Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 3567

Šioje mėlynųjų nykštukų serijoje Pameistrys „ žiūrėsime apie Kerėplą. Tai smurfas kurio niekas nemėgo jis norėjo būti pameistriu tačiau dėde smurfas jo nepriėmė. Šis nelaimėlis nykštukas pavogs stebuklingą receptą iš Gargamelio ir netyčia pasivers į bjaurų žalią padarą. Gargamelis jį sučiups. Tada ir pamatysite jog iš tiesų smurfai labai myli vieni kitus ir nepaliks mažojo Kerėplos bėdoje. Graži draugystės istorija šiame animaciniame filmuke vaikams.

2012 | 2017-06-09 | 3995

Aprašymas: Tai nauja istorijos apie Pelenę interpretacija. Pelenė šįkart gyvena laukiniuose vakaruose, kur atvyksta rusų princas ir jo teta. Animacinis filmas pasakoja apie neįtikėtinus nuotykius ir įvykius, gaudynes ir pagrobimus, draugystę ir tikrą meilę, kuriai niekas negali sutrukdyti.

2022 | 2017-06-09 | 3762

Serijoje „Grožis– didelė jėga“ iš serialo Maša ir lokys, mergaitė Maša pavirsta tikrai kaubojų, lokė, norėdama padėti lokiu ją nuraminti, padovanoja nenuoramai moterišką žurnalą. Dabar lokys turi laiko atsipūsti. Tačiau kodėl jam į galvą pradeda lįsti kvailos mintys ir jis vis prisimena laiką, kai išdykėle zujo aplink? Serijoje „Grožis– didelė jėga“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai, sužinos, ar netaps lokiui liūdna ir niūru, kai Mašai visai neberūpės žaidimai.

2013 | 2017-06-09 | 3786

Aprašymas: Ogis – tingus, riebus, mėlynas katinas, kurio didžiausias noras yra sočiai pavalgyti ir per dienas žiūrėti televizorių. Šiam idiliškam jo gyvenimui nuolat sutrukdo pačių įvairiausių išdaigų prigalvojantys trys įnamiai – tarakonai, praktiškai pašventę savo gyvenimus tam, kad Ogio būtį paverstų kuo labiau kankinančia ir nemalonia. Į pagrindinių herojų gyvenimus nuolat įpainiojami ir kiti veikėjai: arogantiškas ir savimi itin pasitikintis Ogio pusbrolis Džekas, Ogio sesuo Monika ir simpatija Olivija bei kaimynas Bobas (pykčio valdymo problemų turintis buldogas).

2004 | 2017-06-09 | 3842

Aprašymas: 2131 metai. Deunan Knute kariavo mūšiuose beveik visą savo gyvenimą. Kai pasaulinis karas baigiasi, ji perkeliama į Olympo miestą, taikiam gyvenimui. Bet išsiaiškina, kad žmonės bandydami apsisaugoti nuo karų, sukūrė Bioroidus, genetiškai sustiprintą žmonių rasę, kuriai apribotos emocijos ir kuri negali sužeisti kitų. Ji taip pat išsiaiškina, kad ne visi patenkinti šia Žmonių – Bioroidų simbioze: daug žmonių Bioroidus laiko žemesne rūšimi ir grėsme jų ateičiai. Žmonių kontroliuojama kariuomenė siekia visų Bioroidų sunaikinimo, o Bioroidų valdoma vyriausybė to labiausiai ir bijo.

1953 | 2017-06-09 | 3956

Aprašymas: Legendinės sero Jameso Matthew Barrie knygos Piteris Penas ekranizacija moko neskubėti užaugti, pasakoja apie nepakartojamą vaizduotės pasaulį ir apie nuostabius dalykus, kurie nutinka tik vaikystėje. Vieną naktį pro atvirą Londone gyvenančių Darlingų langą pas tris vaikus atskrenda žaliasis Piteris Penas. Tai stebuklingas skrajojantis berniukas, kuris neturi mamos ir negali užaugti. Jis įkalba visus tris vaikus – Vendę, Džoną ir Maiklą – keliauti į amžinos vaikystės, į Niekados šalį. Ši šalis tikrai stebuklinga: čia skrajoja tūkstančiai fėjų, piratai grasina sugauti Piterį Peną, undinės žaidžia vandens burbulais, o Vendė tampa mama, kurios Niekados gyventojai nėra turėję.

2014 | 2017-06-09 | 3714

Aprašymas: Artėjant žiemai visi gyvūnai rūpinasi atsargomis, ne išimtis buvo ir ši mažųjų žvėrelių šutvė, tačiau pasirodo, kad galima ir persistengti – vienos „riešutų operacijos“ metu visos jų kauptos atsargos ir gyvenamoji vieta buvo nušluota nuo paviršiaus. Tačiau voveriukas Surly rado išeitį – riešutų parduotuvė atsargos, tačiau norint pasiekti jos gėrybes reikės rimto plano.

2002 | 2016-02-14 | 4833

Vieną dieną judrioje gatvėje mergaitė Haru drąsiai išgelbėja nuo mirties po automobilio ratais žavingą katiną. Ji be galo nustemba, kai katinas atsistoja ant užpakalinių letenų ir padėkoja Haru žmonių kalba. Vėliau paaiškėja, kad šis katinas yra paslaptingos Kačių karalystės princas. Įtakingas Kačių karalius nori jį apvesdinti su narsiąja gelbėtoja. Netrukus karalius pagrobia Haru. Ši visiškai nenori tapti Kačių princese - tik ištikimi ūsuotieji ir uodeguotieji draugai - valkataujantis Storulis ir nuostabusis Baronas gali išgelbėti ją iš kačių nelaisvės. Jų laukia netikėti susitikimai ir svaiginantys nuotykiai paslaptingoje Kačių karalystėje. Katino grįžimas / Neko no ongaeshi / The cat returns -  (2002)

1965 | 2018-07-24 | 3930

Varliukas ieško tėtės - pasakojimas apie tai, kad visi mažyliai turi tėtes. Tėtės su mažyliais vaikšto, žaidžia, rūpinasi ir moko. O mažas varliukas neturėjo tėtės ir jis nusprendė jį susirasti. Tačiau jam sunkiai sekėsi, niekas nenorėjo būti jo tėčiu. Ar pasisekė varliukui surasti tėtį pamatysite šioje istorijoje...

Varliukas ieško tėtės -  (1965)

2030 | 2018-07-24 | 3708

Aprašymas: Iš visų pačių populiariausių ir geriausiai atpažįstamų kada nors sukurtų animacijos personažų kiškis Kvanka yra virtęs nepaprastuoju animacijos kūriniu, tokia gyva asmenybe, kad net sunku patikėti, jog jis “netikras”. Tapęs daugiau nei 175 animacinių trumpojo metražo filmukų ir galybės ilgojo metražo vaidybinių filmų morkas graužiančiu didvyriu. Kvanka iš ekrano stryktėlėjo į platesnį pasaulį ir tapo visuotiniu populiariosios kultūros simboliu bei vienu iš mylimiausių Beprotiškųjų melodijų personažų, kada nors liuoktelėjusių iš triušio urvo! Tarp šių itin beprotiškų mėgstamiausių kiškio Kvankos filmukų rasite talentingai atnaujintų animacijos perliukų: įpūdingas Kvankos ir Pliuškio ginčas, kuris iš jų sąžiningai elgiasi per TRIUŠIŲ MEDŽIOKLĖS SEZONĄ; piktinantis maivymasis operoje SEVILIJOS TRIUŠIS ir Kvankos bėgiojimas ratais aplink irzlų bulių filmuke NA IR GERAI KVANKAI. Ir čia tik lengvabūdiškų linksmybių pradžia šioje nesenstančioje paties šauniausio, nepakartojamo kiškio Kvankos kolekcijoje!

2022 | 2017-06-09 | 3833

„Kibkit žuvelės” - lokys susiruošia pažvejoti, bet mažoji Maša turi kitų planų. Nenuorama nuolat trukdo lokiui pasinerti į išsvajotąją žvejybą. Kokių išdaigų prisigalvos Maša? Serijoje „Kibkit žuvelės” mažieji žiūrovai ir jų tėveliai sužinos, ar pavyks pagaliau lokiui sužvejoti savo svajonių žuvelę.

2010 | 2017-06-09 | 3781

Aprašymas: Jauną pelėdžiuką Soreną įkvėptė jo tėvo pasakojimai apie Pelėdų karalystės sargus, mistinę sparnuotų karių komandą, kurie kovėsi didingame mūšyje tam, kad apsaugotų pelėdų karalystę nuo Blogio. Sorenas svajoja vieną dieną prisijungti prie šių herojų. Tačiau jo vyresnis brolis Kludas tik šaiposi iš šios jaunesniojo brolio minties ir jam pavydi. Kludo pavydas turi baisių pasekmių – abu pelėdžiukai nukrinta nuo medžių viršūnių tiesiai į Blogio nagus. Dabar tik Sorenas, kartu su kitų jaunų drąsių pelėdų pagalba gali suorganizuoti bebaimį pabėgimą. Kartu jie pakyla virš jūros ir pro tirštą miglą ieško didžiojo medžio, legendinių pelėdų karalystės sargų namų. Stebuklingo miško gyventojoms iškyla rimtas pavojus… Sorenas viliasi nugalėti Blogį ir apsaugoti pelėdų karalystę.

2000 | 2017-06-07 | 3477

Gražiausios ir nepamirštamos senosios animacijos dainelės. Čiunga čianga. Na palauk zuikučių choras. Mikės pukuotuko dainelė. Barmalėjaus dainos. Bremeno muzikantų daina. Antoškos daina. Katino Leopoldo dainelės. Senelio šalčio, kuris ieškojo vasaros dainelė. Ir dar daug kitų dainelių vaikams...

1995 | 2017-06-11 | 4821

Aprašymas: Istorija apie 14-metę mokinę Sidzuku, kuri vietoj to, kad ruoštųsi artėjantiems egzaminams, mieliau skaito sau įdomias knygas. Eilinį kartą besiklausydama vyresniosios sesers priekaištų, Sidzuku pastebi, jog visas tris iš bibliotekos parsineštas knygas jau buvo pasiėmęs vienas ir tas pats žmogus – Sedzis Amasava. Mergaitė pasiryžta išsiaiškinti, kas gi jis toks.

Širdies šnabždesys - Whisper of the Heart (1995)

2008 | 2017-06-09 | 3799

Aprašymas: Paaugliai Džeimsas, Toruna, Azaris ir Pimas, kuriuos paslapčia užaugino Geležinis žmogus, bei prie jų prisidėjęs strėlėmis besisvaidantis Sakalo Akies sūnus vieni nepajėgūs sunaikinti jų tėvus pražudžiusios mašinos. Jiems teks surasti pradingusį Halką ir drauge stoti į mūšį.