Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2010 | 2017-06-09 | 3732

Aprašymas: Betmeno priešininkas šį kartą mistinis raudonveidis, kuris bando perimti Gothamo miesto valdymą į savo rankas…

2004 | 2017-06-09 | 7527

Aprašymas: Linksmuoliai Timonas ir Pumba pasakoja jiems žinomą Simbos istoriją. O juk jie žino daugiau…

2030 | 2018-07-24 | 8544

Aprašymas: Beibleidai: Metalinė kova (angl. Beyblade metal fusion) – Japonijos animacinis serialas. Džingas su savo ištikimųjų draugų komanda kovoja prieš piktąją grupuotę, trokštančią užvaldyti pasaulį. Narsuolį Džingą nugalėti nėra taip jau paprasta!

2030 | 2018-07-24 | 3942

Aprašymas: Istorija vyksta pramanytame metropolyje, Z mieste, Japonijoje. Pasaulis pilnas keistų pabaisų, kurie mistiškai atsiranda ir pridaro daug žalos. Saitama yra super galingas herojus, kuris lengvai įveikia pabaisas ir kitus blogiukus vienu smūgiu. Kad ir kaip bebūtų, tapęs labai stiprus, Saitama pasidaro nuobodu dėl jo galių ir bando surasti stipresnį oponentą už jį.

2030 | 2018-07-24 | 3643

Aprašymas: Pietų Parkas (angl. South Park) – JAV televizijos animacinis serialas, kurį sukūrė ir įgarsino Matt Stone ir Trey Parker. Platininamas ir transliuojamas televizijos Comedy Central nuo 1997 metų. Jis pasakoja apie keturis pradinės mokyklos mokinių nuotykius Pietų Parko miestelyje, Kolorado valstijoje JAV. Piešiamas gana neprofesionaliai, tačiau sulaukė žiūrovų dėmesio dėl juodo humoro, parodijų ir nusitovėjusių vertybių laužymo. Pietų parkas yra trečias ilgiausiai transliuojamas suaugusiųjų animacinis serialas po Simpsonų (The Simpsons) ir Karaliaus Hilo (King of the Hill).

2030 | 2018-07-24 | 5685

Aprašymas: Kung Fu panda: Šaunumo legendos (angl. Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness) – JAV animacinis serialas. Čia pasakojama apie tolesnius nerangios, tačiau geros nuotaikos nestokojančios pandos Po nuotykius. Dabar Po – Drakono karys, apsigyvenęs Nefrito rūmuose, iš meistro Šifu mokosi kung fu kovos meno gudrybių. Kartu su Tigre, Maldininku, Gerve, Beždžione ir Angimi panda gina Taikos slėnį nuo blogio. Kiekvieną dieną legendinio didvyrio laukia šauniausi nuotykiai, vis nauji priešininkai ir, žinoma, gausybė maisto, dėl kurio jis padarytų bet ką.

2000 | 2017-06-09 | 3554

Ši „Na, palauk!“ serija pradedama iškilminga muzika. Į cirką susirinkę gyvūnai. Tarp jų – ir vilkas bei kiškis. Jų laukia nepaprasti nuotykiai. Visa šeima gali žiūrėti filmuką online ir mėgautis, kaip piktasis vilkas niekaip nesugauna kiškio. Tai serija, kurioje pamatysite ne tik pažįstamus personažus, bet ir kobrą, liūtą, o veiksmas sužavės. Filmuko pabaigoje vilkui neliks nieko kito kaip tik šaukti „Nu, pogodi!“

2005 | 2017-06-09 | 3893

Aprašymas: Mažyliui viščiukui Cypsiui labai nepasisekė. Jis tikėjosi išgelbėti gimtąjį miestelį nuo tikros pražūties, tačiau tik be reikalo sukėlė baisią paniką ir apsijuokė prieš visus gyventojus. Ir atsitik tu man taip: tai, ką jis manė esant griūvančio dangaus gabalu, pasirodė besanti tik mažytė gilė. Bent jau taip manė miestelio gyventojai. Nenuostabu, jog dabar visi bado žiopliuką pirštais ir net tikri giminaičiai žvelgia su sunkiai slepiama pašaipa. Tačiau netrukus Cypsiui pasitaiko proga susigrąžinti aplinkinių pasitikėjimą. Netikėtai viščiukas sužino, jog miestelį iš tiesų rengiasi užpulti tikrų tikriausi ateiviai. Bijodamas, kad išgirdę tokią naujieną gyventojai jį tik išjuoks, Cypsius ir jo draugai ryžtasi patys duoti atkirtį nekviestiems svečiams. Stulbinančius narsiųjų herojų nuotykius lydi rimti pavojai ir linksmas sąmyšis, ypač, kai netrukus paaiškėja, jog kartais gelbėti pasaulį daug patogiau, kai esi tik mažas viščiukas!

2014 | 2017-06-09 | 3823

Aprašymas: Atsitiktinė LEGO figūrėlė yra supainiojama su legendiniu Statybos Meistru ir jam patikima išgelbėti visą LEGO visatą, kol piktasis LEGO tironas neįvykdė savo piktųjų kėslų, suklijuoti visą pasaulį…

1986 | 2017-06-09 | 3637

Aprašymas: Naujojo kalendoriaus, 392-aisiais metais, Naujajame Tokijuje, Agino Jiro, pavogęs laiko mašiną bando pasprukti nukeliaudamas laiku į praeitį, tačiau bėgant nuo pareigūnų sugenda jo laivas ir jam tenka priverstinai nusileisti dabartiniame Tokijuje. Neturėdamas kitos išeities, jis įsilaužia į autobusiuką, stovėjusį netoliese ir, pritvirtinęs aparatą paverčia jį laiko mašina. Jis ir jame buvę moksleiviai Nobučis, Šničis, Teko ir jų mokytojas Hokubėjus, iškeliauja tolyn į praeitį. Dėl mašinos nepatvarumo, jiems tenka leistis 1945m kovo 9-ąją, JAV puolimo įkarštyje. Šiaip taip išsigelbėjus, jie atsiduria Imperatorių valdymo eroje, kurioje ateitis ir praeitis susiduria tarpusavyje, kai Ateities Žmonės iš Jiro eros bando pakeisti praeitį.

2000 | 2017-06-07 | 3796

Filmukas Brangi kapeika apie monetą , kuri mėtėsi gatvėje ir jos niekas nenorėjo paimti, ji pakliuvo į taupyklę , bet nepasidavė ir susivienijusi su kitomis monetomis ją sudaužė ir pabėgo . Tuomet moneta nukeliavo i muziejų , kur taip pat niekas jos nevertino, tačiau jos vertė padidėjo ir tada visi žmonės jos norėjo, tačiau monetą ne taip lengva gauti, ją reikia užsidirbti. Filmukas pamoko, jog būdamas net ir labai mažas gali būti vertingas ir daug pasiekti.

1990 | 2017-06-09 | 4000

Aprašymas: Leonardai! Rafaeli! Mikelandželai! Donatelai! Laikas! Visų pasaulio vaikų numylėtasis herojų ketvertas, kupinas veržlios energijos, leidžiasi į supernaujuosius nuotykius, nugalėdami nenaudėlius, susekdami piktadarius ir kirsdami picą nelėtinant tempo. Šįkart draugai visos žmonijos labui kovoja su žiauriais kosminiais grobikais.

1979 | 2017-06-09 | 4047

Aprašymas: Tai Warner Bros trumpų filmukų kolekcija apie antiną Dafį, paršiuką, laukinį kojotą ir kitus.

1998 | 2017-06-09 | 3594

Donald Duck How to Have an Accident at Work išleistas 1959 m.

2000 | 2017-06-07 | 3796

Linksmasis daržas - linksmas, nuotaikingas filmukas apie broliuką ir sesutę, kurie sodina daržą ir rūpestingai jį prižiūri. Darže mažieji vaikai pastato kaliausę, kad ši nuvytų čia atlekiančius paukščius. Savo šuneliui taip pat liepia saugoti daržą, o šis savo darbą atlieka nepriekaištingai - išvaro į linksmąjį daržą atklydusius šernus. Taip rūpindamiesi daržu rudenį vaikai sulaukia be galo gausaus derliaus. Pažiūrėkite šį nuotaiką pakeliantį filmuką, kuris be skambančių dainų dar leidžia pasigėrėti vaikučių darbštumu.

2030 | 2018-07-24 | 3644

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!