Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3764

Donald Duck Bootle Beetle išleistas 1947 m.

2007 | 2017-06-09 | 4429

Aprašymas: Kuomet Šrekas vedė princesę Fioną, mažiausiai, ko jis norėjo – tai valdyti karalystę. Vis tik kuomet jo uošvis, karalius Haroldas, suserga, Šrekui tenka imtis valdovo pareigų. Tačiau jis ima ieškoti išeities. Išeitis yra. Jos vardas – Artūras…

2030 | 2018-07-24 | 3563

Aprašymas: Sato Tatsuchiro – hikikomoris. Jis, nei dirba, nei mokosi, jam sunku bendrauti ir jau beveik du metus jis neišeina iš namų dėl savo “atsiskyrėlio sindromo”, kuris taip sparčiai plinta Japonijoje. Būdamas 22 metų Tatsuchiro jau pilnai susiformavęs nevykėlis: tiki sąmokslais ir vietose, kur daugiau žmonių – patiria ūmius panikos priepuolius. Tačiau, negali žinoti, gal visa tai pagydoma? Kartą į Sato duris pasibeldžia misionieriai, dalinantys dvasingas skrajutes. Jauna mergina, vardu Misaki, pasako mūsų atsiskyrėliui, jog žino kaip jam padėti. Ir jei tik Sato pasirašys sutartį ir įsipareigos ją vykdyti, jis greitai nustos būti hikikomoriu ir gyvens vargo nematydamas…

2000 | 2017-06-07 | 4108

Senosios animacijos filmukas Rausvakaklė. Nuotaikingas, tačiau tuo pačiu ir dramatiškas bei jausmingas filmukas nukels mažuosius žiūrovus į spalvingą paukštelių Pasaulį. Ši pasaka vaikams atskleidžia, jog paukščiai, lygiai taip pat kaip ir žmonės, susiduria su įvairiausio plauko problemomis bei sunkumais - lizdų sukimas pavasarį, vanagų atakos, sunkumai bendraujant bei sprendžiant bendruomenines problemas. Bene pagrindinis filmuko akcentas yra bendravimo tarpusavyje vertybės, kur ištiesta pagalbos ranka reiškia iš tiesų daug.

1978 | 2017-06-07 | 4309

VISOS SERIJOS 1-3 lietuviškai. Linksmame filmuke „Trejetas iš Rūgpienių kaimo“ vaikai pamatys berniuko dėdės Fiodoro, jo tėvų ir draugų gyvūnų nuotykis. Kai dėdei Fiodorui tėvai uždraudžia laikyti gyvūną, jis su sutiktu katinu Matroskinu ir šuneliu Šariku atranda nuostabų Rūgpienių kaimą. Čia nutinka daugybė istorijų – herojai pykstasi, taikosi, dirba, atostogauja, švenčia, net nusiperka karvę ir traktorių. Lietuviškai įgarsintas senosios animacijos filmukas „Trejetas iš Rūgpienių kaimo“ yra kupinas pamokymų, geros nuotaikos ir nuoširdaus juoko. Pirmoji serija - Trejetas iš rūgpienių kaimo nuo jos tik prasideda linksmųjų veikėjų nuotykiai. Toliau seka serija Atostogos rūgpienių kaime ir Žiema rūgpienių kaime, kuriose matysite dar daugiau linksmybių. Kviečiame žiūrėti filmuką vaikams online lietuvių kalba!

2001 | 2017-06-09 | 3924

Aprašymas: Taurusis plantatorius, kuris buvo neteisingai apkaltintas ir nuteistas mirties bausme, pabėga iš kalėjimo. Dabar jis yra priverstas slapstytis svetimu vardu ir nuolat bastytis iš vienos vietos į kitą…

2030 | 2018-07-24 | 3439

Aprašymas: Vienišas rašytojas keliauja per niūrią viduramžių Japoniją, ieškodamas siaubo istorijų savo naujai knygai. Tai nėra tokia jau sudėtinga užduotis – visur, nuo didelių miestų ir stambių feodalų iki atokiausių užkampių, viešpatauja tamsa ir beprotybė, dieną po dienos kartojasi siaubingi įvykiai, o piktosios dvasios bei paranormalūs reiškiniai tapo žmonių kasdienybe. Bet tai niekis, palyginus su trimis paslaptingais demonais, kurie lėtai, bet nesuvaldomai slenka per Japoniją, savo kelyje sėdami mirtį ir chaosą. Jie pasirodo visur, kur tik įvyksta kas neįprasta, tad nieko keisto, jog rašytojo ir paslaptingosios trijulės keliai greitai susikerta. Bet viskas nėra taip paprasta, kaip atrodo, ir greitai paaiškėja, jog baisiausios tamsos išperos yra niekas, palyginus su žmonių širdyse slypinčia juoduma. Prasideda kelionė po tamsos pasaulį, kurioje vertybės bus perkainuotos, o juodžiausios paslaptys – atskleistos.

2006 | 2017-06-09 | 3685

Aprašymas: Grizlis Bugas mėgaujasi idilišku ir ramiu gyvenimu mažame kalnų miestelyje, kurio gyventojai jį myli ir gerbia. Vieną dieną geraširdis meškinas pastebi medžiotojo automobilyje įkalintą elnią Eliotą ir nusprendžia išlaisvinti nelaimėn patekusį nepažįstamąjį. Bugas tikisi daugiau jo niekuomet nepamatyti, tačiau Eliotas turi sumąstęs visiškai kitokį planą. Įkyruolis elnias nori atsidėkoti savo išgelbėtojui. Gražiais žodžiais apsvaigintas grizlis ryžtasi trumpai ekskursijai į mišką net neįtardamas, kad jau po kelių akimirkų dėl šio sprendimo teks gailėtis. Jų gyvybėms iškyla milžiniškas pavojus, nes po trejų dienų miške prasideda medžioklės sezonas.

2000 | 2017-06-07 | 3716

Senosios animacijos filmukas vaikams Kaip asiliukas liudesiu susirgo. Kaip asiliukas liūdesiu susirgo – dainomis papuoštas filmukas vaikams apie asiliuko nuotykius. Linksmai sau gyveno asiliukas kol vieną dieną jo šeimininkai įsigijo sunkvežimį. Šeimininkai labai džiaugėsi sunkvežimiu, o štai asiliukas susirgo liūdesiu. Jis jautėsi nebereikalingas, kadangi sunkvežimis už jį atliko visus darbus. Tačiau greitai asiliukas vėl šypsojosi ir šokinėjo iš laimės. Kas padėjo asiliukui pasveikti sužinosite pažiūrėję ši filmuką.

2000 | 2017-06-07 | 3911

Kalnų daina - filmukas, apie pakalnės trobelėje gyvenančius broliuką ir sesutę, kurie kasdienybę praskaidrina gražiai dainuodami. Tačiau netoliese, kalnuose gyvena piktas ponas, kuris negali pakęsti jo ausis pasiekiančios dainos akordų ir nuostabaus mergaitės balso. Pasitelkęs į pagalbą savo tarną, jis sugauna mergaitę ir uždaro ją tamsiame kambaryje. Tačiau, kaip ir dera, šioje istorijoje gėris nugali blogį. Mergaitę išlaisvina jos broliukas, o piktieji veikėjai gauna tai, ko nusipelno. Šis filmukas - puikus pavyzdys, kad pyktis ir blogis niekada neatneša laimės.

2000 | 2018-07-24 | 4025

Senosios animacijos filmukas Varlė keliautoja tai pasakojimas apie varlytę ir jos keliones. Gyveno kartą pasaulyje varliukė kvaksiukė. Džiaugėsi ji lietučiu ir savo gyvenimu. Kartą jai gulbė papasakojo apie rojų kur viskas daug geriau. Ir varlytė nusprendė keliauti kartu su gulbėmis. Čia ir prasidėjo varlytės nuotykiai...

Varlė keliauninkė -  (2000)

1970 | 2017-06-07 | 4254

Senosios animacijos filmukas Dėdė miša. Puikus pamokantis filmukas apie dėdę Mišą - lokį, kuris gyvena miške su kitais žvėrimis. Dėdė Miša labai simpatiškas ir savimi pasitikintis lokys. Dabar vasara todėl jis kaip ir visi žvėrys, ruošiasi atsargas žiemai. Miša eidamas sutinka ežį, su kuriuo grybauja. Tačiau metęs grybus nueina riešutauti nes juk jam reikia riešutų žiemai. Vėliau Miša išsirauna visa lazdyną ir nešasi laimingas. Sutinka Rainį kuris eina žvejoti - o kaipgi - Mišai irgi reikia žuvies žiemai ir draugai metę riešutus patraukia prie upės. Tačiau dėdei Mišai niekas nekimba. Galiausiai metė jis tą žvejybą ir nuėjo su lape vogti vištų. Tačiau ir čia Mišai ištiko nelaimė - jį užpuolė apsauginiai šunys ir vos kailį nenulupo :) Dėjuodamas Miša sutiko Peliuką kuris jį išmintingai pamokė, jog jei pradėjai vieną darbą - reikia jį pabaigti.

1970 | 2017-06-09 | 3757

Squatter's Rights .

2022 | 2017-06-09 | 3752

Lietuviškai įgarsinto filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Sezono hitas!“ lokys liūdi, kad jo muzika nesužavėjo gražiosios lokės. Maša, žinoma, sugalvoja, kaip ištaisyti situaciją, tačiau niekas nenori tikėti, kad jos išmonė gali baigtis gerai. Serijoje „Sezono hitas!” vaikai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks mažajai nenuoramai įtikinti žvėris prisijungti prie jos roko grupės.