Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3760

Laukinės žasys - tikrų tikriausia pasaka apie laukines žąsis, kurios pagrobė mažą berniuką Vanią ir nuskraidino jį toli nuo namų. Jo sesutė Maša išbėgo jo ieškoti. Bėgdama per mišką ji sutiko ne vieną nelaimėlį, kuriam ištiesė pagalbos ranką. Atsėlino tamsi naktis ir miško tankmėje Maša išvydo savo broliuką raganos trobelėje. Ji išlaisvino Vanią, tačiau piktoji ragana pasiuntė savo laukines žąsis sekti jiems iš paskos ir grąžinti atgal. Galbūt laukinėms žąsims ir būtų pavykę vaikus sugauti, tačiau jiems pagalbos ranką ištiesė visi tie, kuriems ieškodama broliuko pagelbėjo Maša. Pažiūrėkite šią pasaką, ji ne tik prikausto dėmesį, bet dar parodo seną tiesą - už gerą geru atsilyginama.

2000 | 2017-06-07 | 3526

Lobis - nuotaikingas filmukas apie tigriuką ir beždžioniuką, kurie susiruošė ieškoti lobio. Drauge su savimi jie pasikviečia ir kurmį. Begalinis karštis sekina lobio ieškotojų jėgas ir, negana to, žiurkė pavagia jų žemėlapį. Po ilgų gaudynių jie atgauna žemėlapį, suranda lobio vietą ir imasi darbo. Kurmis įnirtingai kasa žemę kol pasiekia lobį - vandenį. Lobio ieškotojai be galo džiaugiasi lobiu. Vanduo palaisto sausros išdžiovintą žemę ir pagirdo ištroškusius gyventojus. Šis filmukas parodo, kad vanduo yra toks reikalingas, kad prilygsta didžiausiam lobiui.

2030 | 2018-07-24 | 4094

Aprašymas: Džekio Čano nuotykiai (angl. Jackie Chan adventures) – JAV ir Honkongo animacinis serialas. Šiame seriale pasakojama apie kovos menų meistro Džekio Čano, jo pusbrolio dukters ir Džekio senelio nuotykius. Kartu jiems teks įveikti neregėtą galią turinčias blogio jėgas ir atskleisti begales paslapčių…

2030 | 2018-07-24 | 3779

Aprašymas: Super mergaitės (angl. The powerpuff girls) – amerikiečių animacinis serialas. Trys super mergaitės nuolat išgelbėja pasaulį nuo monstrų.

2000 | 2017-06-09 | 3639

Aprašymas: Pilnametražis animacinis filmas, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka mažoji kanarėlė. Senelė tikisi surinkti pakankamai pinigų, kad išgelbėtu netoliese esantį pramogų parką, kad kanarėlė apskris pasaulį per 80 dienų. Silvesteris vis dar tikisi pagauti kanarėlę ir paversti ją savo asmeniniu užkandžiu, net jei teks ją sekti ir keliauti aplink pasaulį.

2006 | 2017-06-09 | 3901

Aprašymas: Giliai Antarktidos širdyje, nuostabiame Imperatoriškųjų pingvinų pasaulyje, kur kiekvienas savo sielos draugą suranda dainuodamas, gimsta pingvinukas, negalintis dainuoti. Mažasis Bambeklis yra gimęs šokti… čečiotką! Ir net labai gerai! Nors Bambeklio mama Norma mano, kad tai labai mielas įprotis, jo tėtis Memfis sako, kad tai „labai nepingviniška“. Be to, jie abu puikiai žino, kad pingvinas, neturintis savo širdies dainos, gali niekuomet nesurasti tikrosios meilės. Kaip dažnai gyvenime atsitinka, geriausia Bambeklio draugė Glorija yra šauniausia dainininkė visoje apylinkėje. Bambeklis ir Glorija puikiai sutaria nuo tada, kai abu vos išsirito iš kiaušinių, tačiau ir ji dabar labiausiai domisi ir yra visa galva pasinėrusi į hip-hopo pamokas. Bambeklis tiesiog yra kitoks, ir tai ypač į akis krenta Nojui, griežtajam Imperatoriškųjų pingvinų šalies vadui, kuris vieną dieną išvaro mažąjį Bambeklį iš Imperatoriškųjų pingvinų bendruomenės. Pirmą kartą vienas atsidūręs toli nuo namų, Bambeklis sutinka būrį visai kitokių pingvinų, besivadinančių Adely draugais. Vadovaujami Ramono, pingvinai iš karto susižavi Bambeklio šokio judesiais ir pakviečia sudalyvauti jų vakarėlyje. Adely šalyje Bambeklis susidraugauja su linksmuoliu Lovelasu Guru ir krūva kitų pingvinų, su kuriais leidžiasi ieškoti nuotykių po didžiulę ir nuostabiai baltą Antarktidą. Patyrę keletą epinių nutukimų, jie sau ir kitiems įrodo, kad tik būdamas toks, koks esi, gali būti svarbus ir reikalingas pasauliui.

2000 | 2017-06-07 | 3532

Filmukas vaikams Noriu badytis – filmukas apie mažą, išdykusį ožiuką. Ožiukas lakstė po kiemą ir ieškojo kas jam padėtų pasibadyti. Jis norėjo badytis su kalakutu, tačiau šis net nekreipė į ožiuką dėmesio. Paršelis ir avis taip pat nuvijo ožiuką. Užpykęs ožiukas nubėgo prie šuns ir pasiūlė jam pasibadyti. Tačiau didžiulei ožiuko nuostabai, šuo jam įkando ir ėmė vaikytis po kiemą. Šis filmukas parodo, kad įkyrumas kartais gali liūdnai baigtis.

2000 | 2017-06-07 | 3521

Buvo buvo kaip nebuvo – spalvingas, įdomus filmukas vaikams apie mažą mergaitę, kuri stebi kokie keisti, linksmi, įdomūs ir net baisūs dalykai dedasi aplinkui. Dangumi plaukiantys debesėliai staiga ima kristi žemyn ir pavirsta įvairiais gyvūnais, o juos prižiūri ir jais rūpinasi ūkininkas, kurio kieme jie apsigyvena. Pažiūrėkite šį filmuką – jis ne tik nuspalvins Jūsų dieną, bet taip pat parodys visiems vaikams, kiek įvairiausių dalykų vyksta aplinkui, kurių mes kartais net nepastebime.

2030 | 2017-06-09 | 3769

Aprašymas: Kaip gyvuoji, bičiuli? Žiūriu smagius animacinius filmukus – štai kaip! Kelią jo karališkajai didenybei Kiškybei, tam nenustygstančiam atkaklūnui, tai visada savimi pasitikinčiai būtybei, šviežio oro gurkšniui, tam… Na, patys suprantate. Nieko nelaukit, žiūrėkit ir kvatokitės iš paties linksmiausio kiškio Kvankos – ryškiausios Warner Bros. studijos animacinių filmukų žvaigždės! Džiaukitės aukso amžiaus „Beprotiškų melodijų“ animaciniais filmukais, neiškarpytais, klasikiniais ir niekada iki šiol nepatekusiais į vaizdo kasetes. Filmuke „Kiškis Kvanka vėl pokštauja“ nusikelsite į Vakarus, filmuke „Mano svajonių gorila“ išsikraustysite iš proto – čia kiekvienas ras ką nors smagaus.

2000 | 2017-06-07 | 3496

Naujametinės eglutės šventė tai nuotaikingas naujametinis filmukas. Kalėdų senelis moko, kad per šią šventę, būtinai kažkas nutinka. Vania ir Liusa tikėjo, kad bet koks tą naktį sugalvotas noras išsipildo, tad jie paprašo Kalėdų senelio dovanų, kurias jis su malonumu atgabena vaikams. Tačiau, jam reikia apkeliauti visą pasaulį ir apdovanoti džiunglių, bei miško gyvūnus. Kaip Seneliui sekėsi pildyti vaikų svajones išvysite šiame nuotykių nestokojančiame, be galo linksmame filmuke.

2000 | 2017-06-09 | 4059

Šis „Na, palauk!“ filmukas vaikams labai nuotaikingas ir parodantis atskirtį tarp nuoširdaus gėrio bei kvailoko ir piktdžiugiško blogio. Vilkas bandys prekybos centre pagauti kiškį, tačiau planas neišdegs – vietoje zuikio pagavimo vilkui teks šokti su begemotu. Ši „Nu, pogodi!“ serija taip pat sužavės ritminga muzika. Ir, žinoma, neapsieisime be legendinės pilkio tariamos frazės...

2000 | 2017-06-07 | 3994

Filmukas Stebuklingas medis parodo vaikams du skirtingus gyvenimus, viename karaliauja tinginys, o kita gyvena darbšti šeima, kuri daug dirbdama pasodino medį, kuris veda darbštumo saldžius vaisius.

2000 | 2017-06-09 | 3863

Animacinio filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Di Di dieta“ tarakonas Di Di pastebi, kad yra per storas ir nusprendžia žūt būt atrasti būda numesti svorio. Bet ar nesutrukdys jo planams Ogis? Antroje serijos „Di Di dieta“ dalyje „Pavyduolis“ Ogis pasikviečia Oliviją paplaukioti baseine, tarakonai, žinoma irgi nori maudytis, bet Ogis juos išveja. Serijoje vaikai pamatys, kaip pavyduoliui Ogiui kerštaus mažieji išdykėliai. 3-ojoje dalyje tarakonai rengs Džojaus gimtadienio vakarėlį. Kaip su tuo kovos Ogis?

1978 | 2017-06-11 | 11333

Aprašymas: (rus. Д’Артаньян и три мушкетёра). Filmas pastatytas pagal A.Diuma romaną “Trys muškietininkai”. Drąsus, tačiau naivus jaunuolis iš Gaskonės provincijos svajoja apie muškietininko karjerą, tačiau kelias link jos nėra lengvas – jis įtraukiamas į Prancūzijos karališkojo dvaro intrigas.

2030 | 2018-07-24 | 3142

Aprašymas: Mažyliai (angl. Cotoons) – tai prancūzų ir kanadiečių animacinis serialas patiems mažiausiems vaikučiams.

2000 | 2017-06-09 | 3765

Animacinio filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Ogio tuoktuvės“ katinas Ogis nori pasipiršti savo mylimajai, tačiau vis neišdrįsta. Tuo pasinaudoja išdykėliai tarakonai, kurie tik ir svajoja nugvelbti Ogio sužadėtuvių žiedą. Tarsi to būtų neganą apie Ogio išrinktąją pradeda sukinėtis paslaptingas gerbėjas. Ar pavyks Ogiui pasipiršti savo mylimajai romantiškoje Italijoje, o gal tarakonai pasieks savo? Antroje serijos „Ogio tuoktuvės“ dalyje, vaikai pamatys, kaip panelė tarakonė sugalvoja užimti Ogio draugės namus, laimei, išdykėliams tarakonams, greit pabosta būti gražuolės tarnais, tad jie viską papasakoja Ogiui.