Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3626

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2000 | 2017-06-07 | 3877

„Sarmikas“ – tai legendinės senosios rusų animacijos filmukas vaikams apie berniuką Sarmiką, kuris savo drąsiu ir kilmingu poelgiu išgelbsti ant ledo užstrigusią mergaitę, o pats yra ne tik nešamas į atvirą jūrą, bet ir akis į akį susiduria su baltuoju lokiu. Tai pamokanti pasaka apie žmogaus drąsą, ryžtą ir pasiaukojimą vardan kito gerovės.

1998 | 2017-06-09 | 3574

Donald Duck Donald Applecore išleistas 1952 m.

2030 | 2018-07-24 | 3472

Aprašymas: Kaukė (angl. The Mask) – JAV animacinis serialas. Po nerealiai nesėkmingos dienos – būna dienų lyg tyčia – banko tarnautojas Stenlis randa kaukę. Jis tiki, kad tai gali pakeisti jo likimą, bet tikrovė pranoko visus lūkesčius. Iš kuklaus paprasto žmogaus jis pavirto nesunaikinamu herojumi. Pasikeitė jo išvaizda, jėga ir galimybės. Dabar jis gali įgyvendinti nerealiausias savo fantazijas. Jis sugeba įspėti slapčiausius žmonių įgeidžius ir gali išpildyti bet kokį norą.

1998 | 2017-06-09 | 3561

Donald Duck Put-put troubles išleistas 1940 m.

2030 | 2018-07-24 | 3688

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2004 | 2017-06-09 | 3997

Aprašymas: Prezidentai, išradėjai, dailininkai, karvedžiai ir kiti pasaulio garsūs personažai pažintiniame ir nepakartojamame animaciniame filme Žymių asmenybių istorijos. Šis serialas atverčia naujus istorijos puslapius ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Christopher Columbus ir Marco Polo.

2013 | 2017-06-09 | 3950

Aprašymas: „Narsusis riteris Justinas“ – tai širdį sušildanti pasaka apie draugystę, garbę ir pasiaukojimą. Mažas berniukas trokšta tapti stipriu vyru, tačiau pirmiausia turi suprasti, kurie dalykai gyvenime svarbiausi. Justinas gyvena karalystėje, kurioje beveik nebėra riterių ir vyrauja biurokratija. Jo svajonė – tapti vienu iš Garbės riterių, tokiu, koks buvo jo senelis. Tačiau Justino tėtis siekia, kad jo sūnus sektų tėvo pėdomis ir būtų įtakingas advokatas, o ne užsiimtų, jo galva, kvailais ir niekam nebereikalingais darbais. Po įkvepiančio apsilankymo pas senelę Justinas pradeda išbandymų kupiną kelionę savo svajonės link. Pakeliui jis sutinka atkaklią ir gražią mergaitę, rodančią jam kelią, o vingrus burtininkas Melkijadas, gražuolis seras Kloreksas ir trys vienuoliai perduoda Justinui senovės išminčių skelbtas paslaptis. Nors iš pradžių visi abejoja Justino sugebėjimais, tačiau grįžus pavojingam, karalystę sunaikinti siekiančiam buvusiam Garbės riteriui Heraklijui, berniukas turi priimti sprendimą: stoti ginti karalystės ar išsižadėti savo svajonės.

2000 | 2017-06-07 | 4096

Dvi Krylovo pasakėčios Varna ir Lapė, Gegutė ir gaidys. Varna ir lapė tai pasakojimas apie meilikaujančia lapę kuri užkalbėjo dantis varnai laikiusiai gabaliuką sūrio, kurį jai atsiuntė Dievas. Bėgo pro šalį laputė ir pamatė sūrį. Jis ją pavergė. Ir štai laputė prie medžio priėjusi visaip ima varną girti, jog ji gražuolė lyg iš pasakos. O varnai nuo pagyrų apsisuko galva. Sukarksėjo varna ir sūris iškrito. Kita pasakėčia apie gegutę ir gaidį, kurie vienas kito giesmes gyrė.

2011 | 2017-06-09 | 3899

Liolekas ir Bolekas laukiniuose vakaruose 1972 m. - 7 serijos.

2000 | 2017-06-09 | 3912

Mėlynojo pasaulio žmogeliukų nuotykiai tęsiasi filmuke vaikams „Smurfai“. Seriale vaikams pamatysime kaip smurfas sudaužo du veidrodžius ir jaučia, kad įvyks nelaimė. Tėtis Smurfas skuba į laboratoriją išsiaiškinti priežastis, tačiau ir jį užpuola nesėkmės, viskas griūna, gęsta. Jis išsiaiškina, kad po dviejų dienų smurfų miestelį užplūs nesėkmių vėjai, tačiau to išvengti reikia 100 smurfų šokio. Tėtė aiškinasi ar tiek miestelyje yra. Visi smurfiukai kenčia nuo nesėkmių, nelaimių. Paaiškėja, kad gyvena tik 99 smurfai ir trūksta vieno.

2022 | 2017-06-09 | 3788

Filmuke „Pasaka nakčiai“ Maša lieka nakvoti pas lokį ir vietoje vakarinės pasakos per televizorių pamato siaubo filmą. Jau aišku, kad lokio laukia labai nerami naktelė - jam tenka tildyti visus lietingą naktį girdimus garsus. Serijoje „Pasaka nakčiai“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks galiausiai draugams ramiai pailsėti naktį.

2014 | 2017-06-09 | 3826

Aprašymas: Jei berniukas gali auginti šunį, tai kodėl negali būti ir atvirkščiai? Protingiausias pasaulyje šuo profesorius Ponas Žirnis ir išdykęs jo įsūnis – berniukas Šermanas – nepaprasta šeima ne tik todėl, kad vienas jų šuo, o kitas žmogus. Jų namuose slypi įdomiausias įrenginys pasaulyje – laiko mašina! Su šia mašina tėvas ir sūnus (šuo ir berniukas) leidžiasi keliauti laiku, aplankydami pačias keisčiausias ir įdomiausias pasaulio vietas – senovės Egiptą ir jo piramides, Kleopatrą ir jos tarnaites… Tačiau vieną dieną jų ramus gyvenimas pakrypsta netikėta linkme. Norėdamas padaryti įspūdį, Šermanas apie paslaptingąją mašiną prasitaria savo pašėlusiai simpatijai Penei. Ši pasiutėlė neatsispiria pagundai išmėginti Laiko mašiną ir nukeliauti į kitus laikus. Šitaip prasideda didieji nuotykiai…

2030 | 2018-07-24 | 3533

Aprašymas: Istorija rutuliojasi apie Guiną, galingą karžygį su leopardo galva, jis išgelbėja ir pasiima saugoti Palonijos karališkuosius palikuonius dvynius – Lindą ir Lumisą. Dar vienas bendražygis tai jaunas ir ambicingas samdinys Istvanas.

2000 | 2017-06-07 | 3803

Filmukas apie maža mergaitę kuri labai norėjo ir labai stengėsi kad jos draugė Valentina gautų laišką iš mylimo vaikino. Išsiaiškinusi, kad norint gauti laišką, visų pirma reikia jį išsiųsti - mergaitė pasinaudoja savo žuvele. Kodėl? Todėl kad laišką išsiųsti reikia į povandeninį laivą. Vaikams be galo patiks ši nuoširdi ir pamokanti istorija.

2030 | 2018-07-24 | 5037

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.