Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3569

Aprašymas: Nauji mielojo paršelio Mažylio nuotykiai, šį kartą – dideliame mieste, kur jis atsiduria norėdamas padėti savo šeimininkui senajam Hogetui išgelbėti gimtąją fermą nuo žlugimo. Šaunusis filmo herojus patenka tarsi į naują, jam visiškai nepažįstamą, šiek tiek beprotišką pasaulį, kuriame patiria galybę netikėčiausių nuotykių ir sutinka daug naujų pažįstamų: šuniukų, kačių, šimpanzių šeimynėlę ir net orangutangą, vardu Telonijus. Kiekvienas iš jų turi savo charakterį, įpročius ir požiūrį į gyvenimą. Didmiesčio džiunglėse šauniajam paršeliui tenka patirti ir ne itin malonių nuotykių, o naujieji pažįstami ne visada iš karto nusiteikę draugiškai. Tačiau įgimtas Mažylio nuoširdumas ir gerumas padeda nugalėti visus sunkumus.

2006 | 2017-06-09 | 3856

Aprašymas: Linksmas veršiukas Otis mėgsta dainuoti, šokti ir visaip išsidirbinėti iš žmonių. Skirtingai nuo savo tėvo Beno, gerbiamo karvių kiemo patriarcho, o taip pat seno ir išmintingo Mailso, Otis rūpinasi tuom, kad niekas nesužinoti apie „žmogiškus“ gyvulių sugebėjimus. Bet kai Otis pajuto ant avo pečių ne lengvus atsakomybės laikus, jis sugebėjo sukaupti visą savo vyriškumą, kad priimtu lyderio vaidmenį.

2030 | 2018-07-24 | 3646

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3626

Aprašymas: Drakonų kova Super (angl. Dragon Ball Super) – po to kai San Gokas nugalėjo Madžiną Buu į Žemę ir vėl grįžo taika. Čičė nori, kad Gokas susirastų darbą, todėl jis dirba ūkininku. Tuo tarpu, San Gotenas ir jo draugas Tranksas ieško dovanos Videlei, netrukus būsimai svainei, kai jo vyresnysis brolis, San Gohanas, jai pasipirš.

2016 | 2017-06-09 | 3618

Aprašymas: Kinijoje gyvenančios mandarininės antys skraidyti nemoka. Užtat moka kung-fu. Skraidyti moka Rusijos antys, į Kiniją atskrendančios žiemoti. Dėl skirtingų talentų Rusijos ir Kinijos antys nuo seno vienos į kitas žiūri iš aukšto. Tik ne Nikas. Stebėdamas svečius iš šiaurės, ančiukas supranta, kad senoviniai kovos menai jo netraukia – jis nori išmokti skraidyti! Deja, kad ir kaip stengiasi, svajonė nesipildo. Niko pastangas pamato Kinijoje besisvečiuojanti simpatiška antytė Ališa ir pasiūlo savo pagalbą. Užsispyrusiai siekdamas savo tikslo, su Ališos pagalba Nikas pamažu ima perprasti skraidymo paslaptis. Tačiau vieną dieną draugų treniruotes ir atradimų džiaugsmą nutraukia žmogiška būtybė – piktadarė Margo. Jos tarnai piktadariai sugauna Ališą ir Niką. Tupėdami narve, draugai sužino apie Margo planus ir supranta, kad nuo jų priklauso visų gentainių likimas. Tuo tarpu saviškių pasigedę nesutariančios ančių stovyklos bus priverstos suvienyti jėgas, kad kartu pasipriešintų Margo ir jos pakalikų kėslams.

2011 | 2017-06-09 | 4021

Aprašymas: Mažasis Bazas yra antrasis trumpametražis Žaislų Istorijos filmukas, besiremiantis Žaislų Istorijos filmų personažais. Bazas įstringa greitojo maisto restorane, kur mini Bazo variantas susikeičia su tikruoju Bazu vietomis.

2013 | 2017-06-09 | 4160

Aprašymas: Iš pasakos „Miegančioji gražuolė“ atkeliavusi piktosios karalienės duktė Reiven Kvin Palikimo dieną turės apsispręsti ar ji seks mamos pėdomis, ar rizikuos savo gerove ir įves naują tvarką…

1998 | 2017-06-09 | 3789

Donald Duck Tea for two hundred išleistas 1948 m.

2030 | 2018-07-24 | 3125

Aprašymas: Kuroko krepšinis (angl. Kuroko no Basket) – Japonijos animacinis serialas. Kuroko priklauso legendinei vidurinės mokyklos krepšinio komandai, žinomai, kaip “The Generation of Miracles”, tačiau tik pagrindiniai penki komandos žaidėjai laiko jį geru žaidėju. Kai jis pereina į aukštesnę mokyklą Kuroko prisijungia prie tos mokyklos krepšinio komandos. Deja, jis ten pasirodo, kaip mažas silpnas ir mėtantis pro šalį, tačiau užslėpti gabumai dar turėtų pagelbėti jo naujajai komandai.

2000 | 2017-06-07 | 3867

„Persėjas“ – tai pasaka vaikams apie mitologinį graikų herojų Persėją, kurį Dievai pasiunčia nukauti pavojingosios medūzos Gorgonės, kuri savo žvilgsniu kiekvieną paverčia į suakmenėjusią statulą. Kelionėje Persėjo laukia įvairūs išbandymai, tačiaus jis pasiryžęs nugalėti medūą ir parnešti jos galvą. Tai pasakojimas apie drąsą ir užsispyrimą. Iš šios istorijos galime pasimokyti, jog bebaimiai ir narsūs žmonės savo žygdarbiais gali nuveikti daug didžių ir gerų darbų.

2005 | 2017-06-09 | 3994

Aprašymas: Vienoje Didžiosios Britanijos aikštėje kas rytą naują dieną pasitinka šimtai balandžių. Jie baltu debesiu kasryt pakyla virš Londono stogų, sveikindami saulę. O likusią dienos dalį… tiesiog lesioja skurdžius trupinius, pažeriamus turistų ir mielaširdingų senučių. Tačiau ne visi balandžiai patenkinti tokiu gyvenimo scenarijumi. Mažutėlis smulkutis balandėlis Narsutis turi didelę svajonę. Maža balandėlio širdelė trokšta didžių nuotykių ir žygdarbių. Jam nuobodu nuo aušros iki saulėlydžio lesioti trupinius. Tad Narsutis dienas leidžia svajodamas apie jaudinančius nuotykius, o pasitaikius progai, nedvejodamas strimgalviais lekia ten, kur pakvimpa pavojais. Pramuštgalvis balandėlis atsitiktinai išgelbėja Bagsį – Karališkųjų Oro Pajėgų Karvelių Pašto pasiuntinį. Atsidėkodamas naujasis draugas Bagsis padeda Narsučiui patekti į Karališkojo Karvelių Pašto pajėgas. Tai ilgai laukta didžioji Narsučio proga! Prasideda naujas jaudinantis gyvenimas. O padangėje kaupiasi tamsūs debesys ir saulę užgožia juoda neganda – Antrasis Pasaulinis karas. Pasitempti ir susiveržti diržus teks ne tik žmonėms. Didžiulė atsakomybės našta užgriūna ir mažuosius Karališkojo Karvelių Pašto pasiuntinukus. Jiems tenka gabenti slaptus pranešimus į priešo užnugarį. Pramuštgalvis Narsutis pasijunta lyg žuvis vandenyje… o gal paukštis padangėje? Jam patikėta svarbi užduotis. Jis privalo nunešti užkoduotą pranešimą tiems, kurie taip sunkiai kaunasi už savo ir draugų laisvę ten, kitame krante. Balandėlis strimgalviais puola gelbėti gimtąją padangę. Energijos ir užsidegimo Narsučiui, žinoma, netrūksta. Tačiau mažasis drąsuolis nė neįsivaizdavo, kiek kliūčių jam teks įveikti, vykdant jam patikėtą misiją… Ar jo mažutėje širdelėje atsiras užtektinai ryžto ir jėgų nugalėti jūrą, nuovargį ir piktuosius Liuftvachės sakalus?

2030 | 2018-07-24 | 3349

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2030 | 2018-07-24 | 3576

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…

2015 | 2018-07-24 | 5054

Aprašymas: Broliai meškinai (angl. We Bare Bears) Grizlis, Panda ir Baltasis stengiasi tapti populiariais atstovais žmonių visuomenėje, populiariais internete, vaikščioti į pasimatymus ir supermarketus. Jiems tai nelabai išeina, bet jie palaiko vienas kitą. Šie meškinai turi savo unikalų vaikščiojimo būdą „piramidė“, kai vienas stovi ant kito (kaip cirke). Tai jų giminystės metafora.

Saugokis meškinų (1 sezonas) - We Bare Bears (2015)

2004 | 2017-06-09 | 3881

Aprašymas: Haris Poteris kartu su savo draugais ir priešais pradeda trečiuosius mokslo metu Hogvartso burtų ir kerėjimų mokykloje. Šį kartą jam teks išmokti kontroliuoti savo pyktį, pasivažinėti paslaptingu triaukščiu autobusu, susipažinti su naujais mokytojais ir sužinoti apie atsiskyrėlį burtininką Sirijų Bleką, kuris už žmogžudystes yra uždarytas burtininkų kalėjime Azkabano pilyje. Jaunasis vunderkindas net neįsivaizduoja, kad klastingasis Sirijus pabėgo iš kruopščiai saugomo kalėjimo, kad užbaigtų prieš 13 metų pradėtą savo mokytojo darbą – nužudyti Harį Poterį!

1998 | 2017-06-09 | 3476

Donald Duck Old Mac Donald Duck išleistas 1941 m.

2013 | 2017-06-09 | 4203

Aprašymas: Barbė Mariposa keliauja į nuostabaus grožio Šimerveilo karalystę. Joje gyvenančios krištolinės fėjos labai seniai nesutaria su kitomis fėjomis. Ir niekas nežino pykčių priežasties. Mariposai atskridus į Šimerveilą, visi išsislapsto. Prisiklausiusi įvairių gandų Mariposos bijo ir karalystės princesė Katana, bet pamačiusi, kad atvykėlė jos nenuskriaus, susidraugauja. Tačiau tai dar ne viskas – piktoji ragana nori sunaikinti Šimerveilą ir nuostabius kristalus paversti tamsiomis uolomis. Ar Katana patikės, kad Mariposa gali padėti išgelbėti karalystę, ir ar fėjoms pavyks tai padaryti?