Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3752

Aprašymas: Maksas Stilas (angl. Max Steel) – JAV animacinis serialas. 16-metis Maksas Stilas atsikrausto į mažą miestelį, susiranda draugų, tačiau netrukus supranta, kad turi neįprastų galių: jis gali generuoti labai didelę energiją. Jo dėdė papasakoja jam apie tai, kuo dirbo jo tėvas, kuris jau seniai įtarė, kad Maksas turės šias galias, ir todėl nusprendė jį apsaugoti. Dabar Maksas stoja į kovą su korporacija, kuri siekia įsigalėti visame pasaulyje.

2013 | 2017-06-09 | 8445

Aprašymas: Mada Monstrų vidurinėje visada buvo labai svarbi. Klodė Vulf su geriausiomis savo draugėmis surengė šaunią mados šventę. Ji vaizdelių portale buvo žiūrima daugybę kartų. Renginį pamatė ir šlovę prarandanti garsi dizainerė Monatela. Susižavėjusi vampyriukių ir kitų paauglių sumanymais, ji pasikvietė Klodę su draugėmis į svečius. Didžioji mados kelionė su daugybe neįtikėtinų nuotykių prasideda!

2009 | 2017-06-09 | 4420

Aprašymas: Mūsų pasaulyje gresia neišvengiamos invazijos iš knibždėte knibždančios – pilnos gyvybės visatos. Ir yra tik vienas herojus, drąsus pakankamai, pakankamai protingas ir pakankamai užsispyręs kovoti prieš ateivius tai – Benas Tenas…

2015 | 2017-06-09 | 4089

Aprašymas: Brendimas kartais primena duobėtą kelią – būtent taip atrodo vienuolikmetei Riley Anderson, kurios tėtis gavo naują darbą ir iš jaukaus gimtojo miesto šeima persikelia į niekad nepailstantį San Francisko didmiestį. Kaip ir visus žmones, Riley per gyvenimą lydi penkios emocijos: Laimė, Nelaimė, Baisulys, Pyktis ir Bjaurastis. Mieli ir spalvingi nuotaikų žmogučiai yra įsikūrę mergaitės galvoje – moderniame emocijų valdymo centre ir kasdien jai pataria sprendžiant kasdienes problemas mokykloje bei namie. Persikrausčius į naują miestą, Riley emocijų būstinėje kyla sąmyšis – mergaitei nepatinka naujoji mokykla ir ją kankina senųjų draugų ilgesys. Nors Riley galvoje tūnanti Laimė kaip įmanydama stengiasi jai įpūsti pozityvių minčių, likusios emocijos nesutaria, kaip mergaitė turėtų priimti naująjį savo gyvenimą. Ar pavyks Laimei įkalbėti Nelaimę ir Baisulį padėti mergaitei į pasaulį pažvelgti šviesesnėmis spalvomis? Nuotaikinga animacinė komedija „Išvirkščias pasaulis“ – tai naujausias kompiuterinės animacijos šedevras, kurį prodiusavo „Pixar Animation Studios“, o išleido „Walt Disney Pictures“.

2001 | 2017-06-09 | 4231

Aprašymas: Staiga iš naujo kompiuterinio žaidimo ėmęs plisti keistas internetinis virusas ne juokais įbaugina patį žaidimo kūrėją Eriką. Skūbis Dū su savo draugais nusprendžia jam padėti. Smagi draugija vyksta pas žaidimo kūrėją daugiau sužinoti apie viruso kilmę. Pradėjusieji viruso medžioklę įpuola į patį žaidimą ir įstringa internetinėje erdvėje…

2000 | 2017-06-07 | 4010

Senosios animacijos filmukas vaikams Agurkinis arkliukas. Labai gražus ir spalvingas filmukas apie mergaitę Mašą kuri gyvena gamtoje. Ji turi draugą šuniuką su kuriuo žaidžia ir dirba darželyje. Herojai vaikams parodys jog svarbiausia yra gerumas, nuoširdumas ir kitos geros savybės. Galiausiai Maša su šuniuku ir arkliuku smagiai jodinėja pievele.

2000 | 2017-06-07 | 3894

Senosios animacijos filmukas Kaip grybai su žirniais kariavo. Juokingas ir šmaikštus filmukas pasakoja apie karalių Baravyką, jo karalaitę ir pasipūtėlį žirnį. Žirnis buvo mandras ir pasipūtęs. Čia pat gyveno ir visa grybų šeimyna. Vieną dieną žirnis pareiškė, kad ims Baravyko karalaitę į žmonas. O jeigu ne tai bus karas. Šmaikštus filmukas, kuris išaukština nuolankumą, nuoširdumą ir paniekina puikybę, pasipūtimą, gobšumą.

2008 | 2017-06-09 | 3891

Aprašymas: Niko – šiaurės elnio vaikas, svajojantis išmokti skraidyti ir būti toks, kaip tėtis. Juk jo tėtis – paties Kalėdų senelio elnias! Bėda ta, kad Niko tvirtai jaučiasi tik ant žemės. O vos bent kiek nuo jos pakilus, elniukui ima svaigti galva. Labiausiai elniuko svajones palaiko ir kanopų nenuleisti ragina jo geriausias draugas – voveriukas Julius. Vieną šaltą dieną abu draugai nugirsta vilkų gaujos planus aplankyti Kalėdų senelį. Pasibaisėję Niko ir Julius išskuba į kelionę, kad perspėtų Kalėdų senelio kinkinį apie gresiantį pavojų. Bičiulius gelbsti pakeliui sutikta simpatiška ir drąsi žebenkštis Vilma. Bendromis pastangomis trijulė pasiekia tikslą, įtikina elnius ir Kalėdų Senelį, kad jų pasakojimas – neišgalvotas. Vilkams pasirodžius, jungtinės pajėgos jau mobilizuotos ir nusiteikusios laimėti.

1998 | 2017-06-09 | 3782

Donald Duck Don's Fountain of Youth išleistas 1953 m.

2013 | 2017-06-09 | 3834

Aprašymas: Kaliausė yra Chipotle žaidimu pagrįstas trumpametražis filmukas.

1986 | 2017-06-11 | 12908

Aprašymas: tarybinio ir bulgarų kino kūrėjai sukūrė mini serialą pagal Žiulio Verno romaną „Kapitono Granto vaikai“. Kvapą gniaužianti nuotykių istorija, kurioje pasakojama kaip ekspedicija įšvyko ieškoti kapitono Granto, kurio laivas „Britanija“ sudužo tolimose jūrose. Ekspedicijos dalyviai, drąsūs žmonės, nugalėję daugelį kliūčių, pasiekia savo tikslą. Duodamas daug įdomių gamtos mokslo ir geografijos žinių, seriale gyvai ir įdomiai pasakoja apie tas vietas, kurias ekspedicija aplankė Pietų Amerikoje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, Atlanto ir Ramiojo vandenyno salose.

Šiame filme lygiagrečiai vystomos dvi siužetinės linijos. Pirmojoje pasakojama apie rašytojo Žiulio Verno gyvenimą ir jo garsiojo romano „Kapitono Granto vaikai“ gimimą bei pateikiama šios knygos istorija, kaip ją įsivaizdavo pats rašytojas. Antrojoje pasakojama apie lordo Glenarvano paieškas ieškant sudužusio anglų laivo. Lordas Glenarvanas su žmona Elena savo medaus mėnesį leidžia jachtoje „Dunkan“. Laivo įgula sugauna ryklį, jo viduriuose randa šampano butelį. Jame jūreiviai aptinka laišką su pagalbos prašymu trimis kalbomis. Sudužęs anglų laivas, išsigelbėję tik kapitonas Grantas su dviem jūreiviais. Nesulaukęs Britanijos vyriausybės pagalbos lordas Glenarvanas paieškų imasi pats. Į kelionę jis pasiima ir kapitono vaikus Meri ir Robertą. Filmo pabaigoje abi siužeto linijos susijungia ir rašytojas sutinka savo knygos herojus.

Kapitono Granto beieškant (1-7 serijos) - В поисках капитана Гранта (1986)

2013 | 2017-06-09 | 3585

Aprašymas: Po daugybės nuotykių Niujorke, sėkmingai pamokę piktąjį burtininką Gargamelį ir parodę kitokį gyvenimą vienai didmiesčio šeimai, smurfai sugrįžo į savąjį kaimelį. Tačiau Gargamelis ir toliau nerimsta bei rezga pačius įvairiausius keršto planus, siekdamas sugauti mėlynuosius nykštukus ir išgauti iš jų stebuklingąją smurfų esenciją. Burtininkas sukuria du beveik kaip smurfai atrodančius nykštukus ir pavadina juos „bjaurukais“. Tačiau suteikti tikrą smurfo išvaizdą jiems gali tik Smurfytės žinomi kerai. Gargamelis nedvejodamas pagrobia Smurfytę ir išsiveža ją į Paryžių, tikėdamasis įkalbėti ją išduoti savo draugus. Tėtė smurfas ir dar keli mėlynieji, pasikvietę į pagalbą savo niujorkiečius draugus, patraukia iš paskos, tikėdamiesi išlaisvinti Smurfetę ir taip apsaugoti tiek ją, tiek pačius save.

2010 | 2017-06-09 | 4040

Aprašymas: Mieste pasirodė nuostabi dainininkė Red. Ir jos viešnagės metu buvo pavogtas deimantas. Tik legendinis Šerlokas Holmsas gali ištirti šią bylą ir surasti tikruosius vagis. Jam padės Dr. Vatsonas, Tomas ir Džeris. Nuotykiai prasideda…

2000 | 2017-06-07 | 3938

Genys paštininkas ieško miške, kam atkeliavo dovana su užrašu „silpniausiam“. Ieškojo genys ilgai dovanos savininko, bet niekaip negalėjo rasti, juk silpniausiu žvėreliu miške niekas nenorėjo būti. Sutiko jis verkiantį, mažą ir liūdną zuikelį. Pasirodo, jog jis yra silpniausias! Visi miško žvėrys panoro pasisavinti mažylio zuikio dovana, tačiau išvydę ją, staiga visi pabėgo. „Gyvūnijos pasaulyje“-senosios animacijos pasaka apie drąsą, draugystę ir tai, jog stipresnis visada turi ginti ir padėti silpnesniam.

2003 | 2017-06-09 | 5009

Aprašymas: Filmas paremtas populiariu vaikšku komiksu, laimėjusiu daugybę apdovanojimų. Tai istorija apie mergaitę, kurią Helovyno naktį prižiūri pusbrolis, kuris visai nenori, tokio nuobodaus darbo, tad stengiasi mergaitę išgąsdinti. Tačiau tikros linksmybės prasideda, kai mergaitei ima padėti baisioji krikštamotė…

2000 | 2017-06-07 | 3960

Mes su Šerloku Holmsu – klasikinės istorijos apie garsųjį seklį atpasakojimas. Pagrindinis pasakos veikėjas šuo Tomas – Šerloko Holmso padėjėjas gaudant plėšikus. Senolis Tomas pasakoja jaunėliams kaip jie su Šerloku gaudė nuožmiausius miesto plėšikus bei narplioja sudėtingiausias amžiaus bylas. Ko pamoko filmukas Mes su Šerloku Holmsu sužinosite pažiūrėję jį online lietuviškai.

2001 | 2017-06-09 | 3689

Aprašymas: Jis yra 11-os metų berniukas. Jo vardas – Davidas. Jis moka reikšti žmogiškus jausmus, nors pats yra netikras. Jis yra robotas. Pirmasis robotas, kuris moka mylėti. Kai vienturtis Svintonų šeimos sūnus Martinas sunkiai suserga ir yra kriogeniškai užšaldomas, kol atsiras tinkamų vaistų, programavimo kompanijos “Cybertronics” darbuotojas Henris įsivaikina robotą Davidą. Jo žmona Monika iš pradžių negali susitaikyti su tuo, kad robotas ją vadina Mama, bet vis labiau pradeda rūpintis sūnumi. Tuo metu netikėtai pasveiksta Martinas. Berniukai mėgina draugauti ir būti broliais, bet jiems tai nelabai sekasi. Todėl Monika ryžtasi labai nežmoniškam žingsniui – nuveža Davidą į mišką ir palieka likimo valiai. Jaunasis robotas ir jo geriausias draugas kalbantis meškiukas sutinka meilės robotą Žigolo, kuris sugeba patenkinti pačias įvairiausias seksualines aistras, bet įveltas į žmogžudystės istoriją, privalo slėptis nuo teisėsaugos miške. Jis ryžtasi padėti berniukui kelis šimtmečius užtruksiančioje kelionėje, kurioje Davidas mėgins išsiaiškinti skirtumus tarp žmonių, pasakos personažų, mašinų ir robotų.