Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2013 | 2017-06-09 | 3757

Aprašymas: Arendelo šalyje vyrauja amžina žiema, o jos gyventojai jau nebe prisimena, kada veidą glostė šilti saulės spinduliai. Tačiau sniegas šią šalį dengia ne šiaip sau. Tai merginos vardu Elsa burtai – kadaise nuostabią karalystę, pavertė balta dykyne. Tačiau drąsuolė Elsos sesuo Ana ryžtasi stoti seseriai skersai kelio ir kartu su netašytu kalniečiu Kristofu, bei šmaikščiu (be)smegeniu Olafu sugrąžinti karštą vasaros saulę. Bet tam jiems teks susidurti su žvarbios žiemos speigais, mistiniais troliais ir kitokio plauko stebuklingais padarais.

2030 | 2018-07-24 | 3688

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1985 | 2017-06-09 | 4009

Paskutinėje filmuko „Mauglis“ serijoje „Sugrįžimas pas žmones“ džiunglių gyventojus užklumpa priešas, kurio taip lengvai nenugalėsi – sausra. O Mauglis suprant, kad nesilaikantis taisyklių Šarchanas nebegali gyventi ir stoja su juo į kovą. Vis tik didžiausia kova verda žmonių vaiko širdyje – kas jis iš tiesų – žmogus ar žvėris. Penktojoje serijoje „Sugrįžimas pas žmones“ vaikai ir jų tėveliai pamatys, kaip Mauglis ruošiasi grįžti pas žmones ir kaip skaudžiai jam tenka atsisveikinti su džiunglių gyvenimu, jaunuolis supranta – džiunglės ir jo broliai visada liks jo širdyje.

2004 | 2017-06-09 | 4084

Aprašymas: Atlantida tai vieta, kur keturi gyvi kristalai turi galią valdyti keturis gamtos stichijas: Žemę, vėją, ugnį ir vandenį. Atlantidos istorija prasidėjo taip princesė Elena, karalius susilaukė dukros Merianos. Vieną dieną karaliaus patarėjas, Belialas sužino, kad yra keturi kristalai kurie gali valdyti visas keturias gamtos stichijas visoje Atlantidos Karalystėje. Taigi, įgyvendinti planą, Belialas ruošiasi ieškoti pats tuos kristalus ir, savo blogumu sunaikinti viską kas gyvą. Miesto likimas priklauso tik nuo princesės Elenos rankų, tik ji gali rasti visus keturis galingus kristalus ir laiku užkirsti kelią neišviangiamos katastrofos. Ar jai pavyks tai padaryti pirmai ir išgelbėti visą Atlantidą?

2000 | 2017-06-07 | 4318

„Pasaka po pasakos“ pradedama tradiciškai: „Gyveno kartą...“, tačiau veiksmas gana neįprastas – avinas ir ožys išeina iš namų. Atskleidžiamas sumanumas, kurio dėka gyvuliams pavyksta išgąsdinti vilkus ir mėgautis skania vakariene... Tuomet sukeliama intriga. Įdomu tai, kad vilkai antrą kartą lieka nieko nepešę. Ir tai tik pradžia – „Pasaka po pasakos“ – įdomus rinkinukas vaikams, sutalpinantis porą puikių istorijų.

2030 | 2018-07-24 | 4171

Aprašymas: Paslapčių sodas (angl. The Secret Garden) – universalus serialas, atveriantis naujas galimybes kurti programas mažiesiems. Serialo autoriai į ekraną perkėlė tradicinių pieštų knygelių personažus. Tai vaizduotę lavinančios kelionės į spalvingų ir žaismingų padarėlių kupiną pasaulį. Serialas skatina žaisti ir džiaugtis aplinka. Veiksmas vyksta kvapą gniaužiančioje miško aplinkoje ir suteikia mažyliams daugybę nepakartojamų įspūdžių.

2030 | 2018-07-24 | 4162

Aprašymas: Narutas buvo jaunas nindzė. Jis buvo nepataisomas išdaigininkas. Jis įgyvendino savo svajonę tapti geriausiu nindze kaime, o jo atvaizdą galima išvysti virš Hokagės monumento. Bet ši istorija ne apie Narutą. Senieji užleidžia vietą naujiems talentams, kurių priešaky Naruto sūnus – Borutas.

2022 | 2017-06-09 | 4004

Serijoje „Paveikslas“ mažoji Maša ir lokys tapo tikrais dailininkais. Tik lokys tapo namie, o mažoji nenuorama bus išsiųsta nupiešti visų miško gyventojų. Kas nutiks, kai gudruolė pastebės,jog jos paveikslo spalvos nevisai sutampa su tikromis žvėrių spalvomis? Serijoje „Paveikslas“ mažieji žiūrovai pamatys, kuo baigėsi dailės darbai ir ar nepasigailės lokys, kad išsiuntė Mašą piešti į mišką/

2030 | 2018-07-24 | 4123

Aprašymas: Prieglaudos šunyčiai (angl. Pound Puppies) yra amerikiečių/kanadiečių animacinis serialas. Prieglaudoje gyvenančių šunų užduotis – rasti idelų žmogų kiekvienam šuniukui. Paieškos atneša daugybę nuotykių.

2030 | 2018-07-24 | 4998

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2006 | 2017-06-09 | 3553

Aprašymas: Grįžęs į realų pasaulį, Ichigo su savo komanda kaip įprastai tvarkosi su Tuščiaisiais, bet jų laukia nauji pavojai. Kovotojus užpuola dar nematytos baltos dvasios, vadinamos Paklodėmis, ir tuo metu jiems į pagalba atskuba nepažįstama Sielų Skerdėja vadu Senna. Tačiau ji nėra paprasta Sielų Skerdėja – ji neprisimena kokiam būriui priklauso, bet kitaip nei kiti Sielų Skerdėjai ji turi savo ankstesnio gyvenimo atsiminimų nuotrupų. Senną persekioja blogiukų gauja, pasivadinusi Tamsiaisiais ir vadovaujama vado Ganryuu. Tamsieji buvo ištremti iš Sielų Visuomenės ir, norėdami įvykdyti savo keršto planą, realiame pasaulyje ieško daikto, vadinamo Shinenju, kuris pasirodo beęsąs pati Senna. Ichigo, trokšdamas bet kokia kaina išgelbėti Senną nuo Ganryuu planų, tuo pačiu išgelbėja pasaulį nuo sunaikinimo.

2006 | 2017-06-09 | 3964

Aprašymas: Vyriausias Burtininkas, visų pasakų gerų pabaigų valdovas, nusprendžia pasiimti atostogas. Lyg niekur nieko išdūmė pailsėti ir… pažaisti golfą Škotijoje. Kad pasakos eitų savo vaga ir gerai baigtųsi, prižiūrėti paliko du savo pagalbininkus – Manka ir Mambo. Pelenė – tipinė pasakų herojė. Ji draugauja su dvaro indų plovėju Riku, kuris puoselėja pačius šilčiausius jausmus jai, bet kad ir kaip bebūtų, Pelenė svajoja puotoje šokti tik su Princu…

2015 | 2017-06-09 | 5545

Aprašymas: Spektra Vodergeist grįžta į Monstrų vidurinę išsiaiškinti, kodėl jos mokykloje vaidenasi. Kai buvo sugauta visus gąsdinusi Raudonoji ponia, jokia dvasia nedrumstė vampyriukų pamokų. Iki šiol. Nežinia iš kur atsiradęs paslaptingas vaiduoklis visiems kelia nerimą.. Bet kaip jį sugauti, kai neįmanoma pamatyti? Ar tai gali būti kieno nors kerštas direktoriui, kankinančiam mokinius? Tik vampyrai ir jų nauji draugai gali atskleisti šią paslaptį ir padaryti taip, kad nebesivaidentų.

2000 | 2017-06-07 | 3837

Senosios animacijos filmukas vaikams Ančiukas kuris nemokejo žaisti futbolo. Filmukas apie ančiuką, kuriam niekaip nesisekė žaisti futbolo. Visi jį vadino nevykėliu ir nemokša. Jis vargšas daug kentėjo ir buvo nusiminęs. Kartą jam patiko dainelė, kurią dainavo voveraitės. Ančiukas nusprendė išmokti groti ir jam tai puikiai sekėsi. Ančiukas tapo muzikantu ir tuo labai padėjo savo futbolo komandai. Filmukas moko, kad nebūtina viską mokėti, užtenka gerai mokėti ką nors vieną :)

2016 | 2017-06-09 | 3769

Aprašymas: Panda Po ir toliau uoliai treniruojasi ir sunkiai dirba, kad būtų dar vikresnis, drąsesnis ir stipresnis, tačiau iššūkis, kuris jo laukia šįkart – pranoks viską! Viena dieną, įprastą ir ramų pandos Po gyvenimą aukštyn kojomis apverčia netikėtai jo kieme pasirodęs niekad nematytas tikrasis – biologinis – Po tėtis. Pagaliau susitikę jiedu leidžiasi aplankyti kadaise prarastų namų. Gimtinėje išties smagu, tačiau Po nesijaučia esąs savo vietoje – jam trūksta draugų ir įprastos kasdienybės, bet grįžti atgal ir palikti po šitiek metų atsiradusį tėtį – prasta mintis… Gal Po taip ir būtų likęs pandų rojuje, jei ne blogiukas Kajus. Šis niekšelis pasiryžęs sunaikinti visus Kinijos kung-fu meistrus, taip pat ir Po draugus. Tai sužinojęs jis labai sunerimsta ir imasi veiksmų. Po planas – išmokyti rojaus pandas kung-fu meistrystės ir kartu sutriuškinti piktą priešą. Ar jam pavys įtikinti tingiąsias pandas pakelti savo letenėles dėl Po draugų?

2000 | 2017-06-07 | 3842

Filmukas vaikams Septynžiedė gėlelė - apie mažą mergaitę, kuri nešina riestainiais žioplinėja po miestą, kol visus juo iš jos atima šuniukas. Mergaitė apsiverkia, tačiau sutinka senyvą damą, kuri norėdama ją paguosti padovanoja jai septynlapę gėlytę, kuriai nutraukus vieną žiedą ir ištarus stebuklingus žodžius išsipildys mergaitės norai. Istorija kulminacija išmoko, kad stebuklus reikia tausoti svarbiausioms akimirkoms.