Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 3668

Aprašymas: Pilnametražis animacinis filmas, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka mažoji kanarėlė. Senelė tikisi surinkti pakankamai pinigų, kad išgelbėtu netoliese esantį pramogų parką, kad kanarėlė apskris pasaulį per 80 dienų. Silvesteris vis dar tikisi pagauti kanarėlę ir paversti ją savo asmeniniu užkandžiu, net jei teks ją sekti ir keliauti aplink pasaulį.

2030 | 2018-07-24 | 3312

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…

2011 | 2017-06-09 | 3905

Aprašymas: Viljamo Šekspyro pjesės interpretacija, kurioje pasakojama gnomų iš priešiškai nusiteikusių šeimų meilės istorija.

2022 | 2017-06-09 | 3654

Lietuviškoje serijoje „Didvyriais negimstama“ Maša tampa superheroje. Tik, gaila, visame miške neatsiranda nei vieno, kuris suprastų, kokie svarbūs yra didvyriai. Net mažosios mergaitės geriausias draugas lokys nieko nenori girdėti, apie naująjį pomėgį. Nusiminusiai Mašai tenka keliauti namo, bet atrodo mergaitei vis tik teks parodyti savo drąsią ir bebaimę širdelę. Epizode „Didvyriais negimstama“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai, pamatys, ar neteks miško žvėrims pasigailėti savo pašaipaus elgesio su mažąją didvyre.

2022 | 2017-06-09 | 4031

Linksmojo filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Paskambink man“ lokys labai norės pažiūrėti futbolo rungtynes, žinoma, Mašos norai, kaip visada, bus kitokie. Laimei, lokiui į galvą šaus idėja – išsiųsti mažąją išdykėlę žaisti į girią su telefonu – nenumatytiems atvejams. Tik lokys nepagalvos, jog jo omenyje turimi nenumatyti atvejai, gali ne visai sutapti su Mašos įsivaizduojamais. Epizode „Paskambink man“ mažoji nenuorama puikiai supras, jog pagalbos prašymais piktnaudžiauti nevalia.

2030 | 2018-07-24 | 3652

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3366

Aprašymas: Keista šeimynėlė (angl. Fairly OddParents) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Timis yra 10-ies metų berniukas, kuris nori tobulo gyvenimo. Deja, jis turi tėvus, kurie dirba visą laiką ir dažnai nepaiso savo norų. Šalia jo yra jo nuolatiniai kompanionai, jo krikštatėviai Cosmo ir Vanda…

2013 | 2017-06-09 | 3740

Aprašymas: Absurdiška, fantastinė parodijų anime apie samurajus ir “Gintokio Joruzujos” laisvai samdomų padėjėjų nuotykius pseudo viduramžiškame Edo mieste. Žemę užgrobę ateiviai Amanto uždraudė nešioti kardus, tačiau vieno šimtadarbio – Gintoki Sakata – širdyje tikroji japoniška dvasia vis tik išgyveno. Jo padėjėjas, nerangus akiniuotis Šinpačis – pastoviai ignoruojamas “proto balsas”, o trečioji Jorozujos trijulės narė – nuostabioji Kagura, Jato klano narė. Jos augintinis Sadacharu, gigantiškas šuniukas, turintis žavų įprotį kramtyti galvas visiems, kurie jam pasipainioja. Jie save vadina Jorozuja, “visų galų meistrais” ir vykdo bet kokius užsakymus, svarbu, kad sumokėtų.

2030 | 2018-07-24 | 5218

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2030 | 2018-07-24 | 4180

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2011 | 2017-06-09 | 3488

Aprašymas: Šokio virtuozas Niurzga nusiminęs – jo mažyliui sūnui Erikui nesiseka šokių pamokos. Neapsikentęs, jog visvien yra verčiamas šokti, Erikas pabėga iš pingvinų slėnio. Klaidžiodamas spindinčiomis Antarktidos platybėmis jis netikėtai sutinka Visagalį Sveną – pingviną, galintį skraidyti! Svenas akimirksniu tampa naujuoju Eriko dievuku, su kuriuo konkuruoti Niurzga, atrodo, neturi jokių šansų. Tačiau netikėtai pingvinų tautą ištinka didžiulė nelaimė – milžiniški sniego ir ledo luitai užkerta pingvinams kelią prie jūros, jų maisto šaltinio. Supratęs, kad vien savo jėgomis pingvinams išsilaisvinti nepavyks, Niurzga bendram tikslui suvienija pingvinus ir pačius įvairiausius greta jų gyvenančius kaimynus – nuo mažųjų vėžiagyvių iki gigantiškųjų jūros dramblių!

2010 | 2017-06-09 | 4213

Aprašymas: Megamaindas yra genialus, nuostabus ir tobulas niekšas, turintis vieną mažytį trūkumą: jam labai, labai nesiseka. Metai iš metų Megamaindas bando užkariauti Metrosičio miestą visais įmanomais ir neįmanomais būdais. Ir visuomet – VISUOMET – jam sutrukdo jo pagrindinis priešas, superherojus Metromenas. Megamaindas niršta, siunta, kuria naujus planus – vien tam, kad juos ir vėl sugriautų jo varžovas, gelbstintis miestiečius nuo blogio.

2005 | 2017-06-09 | 3981

Aprašymas: Po to, kai Sefirosas sunaikino Nibelheimą, Zakas ir Klaudas bėga iš Šinros. Pakeliui į Midgarą jie prisimena siaubingus įvykius, kurie nutiko Nibelheime, taip pat ir kovą dėl išlikimo prieš Šinrą.

1957 | 2017-06-08 | 4146

Filmukas Vėl dvejetas. Pasakojimas apie berniuką ir jo pažymių knygelę kurioje vėl stukso dvejetas. Murzilka gavo užduotį sužinoti kodėl berniukas gavo dvejetą. Tačiau dvejetukininkas nepripažino savo kaltės, todėl Murzilka nutarė jį išbandyti savo išbandymų šalyje. Galiausiai mokinys supranta jog yra pats kaltas už savo pažymį ir nusprendžia imtis atsakomybės ir mokytis gerai.

2030 | 2018-07-24 | 3641

Aprašymas: Betmenas iš ateities (angl. Batman of the future) – Warner Bros sukurtas amerikiečių animacinis serialas. Betmenas iš ateities ištiria tamsesnes Betmeno puses, tokias kaip emocijos, asmeniniai santykiai, baimė to, kas nežinoma, technologiniai gedimai ir Briuso Veino charakterio psichologiniai elementai.