Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3700

Aprašymas: Džekas yra linksmas sunkvežimiukas, kuriam smagiausia ką nors stumti, pervažiuoti ar į ką nors atsitrenkti – daryti viską, ką daro tikri sunkvežimiai. Jis turi draugus Maksą ir Deną, kurie mielai dalyvauja visuose patrakusiuose žaidimuose. Sunkvežimių miestelis, kuriame gyvena trijulė, puikiai pritaikytas jų pramogoms ir pamokoms, o sunkvežimių čia yra pačių originaliausių, su savitais pomėgiais ir charakteriais. Kiekvieną dieną kompanija susigalvoja vis naujų užduočių ir kliūčių ruožų, kuriuos ryžtasi įveikti. Su šia kompanija niekad nebūna nuobodu.

2007 | 2017-06-09 | 4306

Aprašymas: Burundukai Alvinas, Saimonas ir Teodoras turi neginčijamą talentą patekti į bėdą, o dar labiau – pridaryti bėdų savo šeimininkui Deivui Seviliui…

2000 | 2017-06-07 | 3777

Senoji animacija visada sužavi. Filmukas „Striksė ir skruzdė“ – ne išimtis. Šioje pasakoje vaikams parodomas darbas ir jo priešprieša – tinginystė. Mažieji taip pat liks sužavėti žaismingo muzikos skambesio bei neįprastų veikėjų, o ypač jų darbštumo. Ši pasaka – puikus įrodymas, kad nieko neveikimas nėra pagirtinas, taip pat perkeltine prasme patvirtinama taisyklė, jog roges reikia ruošti vasarą.

2005 | 2017-06-09 | 4064

Aprašymas: Linksmas, nuotaikingas animacinis filmukas apie tarakonų gyvenimą bei jų mylimiausią priešą. Vieni moka sugyventi, kitiems – negali būti nieko baisiau gyvenimo kartu… Taigi katinas Ogis turi gyventi su tarakonai ir todėl nuolat susiduria su jais ir jų išdaigomis. Animacijoje „Ogis ir tarakonai“ nėra jokio dialogo, tiesiog veiksmas ir humoras. Šis animacinis filmukas primena „Tomą ir Džerį“. Taigi „Tomo ir Džerio“ mėgėjams turėtų patikti „Ogis ir tarakonai“.

2014 | 2017-06-09 | 3651

Aprašymas: Šeimų būna įvairių, tačiau mažojo Egio artimieji mažų mažiausiai nepanašūs į tradicinę šeimą… Našlaičiu likusį berniuką supa aibė įvairiaspalvių monstrų, keliančių siaubą Sūrbridžo gyventojams. Dėžinukais vadinamų pabaisų namai – požemių labirintai, jų drabužiai – dėžės, maistas – šiukšlės, o linksmiausia pramoga – gąsdinimas! Tačiau visoms istorijoms vieną dieną ateina galas – neapsikentusi nesibaigiančių monstrų išdaigų, miesto dezinfekcijos tarnyba nusprendžia nusikratyti pabaisomis, kurios, anot legendų, naktimis vagia Sūrbridžo gyventojų vaikus ir sūrį. Tačiau ar dėžinukai iš tiesų yra tokie kraugeriški monstrai, kokiais juos piešia nieko apie pabaisas neišmanantys miestelėnai? Mažasis jų globotinis Egis ryžtasi kartą ir visiems laikams Sūrbridžo gyventojams įrodyti, jog mažieji dėžinukai – žavūs ir geraširdžiai sutvėrimai, labiau už viską bijantys… žmonių! Tačiau ne viskas pasirodo esą taip paprasta – Egio kelyje tyko aibė nuotykių, piktai nusiteikusių miestelėnų ir viena už kitą smagesnės dėžinukų išdaigos. Berniukui tenka misija ne tik apsaugoti savo draugus ir šeimą, tačiau ir užkariauti jam vis labiau patinkančios mergaitės širdį.

2022 | 2017-06-09 | 3784

Serialo „Maša ir lokys“ serijoje „Į pirmąją klasę“ vaikai pamatys, kaip išdykėlė Maša įkalbės lokį įrengti jai klasę ir ją mokyti. Tik labai įdomu, ar užteks lokiui kantrybės mokyti skaičiuoti ir skaityti tokią nenurimstančią mokinę Mašą? Serijoje „Į pirmąją klasę“ žiūrovai sužinos, kokia buvo pirmoji diena mokykloje naujai iškeptai mokinei ir kaip jos mokytojui seksis susitvarkyti su mažąją išdykėle, kurios vienos keliama sumaištis prilygsta visos vaikų klasės.

2014 | 2017-06-09 | 3929

Aprašymas: Tai nuostabiai gražus pasakojimas apie tetos išaugintą undinėlę, turinčią ypatingų galių. Linksma, kūrybinga ir puikų stiliaus jausmą turinti Liumila su švytinčiais perlais išdarinėja tikrus stebuklus! Kartą merginos teta gauna pakvietimą į rūmus, kur karališkoji šeima ruošiasi ypatingai karūnos perdavimo ceremonijai. Tačiau teta pakvietimą pamiršta namuose ir Liumila skuba kuo greičiau perduoti jį giminaitei. Atsitiktinai rūmuose atridūris gražuolė nė nenutuokia, kad šis vizitas dovanos jai naujus draugus ir priartins prie daug metų slėptų paslapčių apie ją pačią. Koks skandalas įvyko kai ji dar tebuvo kūdikis? Nauji nutikimai įrodys, kad Liumila turi kur kas galingesnių jėgų, nei priversti perlus švytėti. Jos rankose gali atsidurti visos karalystės likimas.

2005 | 2017-06-09 | 4425

Aprašymas: Tai žaisminga pramoga visai šeimai: Piktas burtininkas Zibadas prišaukia Stebuklingajai šaliai ledynmetį. Drąsių draugų kompanija turi surasti tris stebuklingus deimantus, kad galėtų atšaukti žiemą ir įkalinti Zibadą požemyje. Ne tokia jau sunki užduotis, bet išspręsti ją turės Sraigė, Karvė, Triušis ir Šuo.

2013 | 2017-06-09 | 3760

Aprašymas: Absurdiška, fantastinė parodijų anime apie samurajus ir “Gintokio Joruzujos” laisvai samdomų padėjėjų nuotykius pseudo viduramžiškame Edo mieste. Žemę užgrobę ateiviai Amanto uždraudė nešioti kardus, tačiau vieno šimtadarbio – Gintoki Sakata – širdyje tikroji japoniška dvasia vis tik išgyveno. Jo padėjėjas, nerangus akiniuotis Šinpačis – pastoviai ignoruojamas “proto balsas”, o trečioji Jorozujos trijulės narė – nuostabioji Kagura, Jato klano narė. Jos augintinis Sadacharu, gigantiškas šuniukas, turintis žavų įprotį kramtyti galvas visiems, kurie jam pasipainioja. Jie save vadina Jorozuja, “visų galų meistrais” ir vykdo bet kokius užsakymus, svarbu, kad sumokėtų.

2002 | 2017-06-09 | 3717

Aprašymas: Tokijaus įlankoje padaugėjo leiborų incidentų. Tyrimo ėmėsi du policijos detektyvai – Kusumis ir Hata. Bylos įkarštyje jie išsiaiskino, kad vyriausybė nuo jų slepė WXIII, žinomu kaip ‘Prarastasis 13-asis projektas’. Netikėtai detektyvas Hata susiduria su asmeninėmis problemos. Tuo pačiu iniciatyvą bando perimti Specialus Leiborų policijos padalinys…

2000 | 2017-06-07 | 3701

„Šiaudinis veršelis“ – tai įdomi pasaka vaikams, kurioje vyrauja tikroviška gamtos muzika, vaizduojami įvairūs žvėreliai ir žvėrys (kiškis, lokys ir pan.). Visgi filmuke neapsieinama be liūdnos nuotaikos, atsiradusios dėl pavogto gaidelio. Be to, atsiskleidžia lapės gudrumas bei mergaitės ir jos senelio gailestingumas. Apskritai ši pasaka pamoko, jog reikia laikytis savo žodžio.

1937 | 2017-06-08 | 4326

Graži ir geraširdė princesė Snieguolė žavi visus, išskyrus vieną – savo pavydžiąją pamotę – karalienę. Kai stebuklingasis veidrodis paskelbia, jog Snieguolė – gražiausia iš visų, ji privalo sprukti į mišką, kur gali pasislėpti nuostabiuose septynių nykštukų: Čiaudaliaus, Gudruolio, Linksmuolio, Miegaliaus, Drovuolio, Kvailelio ir Niurzglio, namuose. Tačiau ir ten karalienė apgaule priverčia Snieguolę paragauti užkerėto obuolio. Tik stebuklingas tikros meilės bučinys gali išgelbėti visų mylimą gražuolę!

Snieguolė ir septyni nykštukai / Snow White and the Seven Dwarfs -  (1937)

2030 | 2018-07-24 | 3831

Aprašymas: Jau ne vieną dešimtmetį katinas Tomas ir peliukas Džeris juokina viso pasaulio vaikus, bei jų tėvelius. Nenutrūkstamos dviejų šmaikščių personažų lenktynės tapo animacinių filmukų klasikos šedevru. Simpatiškas katinas ir linksmas peliukas niekuomet nepavargs lenktyniauti, bet ištikus bėdai jie visuomet yra pasiruošę išgelbėti vienas kitą. Tomas ir Džeris filmukai, pilna animacijos kolekcija.

2009 | 2017-06-09 | 3605

Aprašymas: Nuo didžiojo karo tarp žmonių ir pabaisų praėjo daug laiko. Žmonės išmoko pažaboti neįprastą pirmapradę energijos formą, vadinamą „eira“, kuri susikristalizavusi virsta energijos šaltiniu įvairaus tipo blastijoms (technologijoms, kurios naudojamos nuo apšvietimo iki ginklų kovos lauke). Didelės imperijos pakraštyje, nedidelio Shizotania miesto apylinkėse vyksta neramumai, gausėja monstrų išpuolių. Mūsų pagrindiniai herojai, ka tik į karališkuosius riterius įstoję, Juri ir Flynas bei jų partnerės dvynės Hisuka ir Šastelė būtent ir užsiima šių keistų neramumų tyrimu.

2013 | 2017-06-09 | 3703

Aprašymas: Ponas Hublotas yra atsiskyrėlis, turintis obsesinį-kompulsinį sutrikimą. Jis bijo permainų ir išorinio pasaulio. Tačiau robotukas augintinis apverčia jo gyvenimą aukštyn kojom.

2030 | 2018-07-24 | 3711

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!