Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3619

Donald Duck Donald's garden išleistas 1942 m.

2015 | 2017-06-09 | 3826

Aprašymas: Nuolat keliaujantys, pūkuoti ir spalvingi sausumos žvėreliai kailianosiai (beveik kaip pimpačkiukai, tik tauresnės prigimties), lyginant su kitais gyvūnais, atrodo keistai. Jie negali pasigirti nei ypatingais sugebėjimais, nei naudingumu. Nebent tuo, kad yra nepaprastai mieli, geraširdžiai ir draugiški kailiniuočiai. Kailianosiai Deivas ir jo sūnelis Finis nuo artėjančio potvynio ruošiasi išsigelbėti Arkoje. Tačiau ne visiems gyvūnams joje užtenka vietos. Dėl savo išskirtinumo (o gal todėl, kad išgąsdinti paleidžia spalvotą, tirštą ir toli gražu nekvepiantį dūmų debesėlį) kailianosiai į pakviestųjų sąrašą nepatenka. Siekdami išgelbėti savo įvairiaspalvius kailiukus Deivas ir Finis apsimeta grimpais, karingais ir aršiais, į lapes panašiais, keturkojais. Nors jiems ir pavyksta patekti į Arką, tarp tikrųjų grimpų ir kailianosių dėl vietos laive iškart kyla aštri nesantaika. Maža to, šios kovos įkarštyje Finis ir jaunoji grimpė Lėja atsitiktinai iškrenta iš Arkos. Dabar jų tėvai susirūpinę tik tuo, kaip rasti savo vaikus. Tuo metu Finis ir Lėja leidžiasi į nuotykių ir pavojų kupiną kelionę, kurioje sutinka daugiau į laivą nepatekusių gyvūnų: apmaurojusį pelkinį banginį ir jo bičiulį, pūkuotą, ryškiaspalvį aštunkojį. Šį marga komanda patraukia ieškoti išsigelbėjimo nuo vis labiau kylančio vandens. Keliaudami keistieji gyvūnai patiria galybę nuotykių, tampa neišskiriamais draugais ir atranda tikrąją savo prigimtį, kuriai nebaisus joks tvanas.

2016 | 2018-07-24 | 4033

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (6 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2016)

1970 | 2017-06-09 | 3592

Society Dog Show.

2030 | 2018-07-24 | 3227

Aprašymas: Net ir tikras dievo avinėlis gali pavirsti į furiją. Tokia transformacija įvyko su Kyoko. 16 metų mergaitė metė mokyklą, sunkiai dirbo, skalbė, darė valgyt ir visa tai tik dėl Sho. Jis yra gan turtingos šeimos palikuonis, bet spjovė į šeimos verslą ir išvažiavo į Tokio, nes užsimanė tapti žvaigžde. Aišku pasiėmė kartu ir Kyoko. Mergaitei jis buvo visas gyvenimas, todėl nieko keisto, kad labai įtikinėt nereikėjo. Berniukas buvo gražus ir gal net truputi talentingas, todėl gan greitai tapo žinomu dainininku. Atrodė, kad viskas yra puiku. Deja, patys tyriausi Kyoko jausmai ir pasiaukojimas buvo, nepabijokim to žodžio, išniekinti. Pasirodė, kad Sho ji reikalinga tik kaip namų šeimininkė. Taip kantri, jautri ir gera būtybė pavirto į kerštingą demoną. Taip, kerštas yra saldus, bet ką daryti jei priešas yra nepasiekiamai aukštai? Vienintelis variantas – Kyoko pati turi tapti žvaigžde. Be to, pergalė yra saldesnė jei pasiekiama priešo teritorijoje ir pagal jo taisykles.

2000 | 2017-06-07 | 4254

Senosios animacijos filmukas vaikams Daktaras Aiskauda ir Barmalėjus. Filmukas pasakoja apie daktarą Aiskauda, kuris atidarė ligoninę žvėreliams ir paukščiams. Daktaras buvo toks geras, kad išgydė visus žvėris. Daktaras liepdavo visada daryti mankštą, valgyti vitaminus ir buti sveikiems. Tuomet prie daktaro trobelės pasirodė garsusis plėšikas Barmalėjus su savo gauja. Barmalėjus neapkentė daktarų, tačiau daktaras Aiskauda buvo stebukladarys. Malonaus žiūrėjimo.

2000 | 2017-06-07 | 3791

Senoji animacija visada žavi ir pakeri vaikus. „Pasaka apie mirusią caraitę ir septynis karžygius“ – ne išimtis. Tai intriguojanti istorija, kurioje sutiksite ne tik carus, pilį, bet ir stebuklingą veidrodėlį. Deja, tačiau caraitės pamotė labai pikta ir nori podukra atsikratyti. Ką caraitė darys atsidūrus miške, kaip ji susidraugaus su septyniais karžygiais ir kas vyks toliau, sužinosite pažiūrėję šį filmuką.

2030 | 2018-07-24 | 3433

Aprašymas: Smurfai (angl. Smurfs) – animacinis serialas. Smurfai yra maži mėlyni sutvėrimai, kurie gyvena miške, žaviuose grybų nameliuose. Jų gyvenimas būtų linksmas ir be rūpesčių, jei nereikėtų saugotis siaubūno Gargamelio, besikėsinančio į mažųjų draugų gyvybę.

2022 | 2017-06-09 | 3986

Šioje šventinėje, naujametinėje filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Eglutė tuoj nušvis!“ vaikai pamatys, kaip lokys ruošiasi didžiajai šventei, žinoma, ir mažoji Maša labai nori pagelbėti, tik jai, kaip visada, geriau sekasi kelti suirutę, Besiausdama Maša sužaloja patį Kalėdų senelį! Serijoje „Eglutė tuoj nušvis!“ vaikai išvys, kaip lokiui ir Mašai seksis pavaduoti Kalėdų senelį ir ar nesugadins mažoji išdykėlė gražiausių švenčių.

2006 | 2017-06-11 | 4357

Aprašymas: Mes grįžtam naujutėliame filme. Koks grožis. Ir ne tik mes, briedžiai, o ir didelis lokys (Kynas) ir jo mažasis broliukas lokys (Koda), ir dar tokia mergina, vardu Nita. Ji nepėsčia, ar ne? Nita susipažino su Didžiuoju Lokiu, kai tas dar nebuvo lokys. Tai buvo pirmame filme, prisimenat? Žodžiu, jie manė, kad bus kartu amžinai, nors sutarė kaip du pikti bebrai drėbto molio trobelėje. Taigi dabar Didžiosios Dvasios sako, kad norėdami nutraukti susitarimą jie turi leistis į ilgą ir jaudinančią kelionę. Taigi dar nepabėkit. Prisidėkite prie manęs su broliu – o, šioje istorijoje yra ir pora žavingų briedžiukių, – kartu pasijuoksim ir patirsim laukinių nuotykių.

Brolis lokys 2 - Brother Bear 2 (2006)

2005 | 2017-06-09 | 4180

Aprašymas: Rūpestingi elfai ruošia dovanas paklusniems vaikams. Elfas, vardu Jubis, atsitiktinai sužino, kad miestelyje Ilgesvilyje visi vaikai elgiasi blogai, o Kalėdų Senelis nusprendė juos palikti be dovanų. Pats laimingiausias pasaulyje Elfas Jubis skuba į pagalbą! Liūdesį ir ilgesį jis pavers džiaugsmu ir laime…

2030 | 2018-07-24 | 3318

Aprašymas: Alternartyvi istorija, 2017-ieji metai pagal Imperatoriškąjį Kalendorių. Pasaulį pasidalinusios trys gigantiškos supervalstybės: Kinų Federacija rytuose, kurią sudaro Kinija, Indija, Indonezijos salos ir visos aplinkinės valstybės, Europos Sąjunga, valdanti Europos žemyną, Rusiją ir Afriką, bei vakaruose plytinti Šventoji Britanijos Imperija, trokštanti pasaulinio viešpatavimo, vieną po kitos užkariaujanti didiesiems blokams nepriklausančias šalis ir besiruošianti karui su dviem likusiom milžinėm. Britanija galinga ir negailestinga, tačiau jai gresia didelis pavojus kuomet karo verpete paliktas mirti buvęs britų princas Lelušas iš paslaptingos moters, vardu C.C. įgauna ginklą, galią, vadinamą Geass’u – hipnotinį sugebėjimą, leidžiantį įsakinėti bet kam ir palenktį žmonių valią. Prisidengęs juodu apsiaustu, kauke ir simboliniu Zero slapyvardžiu, jis po truputį ima vienyti japonų teroristus, paskutinį 11-osios Zonos pasipriešinimo judėjimą, tuo pačiu stengdamasis neišduoti savo tikrosios tapatybės, garantuojančios jam mirtį tiek nuo britų, tiek nuo japonų rankų.

1989 | 2017-06-10 | 4446

Aprašymas: Dailiame amerikietiškame namelyje gyvena labai originalus išradėjas su žmona, sūnum ir dukteria. Iš mokslininko išradimų visi tik šaiposi, o iš tikrųjų laboratorijoje yra paslėptas lazeris, galintis sumažinti daiktus kelias dešimtis kartų! Tik kas galėjo pagalvoti, kad sūnus su dukra ir dar du kaimynų vaikai ims ir palįs po pražūtingais lazerio spinduliais… Kaip dabar surasti ketvertą mažų vaikelių vešlioje kiemo žolytėje, kur pilna vabalų ir kitokių pabaisų.

Brangioji, aš sumažinau vaikus / Honey, I Shrunk the Kids -  (1989)

2002 | 2017-06-09 | 4056

Aprašymas: Ar kada nors pagalvojate, kaip evoliucionavo žmogus? Kai sutiksite Fredą, suvoksite, kad išgyvenome tik per atsitiktinumą. Darvinas klydo: natūraliosios atrankos nebuvo – evoliucija įvyko visiškai atsitiktinai!

1998 | 2017-06-09 | 3670

Donald Duck The eyes has it išleistas 1945 m.

2030 | 2018-07-24 | 3135

Aprašymas: Nepakartojami troliai Mumiai – tai garsiausios suomių vaikų rašytojas ir iliustratorės Tove Jansson sugalvotas mažos būtybės, kurios, iš jos bestseleriais tapusių knygų, atgyja animaciniuose filmuose.

2030 | 2018-07-24 | 3166

Aprašymas: Vienišas rašytojas keliauja per niūrią viduramžių Japoniją, ieškodamas siaubo istorijų savo naujai knygai. Tai nėra tokia jau sudėtinga užduotis – visur, nuo didelių miestų ir stambių feodalų iki atokiausių užkampių, viešpatauja tamsa ir beprotybė, dieną po dienos kartojasi siaubingi įvykiai, o piktosios dvasios bei paranormalūs reiškiniai tapo žmonių kasdienybe. Bet tai niekis, palyginus su trimis paslaptingais demonais, kurie lėtai, bet nesuvaldomai slenka per Japoniją, savo kelyje sėdami mirtį ir chaosą. Jie pasirodo visur, kur tik įvyksta kas neįprasta, tad nieko keisto, jog rašytojo ir paslaptingosios trijulės keliai greitai susikerta. Bet viskas nėra taip paprasta, kaip atrodo, ir greitai paaiškėja, jog baisiausios tamsos išperos yra niekas, palyginus su žmonių širdyse slypinčia juoduma. Prasideda kelionė po tamsos pasaulį, kurioje vertybės bus perkainuotos, o juodžiausios paslaptys – atskleistos.