mergaitė Jonus iš skirtingų šalių, kurie atskubėjo jai į pagalbą. Draugystei nebaisi jokia bėda.

2005 | 2017-06-09 | 3721

Aprašymas: Pilnametražis animacinis filmas suaugusiems. Tai katastrofų filmų parodija. Prie Žemės artėja milžiniškas asteroidas, ir jeigu jis susidurs su planeta, čia tarp gyvųjų neliks net bakterijų. Nuo baisios lemties žmoniją gali išgelbėti tik komanda, kurios nariai – pornofilmų aktorius, robotas gėjus, penktą dydį dėvinčios blondinės ir paralyžiuotas mokslininkas.

2030 | 2018-07-24 | 3653

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

1984 | 2017-11-07 | 5163

Aprašymas: (rus. Гостья из будущего). Dvylikametis Maskvos moksleivis Kolia, 1984-ais išėjęs nupirkti kefyro, apleistame name užtinka laiko mašiną ir netikėtai nukeliauja į 2084-uosius. Patenka ten, kaip išėjęs – su uniforma, pionierišku kaklaraiščiu ir tuščiais kefyro buteliais permatomame sietelyje. Čia jis susipažįsta su daugybe įdomių veikėjų: Alisa – tikrai nepaprasta mergaitė, dinozauras Brontis, gyvenantis Maskvos kosmozoosode, Sirijos sistemos gyventojas Šuša, profesorius Kurakis, trumpam buvęs pačiu tikriausiu vaiduokliu, Šnekorius – fenomenalios atminties paukštis, galintis skraidyti kosminėje erdvėje, geologas Gromozeka, kurio mėgstamiausias gėrimas – valerijonas, Indikatorius – nemokantis kalbėti, tačiau keičiantis spalvą priklausomai nuo nuotaikos, kosmonautas Ploskovas ir dar daug daug kitų įvairių padarų ir keistų asmenybių. Taip prasideda penkių serijų TV filmas vaikams ir jaunimui “Viešnia iš ateities” (1984, Tarybų Sąjunga), iš kart pakerėjęs milijonus žiūrovų.

Viešnia iš ateities (1-5 serijos) - Гостья из будущего (1984)

1993 | 2017-06-09 | 3912

Aprašymas: Filme labai vaizdingai parodomas smurtas, socialinis spaudimas ir narkotikų problemos, kurios tyko Los Andželo Vatso rajone gyvenančio jaunimo. Tai nepagrąžinta istorija apie gyvenimą šiame rajone ir apie vieną paauglį, kuris yra per daug įsitraukęs į šį žiaurų pasaulį, kad galėtų iš jo ištrūkti. Labai autentiškai parodoma ten tvyranti nuolatinė įtampa ir pasibaisėtinas žiaurumas.