Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2016 | 2017-06-09 | 3779

Aprašymas: Sofija yra nuoširdi, labai smalsi, itin geros širdies ir mėgstanti skaityti mergaitė, gyvenanti vienoje našlaičių prieglaudoje. Vieną vėlų vakarą jos dėmesį nuo knygos atitraukė lauke pasigirdę keisti garsai. Nors Sofija žinojo, kad naktį nedera kelti kojos iš lovos, smalsumas nugalėjo. Prisiartinusi prie lango ir dirstelėjusi į užmigusį miestą, mergaitė sustingo iš siaubo: gatvėje ji pamatė didžiulį milžiną. Nors iš karto stryktelėjo atgal į lovą, jau buvo per vėlu: milžinas ją pastebėjo. Įsivaizduokite mergaitės nuostabą, supratus, jog milžinas visai ne toks baisus, koks atrodo. Netgi priešingai – yra geraširdis, mielas, taikus ir draugiškas. Priešingai kitiems milžinams, kurie yra baisūs, pikti ir, tiesą sakant, kartais netgi valgo mažus vaikus. Blogiausia, kad blogieji milžinai vis labiau skverbiasi į žmonių pasaulį. Sofija kartu su naujuoju draugu sutaria, kad toliau taip tęstis nebegali ir iškeliauja į pavojingą, nuotykių kupiną žygį, užsibrėžę tikslą išvyti piktuosius milžinus ten, iš kur jie atkeliavo.

2000 | 2017-06-07 | 3817

„Snieguolė“ – gana ilgas filmukas vaikams apie žiemą, Pavasarį, Kalėdų senelį, Snieguolę... Tai puiki pramoga ir mažiesiems, ir didiesiems, ir šaltą žiemos vakarą ir šiltą vasaros dieną. Tai graži istorija, į kurią pasinersite įsijungę šį senosios animacijos šedevrą.

2000 | 2017-06-07 | 3954

Mes su Šerloku Holmsu – klasikinės istorijos apie garsųjį seklį atpasakojimas. Pagrindinis pasakos veikėjas šuo Tomas – Šerloko Holmso padėjėjas gaudant plėšikus. Senolis Tomas pasakoja jaunėliams kaip jie su Šerloku gaudė nuožmiausius miesto plėšikus bei narplioja sudėtingiausias amžiaus bylas. Ko pamoko filmukas Mes su Šerloku Holmsu sužinosite pažiūrėję jį online lietuviškai.

2000 | 2017-06-07 | 3845

Mergaitė ir delfinas - jie susitiko prie jūros. Čia ir prasidėjo tikra draugystė - mergaitės ir delfino. Jautrus, fantazijos ir svajokliško polėkio kupinas pasakojimas apie ištikimą ir stiprią mergaitės ir delfino draugystę. Ši draugystė patirs vieną ypatingą išbandymą, išbandymą laisve. Ar įveiks draugystė tokį iššūkį? Mergaitės ištikimasis draugas - delfinas, patenka į nelaisvę. Vieną dieną jis tampa žmonių pramoga. Kaip pasielgs mergaitė? Kokia šios draugystės ateitis ir tikroji jos prasmė? Žiūrėkite įdomiame, melodingame multiplikaciniame filmuke - ,,Mergaitė ir delfinas".

2030 | 2018-07-24 | 4484

Aprašymas: Bobo užkandinė (angl. Bob’s burgers) – JAV animacinis serialas. Puiki naujiena Simpsonų ir Šeimos bičo gerbėjams! Tai naujas iš koto verčiantis, juokingas, ironiškas animacinis serialas, pasakojantis apie nepaprastą šeimą. Mėsaininė “Bobo užkandinė” priklauso ponams Belčeriams – Bobui, Lindai, Tinai, Džinai ir Luizai. Nors Bobo mėsainiai tokie skanūs, kad galima liežuvį praryti, džiaugsmas dingsta, kai juos reikia parduoti lankytojams: šeimos vaikučiai atrodo nekokie pagalbininkai! Dar vienas galvos skausmas – Džimio Pesto restoranas, su kuriuo reikia be paliovos kautis konkurencijos mūšyje. Kurioziškų situacijų ir sarkastiškų dialogų čia tikrai gausu!

1969 | 2017-06-08 | 4842

Senosios animacijos filmukas vaikams Neišmoktų pamokų šalyje. Tai filmukas, tiesiogiai reprezentuojantis, kokia pamokanti yra senoji animacija. Ši pasaka apie neišmoktas pamokas – labai reikšmingas moralas. Vaikai, pažiūrėję „Neišmoktų pamokų šalyje“ turėtų suprasti, jog knygos ir skaičiai nėra vien tik mokytojų pramanas – tai pamatas realiam gyvenimui. Negana to, filmukas džiugina įdomiu siužetu bei charakteringais vaizdais.

2002 | 2017-06-09 | 3884

Aprašymas: Kartais mes norime to, kas yra visai nesvarbu. Mes esame įsipareigoję tiems dalykams, mes leidžiam pinigus, laiką, energiją… ir, kaip rezultatas – prarasti viską. Bet yra vienas, kuris žino, ko mums reikia ir rengia mums ateitį iš anksto.

2022 | 2017-06-09 | 3675

Linksmojo filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Fokus – pokus“ vaikučiai pamatys, ką lietingą dieną veikia Maša ir lokys. Lokys svajoja ramiai paskaityti, o mažoji nenuorama užsiiminėja burtai. Keičia lokio daiktų dydžius, erzina draugą su šluota, net išsiburia daugybę triušių lokio amuose, kol galiausiai fokusai priveda prie to, jog dingsta pats lokys. Serijoje „Fokus – pokus“ mažieji žiūrovai išvys, kuo baigėsi Mašos magija lietingą dieną.

2015 | 2017-06-09 | 4004

Aprašymas: Po kelių mėnesių nuo Madžino Bū mirties, du Fryzos armijos kariai Sorbetas ir Tagoma atvyksta į Žemę su tikslu prikelti Fryzą iš numirusių. Jie sėkmingai jį gražina atgal į gyvenimą ir džiaugiasi jo sugrįžimu, bet vos tik jam atgijus, šis pradeda planuoti keršto planą jo taip nekenčiamiems Sajanams.

2030 | 2018-07-24 | 4158

Aprašymas: Narutas buvo jaunas nindzė. Jis buvo nepataisomas išdaigininkas. Jis įgyvendino savo svajonę tapti geriausiu nindze kaime, o jo atvaizdą galima išvysti virš Hokagės monumento. Bet ši istorija ne apie Narutą. Senieji užleidžia vietą naujiems talentams, kurių priešaky Naruto sūnus – Borutas.

2030 | 2018-07-24 | 3606

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1989 | 2017-06-09 | 3932

Aprašymas: Jei patiko “Vienas namuose”, tai patiks ir ši smagi istorija, kurią sukūrė tas pats scenaristas Johnas Hughesas ir kuriame vaidina tas pats įžymusis komikas Johnas Candy, be kurio neapsiėjo ir “Broliai Bliuzai” bei “Nevykusios atostogos”. Taip pat vaidina ir pats Macaulay Culkinas. Čia jis – vienas iš trijų vaikučių, kurių prižiūrėti atvyksta nieko baisaus neįtariantis dručkis jų dėdė Bakas.

1970 | 2017-06-09 | 3815

Mickey's Kangaroo. Paskutinė Mikio serija juodai baltu vaizdu. Mes pateikiame spalvotą versiją :)

2013 | 2017-06-09 | 3701

Aprašymas: Įsivaizduokite, kad jūs nepamenate kas nutiko prieš dvi valandas ir susivokiate lifte, kuris atvežė jus į barą. Barmenas įpila stiklinę ir sako, kad jūsų laukia žaidimas, kurio statymas – jūsų gyvybė. Pabėgti neišeis ir apmąstymams turite tik valandą, ką jūs darytumėte? Herojai priima akivaizdžiausią sprendimą ir nutaria surizikuoti. Paslaptingi anime „Mirtinas biliardas“ įvykiai supažindins žiūrovą su jaunuoliu ir pagyvenusiu vyru. Abu jie turi ką prarasti ir abu tiki, jog verti paskutinio šanso. Jiems tenka sulošti biliardą. Rodos paprastas pasiūlymas, bet tik ne filmo veikėjams. Viskas čia ne taip paprasta, kaip gali atrodyti. Šis puikus trumpametražis filmas pasakoja apie paprastus žmones ekstremalioje situacijoje. Čia atsiskleis veikėjų rūpesčiai, baimės, gerosios ir blogosios savybės.

2030 | 2018-07-24 | 3204

Aprašymas: Ozis ir Driksas (angl. Ozzy & Drix) – JAV animacinis serialas.

2005 | 2017-06-09 | 3737

Aprašymas: Puiki ir įspūdinga 3D animacinė juosta, skirta visai šeimai. Miestą užpuola pabaisa, kurią įveikti galima tik legendiniu Drakono kardu. Bet kas gi ras šį paslaptingą kardą? Kokie nuotykiai laukia ieškotojų jų nelengvame kelyje?