Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2015 | 2017-06-09 | 4003

Aprašymas: Kai Fredas praranda šeimos atostogoms skirtus pinigus, jis sugalvoja vieną iš savo „puikiųjų“ planų, kaip juos atgauti. Jis sugalvoja įmesti savo geriausią draugą Barnį į ringą prieš tokius kovotojus kaip Džonas Senastonas (John Cena), Rėjus Misteriopolas (Rey Mysterio) ir netgi Underteikeris, o pats Fredas tampa šio renginio prodiuseriu. Minia šėlsta, „moliuskai“ už bilietų pardavimus netelpa kasose. Sujudimą pastebi net ponas Makmagma (Vince McMahon). Čia pasirodys ir kitos žvaigždės: Bolderio dvynės (Brie ir Nikki Bella), Marblas Henris (Mark Henry) ir kitos. Taigi atėjo laikas pačiam didingiausiam priešistorės renginiui!

1998 | 2017-06-09 | 3831

Donald Duck Lucky day išleistas 1939 m.

2006 | 2017-06-09 | 3633

Aprašymas: Kristoferio Rivo istorija, pasakojanti apie linksmus Jankio Irvingo ir jo įdomių draugų, aštriapročio kamuolio Skriu ir įžūlios lazdos Brangutės nuotykius. Jie visi keliauja iš Niu Jorko į puikiąją Čikagą, papuldami į visokias juokingas ir linksmas situacijas. Draugystė ir optimizmas padeda Jankiui Irvingui atvesti savo mėgstamą komandą į pergalę!

2014 | 2017-06-10 | 3984

Aprašymas: Jūros giesmė (angl. Song of the Sea) – 2014 metų įvairių apdovanojimų ir teigiamo kritikų įvertinimo sulaukusi Tomo Mooro animacinė juosta, pasakojanti istoriją, paremtą senuoju keltų mitu apie selkę, mergaitę, galinčią pavirsti ruone. Istorijos centre – šešiametė Sirša, kartu su vyresniuoju broliu Benu besileidžianti į netikėtą nuotykį gelbėti magijos pasaulio ir į ją panašių būtybių.

Jūros giesmė / Song of the Sea -  (2014)

1969 | 2017-06-09 | 4183

Aprašymas: Daug metų vandenyne be pėdsako dingsta laivai. Per stebuklą likę gyvi prisimena, kad prieš katastrofą jie matydavo paslaptingą laivą vaiduoklį. Gigantiškas robotas Golemas, griaunantis Tokijo kvartalus, pasiskelbia laivo vaiduoklio pasiuntiniu. Miesto gatvėse visiems matant dingsta žmonės. Visi mano, kad tai laivo vaiduoklio klasta. Ir tik drąsus berniukas Chajatas ima tuo abejoti. Jis pabandys įminti laivo vaiduoklio ir jo paslaptingo kapitono paslaptį…

2002 | 2017-06-09 | 3712

Aprašymas: Donas Diegas Vega – jaunas tingus aristokratas, senojoje Kalifornijoje gyvenantis slaptą Zoro gyvenimą. Savo antrąją tapatybę jis slepia po juoda kauke ir didžiuojasi savo paslaptingumu. Zoro išnyra tada, kai jo galima tikėtis mažiausiai. Jis visada apsiginklavęs savo aštriu kardu, nė žingsnio nesitraukiantis nuo vikraus žirgo ir į blogį žvelgiantis su humoro jausmu.

2022 | 2017-06-09 | 3703

Serijoje „Paveikslas“ mažoji Maša ir lokys tapo tikrais dailininkais. Tik lokys tapo namie, o mažoji nenuorama bus išsiųsta nupiešti visų miško gyventojų. Kas nutiks, kai gudruolė pastebės,jog jos paveikslo spalvos nevisai sutampa su tikromis žvėrių spalvomis? Serijoje „Paveikslas“ mažieji žiūrovai pamatys, kuo baigėsi dailės darbai ir ar nepasigailės lokys, kad išsiuntė Mašą piešti į mišką/

2004 | 2017-06-09 | 3652

Aprašymas: Banginių plovyklos darbuotojas Oskaras svajoja apie turtus. Per kvailą atsitiktinumą žuvus ryklių mafijos krikštatėvio dono Lino sūnui Frenkiui, povandeniniame mieste pasklinda gandas, jog tai jis nugalėjo žiaurų gangsterį. Netikėtai įgijusi grėsmingo ryklių žudiko reputaciją, mažoji žuvelė tampa tikra garsenybe, nuolatiniu straipsnių ir televizijos reportažų herojumi. Įsiutęs donas Lino paskelbia tikrą mažojo herojaus medžioklę…

1977 | 2017-06-09 | 3701

3-ojoje multiplikacinio filmuko „Krokodilas Gena“ serijoje „Kūlverstukas eina į mokyklą“ vėl pasirodys bjaurioji Šapokliak, krėsdama aibes, ji nugirsta, kad Kūlverstukas ruošiasi mokyklon – išmokti skaityti ir rašyti. Šapokliak, žinoma, tuoj pat užsigeidžia to paties. Bet ar jiems pavyks pradėti lankyti mokyklą, juk, kaip paaiškėja, ji uždaryta remontu. Serijoje „Kūlverstukas eina į mokyklą“ vaikai pamatys, kaip filmuko herojai įveiks susidariusius nesklandumus ir, kad jokios kliūtys nebaisios, siekiant gero tikslo.

2030 | 2018-07-24 | 3641

Aprašymas: Pietų Parkas (angl. South Park) – JAV televizijos animacinis serialas, kurį sukūrė ir įgarsino Matt Stone ir Trey Parker. Platininamas ir transliuojamas televizijos Comedy Central nuo 1997 metų. Jis pasakoja apie keturis pradinės mokyklos mokinių nuotykius Pietų Parko miestelyje, Kolorado valstijoje JAV. Piešiamas gana neprofesionaliai, tačiau sulaukė žiūrovų dėmesio dėl juodo humoro, parodijų ir nusitovėjusių vertybių laužymo. Pietų parkas yra trečias ilgiausiai transliuojamas suaugusiųjų animacinis serialas po Simpsonų (The Simpsons) ir Karaliaus Hilo (King of the Hill).

2010 | 2017-06-09 | 3885

Aprašymas: Išpuoselėtame, taikiame ir idiliškame priemiestyje, šalia mielų spalvotų namelių ir rožių krūmų vešliose vejose stūkso juoda troba be menkiausios žalumos užuominos. Ignoruodamas draugiškai bendraujančius kaimynus, šiame namelyje gyvena Gru – piktas veikėjas, šventai įsitikinęs, kad gerumas yra stipriai pervertintas. Apsuptas būrio ištikimų tarnų – mažų geltonų būtybių, nepasižyminčių išmintimi – Gru planuoja didžiausią istorijoje vagystę. Gru rengiasi pavogti… mėnulį! Tai neturėtų būti itin sunku – Gru disponuoja tikrai solidžiu pačių įvairiausių ginklų, įrankių ir aparatų arsenalu. Tiesa, jie ne visuomet šimtu procentų atitinka Gru poreikius: mat genialus išradėjas, kuriantis šiuos ginklus – daktaras Nefarijus – šiek tiek neprigirdi. Ir gavęs iš savo šeimininko užsakymą ne visuomet pagamina būtent tai, ko pageidauja Gru. Kaip ten bebūtų, planas pavogti mėnulį atrodo tobulas, visi klastingai vagystei reikalingi įrankiai pagaminti, tačiau čia atsitinka kai kas visiškai nenumatyto. Gru sutinka tris našlaites – Margo, Editą ir Agnesę. Kurios šiame piktadaryje išvysta tai, ko nemato niekas kitas: potencialų tėtį. Rekalai pakrypsta visiškai netikėta linkme, ypač pačiam Gru.

2030 | 2018-07-24 | 3872

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

2022 | 2017-06-09 | 3852

Filmuke Tolimas giminaitis pas lokį atvyksta svečias. Su juo nedelsiant nori susipažinti ir išdykėlė Maša. Tačiau pasirodo, kad naujasis svečias ir Maša negali pasidalinti žaislų. Nuolat konkuruodami vaikai nė nepastebi, kad atlieka lokiui visus namų ruošos darbus, kol ateina vakaras. Ar nepasigailės lokys per greit išlydėjęs giminaitį namo, juk Mašai taip patiko nauja draugystė su Tolimu giminaičiu?

2030 | 2018-07-24 | 3598

Aprašymas: Vampyrų medžiotojas gelbsti miestą, siaubiamą Drakulai pavaldžios anapusinio pasaulio armijos.

2000 | 2017-06-09 | 3650

Smurfų sriuba – dar viena nenuspėjama serija vaikučiams. Gargamelis kuria nuodus kuriais tikisi sunaikinti smurfus tačiau kaip visada nerangusis Azraelis jam sutrukdo.Ak tas pasiutėlis katinas. Gargamelis susivienys su Didžiaburniu pažadėjęs jam smurfų sriubos. Taigi jiedu leisis ieškoti mažųjų smurfų. Didžiaburnis labai nekantrus veikėjas linksma jį stebėti. Kaip smurfams apsisaugoti nuo šio pikto užpuoliko ? Šiems geručiams nykštukams turi pasisekti. Juk gėris visada nugali blogį ar ne ?