Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3196

Aprašymas: Klyvlendo šou (angl. The Cleveland show) – JAV animacinis serialas. Ar pamenate tą mielą juodaodį Pyterio Grifino kaimyną, kuriam dažnai tekdavo pasijusti nemaloniai, kai draugai nuversdavo jo namo kampą ir jis tiesiai iš antro aukšto kartu su vonia krisdavo ant žemės? Neaišku kiek kartų kultinėje „Šeimos bičo“ istorijoje Klyvlendui teko remontuoti namą, tačiau nuo šiol jis ramus – turės savo šou, kuriame bus jo šeima, jo draugai ir jo taisyklės. Nuotaikingo animacinio filmo istorija pasakos apie naują Klyvlendo istoriją, kai iš Rod Ailendo Quahago miestelio jis persikelia gyventi į Virdžinijos miestą Stulbendą. Išsiskyręs su žmona jis prisimena savo duotą pažadą mokyklos laikų simpatijai. Nieko nelaukęs, kartu su Klyvlendu jaunesniuoju persikelia pas mylimąją Doną ir du jos vaikus. Čia ir prasideda naujas juodaodžio gyvenimas. Paskutiniame „Šeimos bičo“ sezone Klyvlendas pasirodė tik keliuose epizoduose, jo naujas šou taip pat kartais kirsis su senų draugų istorijomis. Šis šou daugiau orientuojasi į šeimos santykius“, – apie „Klyvlendo šou“ pasakoja vienas iš scenarijaus autorių ir pagrindinio personažo įgarsintojas Mike‘as Henry.

2030 | 2018-07-24 | 3364

Aprašymas: Naujausia garsiojo Prince of Tennis dalis. Japonijoje kuriama nauja “Visų Žvaigždžių” komanda, susidedanti iš 50 geriausių šalies žaidėjų.

2013 | 2018-07-24 | 4964

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (4 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2013)

2010 | 2017-06-09 | 3881

Aprašymas: Gyvūnų grupė laukia kasmetinio potvynio, kuris suteikia jiems maisto ir vandens. Tačiau netikėtai jie atranda, kad žmonės, kurie naikino jų natūralias buveines, pastatė užtvanką, leidžiančią turėti laisvalaikio kurortą. Gyvūnai stengiasi išsaugoti deltą ir siunčia žinutę žmonėms, reikalaujančią netrikdyti gamtos dėsnių. Tai nuotaikingas filmas gamtos ir animacijos mylėtojams.

2014 | 2017-06-09 | 3917

Aprašymas: Epinė animacija „Drakono lizdas“ mus nukels į paslapčių ir netikėtumų kupiną pasaulį. Jame keliaujama skraidančiais laivais, burtai tyko už kiekvieno kampo, o elfai bei geriausi kariai stoja į kovą su nuožmiais orkais ir pačiu blogio įsikūnijimu – Juoduoju drakonu. Daugybę metų, kol pabaisa miegojo, stebuklingame Alteros pasaulyje tvyrojo trapi taika. Drakonui pabudus siaubo apimti gyventojai priversti bėgti, tik nuo piktųjų jėgų taip lengvai nepasislėpsi. Niekas nebūtų patikėjęs, kad nuolat į bėdas įsiveliantis, nors karo menui neabejotinai gabus išdaigininkas, vardu Lambertas, išgelbės nuostabią Alteros šalį nuo pabudusio blogio. Vaikinas pasiūlo planą, kuriam pritaria pats karalius ir leidžiasi į stulbinančią kelionę link užkeiktų žemių. Lambertui talkina slaptų galių turintys kovotojai, o pavojus jam padeda įveikti meilė žaviai elfų mergaitei. Sužinoję Juodojo drakono paslaptį kovotojai braunasi link jo irštvos, bet pavojingi kerai ir orkai – ne vienintelis jų priešas. Drakono širdyje esančiame juodajame akmenyje sutelkta milžiniška galia. Jos troškulys skaldo būrį iš vidaus, o tarp karių atsiranda savanaudis išdavikas. Tačiau draugystė ir meilė visada nugali, o sėkmė šypsosi narsiausiems.

2007 | 2017-06-09 | 3803

Aprašymas: Linksmas, nuotaikingas filmukas apie tarakonų gyvenimą bei jų mylimiausią… priešą. Vieni moka sugyventi, kitiems – negali būti nieko baisiau gyvenimo kartu…

2030 | 2018-07-24 | 4143

Aprašymas: Prieglaudos šunyčiai (angl. Pound Puppies) yra amerikiečių/kanadiečių animacinis serialas. Prieglaudoje gyvenančių šunų užduotis – rasti idelų žmogų kiekvienam šuniukui. Paieškos atneša daugybę nuotykių.

2030 | 2018-07-24 | 3591

Aprašymas: Bidamanų turnyras (angl. B-Daman Crossfire) – berniukas Rikis atranda ypatingą žaidimą. Šio žaidimo figūrėlėse yra įkalinti mistiniai gyvūnai. Mažylis netrukus sužino, kad jo turimas žaislas – ypatingų galių turintis Mėlynasis Drakonas. Rikio draugas Samuru turi Baltąjį Drakoną. Kas žaidime įkalino šias mistines būtybes? Ieškodami atsakymų vaikai dar labiau įsitraukia į paslaptingą žaidimą, kuriame jų lauks daugybė nuotykių ir netikėtų išbandymų.

2000 | 2017-06-07 | 3885

Vilkas pilkauodegis rusų liaudies pasaka. Gyveno miške vilkas ir lapė. Labai jie mėgo vištytes ir zuikius, antytes ir avių bandas. Tai buvo miško smaguriautojai. Kartą per mišką važiavo žmogus, todėl žvėrys nutarė patikrinti kas pas senį rogėse. Lapė apsimetusi negyva pateko į roges ir visą žuvį kaip mat išmetė ant kelio. Taip laputė pergudravo ir vilką ir senį su boba. Jei galvelė tik gudri laimė visada šalia.

1970 | 2017-06-09 | 4099

Brave Little Tailor.

2006 | 2017-06-09 | 3654

Aprašymas: Gyvenimas Didžiajame Rife pilnas nuotykių ir netikėtumų. Būtent čia susitinka bebaimis linksmuolis Pai ir gražioji Kordelija. Tačiau visada atsiranda tas, kuris viską sugadina. Klastingasis ryklys Trojus stoja skersai kelio laimingiems įsimylėjėliams. Jo didingieji nasrai varo siaubą visam Rifui. Tačiau Pai ne iš kelmo spirtas! Juk nieko nėra neįmanomo, net jei ir esi tik ryklio jaukas!

2000 | 2017-06-07 | 3751

„Kalėdų senelis ir vilkas pilkas“ – tai nuotaikinga naujametė pasaka. Ji pradedama mažų lokiukų žaidimais (sniego senio lipdymu) ir linksmų kiškučių prašymu, kad Kalėdų senelis atneštų eglę. Deja, kur buvęs, kur nebuvęs, piktų kėslų vedinas, pasirodo klastingas vilkas. Jis apsirengia Kalėdų seneliu. Atrodo, kad šventinę nuotaiką keičia baimė, tačiau stebuklingų tikrojo Kalėdų senelio galių dėka viskas baigiasi laimingai, o vilkas gauna atpildą už savo niekšybes.

1998 | 2017-06-09 | 3815

Donald Duck Plastics inventor išleistas 1944 m.

2000 | 2017-06-07 | 3637

Filmukas vaikams Pingvinai. Perėti vaikus - tai rimtas ir atsakingas darbas visiems pingvinams, o ši graudi istorija apie Pingviną ir jo draugą Pingveną, kuris besaugodamas draugo kiaušinį jį pametė. Pingvenas nedrįso prisipažinti savo draugui apie šitokį nusikaltimą, ir vietoj kiaušinio jam padavė akmenį. Vargšas Pingvinas labai liūdėjo, kai vasariškąją Antarktidą teko palikti be savo vaikelio. Pasiėmęs įsivaizduojamą kiaušinį su savimi, daugiau jis neišvydo šiltosios Antarktidos saulės spindulių

2000 | 2017-06-07 | 3638

Nepaprastas draugas – filmukas apie berniuką, kuris be galo susidomėjo raganosiu. Jis nuėjo į zoologijos sodą, kad galėtų jį pamatyti, tačiau niekur jo nematė. Sutikęs zoologijos sodo prižiūrėtoją berniukas sužinojo, kad raganosis serga. Berniukas be galo norėjo pamaitinti raganosį ir tapti jo draugu. Jis nešė jam ėsti ir nuolat galvojo apie jį. Galiausiai jiedu tapo geriausiais draugais. Pažiūrėkite filmuką apie nepaprastą ir labai stiprią draugystę.

1975 | 2017-06-08 | 4006

Filmukas vaikams Gražinkite reksą. Filmukas apie šunelį Reksą, kuris linksmai su savo šeimininku žaidė ledo ritulį. Skilus ledui berniukas liko ant ledo lyties ir Reksas jį išgelbėjo. Tačiau šunelis sušalo ir pateko pas gydytoją. Berniukas ilgai ieškojo savo draugo ir liūdėjo, skambino gydytojui ir prašė gražinti šuniuką. Tačiau gydytojas žinojo, kad šuniuko jau nebėra. Pažiūrėkite nepaprastą istoriją apie šuniuko Rekso ir berniuko draugystę.

1976 | 2017-06-10 | 4095

Aprašymas: Į nedidelį miestelį su slaptu tikslu atvyksta dvi tamsios asmenybės („Blyškusis“ ir „Šlykštusis“). Greičiausiai čia slapstosi buvęs bendrininkas Einaras, pradingęs su visų jų drauge pagrobtomis brangenybėmis. Miestelyje vasara, vaikų atostogos, kai laikas atitenka ne mokyklai, o – Walterio Scotto prisiskaičius – visokioms paslaptingoms grupuotėms, „Baltosios“ ir „Raudonosios“ rožės karams. Gal todėl miestelyje viskas – skrybėlės, bandelės, obuoliai – su trenksmu sprogsta, o atvykėliai gangsteriai piktinasi: „Vaiduoklių miestas“, „Sukčių miestas“. „Baltajai rožei“, be muzikaliosios Ievos-Lotos, kutenimo bijančio Anderso, priklauso ir mažiukas Kalis, kuris aiškiai skaitė ne vien Scotto istorines avantiūras, o ir šiuolaikinius detektyvus. Būti sekliu – jo siekiamybė, tad, profesinės nuojautos vedamas, Kalis neveltui paima pirštų atspaudus net nuo Ievos-Lotos giminaičio, miegančio dėdės Einaro. Su trimis „Raudonosios rožės“ berniukais, ne tokiais mikliais, kaip pagrindiniai herojai, kovojama dėl mįslingo „Didžiojo Mumriko“ suvenyro. Bet kai, Kalio iškviestas, pasirodo policijos komisaras, kai reikalas darosi rimtas, vaikai pamiršta nesantaiką ir susidraugauja. Nusikaltėliai suimti, brangenybės rastos. Tiesa, jas suėdė vaikų gatvės cirko asiliukas ir teks laukti, kol jis natūraliu būdu grąžins turtą…

2000 | 2017-06-07 | 4017

Bermudų žiedas – linksmas, originalus, išskirtinis ir labai nuotaikingas filmukas apie Žalgirio krepšinio kamuolį, kuris nuskrieja į kitą planetą ir sukelia ten sumaištį. Tenykščiai gyventojai sėda į kosminį laivą ir vejasi toliau skriejantį kamuolį kol atseka jį iki pat Žemės. Būtinai pažiūrėkite šią istorija apie krepšinį ir krepšinio kamuolį. Šis filmukas išaukština antrąja lietuvių religija vadinamą krepšinį.