Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3946

Žaislų paslaptis - pasakojimas apie mergaitę, kuri turėjo daug žaislų. Tačiau dauguma žaisliukų jai nepatiko, norėjo ji vis naujų. Taip pat jai buvo įdomu, ką žaidžia žaislai kai lieka vieni? Naktį mergaitei užmigus visi žaislai atgyja ir istorija prasideda. Galiausiai mergaitė supranta jog reikia mylėti ir rūpintis kiekvienu žaisliuku.

2015 | 2017-06-09 | 3699

Aprašymas: Ernis, Džulija ir Maksas, žaisdami Makso tėčio dirbtuvėse, netikėtai užkuria laiko mašiną, kuri juos nukelia 65-is milijonus metų atgal į praeitį. Ten juos įsivaikina dinozaurė mama Taira ir dinozauras brolis Dodžeris. Vaikų tėvai organizuoja jų gelbėjimo misiją, tačiau, norėdami grįžti namo, jie turi išvengti piktųjų dinozaurų ir pasikliauti Taira bei Dodžeriu. Juk šeima – ne visuomet tik ta, kurioje gimstama.

1998 | 2017-06-09 | 3945

Aprašymas: Tinkis Vinkis, Dipsis, Lelia ir Pou gražiai šoko įvairiausius šoko: ir trepsėjo, ir žingsniavo, ir vorele vaikėsi Nū-nū, ir taškėsi baloje, ir jojo kaip arkliukai, ir ritosi nuo kalvų, ir krėtė dar daug linksmų pokštų. Loreta apsiavė stepo batelius ir sušoko stepą. Visi teletabiai iš eilės vilkėjo puošnų šokių sijonėlį. Iš dangaus nusileido karuselė su stepą šokančiu meškiuku. Tinkis Vinkis ėmė šokinėti iš džiaugsmo, vaikams irgi buvo linksma ir smagu šokti.

1957 | 2017-06-07 | 4017

Filmukas Drąsusis elniukas. Tai legendinis filmukas apie elniuką, kuris visais laikais griebia už širdies kiekvieną žiūrovą. Šiam elniukui tenka išgyventi daug įvairiausių nutikimų ir sunkumų, keliauti per pūgą, bėgti nuo vilko, gelbėti savo mamą. Visa tai padėjo elniukui Aicho išsiugdyti narsą ir drasą. Šis filmukas, kaip ir dauguma senosios animacijos filmukų, moko vaikučius gerų nesenstančių vertybių, todėl rekomenduojame jį pažiūrėti kiekvienam.

2000 | 2017-06-07 | 3761

Meduolis – pasaka vaikams apie tris draugus antrokus, kurie turėjo meduolį, bet nežinojo ką su juo nuveikti. Kitas trečiokas pasiūlo meduolį kam nors padovanoti, bet abipuse nauda. Senoji animacija pasakoja apie savanaudiškumą ir bendro tikslo siekimą. Filmuką Meduolis galite pažiūrėti online lietuviškai ir patys pamatysite kaip draugai sprendė kam padovanoti meduolį.

2030 | 2018-07-24 | 3581

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-09 | 3774

Animacinio filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Ogio tuoktuvės“ katinas Ogis nori pasipiršti savo mylimajai, tačiau vis neišdrįsta. Tuo pasinaudoja išdykėliai tarakonai, kurie tik ir svajoja nugvelbti Ogio sužadėtuvių žiedą. Tarsi to būtų neganą apie Ogio išrinktąją pradeda sukinėtis paslaptingas gerbėjas. Ar pavyks Ogiui pasipiršti savo mylimajai romantiškoje Italijoje, o gal tarakonai pasieks savo? Antroje serijos „Ogio tuoktuvės“ dalyje, vaikai pamatys, kaip panelė tarakonė sugalvoja užimti Ogio draugės namus, laimei, išdykėliams tarakonams, greit pabosta būti gražuolės tarnais, tad jie viską papasakoja Ogiui.

2011 | 2017-06-09 | 3466

Aprašymas: Šokio virtuozas Niurzga nusiminęs – jo mažyliui sūnui Erikui nesiseka šokių pamokos. Neapsikentęs, jog visvien yra verčiamas šokti, Erikas pabėga iš pingvinų slėnio. Klaidžiodamas spindinčiomis Antarktidos platybėmis jis netikėtai sutinka Visagalį Sveną – pingviną, galintį skraidyti! Svenas akimirksniu tampa naujuoju Eriko dievuku, su kuriuo konkuruoti Niurzga, atrodo, neturi jokių šansų. Tačiau netikėtai pingvinų tautą ištinka didžiulė nelaimė – milžiniški sniego ir ledo luitai užkerta pingvinams kelią prie jūros, jų maisto šaltinio. Supratęs, kad vien savo jėgomis pingvinams išsilaisvinti nepavyks, Niurzga bendram tikslui suvienija pingvinus ir pačius įvairiausius greta jų gyvenančius kaimynus – nuo mažųjų vėžiagyvių iki gigantiškųjų jūros dramblių!

2030 | 2018-07-24 | 3420

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2000 | 2017-06-07 | 3580

Senosios animacijos filmukas Kai įsižiebia eglutės. Kartą artėjant Kalėdoms vaikučiai Liusi ir Tedis paskambino Kalėdų seneliui ir paprašė dovanėlių. Senelis kaip ir kasmet ruošė vaikams dovanėles, sukrovė viską į maišą ir patraukė pas vaikus. Tačiau netikėtai senelio dovanų maišas praplyšo ir dovanėlės pabiro pakeliui ant sniego. Tačiau į pagalbą atskubėjo Snieguolės stebuklingos rogės ir vaikų dovanėlės atkeliavo prie eglutės pas vaikus.

2000 | 2017-06-09 | 3507

Smurfų nuotykiai tęsiasi, vaikučiai tuo įsitikins šioje serijoje. Artėja tėtės smurfo gimimo diena ir visi smurfai ginčijasi kokią staigmeną parengti: vieni siūlo surengti grandiozinį vakarėlį, kiti varžybas. Smurfytė sugalvoja ir kiti pritaria – surengti talentų vakarą. Repetuoti pasiryžę smurfai ir šoka, ir dainuoja, vaidina scenas. Smurfytė nori sušokti smurfų šokį, ne jokių repeticijų, tačiau jai tas nepavyksta, ir ji nusimena. Taigi, staiga nusiminusią Smurfytę guodžia trolis, duoda jai stebuklingus batelius. Už visą tai trolis paprašo noro išpildymo, kai tam ateis laikas. Kokį norą pateis trolis ir ar smurfytė galės jį išpildyti, vaikučiai galės pamatyti nuostabiame filmuke „Smurfai“.

2014 | 2017-06-09 | 4631

Aprašymas: Linksma ir talentinga gyvūnų fėja Meilutė tiki, kad negalima apie knygą spręsti iš jos viršelio, o apie gyvūną iš jo ilčių, todėl susidraugauja su paslaptingu padaru, žinomu kaip Niekados žvėrimi. Kol Auksarankė ir jos draugės abejoja tokiu Meilutės sprendimu, elitinis fėjų skaučių būrys rengia spąstus, kad sugautų šią pabaisą, kol ji dar nesugriovė jų namų. Meilutė turi vadovautis širdimi bei neprarasti vilties, kovodama su draugėmis ir bandydama išgelbėti Niekados žvėrį.

2010 | 2017-06-09 | 4030

Aprašymas: Trumpametražinis fantastinis filmukas „Sintel“ nieko nepaliks abejingu. Be abejo, tai geriausias studijos Blender Foundation darbas. Ši jaudinanti istorija įvyko spalvingame ir fantastiniame pasaulyje. Pasaulyje, kur vienišai merginai vardu Sintelė teks vykti ieškoti svo neįprasto mažo augintinio, kurį ji priglaudė…

1985 | 2017-06-11 | 4891

Antrojoje filmuko „Mauglis“ serijoje „Pagrobimas“ pasakojama, kaip Maugliui, padedant mokytojams Balu ir Bagirai, sekasi perprasti džiunglių taisykles, mokytis medžioti ir būti atsargiam. Neeiliniais žmonių vaiko sugebėjimais susižavėjusios beždžionės, nutarią Mauglį pagrobti. Balu ir Bagira privalo išgelbėti mažąjį mokinį, dėl to net kreipiasi į pavojingąjį smauglį Ka. Serijoje „Pagrobimas“ žiūrovams primenama, jog kad ir į kokią bėdą papultum, tikri draugai bet kokia kaina sieks išgelbėti.

Mauglis 2 ser. Pagrobimas - Маугли (1985)

1999 | 2017-06-09 | 4028

Aprašymas: Tai istorija apie mažylį, pasimetusį Afrikos džiunglėse ir užaugintą gorilų. Jis myli miško draugus, tačiau kraujas šaukia prie savo giminės. Deja, Tarzanui teks sužinoti, kad žmonės būna ir pikti, o šautuvai ne tik kelia triukšmą, bet ir žeidžia. Filmas, kupinas pokštų ir išdaigų.

2000 | 2017-06-07 | 3827

Filmukas vaikams Septynžiedė gėlelė - apie mažą mergaitę, kuri nešina riestainiais žioplinėja po miestą, kol visus juo iš jos atima šuniukas. Mergaitė apsiverkia, tačiau sutinka senyvą damą, kuri norėdama ją paguosti padovanoja jai septynlapę gėlytę, kuriai nutraukus vieną žiedą ir ištarus stebuklingus žodžius išsipildys mergaitės norai. Istorija kulminacija išmoko, kad stebuklus reikia tausoti svarbiausioms akimirkoms.