Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1972 | 2017-06-09 | 4747

Filmukas vaikams Zuikis simuliantas. Filmukas prasideda linksma dainele, kurią dainuoja žvereliai važiuodami autobusu. Ir staiga vairuotojas praneša jog jau zuikio stotelė. Zuikis bėga link išlipimo, o meškinas jam užmina ant kojos. Na ir pasisekė zuikiui, apsimetė jis jog koją labai skauda ir meškinas jį parnešė į trobelę, valgidina, girdo, o zuikis džiaugiasi apgavęs. Ar ilgai simuliantas džiaugėsi, pamatysite šiame vilme vaikams.

1964 | 2017-06-07 | 3978

Senosios animacijos filmukas Drąsus siuvėjėlis. Kažkas sėdi ant stalelio, tik siūvėjas šitaip gali. Visą dieną jisai siūva, jo dainelės nenusčiūva. Su daina ne vien tik švęsti, viską galime iškęsti ir gyvenimo niūrumo ir siūvimo nuobodumą. Už langų pasaulis šviečia, ir siūvėją džiaugtis kviečia. Filmukas apie dainuojantį siuvėją pagal Brolių grimų pasaką. Šioje pasakoje siūvėjas sutinka ir apgudrauja milžinus, padeda kitiems ir nuolat išlieka drasus ir stiprus.

2030 | 2018-07-24 | 3473

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3821

„Snieguolė“ – gana ilgas filmukas vaikams apie žiemą, Pavasarį, Kalėdų senelį, Snieguolę... Tai puiki pramoga ir mažiesiems, ir didiesiems, ir šaltą žiemos vakarą ir šiltą vasaros dieną. Tai graži istorija, į kurią pasinersite įsijungę šį senosios animacijos šedevrą.

2006 | 2017-06-09 | 5032

Aprašymas: Nenuspėjami piratų nuotykiai! Šįkart katinas Tomas – junga žymiausio, pikčiausio pirato – Raudonojo kapitono – laive. Netikėtai į jo rankas patenka keistas butelis su paslaptingu lobių žemėlapiu. Tomas neilgai džiaugiasi netikėta sėkme – atrodo, jog lobio ieško ne tik jis, bet ir peliukas Džeris. Prasideda neįtikėtinos lenktynės. Kas pirmas pasieks negyvenamąją salą? Ar Tomui pavyks pergudrauti Džerį ir klastinguosius piratus, o gal draugai susivienys ir lobiu dalinsis drauge?

2013 | 2017-06-09 | 4608

Aprašymas: Barbė Kristina svajoja tapti baleto žvaigžde. Vieną dieną ji atranda fantastinius spindinčius baleto puantus, kurie magiškai paverčia ją nuostabia šokėja. Kartu su drauge Haile Kristina patenka į fantastišką baleto pasaulį. Gražuolė pasirodo garsiausiuose pastatymuose ir supranta, kad jei šoki širdimi, gali sužavėti visą pasaulį ir nugalėti net baisiausius priešus, net tokius kaip Ledo karalienė.

2003 | 2017-06-09 | 5009

Aprašymas: Filmas paremtas populiariu vaikšku komiksu, laimėjusiu daugybę apdovanojimų. Tai istorija apie mergaitę, kurią Helovyno naktį prižiūri pusbrolis, kuris visai nenori, tokio nuobodaus darbo, tad stengiasi mergaitę išgąsdinti. Tačiau tikros linksmybės prasideda, kai mergaitei ima padėti baisioji krikštamotė…

2013 | 2017-06-09 | 3460

Aprašymas: Šio trumpametražio filmo veiksmas vyksta 2022 metais. Žmonės išvystė technologijas iki nebūtų aukštumų. Jie gali įkelti savo sąmonę į virtualią erdvę, palikdami savo kūnus. Bet nutinka nelaimingas atsitikimas, ir žmonės, įkėlę savo protus į virtualią erdvę, lieka ten uždaryti. Čia mes susipažįstame su jaunuoliu, vardu Rioma, kurio sesuo Siki liko uždaryta virtualioje erdvėje. Jis pasirengęs padaryti viską, ko prireiks, kad sugrąžintų ją…

2030 | 2018-07-24 | 3775

Aprašymas: Fairy Tail – tai magų gildija, kurios nariai vykdo įvairiausius užsakymus, naudodamiesi savo kovos sugebėjimais ir magija, kuri tapusi jiems kasdienybe. Vieną dieną, jie gavo prašymą: Sulaikyti banditų lyderį Gysą. Natsas su kitais, susidomėję dideliu atlygiu, nukeliauja įvykdyti prašymo. Tačiau dėl Liucijos padarytos klaidos jie nesugea sulaikyti Gyso. Užduočiai nepavykus, Liucija labai nusivylė savimi. Eidama namo ji sutinka paslaptingą merginą, vardu Iklera, ir jos draugą paukštį, vardu Momonas. Iklera prapradusi atmintį, tačiau vieną dalyką atsimena – kad turi kažkur nunešti Fenikso akmenį bei kad nemėgsta magijos. Liucija su kitais Fairy Tail nariais, norėdami įrodyti, kad magija nėra tik blogis, keliauja kartu su Iklera ir Momonu įminti Fenikso akmens paslapties..

2030 | 2018-07-24 | 3476

Aprašymas: Harvis Biksas (angl. Harvey Beaks) – animacinis serialas, pasakojantis apie draugiško paukščiuko Harvio ir jo geriausių draugų nuotykius magiškame miške.

1998 | 2017-06-09 | 3727

Donald Duck Corn chips išleistas 1951 m.

2030 | 2018-07-24 | 3831

Aprašymas: 2082 metai, Žemė džiaugiasi savo planetos taika nuo Krog\’ų invazijos prieš 25 metus. Penkiolikmetė Eva yra pensiono moksleivė. Ji pabėga iš pensiono su savo pačios padaryta lenktynine raketa, kad galėtų susitikti su savo tėvu, kuris yra garsus lenktyninės komandos vadybininkas. Jie nesimatė nuo tada, kada Eva tik pradėjo lankyti pensioną. Jos tėvas prieš 10 metų Eva ten uždarė. Evai pavyksta patekti į savo tevo Dono Wei\’aus lenktyninę komandą, bet jis šaunios inžinierės negali atpažinti kaip savo dukros. Tada, Eva prisistato kaip \”Molly\” ir patenka į komandą. Tuo tarpu, Žemė yra pakviesta į Oban Tarpplanetines Lenktynes, kurios vyksta kas 10 tūkstančių metų. Jeigu Žemė nedalyvautų arba pralaimėtų šiose lenktynėse, ji būtų sunaikinta dar vienos Krog\’ų invazijos. Kad išgelbėti Žemę, Don Wei\’us dalyvaus šiose lenktynėse.

2030 | 2018-07-24 | 3440

Aprašymas: Benas Tenas (angl. Ben 10) – JAV animacinis serialas. Beno istorija tai tipiško berniuko istorija, kuris tampa labai netipiškas kai jis aptinka Omnitrix. Tai paslaptingas ateivių ginklas, turintis galią transformuoti šio prietaiso dėvėtoją į dešimt skirtingų ateivių rūšių.

2004 | 2017-06-09 | 3862

Aprašymas: Dvikovos, žaidimo strategijos, išmintis ir tikros linksmybės karščiausiame kortų žaidime, kurio energija pulsuoja pats pirmasis filmas apie Jugį, įkvėptas populiariųjų kompiuterinių žaidimų, komiksų knygelių ir televizijos serialų. Didvyris Jugis ryžtingai susiremia su Kaiba. Kova darosi vis pavojingesnė, kai belošiant įsivaizduojamos kortų pabaisos virsta tikromis, ir į žaidimą įsikiša tikros piktosios jėgos.