Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1970 | 2017-06-09 | 3919

The Standard Parade.

2022 | 2017-06-09 | 3703

Serijoje „Paveikslas“ mažoji Maša ir lokys tapo tikrais dailininkais. Tik lokys tapo namie, o mažoji nenuorama bus išsiųsta nupiešti visų miško gyventojų. Kas nutiks, kai gudruolė pastebės,jog jos paveikslo spalvos nevisai sutampa su tikromis žvėrių spalvomis? Serijoje „Paveikslas“ mažieji žiūrovai pamatys, kuo baigėsi dailės darbai ir ar nepasigailės lokys, kad išsiuntė Mašą piešti į mišką/

2000 | 2017-06-07 | 3564

Filmukas vaikams „Apie Fomą ir Jeriomą“ – geros nuotaikos garantas. Labai taikliai parinkti karikatūriški personažai, įdomi aplinka ir nuotaikingai atliekami darbai. Jei norite pamatyti, kaip broliai atbulai arklį kinko, kaip sumąsto pamedžioti, tačiau tenka bėgti nuo lokio ir šerno, jei norite pasijuokti, kaip buvo sužvejota vyža ir „bala žino, kas“, pažiūrėkite šį vaikišką filmuką. Tai tikrai labai juokingas, gerą nuotaiką skleidžiantis pasakojimas vaikams apie dviejų brolių gyvenimą.

2030 | 2018-07-24 | 3455

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

2008 | 2017-06-09 | 3584

Aprašymas: Volisas ir Gromitas ėmėsi verslo. Jie savo namus paverčia į tikrą kepyklą – su didžiulėmis orkaitėmis, robotizuotais maišytuvais ir senamadišku vėjo malūnu ant stogo. Jiems gerai sekasi, tačiau Gromitą neramina keisti nutikimai: per šiuos metus be pėdsakų dingo 12 vietinių kepėjų. Volisui tai nė motais. Netrukus Gromitas supranta, kad jo šeimininkui gresia pavojus ir imasi tirti paslaptingų dingimų priežastis, kurias pavadina „Kepalo ir mirties reikalu“…

2011 | 2017-06-09 | 4701

Aprašymas: Nuotykių ištroškęs Batuotas katinas Pūkis vienijasi su išmintinguoju Kliunkiu Aleksandru Pliunkiu ir žavingąja Kite Minkšta Letenėle. Trijulės tikslas – pagrobti stebuklingąsias pupeles, kurios turėtų atnešti pasakiškus turtus! Juk net ir katinai nori būti turtingi. Tačiau pasaka nebūtų pasaka, jeigu visų įvykių sūkuryje Batuotas Katinas nepagalvotų, kokia, visgi, simpatinga yra jo kolegė Kitė Minkšta Letenėlė. Galąskite špagas ir pasiruoškite iššūkiams!

1973 | 2017-06-09 | 3837

Filmukas Katino Leopoldo vasara papasakos vaikams apie tai, kaip Leopoldas atostogavo kaime. Tačiau kur buvę, kur nebuvę, peliukai jau ir čia. Ir jie nenuobodžiaus, o kurs išradingus ir piktdžiugiškus planus, kaip katiną nuskriausti. Tik netikėtai, šie visi peliūkščių kėslai atsisuks prieš juos pačius, o Leopoldui pasitarnaus geriems tikslams. Štai kokia nuotaikinga istorija apie Katino Leopoldo vasarą.

2030 | 2018-07-24 | 3490

Aprašymas: Berniukas ir voveriukas (angl. Squirrel boy) – JAV animacinis serialas apie berniuko Rodnio ir jo žvėrelio voveriuko nuotykius.

1994 | 2017-06-09 | 4185

Aprašymas: Įspūdingas ir užburiantis animacinis filmas yra sukurtas Volfgango Amadėjaus Mocarto operos motyvais. Nakties karalienė paprašo drakonų nugalėtojo princo Tamino ir ištikimo jo draugo Papageno sugrąžinti į jos rūmus gražiąją princesę Paminą, pagrobtą piktojo karaliaus Zarastro. Tačiau Taminas sužino, kad Pamina iš tikrųjų yra Zarastro dukra, kurią prieš daugelį metų iš namų išvežė klastingoji Nakties karalienė, norėdama nugvelbti stebuklingąjį medalioną, kuris įgis stebuklingų galių kai princesei sukaks 18 metų. Ir tik užburtoji princo fleita nurodys teisingą sprendimą susiklosčiusioje situacijoje.

2030 | 2018-07-24 | 3489

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2014 | 2017-06-09 | 4010

Aprašymas: Tikriems draugams ne kliūtis, kad vienas jų žmogus, o kitas – slibinas. Praėjo jau penkeri metai nuo tos dienos, kai jaunasis vikingas Žagsulys ir slibinas Bedantis įtikino aršią vikingų tautą, kad slibinai gali būti puikūs vikingų bendražygiai ir pagalbininkai. Kadaise medžiotus slibinus jie pagaliau įsileido į savo kasdienybę ir, įkvėpti Žagsulio pavyzdžio, pradėjo rengti slibinų lenktynes. Nors Berko saloje įsivyravo ramybė, ūgtelėjęs Žagsulys susidūrė su naujais iššūkiais. Genties vado sūnų pradėjo slėgti vis dažnėjančios tėvo pastabos, kad jam laikas surimtėti, sukurti šeimą ir tapti vikingų vadu. Tačiau Žagsulio planuose rimtų pareigų nėra. Jis trokšta drauge su Bedančiu keliauti po pasaulį, atrasti dar nepažintas žemes ir mėgautis nuotykiais!

2022 | 2017-06-09 | 3954

Kvėpuokite! Nekvėpuokite! - tai filmukas apie Mašą, kuri pradėjo žagsėti ir niekaip negalėjo liautis. Tačiau, keistas dalykas, nuo jos užsikrėtė ir kiti miško žvėreliai. Ko tik jie nesiėmė, kad nustotų žagsėti, net medicinos žinyno prireikė, niekas negelbėjo. Kuo baigsis šis keistas nutikimas ir kaip bus nugalėtas žagsulys, vaikai pamatys filme - Kvėpuokite! Nekvėpuokite!

2030 | 2018-07-24 | 3852

Aprašymas: 2082 metai, Žemė džiaugiasi savo planetos taika nuo Krog\’ų invazijos prieš 25 metus. Penkiolikmetė Eva yra pensiono moksleivė. Ji pabėga iš pensiono su savo pačios padaryta lenktynine raketa, kad galėtų susitikti su savo tėvu, kuris yra garsus lenktyninės komandos vadybininkas. Jie nesimatė nuo tada, kada Eva tik pradėjo lankyti pensioną. Jos tėvas prieš 10 metų Eva ten uždarė. Evai pavyksta patekti į savo tevo Dono Wei\’aus lenktyninę komandą, bet jis šaunios inžinierės negali atpažinti kaip savo dukros. Tada, Eva prisistato kaip \”Molly\” ir patenka į komandą. Tuo tarpu, Žemė yra pakviesta į Oban Tarpplanetines Lenktynes, kurios vyksta kas 10 tūkstančių metų. Jeigu Žemė nedalyvautų arba pralaimėtų šiose lenktynėse, ji būtų sunaikinta dar vienos Krog\’ų invazijos. Kad išgelbėti Žemę, Don Wei\’us dalyvaus šiose lenktynėse.