Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 4542

Aprašymas: Dvi geriausios draugės Lijana ir Aleksa randa gražų veidrodėlį, kuris turi magišką paslaptį – jame įkalinta mergaitė. Lijana ir Aleksa susidraugauja su ja ir išsiruošia į tolimą žygį ieškoti paslaptingos deimantinės pilies ir išvaduoti naująją draugę. Kelionėje jas lydi dainos ir du žavingi šunyčiai. Tačiau nestigs ir išbandymų. Kaip seksis juos įveikti? Geriausios draugės galiausiai atras didžiausią lobį – supras, kad jų draugystė gali ištverti viską!

2030 | 2018-07-24 | 3605

Aprašymas: Įkvėptas 2009 metais sukurto animacinio filmo “Monstrai prieš ateivius” (angl. Monsters vs Aliens), šis serialas pasakoja tolimesnius numylėtų veikėjų nuotykius. Tarp šių veikėjų Bobas – želatinos formos lašas neturintis smegenų, Linkas – priešistorinis žuviažmogis, daktaras Tarakonas – pusiau žmogus, pusiau išprotėjęs mokslininkas ir Siuzana – neįtikėtina moteris-milžinė. Jie bando prisitaikyti naujame pasaulyje, kupiname keistų ateivių.

2000 | 2017-06-08 | 3738

„Kalėdų eglutė visiems“ – tai be galo graži pasaka apie apie gyvūnėlius, kurie visaip stengėsi apsaugoti Kalėdų eglutę. Iš visų pasaulio kampų šie sugužėjo ir kartu nusprendė pamaloninti, išsaugoti bei rūpintis eglute, kad visi galėtų ja džiaugtis ir dalintis. Tai istorija, kupina gėrio, pasiaukojimo ir atgailos. Ji mus moko, jog turėdami bendrą tikslą galime įveikti bet kokias kliūtis.

1998 | 2017-06-09 | 3850

Donald Duck Soup's On išleistas 1948 m.

2013 | 2017-06-09 | 3539

Aprašymas: Magiškoje šalyje pavasaris! Visi ruošiasi triukšmingai atsinaujinimo šventei. Mokykloje organizuojamas menų festivalis, kuriame savo talentus demonstruos visi mokiniai. Miestelis šurmuliuoja, aplink pilna spalvų ir džiaugsmo, tačiau viskas greitai pasikeičia, kai iškyla grėsmė iš kito, tamsaus ir pavojingo, pasaulio. Savo kraštą gali išgelbėti tik išradingieji mokiniai, bet jie turi būti labai atidūs, nes nebeaišku, kas yra tikri draugai, o kas – melagiai ir išdavikai…

2002 | 2017-06-09 | 3872

Aprašymas: Paštas šiaurėje iki šiol buvo pristatomas šunų kinkiniu, bet pašto aviacijos sėkmė verčia Balto ir jo vadovaujamo kinkinio šunis jaustis nereikalingais. Tačiau, sudužus pašto lėktuvui kalnuose, kinkinio šunys pagaliau gali parodyti, ko jie yra verti. Šioje istorijoje pasakojama ir apie Balto sūnų Kodį, kuris „Balto 2″ tebuvo mažas šunytis.

2030 | 2018-07-24 | 3284

Aprašymas: Elfen Lied – japono Lynn Okamoto sukurtų manga ir pagal ją pastatytų anime serija. Pavadinimas Elfen Lied – tai vokiečių kalbos žodžių junginys, reiškiantis „Elfų daina“. Mokslininkai sukuria naują mutantų rušį – diklonijus. Šie išoriškai yra kone įdentiški žmonėms, bet kaukolės viršuje turi dvi kaulines išaugas – smulkius apvalius ragus. Diklonijai turi antgamtiškas nematomas papildomas rankas, vadinamas vektoriais, kurių pagalba gali sunaikinti visą žmoniją, todėl jie laikomi izoliuoti, tiriami mokslininkų. Viena diklonių mergina Liuši žiauriai išžudžiusi galingą apsauginių armiją pabėga, bet pašauta įkrenta į vandenyną. N-16

2009 | 2017-06-09 | 3624

Aprašymas: Bendras įžymios japonų animacijos studijos “Studio 4C” (“Mind Game”, “Tekkonkinkreet”) ir rusų autorių projektas. Istorijos veiksmas rutuliojasi pirmaisiais Antrojo Pasaulinio karo metais Rytų fronte, kur Sovietų Sąjungos Raudonoji Armija desperatiškai kovoja su įsiveržusia Vokietijos kariuomene. Antgamtiškų sugebėjimų turinti mergina Nadia mėgina sužlugdyti SS karininko planus prikelti iš mirusiųjų XII-ojo amžiaus vokiečių riterių armiją.

2008 | 2017-06-09 | 3750

Aprašymas: Animacinė komedija apie tingią, nerangią pandą Po, kuri per trumpą laiką turi tapti kung fu meistru ir išgelbėti slėnį nuo niekšiško ir plėšraus leopardo Tai Lung. Veiksmas vyksta legendinėje Senovės Kinijoje, kur mūsų mažai vilčių teikiantis herojus Po įžengs į griežtą kung fu pasaulį ir apvers jį aukštyn kojomis. Restorane padavėju dirbantis entuziastingasis Po yra didelis kung fu gerbėjas. Netikėtai išsipildžius senovinei pranašystei, Po svajonės pradeda virsti tikrove – jis įsijungia į kung fu pasaulį ir mokosi kovos meno paslapčių iš savo dievaičių – legendinių kovotojų – Tigrės, Beždžionės, Gervės, Gyvatės, Maldininko. Šių meistrų laukia nelengva užduotis – paversti švelnų ir lėtą Po tikru kung fu kovotoju… kol dar ne per vėlu.

2003 | 2017-06-09 | 4605

Aprašymas: Šįkart neišskiriamų bičiulių kompanija: Skūbis Dū, Šegis, Fredas, Dapfė, Velma keliaus į Meksiką. Ten jų laukia Meksikos Pabaisa ir kiti nuotykiai.

2000 | 2017-06-07 | 3968

Senosios animacijos filmukas Miško keliautojai. Miške gyvena voveraitė su voveriukais. Jie atsikėlė ryte, nusiprausė, susišukavo ir pradėjo mokytis šokinėti nuo šakelės ant šakelės. Tai buvo nederlingi metai ir voveriukai negalėjo rasti miške grybų. Tuomet drasiausias voveriukas leidosi į kelionę į gretimą mišką ieškoti miško su konkorežiais ir gilėmis.

2012 | 2017-06-09 | 3941

Aprašymas: Netikėtai praradęs savo geriausią draugą, šunį Sparkį, jaunasis Viktoras net neketina susitaikyti su netektimi ir, į pagalbą pasitelkdamas mokslo jėgą, eksperimento būdu prikelia šunį iš mirusiųjų! Iš pirmo žvilgsnio džiaugsmingas įvykis netikėtai pakrypsta visai kita linkme. Sparkis slapčia pabėga iš berniuko slaptavietės, ir Viktoro šeima, draugai ir miestelio gyventojai pamato, jog buvęs namų augintinis tėra antram gyvenimui prikeltas monstras, o šis įvykis gali prišaukti ne vieną nelaimę…

2014 | 2017-06-09 | 4015

Aprašymas: Šįkart juostos kūrėjai nukelia mus į 50 metus prieš Kristų. Romėnai nukariavo visą Galiją? Bet ar išties visą? Tikrai ne! Vienas užsispyrusių galų kaimelis net neketina pasiduoti okupantams. Įpykęs dėl susiklosčiusios padėties, o ypač dėl to, kad jo kariuomenė neįstengia susidoroti su nepaklusniaisiais, Julijus Cezaris nusprendžia imtis kitos taktikos. Jeigu ši barbariška galų civilizacija pajėgia atsispirti Romos karinei galybei, galbūt neatsilaikys prieš jos gyvenimo būdą. Gudragalvis karvedys nusprendžia šalia galų kaimelio pastatyti prabangų romėnišką rajoną – tikrą dievų žemę, kurios siūlomi malonumai nustebintų net visko mačiusius. Ar šaunieji galai nesusivilios romėniška prabanga ir patogiu gyvenimu? Ar jų kaimelis taps tik paprasčiausia atrakcija turistams? Patikėkite, Asteriksas ir Obeliksas padarys viską, kad sužlugdytų Cezario planus!

2030 | 2018-07-24 | 3277

Aprašymas: Gatvės vaikai (angl. Unsupervised) – JAV animacinis serialas. Nors ir pieštas, šis filmukas skirtas ne vaikams. Jo centre – du penkiolikmečiai. Galima sakyti, kad tai savotiška „Byvio ir Tešlagalvio” versija, tik herojai čia jaunesni, kvailesni, jaunatviškesnės ir jų problemos. Kasdien Garis ir Džoelis keliauja į mokyklą, bando joje ištverti, stengiasi prasimanyti pinigų ir sugalvoti ką nors linksmo – tai vakarėlį, tai beisbolo rungtynes. Paaugliai su humoru žvelgia į santykius su tėvais ir mokytojais bei į santykius su draugais, nevengdami ir aštresnių žodelių. N-14.

1961 | 2017-05-31 | 4310

Отреставрированно в формате FullHD.

Комедийный художественный фильм, снятый в СССР режиссёром Юрием Чулюкиным по одноимённой повести Б. Бедного.
На северные лесозаготовки приезжает Тося Кислицына — выпускница Симферопольского кулинарного училища, сирота, совсем девчонка, — умница, настоящий товарищ. На первых же танцах она отбривает местного кумира — лучшего бригадира Илью Ковригина, и начинается у них любовь-борьба, в лучших традициях советских лирических комедий.

Первый раз комедию показали в марте 1962 года в зале ЦДК. На премьеру пришли все, кроме Инны Макаровой. Она была обижена за то, что убрали финальную сцену её расставания с женихом. Картина сразу понравилась зрителям и даже критикам. Но высокое начальство посчитало, что комедия чересчур бытовая и мелковата для советского экрана, поэтому фильму была присвоена третья прокатная категория.
За рубежом картина имела успех. Получила приз Эдинбургского кинофестиваля и приз кинофестиваля в Мар-дель-Плата. Зарубежные газеты называли Румянцеву «Чарли Чаплин в юбке», а итальянцы — «русской Джульеттой Мазиной».

---

Tonya has just graduated from the trade school and found a job as a cook in a Siberian village. She is naive but open hearted and kind. When Ilya starts flirting with her she takes it as a true romance only to discover that Ilya had a bet with his friends to seduce her. She stops talking with him but Ilya has already fallen in love with her.

Merginos / Девчата -  (1961)

2000 | 2017-06-09 | 3725

Filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Dirižablio namai“ Ogio namas pakils į orą kaip balionas. Ogiui šis įvykis – tai košmaras, na o tarakonams labai juokingas nuotykis. Epizode „Dirižablio namai“ vaikai ir jų tėveliai, pamatys, ar pavyko Ogiui išsaugoti namą. Antroje serijos dalyje žiūrovai išvys, kokia antitarakoninę sistemą įsirengs Ogis. Tik ar ji atneš reikiamą naudą? Trečioje dalyje Ogis ir Džekas žygiuos į kalnus, žinoma, ir šį kartą tarakonai prikrės jiems piktų aibių.