Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3568

Aprašymas: Bidamanų turnyras (angl. B-Daman Crossfire) – berniukas Rikis atranda ypatingą žaidimą. Šio žaidimo figūrėlėse yra įkalinti mistiniai gyvūnai. Mažylis netrukus sužino, kad jo turimas žaislas – ypatingų galių turintis Mėlynasis Drakonas. Rikio draugas Samuru turi Baltąjį Drakoną. Kas žaidime įkalino šias mistines būtybes? Ieškodami atsakymų vaikai dar labiau įsitraukia į paslaptingą žaidimą, kuriame jų lauks daugybė nuotykių ir netikėtų išbandymų.

2030 | 2018-07-24 | 3246

Aprašymas: Supermeno nuotykiai (angl. Superman: The animated series) – JAV animacinis serialas, kuriame herojus patiria neįtikėtinus nuotykius. Šiuose filmukuose apie Supermeno praeitį, dabartį ir ateitį Plieninis Žmogus susiduria su šmėklomis, galingomis senovės mitų ir legendų būtybėmis ir klastingais žmonėmis.

2015 | 2017-06-09 | 4365

Aprašymas: Barbės ir trijų jos seserų laukia nuostabi močiutės dovana – keturi mieli šunyčiai, o vėliau – įspūdingi nuotykiai. Mergaitės palėpėje žaidžia su naujais augintiniais ir atsitiktinai atranda seną žemėlapį, kuriame, tikima, yra nurodyta gausaus lobio vieta. Keturios seserys ir jų kalbantys šuniukai nusprendžia išnaršyti visą miestelį ir surasti paslėptus turtus. Didžiulės erdvės ir pasakiški atradimai slepiasi po gimtojo miestelio gatvėmis, tik niekas apie tai nežino. Kai seserys nusileis į požemius, supras, kad apie lobį žino ir du niekadėjai, kurie ima lipti mergaitėms ant kulnų. Ar joms pavyks seną paslaptį surasti pirmoms?

2030 | 2018-07-24 | 16121

Aprašymas: Hantikas: Sekliai ir paslaptys (angl. Huntik: Secrets and Seekers) – Italijos animacinis serialas. Per Loko ir Sofijos susitikimą randama tėvo knyga. Blogio organizacija, kuri reikalauja knygos, nes joje surašyta visa informacija apie “titanus ir valios amuletą”. Taigi herojai turi išgyventi…

2010 | 2017-06-09 | 3813

Aprašymas: Žaislus mylėjęs ir saugojęs berniukas Endis užaugo, baigė mokyklą ir rengiasi išvykti į koledžą. Jo vaikystę nuspalvinę žaislai dedami į dėžes ir ruošiami kelionei į vieną pusę – palėpę. Tačiau, kaip dažnai atsitinka, šiuos planus sujaukia nelemtas atsitiktinumas. Užuot atsidūrę palėpėje, kaubojus-medinukas Vudis ir superherojus-astronautas Bazas bei visa Endžio šutvė netyčia patenka prie šiukšlių konteinerio. Nuo liūdno likimo juos išgelbsti šiukšlininkas, nusprendęs, kad užuot keliavę į šiukšlyną, žaislai gali suteikti džiaugsmo vaikų darželio auklėtiniams. Žaislams ši mintis visai patiktų, tačiau tie auklėtiniai pasirodo besantys pašėlę ir nevaldomi peštukai. Žodžiu, tikras pragaras kiekvienam save gerbiančiam žaislui. Vudis visomis išgalėmis stengiasi surasti draugams naujus jaukius namus ar bent jau išgelbėti nuo liūdnos perspektyvos būti nepataisomai sugadintiems. Vieno bandymo pabėgti metu stipriai nukenčia Bazas, kurio naujai atsiskleidusios savybės dar labiau apsunkina žaislų kelią į laisvę.

1995 | 2017-06-09 | 4508

Aprašymas: Mažylis – paršelis, kurį ūkininkas laimėjo mugėje. Vos tik parvežtas namo, paršiukas susirado naują “mamą” – margaspalvę aviganę. Netikėtai Mažylis suprato, kad labiausiai jam patinka ganyti avis. Juolab, kad šios, sužavėtos paršelio mandagumo, jam visiškai paklūsta ir daro viską, ko tik jis paprašo. Mažylio šeimininkas pastebėjo neįtikėtinus augintinio gabumus ir nusprendė dalyvauti aviganių konkurse. Deja, susirungti prestižiniame čempionate leidžiama tik šunims.

2000 | 2017-06-07 | 3703

Istorija, mongolų pasakos motyvais, apie tai, kaip paprastas piemių iškeliauja ieškoti lobio. Pakeliui jis sutinka begales naujų žmonių ir patiria daug nuotykių. O, istorijos pabaigoje sužinosite kas yra tikrasis stebuklingas lobis ir ar tai tikrai daiktas. Senoji animacija ekranizuoja tikrai populiarią ir pamokančią istoriją kurioje galima pažinti ir mongolų papročius bei kultūrą.

2010 | 2017-06-09 | 4125

Aprašymas: Atlaisvinkite vietos trečiajai nepakartojamai juokingos trilogijos daliai, kurios veiksmas vyks atviroje erdvėje. Dar kartą „Šeimos bičo“ šeimynėle keliaus labai toli, peržengs gero skonio ribas, kad pristatytų jums nuostabią mokslinės fantastikos stiliaus parodiją pripildytą subtilaus jumoro, temą atitinkančios animacijos ir žinoma laimingą pabaigą. Taigi, pasirenkite susipažinti su šviesesniąja tamsos puse drauge su Peteriu Solo, Chrisu Skywalkeriu, Princess Lois, Stewie Vaderiu ir keliais naujais veidais, kurie jus nustebins. Tegu juokas niekuomet jūsų neapleidžia.

2010 | 2017-06-09 | 3920

Aprašymas: Į kosmosą ištremto Halko erdvėlaivis sudužo Sakaro planetoje, kurią valdo nuožmusis Raudonasis karalius. Parduotas į vergiją, jis tapo galingiausiu gladiatoriumi, tačiau naujieji šeimininkai neilgai tuo pasidžiaugė. Milžinas sudarė sąjungą su naujaisiais savo likimo draugais: apsukriu vabzdžiu Myku, negailestingu uolažmogiu Korgu, buvusiu dvasininku Hiruamu ir kilminga maištininke Eloja. Viskuo nusivylę Sakaro gyventojai tiki, kad Halkas yra jiems siųstasis išgelbėtojas. Tačiau ar jis išgelbės jų planetą, ar sunaikins?

2030 | 2018-07-24 | 3435

Aprašymas: Ančiukų istorijos (angl. DuckTales) – JAV animacinis serialas. Ančiukas Skrudžas Mak Dakas yra turtingiausias ančiukas pasaulyje, o kartu žinomas ir kaip didžiulis gobšuolis. Išgirdęs, kad įvairiuose pasaulio kampeliuose yra paslėpti didžiuliai lobiai, verti milijonų, Skrudžas Mak Dakas išsirengia šių milžiniškų turtų ieškoti – Amazonėje, Transilvanijoje, Afrikoje, Himalajuose ir net Mėnulyje!

2030 | 2018-07-24 | 3720

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-09 | 3896

Mėlynojo pasaulio žmogeliukų nuotykiai tęsiasi filmuke vaikams „Smurfai“. Seriale vaikams pamatysime kaip smurfas sudaužo du veidrodžius ir jaučia, kad įvyks nelaimė. Tėtis Smurfas skuba į laboratoriją išsiaiškinti priežastis, tačiau ir jį užpuola nesėkmės, viskas griūna, gęsta. Jis išsiaiškina, kad po dviejų dienų smurfų miestelį užplūs nesėkmių vėjai, tačiau to išvengti reikia 100 smurfų šokio. Tėtė aiškinasi ar tiek miestelyje yra. Visi smurfiukai kenčia nuo nesėkmių, nelaimių. Paaiškėja, kad gyvena tik 99 smurfai ir trūksta vieno.

1998 | 2017-06-09 | 3671

Donald Duck Over the limb išleistas 1950 m.

1998 | 2017-06-09 | 3796

Donald Duck Plastics inventor išleistas 1944 m.

1998 | 2017-06-09 | 3505

Donald Duck Chips Ahoy išleistas 1956 m.

1988 | 2017-06-09 | 5983

Aprašymas: Japonija, praeito amžiaus 50-ieji metai. Dvi jaunos mergaitės Satsuki ir Mei, kartu su savo tėvu, persikrausto į namą kaime, kad būtų arčiau savo sergančios ir netoliese besigydančios mamos.

Mano kaimynas Totoro - My Neighbor Totoro (1988)