Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3382

Aprašymas: Blogiukai ir pabaisa (angl. The Grim & Evil show) – JAV animacinis serialas apie du mažus vaikus. Apie idioto, optimistiškai žavaus Billy ir irzlaus bei beširdžio Mandy žygdarbius…

2000 | 2017-06-07 | 3751

Gyveno kartą šuo. Visą gyvenimą ištikimai tarnavo, bet paskui paseno. Ir uoslė nebe ta ir kojos ne tos. Bet jo šeimininkai buvo geri ir pakantūs, nors šuo ir daug bėdos namuose pridarydavo. Kartą namuose apsilankė vagis, kai šeimininkai buvo vakaronėje. Tačiau ir čia šuo vagies nepastebėjo ir jis viską išsinešė. Tuomet šeimininkui trūko kantrybė ir šuniukas atsidūrė lauke. Liūdnas šunelis sėdėjo po spindinčiu mėnuliu ir sutiko draugą vilką. Kaip miško draugai vienas kitam padėjo, pamatysite šiame linksmame filmuke.

2030 | 2018-07-24 | 3961

Aprašymas: Gražiame miestelyje gyvena kačiukas, vardu Sausainiukas, jo vyresnysis brolis Pyragėlis ir mažoji sesutė Cukriukė. Miestelyje gyvena ir daugiau mažų bei didelių katinų, tačiau ši trijulė, atrodo, patiria daugiausiai nuotykių. Kačiukų fantazija tokia laki, kad jie atsidurti gali bet kur ir nuveikti nežinia ką. Drauge žaisdami jie atranda pasaulį, mokosi ir išdykauja. Animacinio filmo kūrėjai sako, kad žiūrėdamas juokiasi kiekvienas, tačiau linksma pramoga turi prasmę: serialas padeda tėvams duoti daugiau laisvės savo vaikams, o šiuos išmoko dažniau susimąstyti prieš ką nors darant, suprasti galimas pasekmes. Vos pasirodęs animacinis serialas sulaukė didelės sėkmės Rusijoje ir kitose šalyse, kur tik buvo rodomas.

1995 | 2017-06-09 | 4498

Aprašymas: Atlikime asmeninį tyrimą drauge su Viliu Fogu. Keliaukime kartu į patį Žemės centrą, tenai, kur dar nėra žengusi žmogaus koja. Parašykime savąją Žemės kilmės istoriją. Išvysime neregėtų paukščių, žvėrių. O norėdami sužinoti, kur keliauja Vilis Fogas iš tiesų, pažiūrėkite šią nuostabią ir užburiančią istoriją patys, kad paskui papasakotumėte kitiems.

2030 | 2018-07-24 | 3427

Aprašymas: Ko Ičinomija jaunas vyras kilęs iš pasiturinčios šeimos, tačiau iš jos jis paveldėjo ne tik pinigų bet ir keistą baimę, būti kam nors skolingam, todėl jis ne tik niekad neprašo pakalbos, bet ir neleidžia niekam jam padėti. Vieną dieną netikėtai jis pakliūva į pavojingą situaciją ir jį išgelbėja keista benamė mergina gyvenanti po tiltu ir mananti kad jis iš kitos planetos. Taigi jis nors ir labai to nenorėdamas, bet lieka jai skolingas už išgelbėtą gyvybę. Genamas principų jis nenori likti jai skolingas todėl jis sutinka tapti jos vaikinu ir apsigyventi su ja kartu po tiltu, šalia kurio gyvena dar ne vienas keistuolis…

2000 | 2017-06-09 | 3533

Smurfų nuotykiai tęsiasi, vaikučiai tuo įsitikins šioje serijoje. Artėja tėtės smurfo gimimo diena ir visi smurfai ginčijasi kokią staigmeną parengti: vieni siūlo surengti grandiozinį vakarėlį, kiti varžybas. Smurfytė sugalvoja ir kiti pritaria – surengti talentų vakarą. Repetuoti pasiryžę smurfai ir šoka, ir dainuoja, vaidina scenas. Smurfytė nori sušokti smurfų šokį, ne jokių repeticijų, tačiau jai tas nepavyksta, ir ji nusimena. Taigi, staiga nusiminusią Smurfytę guodžia trolis, duoda jai stebuklingus batelius. Už visą tai trolis paprašo noro išpildymo, kai tam ateis laikas. Kokį norą pateis trolis ir ar smurfytė galės jį išpildyti, vaikučiai galės pamatyti nuostabiame filmuke „Smurfai“.

2030 | 2018-07-24 | 4576

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…

2003 | 2017-06-09 | 4167

Aprašymas: Animacinių šedevrų „Šrekas” ir „Simarono žirgas” kūrėjai pristato naują nuotykių istoriją – „Sinbadas: septynių jūrų legenda”. Daugiau nei prieš tūkstantį metų gimusi „Arabijos naktų” sakmė atgaivinama šiuolaikinės animacijos pagalba. Filmo herojus Sinbadas yra vienas iš tų populiarių šaunuolių, su kuriais užaugo kiekvienas iš mūsų. Tai nuotykių kupina juosta, nukelianti žiūrovą ten, kur jis dar niekada nėra buvęs. Jūreivis Sinbadas – narsiausias ir žymiausias avantiūristas iš visų, kada nors plaukiojusių pasaulio jūromis ir vandenynais, – pakliūna į didelę bėdą. Jis neteisingai apkaltinamas neįkainojamos brangenybės – Pasaulio knygos – vagyste. Norėdamas išnešti sveiką kailį, Sinbadas pats turi rasti vagį ir sugrąžinti knygą, kitaip rūsčios bausmės susilauks ne tik jis, bet ir jo geriausi draugai: Protėjus, žavioji Marina ir šuo Spaikas. Sinbado nuotykiai prasideda!

1967 | 2017-06-08 | 4310

Pasakos dideliems ir mažiems prasideda neįtikėtina kiškio narsa ir nuotaikinga muzikėle. Vėliau pasireiškia kiškio gudrumas ir atsiskleidžia blogosios charakterio savybės. Tuo tarpu lokys vaizduojamas kaip rūpestingas ir atsakingas žvėris. Na, o vėliau pasireiškia dar didesnis lapės gudrumas. Antroji pasaka ne mažiau įdomesnė – čia vėl matomas gana neįprastas kiškio charakteris. Ir viena, ir kita pasaka vaikams parodo, kaip nereikia elgtis.

2009 | 2017-06-09 | 3903

Aprašymas: Meteoritas Siuzaną jos vestuvių dieną paverčia į maždaug trijų aukštų namo dydžio monstrą. Neilgai trukus į įvykio vietą atvyksta karinės pajėgos, kurios atsitokėti nesuspėjusią Siuzaną sugauna ir išveža į slaptą kariuomenės bazę. Kai į Žemę nusileidžia paslaptinga technologija pagamintas robotas ir ima siaubti mūsų planetą, prezidentas liepia kovai pasitelkti žaviąją monstrų šutvę…

2015 | 2017-06-09 | 4394

Aprašymas: Modernios karalystės princesė Kara gyvena įprastą gyvenimą, tačiau viskas pasikeičia, kai princesę pabučiuoja magiškas drugelis ir ji supranta įgijusi super galių, padėsiančių kovoti su blogiu ir nusikaltimais. Nuo tos dienos Kara skraido po karalystę ir sprendžia žmonių problemas, tačiau apie pasikeitimus sužinojusi pavydi pusseserė susiranda tą patį drugelį, pavagia jo bučinį ir įgavusi supergalias tampa blogąją heroje… Merginų konkurencija tiesiogine prasme pasieks dangų, nes vyks dausose, bet gal yra kažkas šioje karalystėje, dėl ko pusseserės nustotų kovoti ir susivienytų?

2007 | 2017-06-09 | 3796

Aprašymas: Po incidento, kurio metu vos nežuvo Mažapėdžio senelė, Mažapėdis išmoksta visą eilę pamokų, dar jo rūšies dinozaurų vadinamų „patarimais“.

2030 | 2018-07-24 | 3334

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…

1998 | 2017-06-09 | 3785

Donald Duck Lucky Number išleistas 1951 m.

1997 | 2017-06-09 | 4211

Aprašymas: Mažas berniukas, vardu Aleksas, lieka vienas namie, mat susirgo vėjaraupiais. Mažylis labai išradingas, todėl nenuobodžiauja – pro didelį žiūroną stebi kaimynus. Netikėtai viename name jis pamato įsibrovėlį. Mažius nesutrinka ir iškviečia policiją, tačiau ši nieko neranda. Kitą dieną tą patį nepažįstamąjį jis pamato dar vieno kaimyno namuose. Šįkart Aleksas ant savo žaislinio automobilio sukonstruoja vaizdo kamerą ir ima filmuoti. Ir paaiškėja, kad į namus braunasi šnipai, ieškantys žaislinės mašinytės su joje paslėpta mikroschema. Netrukus šnipai sužino, kad mašinytė – Alekso namuose. Policija vaiku netiki, todėl jis savo namus turės ginti pats…

2000 | 2017-06-07 | 4015

Filmukas vaikams apie kiški linksmuolį, kuris visiems girdavosi jog yra visų galų meistras. Kartą ežiukas paprašė uždengti stogą čerpėmis, bet kiškis sukėlė tokį cirką, jog visi žvėreliai juokėsi. Tuo tarpu lapė laukė savo mylimojo ir jai sulūžo kėdė, na o be kėdės juk nebus kur sėdėti. Čia vėl zuikis atėjo į pagalbą. Linksmuolis ir vikruolis, auksarankis "Ir taip bus gerai !". Pažiūrėkite pamokančią ir linksmą istoriją.