Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 3902

Aprašymas: Netikėta pradžia, iš Afro atimamas numeris 1 kovotojo raištis ir tarsi iš niekur išdygsta Afro bendražygis Ninja Ninja. Jis įkalba Afro kovot dėl raiščio. Viskas prasideda tarsi iš pradžių: numeris 2 raičio ieškojimas, daug kraujo, ilgi ir nuotaiką pakeliantys Ninja Ninja monologai… Tačiau priešai kiti, o iš septynių budistų vienuolių išliko vienas, kuris suko biznį iš kauliukų žaidimų… Siužetas įdomus ir šiek tiek kitoks nei paprastai. Veiksmo daug, intrigos taip pat. Kaip ir pirmoje dalyje piešimas skiriasi nuo kitų anime, bet tuom ir sudominantis.

1998 | 2017-06-09 | 3863

The Wise Little Hen išleistas 1934 m.

2030 | 2018-07-24 | 3568

Aprašymas: Tomas ir Džeris pasakos (angl. Tom & Jery tales) – JAV animacinis serialas. Visų pamėgti personažai grįžo! Tomas ir Džeris rodomas jau daugiau, kaip 13 metų. Žiūrėkite nesibaigiančios konkurencijos filmukus, kurie padarė Tomą ir Džerį ilgamečiais animacijos numylėtiniais.

1998 | 2017-06-09 | 3675

Donald Duck Mr. Duck steps out išleistas 1940 m.

2030 | 2018-07-24 | 3865

Aprašymas: Devynmetė Nanetė (angl. Memories Of Nanette) iš miesto atvyksta pagyventi kaime pas savo senelį Arčį, močiutę Minę ir tetą Siuzaną. Mergaitė iškart pamato, kad gyvenimas čia visai kitoks nei mieste. Teta liepia jai padėti buityje – Nanetė lesina vištas, prižiūri triušiukus, šluoja, tvarko, ruošia pietus. Darbai greitai ima įkyrėti, tačiau susiradusi naujų draugų mergaitė pamato, kad kaimas – tai neaprėpiama žaidimų aikštelė, kurioje galima statytis slaptavietes, plaukioti valtimi, klajoti po pievas, pinti vainikus, rinkti uogas ir kitaip pramogauti lauke. Net sugaudyti pasiklydusias ožkas gali būti nepamirštamas nuotykis! Šis filmas vaikams parodo, koks gyvenimas yra be mobiliųjų telefonų ir be kompiuterių, kuomet mažieji visą savo laiką skiria draugams ir nuotykiams gamtoje bei išlaisvina savo vaizduotę!

2000 | 2017-06-07 | 3802

Laukinės žasys - tikrų tikriausia pasaka apie laukines žąsis, kurios pagrobė mažą berniuką Vanią ir nuskraidino jį toli nuo namų. Jo sesutė Maša išbėgo jo ieškoti. Bėgdama per mišką ji sutiko ne vieną nelaimėlį, kuriam ištiesė pagalbos ranką. Atsėlino tamsi naktis ir miško tankmėje Maša išvydo savo broliuką raganos trobelėje. Ji išlaisvino Vanią, tačiau piktoji ragana pasiuntė savo laukines žąsis sekti jiems iš paskos ir grąžinti atgal. Galbūt laukinėms žąsims ir būtų pavykę vaikus sugauti, tačiau jiems pagalbos ranką ištiesė visi tie, kuriems ieškodama broliuko pagelbėjo Maša. Pažiūrėkite šią pasaką, ji ne tik prikausto dėmesį, bet dar parodo seną tiesą - už gerą geru atsilyginama.

2030 | 2018-07-24 | 4255

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2011 | 2017-06-09 | 4011

Aprašymas: Specialus Kalėdinis ledynmečio animacinis filmas, apie tai kaip mamutai sutinka Kalėdas.

2030 | 2018-07-24 | 3346

Aprašymas: Mažas vėžliukas Franklinas gyvena nedideliame miestelyje, lanko mokyklą ir žaisdamas su draugais atranda pasaulį. Mokytis jam padeda tėvai arba kiti suaugę. Franklinas labai mėgsta maudytis, mėgsta meną (ypač piešimą) ir pyragus. Vėžliukas bijo tamsos ir griaustinių, bet kai jie užeina, baimą padeda įveikti draugai – mėlynasis šunelis Semas ir mėlynoji antklodė. Franklinas susiduria su daug linksmų, bet savitus charakterius turinčių herojų: Meškinu, Lape, Triušiu, Bebru, Žąsimi, Sraige ir mažąja sesute Harieta. Kartu jie įveikia sunkumus ir patiria daug smagių nuotykių, iš Franklino ir jo draugų drąsių poelgių bei atradimų gali pasimokyti visi vaikai.

2030 | 2018-07-24 | 3490

Aprašymas: Berniukas ir voveriukas (angl. Squirrel boy) – JAV animacinis serialas apie berniuko Rodnio ir jo žvėrelio voveriuko nuotykius.

2011 | 2017-06-09 | 3933

Aprašymas: Ratai 2 filmuke lenktyninis automobilis Žaibas Makvinas ir jo draugas, vilkikas Brolis leidžiasi į nepaprastą nuotykį. Mašinos nusprendžia dalyvauti svarbiausiose ir prestižiškiausiose pasaulinėse Grand Prix lenktynėse, kuriose paaiškės greičiausias pasaulio automobilis. Tačiau žavingųjų mašinyčių laukia ilgas ir kupinas netikėtumų kelias iki varžybų. Vilkikas Brolis netikėtai atsiskleidžia kaip tarptautinis šnipas! Asistuodamas Žaibui Makvinui, kuriam teks varžytis su geriausiais iš geriausių pavojingose ir grožiu pritrenkiančiose Japonijos, Prancūzijos ir Italijos trasose bei vykdydamas ypatingai slaptą misiją, Brolis ir jo draugas nė nenutuokia, jog visai netrukus atsidurs pačiame painaus šnipų sąmokslo centre.

2009 | 2017-06-09 | 3922

Aprašymas: Kova dėl Teros – puiki fantastinė kelionė į pasaulį apie kurį mes tik svajojome. Tai istorija apie draugystę, šeimą, pasiaukojimą ir svarbiausia įsisavinimas to, kad visas mūsų išlikimas priklauso nuo Žemės ir jos gamtos turtų.

1964 | 2017-06-08 | 4543

Režisieriaus Arūno Žebriūno filmas, sukurtas J.Nagibino novelės "Aidas" motyvais. Tai - filmas apmąstymas apie gėrį ir blogį, apie dvasinį dosnumą ir skurdumą, apie moralinę kiekvieno žmogaus poelgio vertę. Scenarijaus autoriai: Jurijus Nagibinas, A.Čerčenka ir Arūnas Žebriūnas. Operatorius Jonas Gricius.

Paskutinė atostogų diena -  (1964)

1951 | 2017-06-09 | 3809

Aprašymas: Tai linksmas animacinių filmukų rinkinukas apie Kiškį Kvanką ir jo nepakartojamus nuotykius. Čia jis atsiduria cirko palapinėje, kur krečia įpūdingus triukus kaip tikras cirko akrobatas. Čia jis patenka į piktojo mokslininko pilį ir vos netampa žiauraus eksperimento auka. Nematomo paslaptingojo animatoriaus ranka krečia linksmas išdaigas ir pokštus, tuo smarkiai įsiutindama Kiškį Kvanką, o snieguotuose Himalajuose Ančiukas Pliuškis ir Kvanka susiduria su atstumiančiu keistuoliu bei įkyruoliu sniego seniu… Bet tai dar ne visos linksmos istorijos, kurias pamatysite šiame smagiame animacinių filmukų rinkinyje apie Kiškį Kvanką ir jo nuotykius.

2013 | 2017-06-09 | 3753

Aprašymas: Absurdiška, fantastinė parodijų anime apie samurajus ir “Gintokio Joruzujos” laisvai samdomų padėjėjų nuotykius pseudo viduramžiškame Edo mieste. Žemę užgrobę ateiviai Amanto uždraudė nešioti kardus, tačiau vieno šimtadarbio – Gintoki Sakata – širdyje tikroji japoniška dvasia vis tik išgyveno. Jo padėjėjas, nerangus akiniuotis Šinpačis – pastoviai ignoruojamas “proto balsas”, o trečioji Jorozujos trijulės narė – nuostabioji Kagura, Jato klano narė. Jos augintinis Sadacharu, gigantiškas šuniukas, turintis žavų įprotį kramtyti galvas visiems, kurie jam pasipainioja. Jie save vadina Jorozuja, “visų galų meistrais” ir vykdo bet kokius užsakymus, svarbu, kad sumokėtų.

1992 | 2017-06-09 | 4293

Aprašymas: Aladinas, gatvių padauža, jau senai gyvena dideliame mieste su savo ištikama bezdžionėle Abu. Kai princesė Džasmin slapčia palieka rūmus, kuriuose yra verčiama būti, ji patenka į turgų, kur atsitiktinai susiduria su Aladinu. Įsakius blogajam Džafarui, šis yra įkalinamas ir priverčiamas padėti sultono padėjėjui gauti paslaptingą lempą, kurios dėka jis perimtų sostą. Aladinui tai vienintelis šansas vesti princesę, kuri pagal įstatymą privalo ištekėti tik už princo.

2010 | 2017-06-09 | 4049

Aprašymas: Želėstouno parkas švenčia 100-ąsias metines, tačiau tai gali būti paskutinis „gimtadienis“ – parkas jau ne toks populiarus kaip anksčiau ir sulaukia vis mažiau lankytojų. Tad meras Braunas nusprendžia uždaryti ir parduoti parką: aukšti, galingi medžiai – viliojantis kąsnelis medienos pramonei. Tai labai bloga žinia garsiausiems parko gyventojams – meškiukui Jogiui ir jo draugužiui Bubu. Jei meras Braunas parduos parką, jie neteks gimtųjų namų. Nežinia, kas laukia parko gyventojų, kai jame neliks nė vieno medžio – gal zoologijos sodas… Taigi, Jogis ir Bubu nutaria susivienyti su Želėstauno parko reindžeriu Smitu, kad išgelbėtų gimtąjį mišką. Nors Jogis mano esąs protingesnis nei vidutinis lokys, tačiau iki šiol sunkiausia užduotis, kurios jam teko imtis, buvo švarinti parko lankytojų lauknešėlius. Meškiukų Jogio ir Bubu laukia nelengva užduotis – jiems teks rimtai pasukti smegeninę ir išties paprakaituoti gelbstint gimtuosius namus.