Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2007 | 2017-06-09 | 3734

Aprašymas: Pirmasis filmas iš keturių, kurie atpasakoja ir papildo 13‘os metų senumo anime istorija: „Neon Genesis Evangelion, tai dabartinių mecha animų klasika, pačia geriausia to žodžio prasme. Dėl Žemėje kilusio neaiškaus smūgio ištirpo Antarktikos ledynai ir pasikeitė Žemės ašis. Pasikeitė klimatas ir prasidėjo karai, dėl ko žmonija neteko pusės savo populiacijos… Tokia yra priešistorė, o veiksmas vyksta moderniame Tokijo-3, kurį pradėjo puldinėt keisti gigantiški padarai, susiję su pirmai žemę ištikusia nelaime.

2009 | 2017-06-09 | 4116

Aprašymas: Gelbėkit! Kalėdų Senelis nieko neatsimena – jis prarado atmintį! Madagaskaro gyventojai – Aleksas, Martis, Glorija, Melmanas ir pakvaišėliai pingvinai pasiryžta išgelbėti Kalėdas ir skuba jam padėti.

2000 | 2017-06-09 | 4287

Aprašymas: Trys meškiukai susiranda naujų draugų, su kuriais jie įveikia visas kelyje pasitaikančias negandas. Įdomūs narsių mažylių nuotykiai subtiliai pateikti šioje animacinėje juostoje.

2008 | 2017-06-09 | 3756

Aprašymas: Liūtas Aleksas, zebras Martis, žirafa Melmanas, begemotė Glorija ir pingvinai apsisprendė – metas grįžti namo. Juos parskraidins surastas lėktuvas. Tiesa, jis kažkada sudužo, todėl yra gerokai aplūžęs. Tik pradėję mėgautis svaiginančia kelione beveik aukščiausia klase, net nespėję susigaudyti draugai buvo priversti išbandyti ne mažiau įspūdingesnį… priverstinį nusileidimą, vos nesibaigusį katastrofa!

2005 | 2017-06-09 | 3542

Aprašymas: Kiekvienais metais Pelenė rengia puotą ir kviečia įvairius svečius. Tarp svečių yra ir šuniukas Skrafis šioje stebuklingoje puotoje. Skrafiui nerūpi šokiai ir linksmybės, jis siekia išsiaiškinti vieną painų dalyką…

2000 | 2017-06-07 | 3687

„Glaša ir ragana“ – tai filmukas vaikams apie mergaitę, kuri prižiūri savo mažąją sesutę ir kurią pagrobia į namus įsiveržusi pikta ragana. Norėdamas susigrąžinti savo sesutę, Glaša leidžiasi į mišką paskui raganą, pakeliui išgelbėdama skęstantį senelį, kuris šiai pažada padėti. Šis pasakojimas mums nori parodyti, kad nevalia pasitikėti svetimais žmonėmis, ir kad kartais neapdairus poelgis gali blogai pasibaigti.

2000 | 2017-06-07 | 3587

Senosios animacijos filmukas vaikams Sviedinukas ir berniukas. Mielas kačiukas ir du paukšteliai miške aptinka sviedinį, kuris labai liūdi, nes jį paliko berniukas gavęs naują sviedinį. Kačiukas sviediniui pasakė, jog nėra čia ko stovėti ir pastūmėjo jį susirasti naują draugą. O sviedinio kelyje kaip tik pasitaikė berniukas pametęs raktą, sviedinukas padėjo jam jį surasti, o tada ir parsidėjo linksma draugystės istorija.

1998 | 2017-06-09 | 3768

Donald Duck Namų ginyba išleistas 1943 m.

2014 | 2017-06-09 | 3923

Aprašymas: Klasikinių pasakų rinkinys atgimsta itin originalioje animacinėje komedijoje visai šeimai. Piktoji ragana Delamorta kūdikystėje užkerėjo princesę Rožę – iki aštuonioliktojo gimtadienio ji įsidurs pirštą aštria adata ir ji bei visa jos pilis šimtui metų užmigs giliu miegu, o šį burtą galės panaikinti tik tikrai mylinčio vaikino bučinys gražiajai Rožei. Džekas – būtent tas vaikinas. Likus dienai iki aštuonioliktojo Rožės gimtadienio jis išsiunčiamas pas septynis nykštukus, kurie gyvena už septynių kalnų. Šie turėjo saugiai paslėpti Džeką, kad šis po pražūtingo gimtadienio išgelbėtų vargšę Rožę. Deja, keliaudamas pas nykštukus Džekas paklydo ir pateko į raganos spąstus. Delamortos džiaugsmui, išsipildo liūdniausias scenarijus. Princesė įsiduria pirštą, jos gelbėtojas pagrobtas ir visa karalystė užmiega giliu giliu miegu. Išskyrus septynis nykštukus. Maži narsūs vyrukai leidžiasi ieškoti Džeko – vaikiną reikia pargabenti į pilį ir pažadinti snaudžiančią princesę. Pavojingoje kelionėje jų lauks daugybė išbandymų ir netikėtumų, tačiau ūgis – ne kliūtis!

2000 | 2017-06-07 | 3765

Seniai seniai, Kirgizijos kalnuose gyveno senis kuris neturėjo namų ir visą gyvenimą leido klajodamas po kaimus. Jis buvo be galo išmintingas ir paslaugus, tačiau vieną dieną pikta varna kartu su savo sėbrais milžinais užsimanė atsikratyti senuku. Kaip jam sekėsi pamatysite filmuke. Istrojos moralas labai paprastas - gėris visada laimi prieš blogį.

2000 | 2017-06-07 | 3494

Nargis. Kašmiro daina motyvais. Nerūstus valdovas, sumanęs nubausti priešus, pulkus kovon išjudino. O Saulės Dievas Surya linksmai paskleidęs šviesą - pavasarį pabudino. Tai pasakojimas apie karalaitę Nargis ir jaunikaitį, kuris manė praradęs savo mylimąją, tačiau Saulės dievas jam pasakė, kad meilės ir gyvybės žiedas - neturi pabaigos. Filmukas vaikams apie nenugalimą meilę.

2030 | 2018-07-24 | 3620

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2012 | 2017-06-09 | 3601

Aprašymas: Danų animacinė komedija, kurioje netrūks vasariškų nuotykių. Pašėlusi makaka Markas prižiūri miesto paplūdimį, tačiau už šį nuostabų darbą jam kur kas svarbiau gražuolė beždžionėlė Lulu. Vieną dieną paplūdimyje Marko varžovas Karlo atidaro kazino. Tai padaro įspūdį Lulu, bet sukelia Marko įsiūtį. Ką darys nenuorama Markas, kad išgelbėtų savo svajones?

2000 | 2017-06-09 | 3893

„Nu, pogodi!“ žavi kaip ir visada. Serija „Kelias“ online – puikus šeimos laisvalaikio praleidimas. Pikti vilko kėslai intriguoja, o laiminga pabaiga primena, kad gėris visada laimi. Tai pamokanti animacija. Užburia ir žaismingos spalvos bei nuotaikingai skambanti muzika. Šypsosis visi – ir vaikai, ir tėvai, mat „Na, palauk!“ nepalieka abejingų. Įsijunkite ir mėgaukitės!

2014 | 2017-06-09 | 3822

Aprašymas: San Fransokyo (išgalvotas San Francisko ir Tokijaus mišinys) mieste gyvenantis keturiolikmetis Hiro – jaunas, tačiau itin gabus šiuolaikinių technologjų genijus. Vieną dieną į jo rankas pakliūva… tikrų tikriausias pripučiamas robotas Beimaksas. Juokingai mielas pripučiamas padaras yra vyresniojo Hiro brolio kūrinys. Beje, šis robotas – kitoks. Beimakso krūtinėje plaka mylinti ir užjaučianti širdis. Na ir kas kad ją vis reikia pakrauti elektros ernergija. Hiro ir Beimaksas tampa puikiais bičiuliais. Ir jie būtų gyvenę ilgai ir laimingai, niekuo nesirūpindami… Tačiau miestą užgriūva paslaptingo nusikaltėlio piktadarystės.

2000 | 2017-06-07 | 4010

Į miškelį upės pakrantėje užklysta pora niekadėjų lapių ir viską aplink suniokoja. Drąsusis kiškis stoja į kovą su niekdariais. Nuotykiai miške prasideda. Šis filmukas vaikams iš senosios animacijos moko mus nepraleisti pro akis netinkamo elgesio. Negalima leisti teršti ir žaloti savos aplinkos. Na o kaip kiškis kovojo su niekadėjais sužinosite pažiūrėję online ir lietuviškai filmuką – Nuotykiai miške.

2030 | 2018-07-24 | 4013

Aprašymas: Marsupilamis ir jo šeima susidraugauja su žmonių šeimyna. Amanda yra Marsupilamių tyrinėtoja, o jos vyras kompiuterių technikas, kuris dirba iš namų. Jie turi du vaikus: Leo ir Zoją. Leo ir Marsupilamis susidraugauja ir patiria daug nuotykių.