Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 4034

Aprašymas: Kažkurioje magiškoje gurmanų šalyje oras keičiasi 3 kartus per dieną – pusryčiams, pietums ir vakarienei. Gyventojams nereikia kulniuoti į parduotuvę, nes ten lyja sulčių ir sriubos lietūs, krenta bulvių košės, želė ir ledų sniegas, o galingiau pūstelėjęs vėjas atneša gardžių mėsainių. Unikalios privilegijos pavirsta milžiniškomis problemomis, kai iš dangaus nukritęs masyvus blynas užbarikaduoja mokyklą, agurkai sugriauna namų stogus, pomidorinių spagečių suniokoja gatves, o mėsos kukulių kruša nepalieka ramybėje nepasotinamu godumu apsvaigusių žmonių.

2000 | 2017-06-07 | 4246

Senosios animacijos filmukas vaikams Auksinis berniukas. Pamokantis filmukas vaikams apie auksinį berniuką. Kaip ir daugumoje senosios animacijos filmukų, mokoma kad nuostabiausią žemėje yra gėris ir tiesa. Visi plėšikas, lokys ir kiti vaikėsi ir norėjo pagrobti auksinį berniuką, tačiau vėliau susidraugavo ir tapo geri.

1983 | 2017-06-08 | 3937

Mažame urvelyje, miške, gyvena mažytis pilkas padarėlis - peliukas. Linksmas fantazuotojas peliūkštis, kuris mėgta kiek pagražinti dalykus. Ar jums taip nutinka, vaikai? Ar mėgstate pagražinti istorijas ir savo nuopelnus? Šiam peliukui atsitinka šis tas netikėto ir be pagalbos šį kartą jis tikrai neišsivers! Ar peliukui kasnors padės? Kas? Ar peliukas pasimokys iš savo klaidų ir supras klydęs? Ar viskas baigsis laimingai? Į šiuos ir kitus klausimus ieškokite atsakymų filmuke ,,Peliukas pagyrūnas".

2000 | 2017-06-07 | 3770

Senoji animacija Plastelininis ežiukas. Filmukas prasideda, kai dviem berniukams nepavyksta susitikti ir pažaisti lauke, kadangi vienas jų serga. Ligonis iš to liūdesio ima ir pradeda lipdyti įvairiausias figūras iš plastilino, kol galų gale padaro ežiuką. O ežiukas ima ir atgyja, o būdamas geros valios pradeda ieškoti žolelių angina sergančiam berniukui, tam, kad jis pasveiktų.

2030 | 2017-06-09 | 3814

Aprašymas: Sveiki atvykę į linksmą „Hello Kitty“ pasaulį! Štai jau daugiau kaip 30 metų jo pagrindinė herojė japonų katytė Kitty ir jos draugai žavi viso pasaulio mergaites. Ji visada mielai kviečia savo naujus pažįstamus kartu su ja pažaisti. Linksma muzika ir ryškūs personažai nepaliks mažylių abejingais, o jų tėveliai suspės pailsėti, kol vaikai svečiuosis pas Kitty! Programa sukurta padedant Japonijos kūdikių ir ikimokyklinio amžiaus vaikų auklėjimo instituto direktoriui Abi Naomi.

2000 | 2017-06-09 | 4092

Kaip pilkajam vilkui seksis stadione? Ar piktos išdaigos jam neatsirūgs? Ir kuo baigsis vilko noras pasipuikuoti jėga? „Na, palauk!“ įvykiai stadione prikaustys ir mažus, ir didelius. Kokie žvėrys pasirodys šioje serijoje? Kaip vilkas sureaguos pamatęs sportiškąjį kiškį? Tai intriguojanti ir pamokanti animacija, kurią galite žiūrėti online. Na, palauk lietuviškai – geros nuotaikos garantas visai šeimai!

2000 | 2017-06-07 | 3797

„Zuikis žvairys ir šaltinėlis“ – labai nuotaikinga pasakaitė apie smalsų kiškutį. Linksmai sau vaikštinėja jis po mišką, viskuo domisi. Sutinka ir linksmą voveraitę, ir piktą šešką, tačiau didžiausias kiškio bendramintis – šaltinėlis. Šis filmukas vaikams demonstruoja gražų draugiškumą ir skleidžia gerą nuotaiką. Atėjus žiemai kiškio kailis pakeičia spalvą, o žvėrelis vis nepaliauja linksmai žaisti.Tai puiki pramoga ir mažiesiems, ir tėvams.

2030 | 2018-07-24 | 3200

Aprašymas: Shinzo – Japonijos animacinis serialas. Prieš 500 metų Žemėje vyko žmonių ir enteranų karas. Enteranai yra genetiškai modifikuoti padarai, sukurti iš gyvūnų, vabzdžių ir žmonių DNR, kad kovotų su žmoniją siaubiančiu virusu, bet veliau pasirodo, kad jie yra blogiukai. Nedidelė dalis jų turi galią tapti Hyper enteranais, kariais, geresniais už jų paprastą enterano formą. Enteranai laimėjo karą ir pervadino Žemę į Entera. Mergaitė Yakumo, paskutinis žmogus Enteroje, gavo fragmentą iš meteorito ir įgavo ypatingą galią. Jos tėvas, žinodamas tai ir tikėdamasis, kad ateityje tai duotų naudos žmonėms ir enteranams, paguldė ją į šaltą miegą, kaip jis buvo nusprendęs, 50-čiai metų. Bet kompiuterių veikimo sutrikimas pavertė tai į 500 metų. Dabar po tiek laiko atsikėlusi, Yakumo turi keliauti į Šinzo, kur guli raktas, padėsiantis sugražinti Enteroje taiką. Pakeliui prie jos prisideda trys enteranai (Mushra, Sago ir Kutal), kurie saugo ją kelionės metu.

2030 | 2018-07-24 | 3659

Aprašymas: Betmenas iš ateities (angl. Batman of the future) – Warner Bros sukurtas amerikiečių animacinis serialas. Betmenas iš ateities ištiria tamsesnes Betmeno puses, tokias kaip emocijos, asmeniniai santykiai, baimė to, kas nežinoma, technologiniai gedimai ir Briuso Veino charakterio psichologiniai elementai.

1998 | 2017-06-09 | 3657

Aprašymas: Skūbis Dū, Skrepis ir Šegis aplanko nepaprastą mokyklą, kurioje vaidenasi. Po to, kai pagrobiamos mergaitės, Skūbis Dū ir draugai vyksta jų ieškoti.

2000 | 2017-06-07 | 3774

Senosios animacijos filmukas Mašos koncertas. Šiandien mažosios Mašos gimtadienis. Ji pirmą kartą buvo koncerte, taip pat gavo dovanų lėlę negriuką, tortą ir balionėlį. Tačiau jai parūpo, kodėl negriukas toks liūdnas. Tada Maša sugalvojo surengti negriukui su lėlėmis koncertą. Kviečiame vaikus pažiūrėti Mašos stebuklingą koncertą :) Dabar ir negriukas pralinksmėjo..

2030 | 2018-07-24 | 3425

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…

2000 | 2017-06-08 | 4419

Senosios animacijos filmukas Skruzdėlytė tauškalytė. Pasaka apie skruzdelytę, kuri ilgai buvo lauke ir nepaisė jog ateina tamsa. Vyresnė skruzdė jai sakė jog saulė nusileis ir visas skruzdėlyno duris uždarys, tačiau skruzdėlytė ramiai sau vaikštinėjo ir nukrito nuo medžio. O namai toli... Bet čia jai padėjo nepažystami žvėreliai ir parvedė skruzdėlytę namo. Pamokantis filmukas vaikams ir senosios animacijos dozė suaugusiems :)

2016 | 2017-06-09 | 3914

Aprašymas: Ar kada nors pagalvojote, kaip jaučiasi valgomas maistas? Ne? O štai Holivudo chuliganas Seth‘as Rogen‘as („Dabar jau tikrai šikna“, „Mari Huanos ekspresas“, „Kaimynai“) pagalvojo. Su keliais bičiuliais parašė scenarijų ir sukūrė pirmąjį istorijoje kompiuterinį animacinį filmą, užsidirbusį R reitingą. Kitaip tariant, nepilnamečiai į šį filmą neįleidžiami. Negana to, kad po seanso į dešreles ar morkas jau niekad nežiūrėsite taip, kaip anksčiau, juosta tiesiog prikimšta nešvankių, nekorektiškų ir įžeidžių juokelių. Dideliame supermarkete, kartu su kitomis dešrelėmis ir daugybe kitų maisto produktų gyvena dešrelė, vardu Frenkas. Didžiausia Frenko (ir visų kitų) svajonė – tapti dievų (taip jie vadina žmones) išrinktaisiais ir kartu iškeliauti Anapus, kur laimė niekada nesibaigia. Tačiau vieną dieną Frenkas ir jo bičiuliai susipažįsta su alkoholio buteliu, kuris jiems papasakoja siaubingą istoriją. Pasirodo, į žmonių namus iškeliavęs maistas toli gražu nesimėgauja niekad nesibaigiančia laime. Atvirkščiai – palaimingame Anapusiniame pasaulyje greitai baigiasi ne tik laimė, bet ir gyvenimas. Žinoma, nei Frenkas, nei jo draugai iš pradžių nepatiki šia kvaila istorija. Bet ar naujasis jų pažįstamas galėjo viską išsigalvoti? Frenkas nutaria išsiaiškinti tiesą. Kartu su savo likimo draugais dešrelė Frenkas išsirengia į kelionę, kad pats įsitikintų išgirsto pasakojimo tiesa. N-16

2016 | 2017-06-09 | 3789

Aprašymas: Panda Po ir toliau uoliai treniruojasi ir sunkiai dirba, kad būtų dar vikresnis, drąsesnis ir stipresnis, tačiau iššūkis, kuris jo laukia šįkart – pranoks viską! Viena dieną, įprastą ir ramų pandos Po gyvenimą aukštyn kojomis apverčia netikėtai jo kieme pasirodęs niekad nematytas tikrasis – biologinis – Po tėtis. Pagaliau susitikę jiedu leidžiasi aplankyti kadaise prarastų namų. Gimtinėje išties smagu, tačiau Po nesijaučia esąs savo vietoje – jam trūksta draugų ir įprastos kasdienybės, bet grįžti atgal ir palikti po šitiek metų atsiradusį tėtį – prasta mintis… Gal Po taip ir būtų likęs pandų rojuje, jei ne blogiukas Kajus. Šis niekšelis pasiryžęs sunaikinti visus Kinijos kung-fu meistrus, taip pat ir Po draugus. Tai sužinojęs jis labai sunerimsta ir imasi veiksmų. Po planas – išmokyti rojaus pandas kung-fu meistrystės ir kartu sutriuškinti piktą priešą. Ar jam pavys įtikinti tingiąsias pandas pakelti savo letenėles dėl Po draugų?