Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 4016

Lioleko ir Boleko pasakojimai 1971 m. - 13 serijų.

2030 | 2018-07-24 | 5021

Aprašymas: Nindžago: Spinjitzu meistrai (angl. Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu) – amerikiečių ir danų animacinis serialas. Kai Nindžago pasauliui iškyla neregėta grėsmė, yra tik keli garbingi nindzės, kuriais galima pasitikėti. Jie turi surasti slaptus auksinius ginklus, kol šie nepateko į blogio valdovo Garmadano rankas. Nindzės išsiruošia į kelionę, o Garmadano pakalikai – sunkiai suvaldomos kaukolės – jau mina jiems ant kulnų.

2030 | 2018-07-24 | 3831

Aprašymas: Jau ne vieną dešimtmetį katinas Tomas ir peliukas Džeris juokina viso pasaulio vaikus, bei jų tėvelius. Nenutrūkstamos dviejų šmaikščių personažų lenktynės tapo animacinių filmukų klasikos šedevru. Simpatiškas katinas ir linksmas peliukas niekuomet nepavargs lenktyniauti, bet ištikus bėdai jie visuomet yra pasiruošę išgelbėti vienas kitą. Tomas ir Džeris filmukai, pilna animacijos kolekcija.

2004 | 2017-06-09 | 4103

Aprašymas: Atlantida tai vieta, kur keturi gyvi kristalai turi galią valdyti keturis gamtos stichijas: Žemę, vėją, ugnį ir vandenį. Atlantidos istorija prasidėjo taip princesė Elena, karalius susilaukė dukros Merianos. Vieną dieną karaliaus patarėjas, Belialas sužino, kad yra keturi kristalai kurie gali valdyti visas keturias gamtos stichijas visoje Atlantidos Karalystėje. Taigi, įgyvendinti planą, Belialas ruošiasi ieškoti pats tuos kristalus ir, savo blogumu sunaikinti viską kas gyvą. Miesto likimas priklauso tik nuo princesės Elenos rankų, tik ji gali rasti visus keturis galingus kristalus ir laiku užkirsti kelią neišviangiamos katastrofos. Ar jai pavyks tai padaryti pirmai ir išgelbėti visą Atlantidą?

2008 | 2017-06-09 | 4250

Aprašymas: Po ilgos tremties Turokas tampa stipriu ir bebaimiu kovotoju. Skatinamas keršto jausmo jis leidžiasi į kvapą gniaužiančią kelionę, į Dingusį pasaulį – paslaptingą ir laiko užmirštą vietą, kur nuotykiai ir pavojai jo tyko kiekviename žingsnyje. Turokui reikes susikauti su plešriu dinozauru, stoti į pavojingą mūšį su negailestingais urviniais gyventojais… Taigi gimsta nauja legenda.

2000 | 2017-06-07 | 3849

Senosios animacijos filmukas vaikams Vienišas rojalis. Mažas berniukas džiaugiasi savo muzikos instrumentu ir kuria gražiausias melodijas, kol staiga jo rojalio neparduoda. Rojalis palieka namus, o kartu, iš paskos, ir berniukas. Jie ieško vienas kito, sutinka gausybę kitų veikėjų, patiria daug nuotykių, vien tam, kad berniuko pirštai kurtų puikiausią muziką. Galų gale jie vėl atranda vienas kitą ir iš naujo pasigirsta gražiausi muzikos garsai.

2022 | 2017-06-09 | 3749

Filme Orkestro repeticija iš serialo Maša ir lokys lietuviškai vakai pamatys, kaip kartą lokys grybaudamas miške rado pianiną ir parsinešė jį namo. Suderinės stygas, jis šauniai grojo, kol išmokti groti panoro ir atėjusi mergaitė Maša. Jos svajonė - tapti žymia ir garsia pianiste. Lokys geras ir kantrus mokytojas, tačiau ar Maša išmoks groti sužinosite filmuke Orkestro repeticija?

2000 | 2017-06-07 | 4079

Filmukas Tarakonas. Linksmas filmukas apie tarakoną, kurio bijo visi žvėrys, ir liūtai ir meškos ir visi miško gyventojai. Tik pamatę baisų tarakoną visi bėga neatsigręždami. Bet atsirado miške mažas žvirblelis, kuris atskrido pas tarakoną. Ir nieko nelaukęs jį suėdė tarakoną šitą baisų nevydoną :) Taip pelnyta bausmė tarakoną ištiko, netgi ūsų nebeliko. Žvirblį sveikina visi!

2000 | 2017-06-07 | 3933

Filmukas Apie šuniuką. Gyveno kartą šuniukas, kuris nežinojo kam reikia kandžiotis. Nors visi jo bijojo ir pabegdavo. Šuniukas nusprendė eiti konors paklausti kam reikia kandžiotis. Sutiko bebrą kuris statė užtvanką. Vėliau sutiko šerniuką, tačiau tas atsakė, kad jam patinka gilės. Taip ir neaišku šuniukui ar gerai kandžiotis ar ne - niekas nežino. Vėliau sutiko vilką, kuris pareiškė, kad tuoj draugus suės :) Šuniukas su šerniuku spruko nuo vilko. Sutiko dramblį ir pamatė dramblio iltis. Sutiko karvę kuri valgo žolę, tačiau ji valgo žolę ir sunkiai kalbėjo. Kas buvo toliau pažiūrėkite patys :)

2030 | 2018-07-24 | 3572

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1942 | 2017-06-09 | 4679

Aprašymas: Kai pievose brėkšta vaiskus rytas ir gimsta nauja gyvybė, prasideda nesenstanti Bembio istorija. Miško glūdumoje stirniukas Bembis žengia pirmuosius netvirtus žingsnius ir su draugais triušeliu Trepsiu ir šešku Gėle trokšta pažinti naująjį pasaulį. Ieškodami nuotykių jie slidinėja ant „kieto“ vandens, dūksta, laksto po mišką ir susipažįsta su visais jo gyventojais. Lydimas išmintingos draugės Pelėdos, jaunasis princas daug sužino apie meilę, netektį ir apie gyvenimą…

2012 | 2017-06-09 | 4187

Aprašymas: Elniukas Niko svajoja tapti skraidančiu elniu ir patekti į Kalėdų Senelio kinkinį. Kalėdų išvakarėse jis su geriausiais draugais ir broliu Džoniu keliauja pažaisti į mišką. Broliuką sučiumpa ereliai ir Niko su kompanija leidžiasi į nuotykių kupiną žygį, kad išgelbėtų Džonį.

2000 | 2017-06-07 | 3873

Senosios animacijos filmukas Ežiukas turi būti dygus?. Kartą gyveno ežių šeimyna. Ir jų sūnelis ežiukas turėjo garbanotus dyglius. Šalia gyveno varna, kuri greit visiems paskelbė, koks keistas ežiukas. Vėliau likimas varną pamokė ir herojai suprato, kad jeigu esi balta varna, tai dar ne priežastis liūdėti. Svarbiausia būti linksmu ir drąsiu ir viskas bus gerai.