Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 4819

Aprašymas: Išdidus ir įžūlus imperatorius Kuzco, atleidęs įtartiną savo pavaduotoją Yzmą, nusprendžia gimtadienio proga sau pasidovanoti vandens atrakcionų parką, kurio pastatymui reikėtų nugriauti vieną iš jo karalystės kaimelių. Yzma rezga planus, kaip nugalabyti imperatorių ir susigrąžinti valdžią į savo rankas. Tačiau jos parankinio Kronko dėka, Kuzco yra paverčiamas į lamą ir papuola pas Pachą, nuoširdų kaimietį, gyvenantį būsimojo vandens parko teritorijoje. Pacha pasiūlo imperatoriui padėti sugrįžti į sostą su sąlyga, kad jis persigalvos ir statys savo pramogų parką kitoje vietoje.

2013 | 2017-06-09 | 3413

Aprašymas: Jeigu mūsų akys kažko ir nemato, tai nebūtinai reiškia, jog tai neegzistuoja! Ledynmečio ir Rio kūrėjai pasakoja magišką istoriją apie miško tankmėje vykstančią nuožmią kovą tarp gėrio, siekiančio apsaugoti gamtos grožį ir gyvybę, bei blogio, kurio pagrindinis tikslas sunaikinti visą gyvąjį pasaulį. Paauglė Amanda atsitiktinai patenka į šį nepaprastą pasaulį, kur kova tarp gėrio ir blogio į savo verpetą įtraukia ir mergaitę. Amanda privalo prisidėti prie nuožmaus mūšio baigties, nes nuo to priklauso ne tik magiškojo, bet ir jos pačios pasaulio likimas.

2030 | 2018-07-24 | 3314

Aprašymas: Super mergaitės (angl. The powerpuff girls) – amerikiečių animacinis serialas. Trys super mergaitės nuolat išgelbėja pasaulį nuo monstrų.

2030 | 2018-07-24 | 4184

Aprašymas: Paslaptinga, mirti sėjanti epidemija ritasi per pasaulį, naikindama gyvybes, negana to mirę nuo šios ligos tampa gyvaisiais numirėliais, zombiais. Japonijoje, keli Fujimi Vidurinės mokyklos mokiniai ir mokyklos seselė susivienijo tam, kad nugalėtų save ir įstengtų išgyventi šią siaubingą žmonijos apokalipsę. Viskas prasidėjo po to, kai vienas mokytojas buvo įkastas užkrėstojo bandančio prasibrauti pro mokyklos vartus, neilgai trukus įkastasis tapo vienu iš infekuotųjų ir ėmė pulti kitus mokytojus, kurie po įkandimų taip pat užsikrėtė. Taip prasidėjo žaibiškai kruvina grandininė reakcija, kurios pasekoje visą mokyklą užliejo nevaldoma kraujo ir žiaurumo banga. Išgyventi pavyko tik tiems, kas nepasidavė bandos instinktui ir elgėsi apgalvotai, taip išvengdami įkandimų. Dabar jie tik maža grupelė bandanti išgyventi dideliam kraujo ištroškusiame pasaulyje…

1998 | 2017-06-09 | 3537

Donald Duck Sea salts išleistas 1949 m.

2014 | 2017-06-09 | 4365

Aprašymas: Monstrų vidurinėje seniai nebuvo Valentino dienos. Princą Deksterį įsimylėjusi gražuolė Kupidonė gauna magišką knygą apie Širdelių dienos istoriją ir ją perskaičiusi keliauja tiesiai pas direktorių su prašymu leisti pagaliau suorganizuoti šventę. Bet mokytojas – nesukalbamas. Daugelį metų linksmybių nebuvo dėl rimtos priežasties – tai pavojinga šventė, raginanti įsiklausyti į tikruosius moksleivių troškimus ir pakeičianti jų gyvenimus neplanuota linkme. Negavusi leidimo, Kupidonė nusprendžia nepasiduoti ir surengti slaptus pogrindinius šokius. Kokios žavios, savo jausmus slepiančios porelės susirinks į šventę ir ar pavyks viską nuslėpti nuo direktoriaus?

2000 | 2017-06-09 | 3896

Dar viena stebuklinga istorija iš mažųjų smurfų gyvenimo- Šokių bateliai. Girios gyventojas trolis atras trolių lobį. Bet pirmiausia jis turės rasti nuostabaus grožio mergelę kad gautų jį. Tai sunki užduotis tačiau trolis susitinka su smurfyte. Ši mažoji panelė puikiai tiktų troliui įgyvendinti savo planą. Kokiais būdais jis stengsis ją prisivilioti ?Nenaudėlis godusis trolis padovanoja jai šokių batelius ir prašo kad mainais už jo tekėtų.Kaip smurfytei išsigelbėti ?

1998 | 2017-06-09 | 4097

Donald Duck Billposters išleistas 1940 m.

2004 | 2017-06-09 | 3971

Aprašymas: Prezidentai, išradėjai, dailininkai, karvedžiai ir kiti pasaulio garsūs personažai pažintiniame ir nepakartojamame animaciniame filme Žymių asmenybių istorijos. Šis serialas atverčia naujus istorijos puslapius ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Christopher Columbus ir Marco Polo.

2030 | 2018-07-24 | 4763

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2030 | 2018-07-24 | 3307

Aprašymas: LEGO Čima legendos (angl. Legends of Chima) – animacinis serialas. Magiškame Čimos pasaulyje visi gyvūnėliai moka kalbėti, gražiai žaidžia ir draugiškai sugyvena. Visi jie įsikūrę pilyse ir įgudę naudotis įvairiais prietaisais, visi vairuoja automobilius. Iki šiol tai buvo pirmykštis rojus gamtoje, o dabar – kovos arena, kurioje kaunasi du seni draugai, netikėtai tapę didžiausiais priešais. Įvairiausi gyvūnėliai atrodo kaip judančios „Lego“ figūrėlės, o šis animacinis serialas sukurtas pagal to paties pavadinimo „Lego“ žaislų seriją.

2001 | 2018-07-24 | 4219

Aprašymas: Geologijos profesorius Teodoras Litonas ruošiasi į eilinę mokslinę ekspediciją, kuri turi patvirtinti Darvino evoliucijos teoriją. Jis išvyksta į Naująją Zelandiją, kur drąsiems keliautojams, išgyvenusiems daugybę pavojų, tenka klaidžiomis požeminėmis galerijomis prasibrauti iki pat Žemės centro, kur jie susidurs su nuostabiu priešistoriniu pasauliu…

Žiulis Vernas: Kelionė į žemės centrą - Jules Verne's Amazing Journeys - Journey to the Center of the Earth (2001)

2016 | 2017-06-09 | 3849

Aprašymas: Nedideliame šiaurės vakarų Prancūzijos miestelyje gyvenanti vienuolikmetė Felisė svajoja tapti baleto šokėja. Nors gyvenimas mergaitės nelepina – Felisė yra našlaitė – ji nepraranda optimizmo ir karštai tiki, kad svajonė vieną dieną išsipildys. Atsiradus progai išvykti į Paryžių, ji nedvejoja nė sekundės. Susiradusi Paryžiaus operos rūmus, Felisė susipažįsta su pastato tvarkytoja Odeta. Vieniša moteris, išgirdusi Felisės istoriją, pasiūlo mergaitei apsigyventi pas ją. Sutvarkiusi šį reikalą, Felisė imasi vykdyti planą patekti į prestižinės mokyklos šokių klasę. Naivios ir geraširdės provincijos mergaitės laukia didžiuliai išbandymai ir nusivylimas: išpaikinti didmiesčio vaikai, susireikšminę suaugusieji ir elementarių baleto pradmenų neturėjimas Felisę varo į neviltį. Nuotaiką praskaidrina netikėtai atrastas naujas draugas: jaunas išradėjas Viktoras, kuris tiki, kad Felisei tikrai pasiseks. Vėl atgavusi pasitikėjimą savo jėgomis, Felisė nusprendžia nepasiduoti, kad ir kaip sunku bebūtų. Pagaliau patekusi į baleto trupę, mergaitė atiduoda visas jėgas, kad pasiektų savo svajonę.

2030 | 2018-07-24 | 4689

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…