Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3490

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2000 | 2017-06-07 | 3646

„Čia ne apie mane“ – įdomus filmukas vaikams, kuriame pasakojama apie verkiantį mažylį. Vis dėlto pavyksta jį nuraminti. O laikui bėgant mažylis tampa berniuku išdykėliu. Jis krečia išdaigas ir netgi pradeda lupikauti. Taip jis ir vyru tampa. Laiko nemažai praeina, tačiau galiausiai tenka pasimokyti, kad blogi darbai blogai ir baigiasi.

2016 | 2017-06-09 | 3997

Aprašymas: Dviejose pirmose „Sniego karalienės“ dalyse Gerda, padedama ištikimų draugų – augintinio šeško, trolio Ormo ir išvaduoto brolio Kajaus – patyrė daugybę nuotykių ir sugebėjo nugalėti piktuosius Sniego Karalienę ir Karalių. Praėjus dviem metams intensyvių, tačiau bevaisių paieškų, Gerdai į rankas patenka senovinis trolių lobis: paslaptingas Ledo ir Ugnies akmuo, galintis pildyti savo šeimininko norus. Mergina nedvejodama išsako norą surasti savo tėvus. Tačiau dėl kažin kokių priežasčių akmens magija suveikia ne taip, kaip turėtų ir sukelia katastrofiškus pakitimus visame aplinkiniame pasaulyje: stebuklingajai pasakų karalystei ima grėsti pražūtis. Spaudžiami laiko, seni bičiuliai vėl susiburia draugėn ir iškeliauja į tolimą kraštą, siekdami išsiaiškinti galingojo akmens paslaptį, išgelbėti žmonių, trolių ir kitų gyventojų karalystę bei pabandyti surasti Gerdos ir Kajaus tėvus.

1959 | 2017-06-09 | 4019

Aprašymas: Visų gerai žinoma istorija apie princesę Aurorą. Piktoji ragana Malefisentė prakeikia karaliaus dukterį Aurorą, nusiųsdama siaubingą prakeiksmą. Karalius, bandydamas išvengti tokios lemties, atiduoda savo dukterį trijų gerųjų fėjų priežiūrai.

1998 | 2017-06-09 | 4208

Aprašymas: Pagrindinė filmo herojė – jauna mergina, bandanti patikti savo tėvams, bet visad juos nuliūdinanti. Kai Kinijos imperatorius įsako visiems krašto vyrams kariauti su mongolų grobikais, ji persirengia vyrų ir užima savo tėvo vietą, tuo pačiu išgelbėdama jį nuo neišvengiamos mirties.

2030 | 2018-07-24 | 3581

Aprašymas: Beprotiškos linksmybės (angl. The Looney tunes show) – JAV animacinis serialas su visiems gerai žinomais Disnėjaus personažais.

2030 | 2018-07-24 | 3097

Aprašymas: Karų era Japonijoje dar prieš Sekigahara mūšį (~1600 m.), jaunas ir laisvas kaip vėjas nindzė Saizo netikėtai sutinka Isanami, šventyklos mergelę. Nors vaikinas ir labai nenori veltis į ne savo bėdas, tačiau prašomas padeda. Vėliau jam tenka lydėti ją į vienintelę žinomą saugią vietą – Sanados Yukimuros namus. Isanami yra vienintelė likusi gyva po Izumo šventyklos, kurioje ji praleido visą savo gyvenimą, užpuolimo.

2030 | 2018-07-24 | 3790

Aprašymas: Bailus voveriukas (angl. Scaredy Squirrel) – Kanados animacinis serialas. Pagrindinis serialo herojus – devynmetis voveriukas, kurio galvoje knibždėte knibžda beprotiškiausios mintys. Jo namelis medyje įkurtas milžiniškų miesto dangoraižių fone. Herojus žaibišku greičiu sugeba susikurti naują šukuoseną, per keletą akimirkų įsikūnyti į profesionalų badmintono žaidėją, o jau kitą minutę skrieja dviračiu didmiesčio gatvėmis. Tiesa, voverė turi vieną minusą – bijo visų, kuriuos sutinka savo kelyje. Komiškų situacijų čia tikrai netrūks!

2011 | 2017-06-09 | 4037

Aprašymas: Šešiametė Hotaru vasarą atostogauja pas dėdę. Kaip tikriausiai daugeliui iš mūsų yra nutikę vieną dieną bežaisdama ji nuklysta į mišką ir pasiklysta. Viskas nebūtų taip blogai, jei šis miškas nebūtų nepaprastas – jame gyvena youkai, o turbūt daugelis iš jūsų jau žino, kad jie labai mėgsta paskanauti mažais vaikais.

2030 | 2018-07-24 | 3789

Aprašymas: Fairy Tail – tai magų gildija, kurios nariai vykdo įvairiausius užsakymus, naudodamiesi savo kovos sugebėjimais ir magija, kuri tapusi jiems kasdienybe. Vieną dieną, jie gavo prašymą: Sulaikyti banditų lyderį Gysą. Natsas su kitais, susidomėję dideliu atlygiu, nukeliauja įvykdyti prašymo. Tačiau dėl Liucijos padarytos klaidos jie nesugea sulaikyti Gyso. Užduočiai nepavykus, Liucija labai nusivylė savimi. Eidama namo ji sutinka paslaptingą merginą, vardu Iklera, ir jos draugą paukštį, vardu Momonas. Iklera prapradusi atmintį, tačiau vieną dalyką atsimena – kad turi kažkur nunešti Fenikso akmenį bei kad nemėgsta magijos. Liucija su kitais Fairy Tail nariais, norėdami įrodyti, kad magija nėra tik blogis, keliauja kartu su Iklera ir Momonu įminti Fenikso akmens paslapties..

2000 | 2017-06-07 | 3866

Filmukas Grybų lietutis. Kaip gera žemėje gyventi, tikrai kiekvienas žino, kai niekas niekur niekada tavęs neužkabina. Istorija apie drambliuką kuris susirišo savo ausis kaspinėliu ir atrodė kaip mergaitė. O begemotukas savo nudribusį pilvuką taip pat parišo, kad nesiektų žemės. Prie jų prisijungė ir žirafa. Tada draugai sutiko mergaitę, kuri pasakė, kad ji irgi norėjo įsirišti kaspinėlius bet juos pametė. Tada trys draugai pasidalino su ja savo kaspinėliais ir apsaugojo nuo griaustinio. Vėliau mažyliai mergaitės ir berniukai kartu linksmai šoko po grybu lietučiu.

2030 | 2018-07-24 | 3387

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2030 | 2018-07-24 | 3349

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.

2000 | 2017-06-07 | 3657

Senosios animacijos filmukas vaikams Balerina laive. Animacinis filmukas apie baleriną kuri paslapčia įšoko į laivą ir vis susukdavo galvas jūreiviams vos padariusi kelis judesius. Neatsilaikė ir kapitonas kurį komanda išnešė su neštuvais. Balerina grakščiais judesiais šoko burėmis, sklandė oru ir šokdino visą laivo įgulą, jureiviams tai nepatiko. Ir štai jūroje pakilo audra... Kas buvo toliau pamatysite pažiūrėję šį animacinį filmuką.

1967 | 2017-06-08 | 4308

Pasakos dideliems ir mažiems prasideda neįtikėtina kiškio narsa ir nuotaikinga muzikėle. Vėliau pasireiškia kiškio gudrumas ir atsiskleidžia blogosios charakterio savybės. Tuo tarpu lokys vaizduojamas kaip rūpestingas ir atsakingas žvėris. Na, o vėliau pasireiškia dar didesnis lapės gudrumas. Antroji pasaka ne mažiau įdomesnė – čia vėl matomas gana neįprastas kiškio charakteris. Ir viena, ir kita pasaka vaikams parodo, kaip nereikia elgtis.

1998 | 2017-06-09 | 3841

Donald Duck No sail išleistas 1945 m.

2017 | 2017-06-09 | 3874

Aprašymas: Magijos apsaugotame savo kaimelyje gyvenantys Smurfai niekad pernelyg nesiveržė ieškoti nuotykių. Žinoma, kai kurie iš jų yra girdėję legendą apie Pamirštąjį Kaimelį, tačiau didelės reikšmės šiam pasakojimui niekada neteikė. Tačiau vieną dieną Smurfytei į rankas pakliūva paslaptingas žemėlapis, kuriame pažymėtas ir Pamirštasis Kaimelis. Tėtė Smurfas kažkodėl labai nenoriai kalba šia tema, tad Smurfytė nutaria pati išsiaiškinti, ar žemėlapis teisingas. Kartu su ištikimiausiais bičiuliais – Protinguoliu, Neranguoliu ir Stipruoliu – Smurfytė išsiruošia į žygį. Bėda tik, kad apie tai sužino ir piktasis burtininkas Gargamelis. Smurfytei ir jos draugams teks paskubėti, jei nori atskleisti Pamirštojo Kaimelio paslaptį anksčiau už Gargamelį. Vis tik net ir jie nesitikėjo tokios paslapties…