Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2013 | 2017-06-09 | 4100

Aprašymas: Po „Lego“ filmo sėkmės, vienas jo kūrėjų, režisierius Jonas Burtonas nusprendė imtis dar vienos istorijos apie herojus iš legendinių kaladėlių. Autoriai rėmėsi labai populiariu video žaidimu, o kai kurias legendines frazes pasiskolino iš filmų apie Betmeną ir Supermeną. Leksas labai nori tapti prezidentu, todėl jis susivienija su Džokeriu, kuris turi nugalėti visą Teisingumo lygą – ir Betmeną, ir Supermeną. Ar su tokia draugija Leksas laimės prieš Teisingumo lygą?

2000 | 2017-06-09 | 4119

Tai šventiškai pradedamas „Na, palauk!“ filmukas įgarsintas lietuviškai. Naktiniame danguje šaudo fejerverkai. O tada pasirodo vilkas. Jo grėsmingą grojimą gitara nutraukia linksmutis kiškis, mušdamas būgnus. Atrodo, kad aštriadantis vilkas tuoj griebs zuikį, tačiau šis stebuklingai išsigelbėja. Vėliau vilkas įsisuka į atrakcionus, galiausiai aptinka kiškį kreivų veidrodžių kambaryje. Tačiau ir šįkart pilkajam vilkui nepasiseka. Tai nuostabi animacija, kuri patiks ir vaikams, ir suaugusiems.

2000 | 2017-06-09 | 3817

Aprašymas: Po tūktančio metų ateiviai sunaikina Žemę. Jie bijo, kad žmonija, turinti legendinį laivą Titaną, įsiviešpataus Visatoje. Deja, žmonės nesugebėjo pasipriešinti atėjūnams ir tik nedaugelis liko gyvi. Kailas – vienas jų. Tačiau netikėtai jo gyvenimas pasikeičia. Paaiškėja, kad Kailo tėvas, Titano kūrėjas, užslėpė žemėlapį, kuriame yra nurodęs, kur paslėpė garsųjį laivą. Jei Kailas su savo draugais atras Titaną, žmonija vėl atgims…

1999 | 2017-06-09 | 3761

Aprašymas: Šį kartą Faivelas Mauzikevičius ir jo bebaimiai draugai bando kovoti su piktu priešu – Faivelą naktimis sapnuose aplankančiu trigalviu Nakties Siaubūnu, trukdančiu mažajam peliukui ramiai miegoti.

2010 | 2017-06-09 | 3843

Aprašymas: Išpuoselėtame, taikiame ir idiliškame priemiestyje, šalia mielų spalvotų namelių ir rožių krūmų vešliose vejose stūkso juoda troba be menkiausios žalumos užuominos. Ignoruodamas draugiškai bendraujančius kaimynus, šiame namelyje gyvena Gru – piktas veikėjas, šventai įsitikinęs, kad gerumas yra stipriai pervertintas. Apsuptas būrio ištikimų tarnų – mažų geltonų būtybių, nepasižyminčių išmintimi – Gru planuoja didžiausią istorijoje vagystę. Gru rengiasi pavogti… mėnulį! Tai neturėtų būti itin sunku – Gru disponuoja tikrai solidžiu pačių įvairiausių ginklų, įrankių ir aparatų arsenalu. Tiesa, jie ne visuomet šimtu procentų atitinka Gru poreikius: mat genialus išradėjas, kuriantis šiuos ginklus – daktaras Nefarijus – šiek tiek neprigirdi. Ir gavęs iš savo šeimininko užsakymą ne visuomet pagamina būtent tai, ko pageidauja Gru. Kaip ten bebūtų, planas pavogti mėnulį atrodo tobulas, visi klastingai vagystei reikalingi įrankiai pagaminti, tačiau čia atsitinka kai kas visiškai nenumatyto. Gru sutinka tris našlaites – Margo, Editą ir Agnesę. Kurios šiame piktadaryje išvysta tai, ko nemato niekas kitas: potencialų tėtį. Rekalai pakrypsta visiškai netikėta linkme, ypač pačiam Gru.

2000 | 2017-06-08 | 4131

Pasakojimas apie raudonkepuraitė ir išdykusį berniuką Petia, kuris prasidėjus Raudonkepuraitės filmukui kino teatre ir pasibaigus bilietams, ismunka be bilieto ir atsiduria filmuko įvykio centre. Filmukas pilnas įvairiausių nutikimų, apie Raudonkepuraitę, piktą vilką ir senelę. Raudonkepuraitės ir Petios nuotykiai. Petia Ivanovas - didžiausias pavyzdys visiems vaikams!

2000 | 2017-06-09 | 3702

Filmukas prasideda krintančių snaigių vaizdu. Tuomet rodomas slidinėjantis vilkas, vėliau ir čiuožinėjantis kiškis. Ši „Nu, pogodi!“ serija įgarsinta lietuviškai taip pat sužavės gražiai papuošta egle. Be to, nustebins kiškio gudrumas – šis užsidėjęs kaukę pergudraus piktąjį vilką. Naujųjų metų šventės serijoje žiūrovų laukia ir vilko bei zuikio koncertas. Tai nuotaikinga animacija online!

2000 | 2017-06-09 | 3752

Trečioje Smurfų serijoje Stebuklingas kiaušinis mėlynieji personažai švęs smurfadienį. Reikia iškepti tortą tačiau kur rasti kiaušinį šiam tortui ? Netikėtai smurfai suras piktojo Gargamelio pamestą kiaušinį. Pamatysite neįtikėtinas ypatingojo kiaušinio galias. Tačiau šis daiktas gali sukelti ir daug nemalonumų. Ši smurfų istorija pamokys neimti svetimų daiktų jai nenori prisišaukti nelaimių. Stebuklingas kiaušinis – pamokanti ir išskirtinė serija mažiesiems.

2000 | 2017-06-09 | 4228

Aprašymas: Grinčas – žalias, storas, gauruotas padaras paplokščiu snukiu, plonais pirštais ir grėsmingomis geltonomis akimis. Nenuostabu, kad jis gyveno vienas, atsiskyręs nuo jį nuolat pašiepiančių ir jo prisibijančių miesteliūkščio gyventojų. Kai iki šv. Kalėdų buvo likę 3 dienos, 17 valandų ir 33 minutės, Grinčas galutinai supyko ant triukšmingų kaimynų, besilinksminančių ir belaukiančių šventės bei gausybės dovanėlių… Įniršęs Grinčas nutaria pavogti visas dovanėles. Per naktį Grinčas išsineša visas dovanas, o rytą išgirsta šventinį šurmulį. Supratęs, kad ne dovanos per Kalėdas svarbiausia, Grinčas laužo galvą, kaip jas grąžinti…

1998 | 2017-06-09 | 3547

Aprašymas: Nauji mielojo paršelio Mažylio nuotykiai, šį kartą – dideliame mieste, kur jis atsiduria norėdamas padėti savo šeimininkui senajam Hogetui išgelbėti gimtąją fermą nuo žlugimo. Šaunusis filmo herojus patenka tarsi į naują, jam visiškai nepažįstamą, šiek tiek beprotišką pasaulį, kuriame patiria galybę netikėčiausių nuotykių ir sutinka daug naujų pažįstamų: šuniukų, kačių, šimpanzių šeimynėlę ir net orangutangą, vardu Telonijus. Kiekvienas iš jų turi savo charakterį, įpročius ir požiūrį į gyvenimą. Didmiesčio džiunglėse šauniajam paršeliui tenka patirti ir ne itin malonių nuotykių, o naujieji pažįstami ne visada iš karto nusiteikę draugiškai. Tačiau įgimtas Mažylio nuoširdumas ir gerumas padeda nugalėti visus sunkumus.

1988 | 2017-06-09 | 3860

Aprašymas: Piktosios karalienės pilyje moteris pagimdo vaikelį, kuriam, anot pranašystės, lemta išvaduoti karalystę nuo blogosios valdovės. Motina, norėdama išgelbėti vaikelį, įmeta jį į upę. Mažylis atsiduria nykštukų kaimelyje, kur jį priglaudžia ir augina mažasis Vilou. Abiems tenka slėptis, kai karalienės kariai atvyksta ieškoti berniuko. Prasideda ilga, pilna nuotykių kelionė, ir niekas nežino, ar mažajam Vilou pavyks išgelbėti vaiką, ar išsipildys pranašystė, ar ateis galas piktosios karalienės valdymui…

1998 | 2017-06-09 | 3937

Aprašymas: Tinkis Vinkis, Dipsis, Lelia ir Pou gražiai šoko įvairiausius šoko: ir trepsėjo, ir žingsniavo, ir vorele vaikėsi Nū-nū, ir taškėsi baloje, ir jojo kaip arkliukai, ir ritosi nuo kalvų, ir krėtė dar daug linksmų pokštų. Loreta apsiavė stepo batelius ir sušoko stepą. Visi teletabiai iš eilės vilkėjo puošnų šokių sijonėlį. Iš dangaus nusileido karuselė su stepą šokančiu meškiuku. Tinkis Vinkis ėmė šokinėti iš džiaugsmo, vaikams irgi buvo linksma ir smagu šokti.

2016 | 2017-06-09 | 3581

Aprašymas: Baltasis lokys Normas gyvena įprastą baltojo lokio gyvenimą Arktyje. Na, ne visai įprastą – kiti žvėrys jį patraukia per dantį už tai, kad Normas neturi žudiko instinkto ir mieliau žaidžia su tais, kuriuos turėtų valgyti. Bet netrukus tai tampa nesvarbu, nes atsiranda didesnių problemų: į Arktį užklysta vis daugiau žmonių, o ir pati Arktis ima tirpti. Suprasdami, kad namų tuoj gali nebelikti, žvėrys išsiunčia Normą į Niujorką, kad šis sutvarkytų reikalus. Pasikvietęs į kompaniją tris lemingus, Normas iškeliauja. Niujorke besišlaistantį lokį greitai pastebi vienos firmos atstovai ir, sužavėti tokio tikroviško kostiumo, pasiūlo Normui dirbti kompanijos talismanu. Laimingo atsitiktinumo dėka, tai yra ta pati firma, kurios vadovas rezga planus apgyvendinti Arktį žmonėmis. Patekęs į pačią priešo tvirtovę, Normas imasi veikti.

1998 | 2017-06-09 | 3681

Donald Duck Daddy duck išleistas 1948 m.

2030 | 2018-07-24 | 3560

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

1985 | 2017-06-09 | 3987

Trečioje senosios animacijos filmuko „Mauglis“ serijoje „Paskutinė Akelos medžioklė“ - Mauglis jau didelis, tačiau dar per silpnas susigrumti su visais pavojais. Padedamas smauglio Ka žmonių vaikas gauna peilį, bet greitai sužino, kad tai nėra galingiausias ginklas džiunglėse. Na o Šarchanas stengiasi išstumti senąjį Akelą iš vado posto. Vienintelis Mauglis radęs raudonąją gėlelę gali pagrasinti Šarchanui ir atkurti griūvančią džiunglių tvarką. Epizode „Paskutinė Akelos medžioklė“ vaikai ir jų tėveliai dar kartą įsitikins Mauglio narsa ir pasiaukojimu savo broliams – džiunglių žvėrims.

2000 | 2017-06-07 | 3636

„Mergaitė ir lokys“ – tai senosios rusų animacijos filmukas apie mergaitę Mašą, kuri besgrybaudama pasiklysta ir klaidžiodama miške papuola į lokio trobą. Lokys nenori mergaitės taip greitai paleisti, nors Maša ir prižada, kad sutvarkys visą lokio trobelę. Tai pasakojimas apie gerumą ir darbštumą, kuris mus pamoko, jog gimtųjų namų ir artimųjų ilgesys gali nugalėti bet ką.