Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2016 | 2017-06-09 | 4027

Aprašymas: Ar gali išgelbėti galaktiką, būdamas neįspūdingo dydžio pūkuotu nutrūktgalviu svajokliu? Žinoma, kodėl gi ne, jei turi patikimą miniatiūrinį draugą robotą, kurio galvoje sutalpintas milžiniškas kiekis informacijos. Robotas Klankas – gamybos klaida, su giliu moralės jausmu. Ak taip, ir dar reikalinga visa komanda kosminių reindžerių, pasiruošusių atremti piktadario Dreko armiją – kapitonas Kvarkas, įsimylėjęs savo paties herojaus legendą, sumanioji ir karingoji Kora, galaktikos reindžerių kumštis Braksas – nedaug smegenų, bet didelė atvira širdis. Populiarių videožaidimų serijos pagrindu sukurtas veiksmo komedijos animacinis filmas – seniai lauktas žaidimo gerbėjų visame pasaulyje. Charakteringi tipažai, galaktikos gelbėjimo misija ir svarbūs kiekvieno paauglio gyvenime klausimai, nagrinėjami pakeliui – draugystė, heroizmas, kaip svarbu atrasti savo identitetą. Solana galaktikos užkampioje planetoje gyvena paskutinis iš savo padermės lombaksas Račetas – impulsyvus, vikrus, tikras veiksmo herojus. Išgyvenimo gudrybių jis išmoko gatvėje, o mechaniko amato – savo mokytojo garaže. Nepaisant ugningos prigimties, Račetas viduje yra svajoklis, šventai tikintis, kad jam visatoje yra skirta ypatinga dalia. Susidūręs su smalsiuoju robotu Klanku, Račetas sužino apie visoms galaktikos planetoms gresiantį pavojų ir pasiryžta jungtis prie kosminių reindžerių komandos. Misiją apsunkina garbėtroška kapitonas Kvarkas, per savo godumą įsitraukiantis į galaktikos sunaikinimo planą. Bet Kvarkas nėra blogas, tik tuščiagarbis ir kvailas.

2004 | 2017-06-09 | 4339

Aprašymas: Kempiniuko Plačiakelnio ir vėl laukia neįtikėtini nuotykiai povandeniniame pasaulyje, tačiau jis sugeba išsisukti iš bet kurios situacijos…

2000 | 2017-06-07 | 4079

Filmukas Tarakonas. Linksmas filmukas apie tarakoną, kurio bijo visi žvėrys, ir liūtai ir meškos ir visi miško gyventojai. Tik pamatę baisų tarakoną visi bėga neatsigręždami. Bet atsirado miške mažas žvirblelis, kuris atskrido pas tarakoną. Ir nieko nelaukęs jį suėdė tarakoną šitą baisų nevydoną :) Taip pelnyta bausmė tarakoną ištiko, netgi ūsų nebeliko. Žvirblį sveikina visi!

2012 | 2017-06-09 | 4009

1995 | 2017-06-09 | 4529

Aprašymas: Mažylis – paršelis, kurį ūkininkas laimėjo mugėje. Vos tik parvežtas namo, paršiukas susirado naują “mamą” – margaspalvę aviganę. Netikėtai Mažylis suprato, kad labiausiai jam patinka ganyti avis. Juolab, kad šios, sužavėtos paršelio mandagumo, jam visiškai paklūsta ir daro viską, ko tik jis paprašo. Mažylio šeimininkas pastebėjo neįtikėtinus augintinio gabumus ir nusprendė dalyvauti aviganių konkurse. Deja, susirungti prestižiniame čempionate leidžiama tik šunims.

2030 | 2018-07-24 | 4713

Aprašymas: Maša ir Lokys (rus. Маша и Медведь) – rusų animacinis serialas. Šis filmas padovanos Jums naujų susitikimų su vaikiško animacinio serialo “MAŠA IR LOKYS” veikėjais – išdaigininke Maša ir geraširdžiu lokiu. Gražūs, muzikalūs ir nuotaikingi animaciniai filmukai patiks visiems – berniukams ir mergaitėms, tėveliams ir mamytėms, seneliams ir močiutėms!

1966 | 2017-06-11 | 4409

Legendinis filmukas Riki tiki tavi pasakoja apie drasuolį mangustą, kuris gyvena tropiniuose miškuose. Riki tiki čik - mangustėlis mėgdavo sakyti ir pradžiugindavo žmones. Drasus mažylis kovėsi su gyvatėmis Nagu ir Nagaina ir išgelbėjo kitus žvėrelius ir žmones. Taip rikis tapo džiunglių didvyriu ir gyvenimas džiunglėse tapo laimingas.

Riki Tiki Tavi - Rikki-Tikki-Tavi (1966)

2000 | 2017-06-07 | 4087

Cirkas! Kokia įdomi ir magiška vieta! Juk cirke nutinga daugybė įdomių ir linksmų nutikimų. Šis juokingas, muzikinis multiplikacinis filmukas ,,Parosolka cirke" papasakos jums apie Parosolkos nuotykius ir iššūkius cirke. Kaip su užduotimis susidoros Parosolka? Kokius nuotykius patirs jis ir kiti istorijos personažai? Juoką keliantys nutikimai, ne tik vaikus, bet ir jų tėvelius nukels į cirko palapinę, kurioje įmanoma viska! Kas nutiks Porosolkai? Apie tai jūs, vaikai, sužinosite pažiūrėję linksmą ir juokingą pasakojimą apie cirko gyvenimą.

1961 | 2017-06-08 | 4325

„Nežiniukas mokosi“ – tai nuotaikinga pasaka apie smalsų berniuką. Jis įsitikinęs, kad viską sugeba nė trupučio nesimokęs. Filmukas pamoko, kad per minutę netampama nei muzikantu, nei dailininku, nei vairuotoju. Atsisakymas pripažinti, kad norint ko nors išmokti reikia veikti, galiausiai atveda prie supratimo. Tai pamokymas vaikams, jog kiekvienas darbas reikalauja įgūdžių. Į patį filmuką lengva įsijausti dėl charakteringų veikėjų ir nuotaikingų vaizdų.

2030 | 2018-07-24 | 5467

Aprašymas: Trapučio parkas (angl. Brickleberry) – JAV animacinis serialas. Dviejų komikų sukurta animacija tikrai nėra skirta vaikams – nors joje ir netrūksta mielų žvėrelių, visa tai, ką jie veikia šiame seriale, dažniausiai yra skirta tik suaugusiems. Tai serialas apie margą nevykėlių miškininkų kompaniją, kuri vis įsivelia į problemas. Šios kompanijos prižiūrimą nacionalinį parką grasinama uždaryti. Jį išgelbėti gali tik vienas narsus parko prižiūrėtojas, kuris atvyksta gelbėti Trapučio floros ir faunos. Prasideda pasiutiški tradicinio humoro ribas peržengiantys nuotykiai! N16

1975 | 2017-06-09 | 4080

Aprašymas: (rus. Афоня). Gyveno sau viengungis linksmas lėbautojas Afanasijus ir vargo nematė. Dirbo santechniku, algą prašvilpdavo nė nemirktelėjęs, nevengė „chaltūros“, mylėjo moteris ir stikliuką. Tarybiniais laikais itin populiari profesija garantavo Afanasijui gyvenimą be rūpesčių ir visuotinę pagarbą. Nors kartais už smulkias nuodėmes – nuolatines pravaikštas ir deficitinės santechnikos prekių perpardavinėjimą – jį apsvarstydavo rimtai nusiteikusi komisija, tai nė kiek nesugadindavo Afoniai nuotaikos. Šis vyrukas niekada dėl nieko nekvaršindavo sau galvos. Visada būdavo gerai nusiteikęs ir jautėsi visiems reikalingas. Tačiau vieną dieną viskam atėjo galas – Afonia pamilo jauną žavią merginą. O meilė, žinia, keičia viską.

2030 | 2018-07-24 | 4873

Aprašymas: Fėjų, nykštukų ir kiti magiškų būtybių šaliai gresia sužlugimas. Savo galias čia paskleisti gali blogoji tamsos karalienė Nekrafa, jei ją atgaivins pavojingasis Dredbeinas. Keturios eilinės paauglės atrenkamos ypatingai misijai – tapusios drąsiomis karėmis jos padarys viską, kad išgelbėtų savo šalį. Pirmiausiai Magiškoji komada turi surasti keturias burtažodžių knygas ir magiškus simbolius, kad sustiprintų savo galias ir galėtų visu pajėgumu kovoti su Dredbeinu, kaip kovojo tikroji Magiškoji komanda prieš tūkstantį metų. Daugybė išbandymų ir nuotykių laukia keturių narsių merginų!

2000 | 2017-06-07 | 3536

Filmuke „Kiškis pagyrūnas“ rodoma, kaip kiškis, bėgdamas nuo lapės, randa šautuvą, kurį turėdamas jaučiasi esąs viršiausias miške ir net užima lapės namus, tačiau paaiškėja, jog šautuvas net neužtaisytas. Tai sužinoję lapė su vilku nori pamokyti kiškį, čia jam padeda jo šeima pamiršusi, kaip išdidžiai radęs šautuvą kiškis su jais elgėsi. Filmukas moko niekada nešokti aukščiau bambos, nesijausti geresniu ir viršesniu už kitus, net jei tau atrodo, kad toje situacijoje esi viršesnis. Taip pat yra mokoma, jog su pavojais kovoti reikia ne jėga, o sumanumu ir gudrumu.

2030 | 2018-07-24 | 4119

Aprašymas: Nenugalimieji (angl. Justice League) – JAV animacinis serialas. Nenugalimųjų komandos (Nuostabiosios, Supermeno, Betmeno, Džono, Šviesos žmogaus, Žaibo ir Apuokės) nuotykiai ir kovos su blogio jėgomis.

2008 | 2017-06-09 | 3945

Aprašymas: Pietų ašigalyje gyvenantys broliai pingviniukai turi padėti devynmetei mergaitei Emai ir apsaugoti nuo piktojo mokslininko nykstančią paukščių rūšį…

2000 | 2017-06-07 | 4259

Ilja muromietis- drąsus ir ryžtingas karžygys, kuris trokšta apginti Rusiją. Keliaudamas į Kijevą jis sutinka Čiurilą Plenkovičių, kuris parodo kelią Kijevo link. Raiteliui tenka rinktis: keliauti tolimą,tačiau gražų ir saugų kelią ar joti trumpu, tačiau labai pavojingu keliu, kuriame galima sutikti lakštingalą galvažudį ir žūti. Ką rinksis drąsusis riteris? Senosios animacijos filmukas vaikam ir tėveliams apie pasirinkimą, meilę tėvynei bei didelę narsą.

2002 | 2017-06-09 | 3717

Aprašymas: Tokijaus įlankoje padaugėjo leiborų incidentų. Tyrimo ėmėsi du policijos detektyvai – Kusumis ir Hata. Bylos įkarštyje jie išsiaiskino, kad vyriausybė nuo jų slepė WXIII, žinomu kaip ‘Prarastasis 13-asis projektas’. Netikėtai detektyvas Hata susiduria su asmeninėmis problemos. Tuo pačiu iniciatyvą bando perimti Specialus Leiborų policijos padalinys…